Popüler Konu 2025 (Güya) Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    205
Canım ikisinide baktım biri şişlide biri Kağıthanede bana çok uzak yerleri yinede çok teşekkür ederim önerin için zeynep kamilde anadolu yakasında ben avrupa yakasındayım oraya gidene kadar yolda doğururum boğaz köprüsünde sen hangi şehirdesin ki canım

Ölen bebeğin ismi yerde kalmaz ki o onun ismi kıyamet gününde ahirette bebeğini o isimle çağıracaklarmış yanına bu yüzden ölse bile ismi olmalıymış. Seni anlıyorum bende istemezdim benimde cennette meleğim var onun adını şimdiki çocuğuma vermezdim üstüne vazife mi bütün derdi stresi sen ve eşin çeksin ismi kv koysun. Kıyamet kopardı bana bile kalmadan eşim koparırdı o kıyameti ki olması gereken o. Ama Şimdi şey oluyormuş bebeğin kimliği direk hastanede çıkarılabiliyormuş onu bir araştır sen oluyorsa herkesten habersiz doldur evrakı köy ismini müstehak onlara böylesi

Kızlar 2 gündür filan ara ara bacaklarımdan aşağı ayaklarıma böyle sıcacık su iniyo gibi hissediyorum suyum mu geldi diye tedirgin oluyorum kan dolaşımı olduğunu ayaklarım tamamen yanında farkediyorum. Aynı şekild yaşayan var mı?

Banada ekimin ilk haftası dediler 13.10. Aslında doğum tarihim doktor 06.10 en geç tarih olabilir dedi eşimde 01.10 istedi
Aayy inşallah bana da 06.10 der doktor diye bekliyorum konuşacağim bidaha ki kontrolde. Kendi doğum günüm 6ekim gönlüm de o tarihten yana ama nasip bakalim

Aayy inşallah bana da 06.10 der doktor diye bekliyorum konuşacağim bidaha ki kontrolde. Kendi doğum günüm 6ekim gönlüm de o tarihten yana ama nasip bakalim
Yaa içinizden o şekilde geçiyorsa umarım öyle olur sizin tahmini doğum tarihi ne zaman

Gece yatmadan içiliyormuş sabaha kadar idrara çıkmamam gerekiyormuş ben en az iki kez kalkıyorum inşallah bu gece gelmez sabaha kadar
Bir 4 5saat gelmese yeter zaten ilk idrar çıkışından sonra bol şu içiriyor bu ilaç iyi geliyor ama rahatlatıyor.

Yaa içinizden o şekilde geçiyorsa umarım öyle olur sizin tahmini doğum tarihi ne zaman
12ekim gösteriyor normalde. Haftam da hep uyumlu gidiyor genelde ultrason ölçümleriyle. Sezaryen olacağı için malum 38.haftalarda oluyor, ama 6ekim tam 39+1 e denk geliyor doktor o kadar bekletir mi veya sancı falan olur da erken mi olur bilemem.
Ama gönlümden geçen tarih 6ekim. Nasip bakalim umarım olur

Benimki 3 Ekim'de gelse güzel olurdu 37+0 oluyor eşimle nikah tarihimiz bizim için çok anlamlı olurdu ya

13.10 bizim bize 06.10 önerildi orada 39+0 oluyordum ama o riski ben göze almak istemedim bence geç hibi hissettim aslında 07.10 istiyorduk ama oda 39+1 oluyor .. Bebek bende baya aşşağıda birde suyumda hafiften azalma başlamış. İkinci sezeryanlarda 38 ci haftayı galiba pek geçirmek istemiyorlar sizin 2 ci sanırsam değil mi ?

Benim 3. bu sürpriz yumurta bizimm
İlk doğumum 39+5 normalken sancı açılma herşey aniden sezaryene alındım.
2. malum sezaryen 38+6da. Bakalim ne gün verecek doktor herhangi bi sıkıntım yok simdilik iyi gidiyor.
Evet sıkıntı varsa doktor en iyi yönlendirmeyi yapacaktır hakkında hayırlısı olsun en güzel zaman da sağlıkla gelsin

Ah o yutkunmalar İnşallah hiç birimizde kalıcı olmaz, hem bebişler doğunca da daha esnek oluruz artık.Önümüzde aydınlık günler var ben inanıyorum

Ayy ozaman daha erken tarih senin için daha iyi olmazmı ? Erken gelmeye kalkışırsa minik kuş sancı çekmemiş olursun .. dün 36+0 da 3 sezeryanmı oldu bir tanıdık .

Ayy çok az kalmış Bizimkiler ne zman gelecek bakalımbu ara karnım sertleşmeye başladı kasılmamı bilmiyorum.
Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah insan soma yaklaştıkça epey geriliyor

Ayy ozaman daha erken tarih senin için daha iyi olmazmı ? Erken gelmeye kalkışırsa minik kuş sancı çekmemiş olursun .. dün 36+0 da 3 sezeryanmı oldu bir tanıdık .
Yani bilemiyorum ki ben aslında ne kadar geç o kadar iyi diye düsünüyorum. Bebeğin iyice gelişimini tamamlaması için. 2.sezaryenim de anladim bunu sanki kızım 1ay daha dursa içimde dururdu gibi ilki zaten gelmek istedi sancılandım gittim normal olacaktı olamadı son anda. Bu da nasip bakalım doktor ne diyecek nasıl yönlendirecek belli olur haftaya randevumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…