- 10 Nisan 2022
- 527
- 208
- 53
- 34
Evet onu denedim işe yaradıGeriye yaslanarak emzir akış yavaşlıyor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu denedim işe yaradıGeriye yaslanarak emzir akış yavaşlıyor canım
anladım benim bebeğim hiç durmuyor neredeyse üç gündür falan uyku haricinde hep ağladı ağlayarak kaka yapıyor ağlayarak gaz çıkarıyor bütün gün kucağımda onu avutmaya çalıştım doktor belki de başka bir ağrısı vardır dedi idrar tahlili bakacak eğer bir haftada bu gaz damlası işe yaramazsa ve benim süt diyet işe yaramazsa kan alacak haftayaTazyik azalıyor emmedigi zamanlarda yanında saç kurutma makinası açınca işe yarar hatta gaz damlasına da gerek yok biz hiç kullanmadık biraz saç kurutma makinası tutup biraz zeytinyağı ile masaj yapınca gazi kolay çıkıyor gaz damlasi sekerliyse Bebek meme almak istemiyor
Merhaba benim de sütüm bir ara tazyikliydi. Blok emzirme yapmıştım. 4 saat boyunca her emmeyi sağ memeden sonraki 4 saat hep soldan emzirdim. Bu şekilde sadece ön sütü de almamış oluyor diğer emmeye kadar meme biraz daha rahatlıyor. Bir memede süt birikip bebek almayınca daha az biriktirmeye başlıyor. Bir de her emzirmeden önce elle ön sağım yaptım ve kendim yatar pozisyondayken bebeğimi emzirdim. Bir süre sonra da memeler terbiye oluyor.Kızlar günaydın benim oğlan 2 aylık olmak üzere. Bir haftadır sürekli ağlıyordu dün doktora götürdüm besin alarjisi olabilir ihtimaline karşı süt ürünlerini kestim. Aşırı gazlı bi bebek gaz çıkarırken ağlıyor uyanıyor tuvaletini yapana kadar çığlık çığlığa. Onun içinde bi gaz damlası yazdı. Dünden beri onu kullanıyoruz. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de sütüm tazyikli geliyor. Uyku sersemi emiyor ama uyanıkken memeyi kabul etmiyor. Aranızda yaşayan var mı bu şekilde önerilerinizi bekliyorum. Emzirmeden birazını sağdım öyle aldı ama bu tazyik ne zamana kadar devam eder yok mudur bi çözümü![]()
Çok teşekkür ederim bugün yatar pozisyonda denedim aldı şükür. Dediğiniz gibi deneyeceğim inşallah düzelirMerhaba benim de sütüm bir ara tazyikliydi. Blok emzirme yapmıştım. 4 saat boyunca her emmeyi sağ memeden sonraki 4 saat hep soldan emzirdim. Bu şekilde sadece ön sütü de almamış oluyor diğer emmeye kadar meme biraz daha rahatlıyor. Bir memede süt birikip bebek almayınca daha az biriktirmeye başlıyor. Bir de her emzirmeden önce elle ön sağım yaptım ve kendim yatar pozisyondayken bebeğimi emzirdim. Bir süre sonra da memeler terbiye oluyor.
Ben çok çektim aynı dertten. En son ön sütü ayırdım. Beş dk sağıp kalanı emzirdim bir de süt alerjisi için özel mama kullanıyorum. Bu şekilde biraz rahatladık. Çocuk gastroentrolojisi ya da çocuk alerji hekimine gitmeni öneririmKızlar günaydın benim oğlan 2 aylık olmak üzere. Bir haftadır sürekli ağlıyordu dün doktora götürdüm besin alarjisi olabilir ihtimaline karşı süt ürünlerini kestim. Aşırı gazlı bi bebek gaz çıkarırken ağlıyor uyanıyor tuvaletini yapana kadar çığlık çığlığa. Onun içinde bi gaz damlası yazdı. Dünden beri onu kullanıyoruz. Bu da yetmezmiş gibi şimdi de sütüm tazyikli geliyor. Uyku sersemi emiyor ama uyanıkken memeyi kabul etmiyor. Aranızda yaşayan var mı bu şekilde önerilerinizi bekliyorum. Emzirmeden birazını sağdım öyle aldı ama bu tazyik ne zamana kadar devam eder yok mudur
Merhaba, bebeğinizde süt alerjisi için hangi mamayı kullanıyorsunuz? Benim bebeğimde de süt alerjisi varmış. Evolvia rp1 kullanmaya başladık ama bir değişiklik yokBen çok çektim aynı dertten. En son ön sütü ayırdım. Beş dk sağıp kalanı emzirdim bir de süt alerjisi için özel mama kullanıyorum. Bu şekilde biraz rahatladık. Çocuk gastroentrolojisi ya da çocuk alerji hekimine gitmeni öneririm
Bebeğin kilo alımından anlayabilirsin artk canım yumuşaklık sertlik bir gösterge değilAnneler Anne sütünün yağlı olduğunu nasıl anlarız?
