O gece kim nöbetçi doktorsa o yaptırıyormuşValla özeli bilmiyorum fiyat açısından falan da devlette heralde kendi doktoruna git o doğurtsun demezler ya hiç duymadım böyle bi şey
Canım ikisinide baktım biri şişlide biri Kağıthanede bana çok uzak yerleri yinede çok teşekkür ederim önerin için zeynep kamilde anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım oraya gidene kadar yolda doğururum boğaz köprüsündeBen iç Anadolu’nun bağrındayımya doktor konusunda sıkıntılı olduğun için sordum. Hangi semtte hangi yakadasın bilmiyorum ama Semra Özer diye bi doktor var. Resmen uzaktan o güveni sosyal medyadan aldım, keşke dedim beni bu kadın doğurtsa. Ten tene temasa çok önem veren, vajinal doğumu önceleyen anneye aşırı saygı duyan bir kadın. Bi bakmanı tavsiye ederim. Bunun dışında yine bildiğim Dr Cem Ardıç var çok tatlı memnun olmayan hasta duymadım. Tabi özel bunlar; fiyat vs bilemiyorum. Devlette de sen de bilirsin Zeynep kamil hastanesi kadın doğumda en meşhur. Şuan nereye kime gidiyorsun bilmeden elimden geldiğince yazmak istedim. Özel imkanın var ise bu iki doktoru bi araştır özellikle
Ölen bebeğin ismi yerde kalmaz ki o onun ismi kıyamet gününde ahirette bebeğini o isimle çağıracaklarmış yanına bu yüzden ölse bile ismi olmalıymış. Seni anlıyorum bende istemezdim benimde cennette meleğim var onun adını şimdiki çocuğuma vermezdim üstüne vazife mi bütün derdi stresi sen ve eşin çeksin ismi kv koysun. Kıyamet kopardı bana bile kalmadan eşim koparırdı o kıyameti ki olması gereken o. Ama Şimdi şey oluyormuş bebeğin kimliği direk hastanede çıkarılabiliyormuş onu bir araştır sen oluyorsa herkesten habersiz doldur evrakı köy ismini müstehak onlara böylesiYarın doğumum var ve ben sinirden çatlıyorum. Benim ilk doğumumda oğlum 2 gün yaşayarak vefat etti. Ve ben oldukça toy çocuktum 20 yaşındaydım ismini kv koydu aslında güzel bir isimde koydu o yüzden pek şey yapmadım. Geçen senede oğlum oldu ve ismini yine kv koydu ben başka bir şey düşündüm ama defalarca kayıp yaşayıp oğluma kavuşunca ismini tartışmak istemedim eşim arayıp bu sefer annem koysun diğerinde senin dediğin olur deyince ve gerçekten sevinçten ismini bile umursamadim yani dert yapmadım tamam dedim. İsmini sevdimde.
Şimdi geldi çattı benim adını koymam gereken çocuğa. Osman istiyorum oda olacak. Kv ağzında ne zamandan beri ilk ölmüş çocugumun ismini takarız vs vs geveliyordu bende her seferinde hayır diyordum eşimse tamm bisey deme zaten koymicaz diyordu. Şimdi de çıktı eşim Osman isminin yani sıra ilk bebeğimin isminide takicaz diyor. Babam ismi yerde kalmamali dedi diyor. Güya babası dediğini hiç sanmıyorum. Hadi ben annesi olarak o ismi konulmasına rıza değilim takın takabiliyorsaniz dedim.
Az öncede kv birisiyle konuşuyordu isim konusu geçti galiba ismi eski çocuğun ismiyle başkada bir şey olacak dedi. Konuşması bitmeden kim diyor dedim. Benim rızam olmadan nasıl takabiliyorsunuz dedim. Başladı yeremi sinsin çocuğun ismi demeye ( eşimin babasinin ağzından konuştuğu şeyleri annesi diyor tak etti meğer annesi demiş.) Evet sinsin ben istemiyorum. olmaz olmaz olur mu öyle şey demeye hadi bakalım takın takabiliyorsaniz benim rizam olmadan dedim. Gerçekten büyük kavga çıkacak ve bunun asıl suçlusu eşim benim hiç bir zaman istemedigim şeyi bilerek onay vermesi ve bana dayatmasi sırf annesi babası istiyor diye. Gerçekten benim için hepsinin yeri ayrı çocuklarımın asla ve asla onun ismini takmak istemiyorum. Şuan sinirden ellerim titriyor ağlıyorum. Onun ismini koyulması ve ben yeni çocuğuma baktığımda o bebeğim aklıma gelecek ve içimde ukte kalacak sanki bu bebegimi onun yerine koymuşum gibi. Bunu yapmaya böyle dusundurmeye asla hakları yok. Eşim diyor asıl ismi Osman olacak falan. Çok sinirliyim ve o isim konulursa ciddi şeyler olacak.
