Evet biliyorum aslında panikle belki aynı durumu yaşayan vardır diye yazdım doktora gideceğim teşekkürlerGünaydın canım buna kimse kesin şudur budur diye yorum yapamaz doktora göstermen lazım, umarım tahmin ettiğin şey değildir
Bilmiyorumİlk doğumda uzun sürüyor diyorlar doğruluk payı varmı acaba
İnternete bakma benimki de benziyor şahsen ama et beni. Sen doktor randevusu al doktora göster baksınlar bi korkma hemen. İnternete başım ağrıyor yazsak tümör çıkıyorUmarım öyle bir şeydir ama biraz şekli İnternete baktığımda siğile benziyor
Ben de oluyor hamilelik sonlarına yaklaştıkça çok fazla nefes nefese kalıyorum sanki biri boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyorum. Bir de astımım da var çok tetikliyor birbirini. Ama sola dönüp yatıyorum beni çok rahatlatıyor. Burun spreyi kullanıyorum nefesim biraz açılsın diye. Sıcakta da bırakmıyorum kendimi bir şekilde idare ediyorum böyle.Kızlar yattığınızda nefes darlığı yaşıyor musunuz? Bana iki gündür böyle bi güncelleme geldi sanki, hızlı hızlı nefes alıp veriyorum, sırt üstü yatılmıyor zaten artık, sola yatamıyorum, biraz sağa anca o bile rahat değil, nasıl yatıcam ben
Son gün seni böyle bir strese sokmaları çok kötü olmuş, ama sakin kalmaya çalış ve eşine durumu sakin sakin anlat canım. Aynı duyguları hisseder, ismi yerde değil benim kalbimde deYarın doğumum var ve ben sinirden çatlıyorum. Benim ilk doğumumda oğlum 2 gün yaşayarak vefat etti. Ve ben oldukça toy çocuktum 20 yaşındaydım ismini kv koydu aslında güzel bir isimde koydu o yüzden pek şey yapmadım. Geçen senede oğlum oldu ve ismini yine kv koydu ben başka bir şey düşündüm ama defalarca kayıp yaşayıp oğluma kavuşunca ismini tartışmak istemedim eşim arayıp bu sefer annem koysun diğerinde senin dediğin olur deyince ve gerçekten sevinçten ismini bile umursamadim yani dert yapmadım tamam dedim. İsmini sevdimde.
Şimdi geldi çattı benim adını koymam gereken çocuğa. Osman istiyorum oda olacak. Kv ağzında ne zamandan beri ilk ölmüş çocugumun ismini takarız vs vs geveliyordu bende her seferinde hayır diyordum eşimse tamm bisey deme zaten koymicaz diyordu. Şimdi de çıktı eşim Osman isminin yani sıra ilk bebeğimin isminide takicaz diyor. Babam ismi yerde kalmamali dedi diyor. Güya babası dediğini hiç sanmıyorum. Hadi ben annesi olarak o ismi konulmasına rıza değilim takın takabiliyorsaniz dedim.
Az öncede kv birisiyle konuşuyordu isim konusu geçti galiba ismi eski çocuğun ismiyle başkada bir şey olacak dedi. Konuşması bitmeden kim diyor dedim. Benim rızam olmadan nasıl takabiliyorsunuz dedim. Başladı yeremi sinsin çocuğun ismi demeye ( eşimin babasinin ağzından konuştuğu şeyleri annesi diyor tak etti meğer annesi demiş.) Evet sinsin ben istemiyorum. olmaz olmaz olur mu öyle şey demeye hadi bakalım takın takabiliyorsaniz benim rizam olmadan dedim. Gerçekten büyük kavga çıkacak ve bunun asıl suçlusu eşim benim hiç bir zaman istemedigim şeyi bilerek onay vermesi ve bana dayatmasi sırf annesi babası istiyor diye. Gerçekten benim için hepsinin yeri ayrı çocuklarımın asla ve asla onun ismini takmak istemiyorum. Şuan sinirden ellerim titriyor ağlıyorum. Onun ismini koyulması ve ben yeni çocuğuma baktığımda o bebeğim aklıma gelecek ve içimde ukte kalacak sanki bu bebegimi onun yerine koymuşum gibi. Bunu yapmaya böyle dusundurmeye asla hakları yok. Eşim diyor asıl ismi Osman olacak falan. Çok sinirliyim ve o isim konulursa ciddi şeyler olacak.
