Son zamanlar kilo artışı dururmuş hatta verirmişte insan öyle okudum ben bir yerde. Ben bayadır tartılmıyorum ödem var diye baş ağrısı da genelde susuzluktan oluyor havalar sıcak ya susuz kalmış olabilir misinnSon günlerde enerji yüklenmesi oluyor derler. Eğer doğru ise beni es geçti sanırım. Bende hiç iştah yok. Kilo verdim diyebilirim. Demek benim henüz vaktim var.
Ben sana dua ettimAy kavuştuğun an bana da dua et yaaİnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşursun bebişine
Ay çok teşekkür ederimm inşallah en kısa zamandaBen sana dua ettimgerçek ismini bilmiyorum ama dedim Allahım Babymom25’in de bebeğine kavuşmasını nasip eyle diye
Maşallah çok güzel bir doğum olmuş, inşallah ağrın sızın da yoktur hiç.Merhaba canım kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bütün tebrik mesajlarınızı okudum, çok mutlu oldum. İyi ki varsınız.Biz bu öğlen eve geldik çok şükür. Cuma akşamı geç saatlerde adet ağrıları gibi başladı ama aralıkları seyrekti, sonra sıklığı arttı, 10 dk da bir gelme süresi toplam 1 saati bulduğunda hastaneye gitmeye karar verdim. Çünkü üçüncü bebeklerde sürecin hızlı olduğunu duyuyordum. Gece 4te evden çıktık, hastaneye gittiğimizde muayenede 6 cm açıklık olduğu söylendi ve hemen doğumhaneye girişim yapıldı, doktoruma haber verildi, yarım saate geldi ve 1,5 saat sonra doğum gerçekleşti. çok şükür sağlıkla kavuştuk. Şu an emzirme serüveni içerisindeyim. Birbirimize yapışık yaşıyoruz. Asla beni bırakmıyor bırakırsa çığlığı basıyor, benim de canıma minnet, sürekli koyun koyuna uyuyoruz. İlk 12 saat çişli bez hiç çıkmayınca bebek hemşiresi mama tavsiye etti, ama gelen gidenlerden ötürü evvelsi geceden beri hiç uyumadığım için biraz daha müsaade etmesini, uyuyup tekrar emzirdikten sonra tekrar kontrol etmesini rica ettim. 14 saatin sonunda çişli bez gelince mama vermedik. Kakadan çok çişli bezin önemi olduğunu ve 24 saatte en az 4 çişli bez çıkması gerektiğini söyledi hemşire. Buna dikkat edelim hepimiz. Sütün en büyük düşmanı uykusuzluk!!! Gerçekten uyuyunca sütümün geldiğini farkettim, öncesinde resmen hiç damla süt yoktu. Ne yapın ne edin, gün içinde bol bol uyumaya çalışın, canım anneler Bir de bol bol Ya Razzak esmasını okuyalım, bebeğimizin rızkı olan sütü veren Yüce Allah, iman ediyoruz. Güzelce bebeklerimizi büyütmek hepimize nasip olsun inşaallah
Kız dur, sen niye böyle acelecisin aaa haziran ortasındayız dahaGrup doğuranlar bitti sayılır. Sessizlesti iyice.
Hayırlısıyla kavuş inşallah. Ben de bu hafta doğum yapacağım seninle aynı duyguları paylaşıyorum. İnsan çok heyecanlı ve endişeli oluyor. Sağlıcakla çıkın ikiniz de, güzel haberlerini bekliyoruzBende yarın sabah 7 de gidiyorum doğuranlar kervanına katılmaya çok heyecanlı korkulu içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum kocaman sarılıyorum göbeğime tek bedende son gecemiz diye bayram sabahini bekleyen heyecanlı çocuklar gibiyim
Lütfen banada dua edin sağlıkla çıkalım sezeryandan ikimizde kavuşalim oğluşla artık çok özledim onu pozitif bı doğum hikayesi de ben yazayım size
İnşallah darısı bekleyenlerin de başına olsun
Zaten hazır su kullanılır ki canım çeşme suyu olacak değil ya.Kızlar bebişine mama veren varsa bir sorum var . Suyu kaynatıp ılıtıp mama hazırlanıyor normalde. Peki hazır su kullandığımız zaman sadece ılıyacsk kadar ısıtıp mama hazırlasak olur mu? İlla kaynatıp soğumaya mı bırakmalıyız ?
Yok canım benim neden bıkılsın, konuşmak için burdayız.Kızlar bir sorum daha vardı. Benim meme emme ile alakalı yazılarımdan bıkanlar olmuş olabilir ama şöyle bir sorum var
Benim bebeğim meme ucum hem iç e çökük hem büyük olduğu için alamıyor. İç e çöküklüğü pompayla çeke çeke hallettim sayılır. Ama büyüklüğü duruyor.
