- 27 Ağustos 2024
- 2.105
- 1.382
- 53
- 30
Canım mama ver canını sıkma toparlar emzirmeyede devam et. neden olduğunu söyledi mi doktor yani ne önerdi? Az mı emiyor iştahı mu yok acabaMama ver dedi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mama ver canını sıkma toparlar emzirmeyede devam et. neden olduğunu söyledi mi doktor yani ne önerdi? Az mı emiyor iştahı mu yok acabaMama ver dedi canım
Az emiyor dediCanım mama ver canını sıkma toparlar emzirmeyede devam et. neden olduğunu söyledi mi doktor yani ne önerdi? Az mı emiyor iştahı mu yok acaba
Benim kızım çok iştahlı emme refleksi de iyi inşallah meme reddi olmaz deneyeceğim en azından geceleriİlk çocuğumu da bu şekilde büyüttüm meme+mama onda da olmamıştı meme reddi yani illa red olacak diye birşey yok canım sadece bebek emmeye çok istekli biraz iştahlı olmalı. Emme refleksi az olan bebekler genelde hazırcı oluyor biberon işlerine geliyor doktorun doğru yönlendirecektir sen bir danışırsın
Duştan sonra ıslak kalmasın canım ben de kremi aldım iz kalmaması için fırsat bulup kullanamıyorumBenim dün bi şey yoktu ama bugün bi yeri şişti kızardı akıntısı var. Herhalde iltihap yaptı doktoruma attım ama dönmedi oda
Çok modum düşük. Yaram iyileşmedi 3 yaşındaki kızım durmuyor.
1 ay kontrolünden sonra bende uyandırmayı düşünmüyorum. Zaten şimdi bile uyandırınca emmiyor acıkırsa emiyor
Emzikte tutmadı bizimki dünden beri deniyorum ama yok. Tutmazsa eyvah
kocaya dün döktüm içimi. Güya ben yanlış anlamışım. Bakalım kaç gün süreck
Hiçbir şey demedilermi şunu bunu yap diyeKızlar moralim çok bozuldu. Bebeğimin bugün 1 aylık kontrolü vardı. 1 ayda sadece 200 gram almış. Ne yapacağım ben
GeçmişKızlar bugün çok zor geçti benim için. Kızım 31 günlük midede Reflü varmış ama çok şükür kilo alımı iyi. Oğlum hastaydı deprem oldu hafif de olsa hissettim bebeğimi alıp oğluma koştum. Oğlum baygın gibiydi eşim hastaneye götürdü oğlum sıvı kaybetmiş yatış vermişler öyle serum veriyorlar mış. Burda da kimsem yok bebeği bırakamadım eşimin tarafı zaten yardımcı olmuyor. İnsanlık kalmamış kimsede Rabb'im onları benim kapıma muhtaç etmesin çünkü artık bende insanlıktan çıkabilirim. Biliyorlar burda yetim gibiyim kimsem yok insan en azından yeğenleri min annesi der gelir bir insanlık gösterir ama nerde. Kafam çok bozuk bugün. Eşim kirayı faturaları ödememiş bir de kafam ona takıldı açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Vallahi genede kendimi tebrik ediyorum stresten sütüm kesilmesin diye sakin kalıp bebeğimle çocukla ilgileniyorum. Bir kez daha ne kadar güçlü olduğumu anladım![]()
Geçmiş olsun oğluşuna.Kuzum tabi öyle güçlüsün güçlüyüz gece sıfır uykuyla sabah sanki uyku almış gibi kalkıyorum çünkü anneyimKızlar bugün çok zor geçti benim için. Kızım 31 günlük midede Reflü varmış ama çok şükür kilo alımı iyi. Oğlum hastaydı deprem oldu hafif de olsa hissettim bebeğimi alıp oğluma koştum. Oğlum baygın gibiydi eşim hastaneye götürdü oğlum sıvı kaybetmiş yatış vermişler öyle serum veriyorlar mış. Burda da kimsem yok bebeği bırakamadım eşimin tarafı zaten yardımcı olmuyor. İnsanlık kalmamış kimsede Rabb'im onları benim kapıma muhtaç etmesin çünkü artık bende insanlıktan çıkabilirim. Biliyorlar burda yetim gibiyim kimsem yok insan en azından yeğenleri min annesi der gelir bir insanlık gösterir ama nerde. Kafam çok bozuk bugün. Eşim kirayı faturaları ödememiş bir de kafam ona takıldı açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Vallahi genede kendimi tebrik ediyorum stresten sütüm kesilmesin diye sakin kalıp bebeğimle çocukla ilgileniyorum. Bir kez daha ne kadar güçlü olduğumu anladım![]()