Sanki özel mamaları oluyordu çok bilgim yok ama kıyamam 15 kere çok fazlaMerhaba canım Eylül anneleri
Ben de Eylül ayında doğum yaptım. Sütüm çok az olduğu için mama veriyorum. Mamada da bir türlü doğru mamayı bulamadıken son gastroentrolojiye gittik. Süt alerjisi dediler. 1 haftadır Evolvia rp1 kullanmaya başladık. Hala ishal ve günde 15 civarı ıkınarak kaka yapıyor. Poposu sürekli kaka ve ıkınmaktan yara oldu
Bilgisi olan var mı? Ne yapabilirim
![]()
Bende biraz sağarak emzirdim böyle böyle alışacağız artık. Bir hafta deneyeyim süt ürünlerini kullanmayayım sonuç almazsam giderimBen çok çektim aynı dertten. En son ön sütü ayırdım. Beş dk sağıp kalanı emzirdim bir de süt alerjisi için özel mama kullanıyorum. Bu şekilde biraz rahatladık. Çocuk gastroentrolojisi ya da çocuk alerji hekimine gitmeni öneririm
Dönüşünüz için teşekkür ederimSanki özel mamaları oluyordu çok bilgim yok ama kıyamam 15 kere çok fazla
Aptamil pregomin syneo kullanıyorum. Memnunum. Ön sütü ayırmadan önce %60 gibi fayda etmişti. Ön sütü ayırınca daha da etki etti. Bu arada 1 ay süt diyeti yapmıştım. Şuan peynir ve yoğurt tüketiyorum. Ama süt ve sütlü tatlı gibi şeyler yemiyorum. Yani mayalı süt ürünü tüketiyorum sadeceMerhaba, bebeğinizde süt alerjisi için hangi mamayı kullanıyorsunuz? Benim bebeğimde de süt alerjisi varmış. Evolvia rp1 kullanmaya başladık ama bir değişiklik yokSizde faydası oldu mu?
Ahahhaaa senden sonra alıştı aranıyor o yüzden yapıyorum dersinBen geçen hafta kocama çok bağırdım yemek suyunu değdirdi dudağına diyeşimdi kendim yapmak istiyorum ama o tepkimden sonra utanıyorum niye o kadar bağırdıysam sanki
![]()
Tamam canım benim teşekkür ederimBebeğin kilo alımından anlayabilirsin artk canım yumuşaklık sertlik bir gösterge değil
Aaa çok mantıklı hiç aklıma gelmezdi böyle bir cümle çok teşekkür ederimAhahhaaa senden sonra alıştı aranıyor o yüzden yapıyorum dersin![]()
Geçmiş olsunÇok şükür atlattık bile. İlk birkaç bez değiştirmede ağladı sadece onun dışında bir problem yaşamadık
Opr. Dr. Turgut Türkel canım doktorun ismi. Benim yeğenim de orada sünnet olmuştu ben güvenerek gittim. Canı gönülden de tavsiye ederim 7/24 arayabiliyorsun çok iyi bir doktor. Sünnet ücreti 8 bin tl verdik tek eksi tarafı o
Kav aylıkken sünnet ettiniz canım hende düşünüyorum ama daha sanki küçük geliyor 3 ay yeni bitecekÇok şükür atlattık bile. İlk birkaç bez değiştirmede ağladı sadece onun dışında bir problem yaşamadık
Opr. Dr. Turgut Türkel canım doktorun ismi. Benim yeğenim de orada sünnet olmuştu ben güvenerek gittim. Canı gönülden de tavsiye ederim 7/24 arayabiliyorsun çok iyi bir doktor. Sünnet ücreti 8 bin tl verdik tek eksi tarafı o