Hastanede hemşireler çoxuk bunu alamaz diyip silikon göğüs ucu verdi.
Bebeğim bir türlü sevemedi silikon ucu. Memeyi çıplak olarwk verdiğim zaman itmiyor almak için çabalıyor ama asla alamıyor bir türlü kavrayamıyor . Silikon u direkt itiyor mesela.
Göğüs ucu büyük olanlar emzirirken sıkıntı uaşayan oldu mu ya da nasıl bir çözüm ürettiniz ?
Ay kavuştuğun an bana da dua et yaaİnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşursun bebişine
İnşallah sizinde sağlıkla hayırla en yakın zamanda olsun dogumlariniz bile bile gün /saat saymak çok stresli olduğu gibi sizin gibi beklemek de çok stresli inşallah bı sürpriz de sizden gelir yarın birlikte müjdeli haberler veririz dualarimdasiniz her zamanSağlıcakla alın kucağıniza doğum esnasında bize de dua edin.
Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuyaHayırlısıyla kavuş inşallah. Ben de bu hafta doğum yapacağım seninle aynı duyguları paylaşıyorum. İnsan çok heyecanlı ve endişeli oluyor. Sağlıcakla çıkın ikiniz de, güzel haberlerini bekliyoruz
O endişeler bende de var. Yapabilecek miyim, becerebilecek miyim, layıkıyla bakabilecek miyim diye. Sütü hiç dert etme, o senin elinde olan bir şey değil. Elinde olan şeylere odaklan daha çok. Elbette bakım verebilirsin. Bence iş fiziksel boyutun dışında, onu iyi yetiştirmek, kabini kırmamak vs.Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuya
6 yıldan sonra oluşunun heyecanını dolu dolu yaşarken şimdi karnimdan çıkıp koynuma gelmesinin heyecanı sardı inşallah bunca beklememe değecek ona layığıyla anne baba olabiliriz rabbim evlatlarımızın derdini göstermesin inşallah bakım konusunda güveniyorum kendime yegenlerden tecrübe olduğu için ama biseyler ters gider yanlış yaparım sütüm yetmez derdini anlamam ona layık anne olamam korkuları başladı şimdi
Canım geldi o gün demek hadi sağlıkla al kucağınaTeşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuya
6 yıldan sonra oluşunun heyecanını dolu dolu yaşarken şimdi karnimdan çıkıp koynuma gelmesinin heyecanı sardı inşallah bunca beklememe değecek ona layığıyla anne baba olabiliriz rabbim evlatlarımızın derdini göstermesin inşallah bakım konusunda güveniyorum kendime yegenlerden tecrübe olduğu için ama biseyler ters gider yanlış yaparım sütüm yetmez derdini anlamam ona layık anne olamam korkuları başladı şimdi
Bizim için çok rahatlatıcı oldu bazı bebeklerde gaz damlası kabızlık yan etkisi yapabiliyormuş ilk kullanımda bunu gözlemlememiz konusunda doktorumuz uyarmıştı sizin de aklınızda olsunben kucağıma alınca hemen nazlanıyor ağlamaklı oluyor babası alınca gaz çıkarma moduna geçiyoryarın kontrolü var gaz damlasını ben de sorayım o zaman
Bende regl olmuşum gibi ağrı vardı doğum yapmadan birkaç gün önceden ishal olarak tuvalete çıkmaya başlamıştım. Karnınızdaki ağrı rahime yakın alt tarafta mı lekelenme oldu muKızlar ya şuan ishal gibi karnım ağrıyor tuvalete çıktım ama geçmedi ağrısı sizce doğumla alakalı olabilir mi rüzgarda çarpmış olabilir ama geçmedi bayadır
Göbek deliğimin o taraf ağrıyordu bi süre ağrıdı öyle geçti sonradan hava rüzgarlıydı doğum belirtisi rüzgar çarpması mı karar veremedimBende regl olmuşum gibi ağrı vardı doğum yapmadan birkaç gün önceden ishal olarak tuvalete çıkmaya başlamıştım. Karnınızdaki ağrı rahime yakın alt tarafta mı lekelenme oldu mu
Geliyor gelmekte olanGöbek deliğimin o taraf ağrıyordu bi süre ağrıdı öyle geçti sonradan hava rüzgarlıydı doğum belirtisi rüzgar çarpması mı karar veremedim
Olabilir. Düzenli bişey var mı peki? Gerçi bende dün balkonda üşüdüm. Hemen bağırsakları etkilediğini farkettim. Karıştırmamak için dikkat etsem iyi olacak.Kızlar ya şuan ishal gibi karnım ağrıyor tuvalete çıktım ama geçmedi ağrısı sizce doğumla alakalı olabilir mi rüzgarda çarpmış olabilir ama geçmedi bayadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?