Benim ilk dogumum öyle oldu 37. Haftamda kendimi kötü hissediyordum uykum geliyordu hep bebeğin hareketleride azdı acile bı gidelim dedik yakındaki başından beri gittiğim hastaneye değil yakindakine gittim ve bebek sıkıntida acil sezeryan dediler ordaki açık doktoruna doğurdumKızlar bir şey soracağım, diyelim gecenin bi vakti birden doğum başladı ve takipli hastane/doktora gitme imkanı yok. En yakındaki özel veya devlet hastanesinin aciline giriş yaptığımızda kabul durumu ve özellerde ücret nasıl oluyor? SGK anlaşmalı özellerin acilinde ücret yok diye biliyorum ama. Merak ettim. Mesela ben şak diye devlet hastanesi olan Zeynep Kamil’in aciline doğum için gitsem alırlar mı beni
Canım ben de artık soluma yatamıyorum dediğin gibi sırt üstü mümkün değil sadece sağımda rahat ediyorum o da plasentam sağ ön duvarda onun için daha rahatım. Burnum sürekli tıkanık ağzımdan fakan nefes alirken buluyorum kendimiKızlar yattığınızda nefes darlığı yaşıyor musunuz? Bana iki gündür böyle bi güncelleme geldi sanki, hızlı hızlı nefes alıp veriyorum, sırt üstü yatılmıyor zaten artık, sola yatamıyorum, biraz sağa anca o bile rahat değil, nasıl yatıcam ben
Aynen bugün öyle kalktım burunlar tıkalı, ama sanki ciğerlerime yer kalmamış gibi geliyor artık içerde, benim de plasentam önde ondan mı sağ daha rahat geliyor acaba?Canım ben de artık soluma yatamıyorum dediğin gibi sırt üstü mümkün değil sadece sağımda rahat ediyorum o da plasentam sağ ön duvarda onun için daha rahatım. Burnum sürekli tıkanık ağzımdan fakan nefes alirken buluyorum kendimi
Bilmem benim sağ ön duvarda diyolar en başından beri onun için hani bebek daha çok solda ya soldan vurunca uyutmuyor mfjfjjdAynen bugün öyle kalktım burunlar tıkalı, ama sanki ciğerlerime yer kalmamış gibi geliyor artık içerde, benim de plasentam önde ondan mı sağ daha rahat geliyor acaba?
Sol bana hiç rahat gelmiyor artık kalbim hızlanıyor daha sankiBen de oluyor hamilelik sonlarına yaklaştıkça çok fazla nefes nefese kalıyorum sanki biri boğazımı sıkıyormuş gibi hissediyorum. Bir de astımım da var çok tetikliyor birbirini. Ama sola dönüp yatıyorum beni çok rahatlatıyor. Burun spreyi kullanıyorum nefesim biraz açılsın diye. Sıcakta da bırakmıyorum kendimi bir şekilde idare ediyorum böyle.
Varis çorabı giydiğim için hiç yok bende yada zaten olmuyor bilmiyorumKızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
Tam zamanıymış ödemin de ne gerek vardı yani gelmişim bu zamana kadar ödemsiz hajsjVaris çorabı giydiğim için hiç yok bende yada zaten olmuyor bilmiyorumama dün gece ne tarafa dönsem uyuyamadım öyle tekmeler attı ki canım çok yandi
Her türlü yatamayacaksın o zaman sen solda da rahat edemiyorsanSol bana hiç rahat gelmiyor artık kalbim hızlanıyor daha sanki
Benim miyomum sağ tarafımda,o yüzden aklıma takıldı. Sonra uyumuşum ama şimdi devam ediyor sanki doktoruma yazacağımLioo kolay doğumun olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde öyle bir ağrım var ama ağrının tam olduğu yerde miyomum var benim, miyomdan dolayı benimki yani Sende miyom vs var mı belki ondandır
Her türlü yatamayacaksın o zaman sen solda da rahat edemiyorsan
Günaydın ağrı onlardan kaynaklı değil bence bende yapamıyorum Mütiş bir ağrım oluyor. Çok kez sürüntü testi vs verdim doktorum rahime üstten bebek baskı yapıyor e hormonel kurulukta var. Doğum sonrası normale dönersin demiştiKızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre önce ilişki sırasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla baktım vajina girişinde ve daha yukarıda bir sürü kabarcık var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam 38+1 oldu
Spor ayakkabılarımın içine sığamıyorum aşkımKızlar ödemleriniz başladı mı? Benim dün ve bugün ayak bileklerimde resmen ödem başladı. Ellerimde başka yerimde yok ama ayak bileklerime resmen biri ödem büyüsü yapmış gibi şok içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?