Aayy inşallah bana da 06.10 der doktor diye bekliyorum konuşacağim bidaha ki kontrolde. Kendi doğum günüm 6ekim gönlüm de o tarihten yana ama nasip bakalimBanada ekimin ilk haftası dediler 13.10. Aslında doğum tarihim doktor 06.10 en geç tarih olabilir dedi eşimde 01.10 istedi
Ciğerlerin gelişimi için 34 hafta Hedeflenmişti böyle nasip olduİkizler için güzel zamanlema diye biliyorum canım, dualarım seninle canım benimm
YaaAayy inşallah bana da 06.10 der doktor diye bekliyorum konuşacağim bidaha ki kontrolde. Kendi doğum günüm 6ekim gönlüm de o tarihten yana ama nasip bakalim
Bir 4 5saat gelmese yeter zaten ilk idrar çıkışından sonra bol şu içiriyor bu ilaç iyi geliyor ama rahatlatıyor.Gece yatmadan içiliyormuş sabaha kadar idrara çıkmamam gerekiyormuş ben en az iki kez kalkıyorum inşallah bu gece gelmez sabaha kadar
12ekim gösteriyor normalde. Haftam da hep uyumlu gidiyor genelde ultrason ölçümleriyle. Sezaryen olacağı için malum 38.haftalarda oluyor, ama 6ekim tam 39+1 e denk geliyor doktor o kadar bekletir mi veya sancı falan olur da erken mi olur bilemem.Yaaiçinizden o şekilde geçiyorsa umarım öyle olur sizin tahmini doğum tarihi ne zaman
12ekim gösteriyor normalde. Haftam da hep uyumlu gidiyor genelde ultrason ölçümleriyle. Sezaryen olacağı için malum 38.haftalarda oluyor, ama 6ekim tam 39+1 e denk geliyor doktor o kadar bekletir mi veya sancı falan olur da erken mi olur bilemem.
Ama gönlümden geçen tarih 6ekim. Nasip bakalim umarım olur
Nasip bakalım. Normal mi olacak sezaryen mi belli oldu mu peki ?Benimki 3 Ekim'de gelse güzel olurdu 37+0 oluyor eşimle nikah tarihimiz bizim için çok anlamlı olurdu ya
13.10 bizim bize 06.10 önerildi orada 39+0 oluyordum ama o riski ben göze almak istemedim bence geç hibi hissettim aslında 07.10 istiyorduk ama oda 39+1 oluyor .. Bebek bende baya aşşağıda birde suyumda hafiften azalma başlamış. İkinci sezeryanlarda 38 ci haftayı galiba pek geçirmek istemiyorlar sizin 2 ci sanırsam değil mi ?12ekim gösteriyor normalde. Haftam da hep uyumlu gidiyor genelde ultrason ölçümleriyle. Sezaryen olacağı için malum 38.haftalarda oluyor, ama 6ekim tam 39+1 e denk geliyor doktor o kadar bekletir mi veya sancı falan olur da erken mi olur bilemem.
Ama gönlümden geçen tarih 6ekim. Nasip bakalim umarım olur
Benim 3. bu sürpriz yumurta bizimm13.10 bizim bize 06.10 önerildi orada 39+0 oluyordum ama o riski ben göze almak istemedim bence geç hibi hissettim aslında 07.10 istiyorduk ama oda 39+1 oluyor .. Bebek bende baya aşşağıda birde suyumda hafiften azalma başlamış. İkinci sezeryanlarda 38 ci haftayı galiba pek geçirmek istemiyorlar sizin 2 ci sanırsam değil mi ?
Ah o yutkunmalarAy benimde böyle bir anım var. Akşam yürüyüş yapıyorduk yanımdan hamile bir kadın geçti elinde dondurma. Nasıl gözüm takıldı kafamı çevirmek zorunda hissettim kendimi. Yutkundum derin nefes aldım. Doğumdan sonra şunu yicem bunu yicem diyordum doktor yine kontrol yapacağız dedi. Doğumdan sonra da devam edecek diyet diyorlar
Ayy ozaman daha erken tarih senin için daha iyi olmazmı ? Erken gelmeye kalkışırsa minik kuş sancı çekmemiş olursun .. dün 36+0 da 3 sezeryanmı oldu bir tanıdık .Benim 3. bu sürpriz yumurta bizimm
İlk doğumum 39+5 normalken sancı açılma herşey aniden sezaryene alındım.
2. malum sezaryen 38+6da. Bakalim ne gün verecek doktor herhangi bi sıkıntım yok simdilik iyi gidiyor.
Evet sıkıntı varsa doktor en iyi yönlendirmeyi yapacaktır hakkında hayırlısı olsun en güzel zaman da sağlıkla gelsin
Ayy inşallah kuzum şifa olsun kasık ağrılarım çok feciBir 4 5saat gelmese yeter zaten ilk idrar çıkışından sonra bol şu içiriyor bu ilaç iyi geliyor ama rahatlatıyor.
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallahAyy çok az kalmışBizimkiler ne zman gelecek bakalım bu ara karnım sertleşmeye başladı kasılmamı bilmiyorum.
Amin canım Evet birde benim ilk doğumum olacak henüz başıma ne gelecek bilmiyorumHayırla sağlıkla gelsinler inşallahinsan soma yaklaştıkça epey geriliyor
Yani bilemiyorum ki ben aslında ne kadar geç o kadar iyi diye düsünüyorum. Bebeğin iyice gelişimini tamamlaması için. 2.sezaryenim de anladim bunu sanki kızım 1ay daha dursa içimde dururdu gibiAyy ozaman daha erken tarih senin için daha iyi olmazmı ? Erken gelmeye kalkışırsa minik kuş sancı çekmemiş olursun .. dün 36+0 da 3 sezeryanmı oldu bir tanıdık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?