Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Devlette doğum soran kimdi bulamadım Ben eğitim araştırmada doğum yapacağım burda direkt alıyorlar kendi doktorunun olup olmaması önemli değil. Sadece ebeler ve o gün hangi doktor nöbetçiyse o giriyor doğuma

Canım aminnnn aminnnnn çok şükür evimdeyim evime, köpeğime ve eşime kavuştum. Ev muazzam iyi geldi gerçekten daha tam anlamıyla bugün dinlendim çok yormuş hastane beni.

Canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve mümkünse bilgili.. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle saçma bir şey.

Valla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey
Şu an gittiğim özel hastanede de öyle canlar, mesai saati dışında gidersem o an hangi nöbetçi doktor varsa o doğurtuyor. Bu da bana çok saçma geliyor yani 4500 lira muayene parası veriyorum ama aylarca gördüğüm alıştığım kadın büyük ihtimalle en önemli anımda yanımda olmayacak. O yüzden ee ne anlamı var onun yerine iyi bi devlet hastanesine giderim diyor insan Yapmayacak olmamın tek sebebi bu ay sonunda gebelik sigortamın devreye girip özelde doğumun bedavaya gelecek olması, yoksa hem harala gürele denk gelen doktorla doğurup hem de üstüne 70-80 bin bayılsam kötü hissederdim
Kız ben sana Avrupa Yakası’ndan önerdim yok dedin
Canım mübarek sabah namazı vaktinde dua ediyorum sana 40 dakika kalmış bebeğine kavuşmana. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin, eşin ve ailesi de ahların en büyüğünü aldı sen ah etmesen bile kabağın da bir sahibi var derler ya, Allah’ın gücüne gitmiştir nazlı kulunu tam da doğum öncesi böyle üzüp yıprattıkları için. Herkesin gözüne görünecek vardır merak etme. Hadi inşallah bugün öğlene doğru fırsat bulup bize kızlar bebişim doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür diye yazarsın

Acilden girmem gerekiyor ama dimi, poliklinikten girsem alırlar mı o anda?

Ya kızlar yaklaşık 1-1buçuk saat öne sol tarafımda bir ağrıyla uyandım. Yani nasıl anlatsam bastırınca acıyor cinsinden ve sadece bir yerde. O andan beri bebek hareketlerini takip ediyorum çok şükür hareketli ama bu ağrı mı acı mı ne zıkkımsa geçmiyor. Yaşayanınız var mı,neden olabilir?

Canim sağlıkla kavuşun inşallah güzel haberlerle gel

Kizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli

Ben de devlette doğum yapacağım biliyorum kim sormuş yurda okudum da, önceki de nöbetçi kim ise onda doğum olmuştu ki iyi ki olmuş da yollarımız kesişmiş, tabi takipli olduğum devlet hastanesinde değilim şu an şehir hastanesindeyim ama dediğim gibi kim gelirse o doktorum olcak, eğer apar topar gelseydim acilden girecektim tabii ki

Ben seni çok iyi anlıyorum canimm dediğim gibi hassas bir konu eminim ki eşin seni anlayacak yanında olacaktır sen bunları düşünüp üzme kendini bak doğuma gireceksin strese yer yok hersey güzel olacak Allah’ın izniyle

Kizlar kasık ve özel bölge ağrisi(2-3 gündür geçmeyen) doğum belirtisi değildir değil mi? Özellikle yataktan kalkarken oluyor şiddetli
Değil canım asagiya baskı olduğu için bu ağrılar oluyor şimdi bende bel ağrısıyla uyandım yataktan kalkamadim resmen agridan

Lioo kolay doğumun olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde öyle bir ağrım var ama ağrının tam olduğu yerde miyomum var benim, miyomdan dolayı benimki yani Sende miyom vs var mı belki ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…