Folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz? BBir ara bu folik asitler otizime sebep oluyormuş diye haber çıkmıştı ? Kullanmak mı lazım kulllanmamamak mı
Kime güveceneğiz şaşırdık
Folik asit hakkında ne düşünüyorsunuz? BBir ara bu folik asitler otizime sebep oluyormuş diye haber çıkmıştı ? Kullanmak mı lazım kulllanmamamak mı
Ah çok teşekkür ederim. Hepsini denemek istiyorum şuan göğsüme sıcak su torbası koydum rahatlattı gibi nane limon çayı da yaptım şimdi halim kalırsa bir çorba yapar içerim inşallah
Kızlar idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için ve grip geçirmek için dut kurusu alıp bir fincan su ile bir yemek kaşığı dutu kaynatıp içebilirsiniz crp yi sıfırlıyor gribide müthiş yatıştırıyor umumi tuvalet kullanmak zorunda olanlarda iç çamaşırına bir iki damla kadar nioli yağı damlatırsa enfeksiyondan büyük oranda koruyor
Yoo ben Almanyada yaşıyorum 9 haftalık oldum doktorum her hafta gel diyo gecen gitigimde bebiş buyumuş 2 hafta sonra gel dedi 4 haftada bir randevu bu imkansiz 1 cocuğumu burda dogurdum şimdi de 2 doğurcam inşallah oyle bisey yok tabi nerde yaşadiniza gore belki değisiyo
Ya benim ilk randevu iptal oldu ilk defa gideceğim sonraki randevularımı da henüz vermediler inşallah 2 haftada bir olur biz baden württemberg eyaletindeyiz siz neredesiniz?