Kızlar kk da banlandim 23 ekime kadar cezaliyim sizlere yazmak için geceden beri zorla hesap açtım muhtemelen tespit edilirse bu hesapta kapanır ve ceza surem uzar saçma sapan konudan dolayı merak edenler olur belki konu şu ki birazda absürt

tuhaf olunca yorum yaptım
Konunun sahibi diyorki bosanmalimiyim
Eşi chat CPT ile cinsellik konuşmuş yani yapay zeka ile flört etmiş tabiki adamın tutumu çok yanlış ama bende yazdim ki boşanmak için böyle sebepler değil daha elle tutulur sebepller gerekir sorumsuzluk şiddetli gecimsizlik ihanet vs
vay efendim benmiyim bunları diyen kk nin çok bilmiş herşeye boşan diyen kadınları başladılar dayak yemiyor Sa şükretmeli falan diye neyse bi baktım ban cezası yemişim

kadınlar kulübü editörü tekrar beni yakalamadan bilinki

kizlar sizleri tanıdığıma sevindim herbirinizi ayrı ayrı hafızama kazıdım sonradan gelenlerle konuşmak için pek vakit bulamadim malesef benim için veda vakti geldi kendinize ve bebeklerinize iyi bakın genc olan annelere özellikle sesleniyorum bu günlerin tadını çıkarın unutuluyor doya doya sevin beeklerinizi kimseyi kafaya takmayın benim gibi orta yaş annelere de diyorum ki iyiki bu yaşta bu duyguyu tatmak kısmet olmus seviliyorsunuz canlar

kucak dolusu sevgiler