Mamayi ver dedi canımHiçbir şey demedilermi şunu bunu yap diye
Tamam ver canım hemen toparlıcak merak etmeMamayi ver dedi canım
Emmeyi bırakır diye korkuyorum avent biberonla çekemiyor ucu açık biberona alışırsa beni bırakır siye korkuyorumTamam ver canım hemen toparlıcak merak etme
Sanki sen de mama veriyordun diye hatırlıyorum hangi biberonu kullanıyorsun canımTamam ver canım hemen toparlıcak merak etme
Ben sağlık durumuma göre sadece mama veriyorum canım tomme tippe Trendyolda bak ucu meme ucuna çok yakın ilk oğlumda ondan araştırıp almıştım..anne sütü ve mama ver öyle toparlansın sanmıyorum redd etsinSanki sen de mama veriyordun diye hatırlıyorum hangi biberonu kullanıyorsun canım
Sağlık ocağına 1 ay kontrölüne gittiğimde bana sordular çektirdinmi hayır dedim dediler 2 ay kontrölüne kadar çektir göz muayinesi aslında büyük oğlumda sağlık ocağı bakmıştı bu ay giderken kendim isticem muayine etsinler aşıda bu ayKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? Onun dışında ne yaptırmamız lazım göz muayenesi falan var mı aşılar ne zaman
İnşallah reddetmezBen sağlık durumuma göre sadece mama veriyorum canım tomme tippe Trendyolda bak ucu meme ucuna çok yakın ilk oğlumda ondan araştırıp almıştım..anne sütü ve mama ver öyle toparlansın sanmıyorum redd etsin
Geçmiş olsun canım annelik gerçekten çok zor bunu şimdi daha iyi anlıyorum ikisine birden daha şimdiden yetebilmek çok zormuşKızlar bugün çok zor geçti benim için. Kızım 31 günlük midede Reflü varmış ama çok şükür kilo alımı iyi. Oğlum hastaydı deprem oldu hafif de olsa hissettim bebeğimi alıp oğluma koştum. Oğlum baygın gibiydi eşim hastaneye götürdü oğlum sıvı kaybetmiş yatış vermişler öyle serum veriyorlar mış. Burda da kimsem yok bebeği bırakamadım eşimin tarafı zaten yardımcı olmuyor. İnsanlık kalmamış kimsede Rabb'im onları benim kapıma muhtaç etmesin çünkü artık bende insanlıktan çıkabilirim. Biliyorlar burda yetim gibiyim kimsem yok insan en azından yeğenleri min annesi der gelir bir insanlık gösterir ama nerde. Kafam çok bozuk bugün. Eşim kirayı faturaları ödememiş bir de kafam ona takıldı açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Vallahi genede kendimi tebrik ediyorum stresten sütüm kesilmesin diye sakin kalıp bebeğimle çocukla ilgileniyorum. Bir kez daha ne kadar güçlü olduğumu anladım![]()
Allah kolaylık versin canım hepimize şahsen ben sanki tek başıma evliymişim kocam yokmuş gibi hissediyorumGeçmiş
Geçmiş olsun oğluşuna.Kuzum tabi öyle güçlüsün güçlüyüz gece sıfır uykuyla sabah sanki uyku almış gibi kalkıyorum çünkü anneyim
Zamanla alışcaz galibaGeçmiş olsun canım annelik gerçekten çok zor bunu şimdi daha iyi anlıyorum ikisine birden daha şimdiden yetebilmek çok zormuş
Ben de yarın bir ay kontrolüne gideceğim orda sorayım madem doktoraSağlık ocağına 1 ay kontrölüne gittiğimde bana sordular çektirdinmi hayır dedim dediler 2 ay kontrölüne kadar çektir göz muayinesi aslında büyük oğlumda sağlık ocağı bakmıştı bu ay giderken kendim isticem muayine etsinler aşıda bu ay
Benim 7. Günden sonra kanamam tamamen kesilmişti. 15. Gün tekrar başladı aşırı yoğun bir şekilde. Şu an 30. Gündeyim akmasa da damlıyor dnjdnd içerideki yara iyileşiyormuş böyle zaman zaman kanaman olabilir. Ama çok yoğunsa ve azalmıyorsa kadın doğumcunla görüşmeni tavsiye ederim. Bana sağlık ocağında böyle söyledilerKızlar merhaba.. dogumun üstünden neredeyse 5 hafta geçti benim k.nama hala devam ediyor. Tam azalıyor gibi olmuştu geri arttı.sizde var mı devam eden? Oğlumda 20 günde bitmişti ya beni bitirdi bu olay