2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Son günlerde enerji yüklenmesi oluyor derler. Eğer doğru ise beni es geçti sanırım. Bende hiç iştah yok. Kilo verdim diyebilirim. Demek benim henüz vaktim var.
Son zamanlar kilo artışı dururmuş hatta verirmişte insan öyle okudum ben bir yerde. Ben bayadır tartılmıyorum ödem var diye baş ağrısı da genelde susuzluktan oluyor havalar sıcak ya susuz kalmış olabilir misinn

Maşallah çok güzel bir doğum olmuş, inşallah ağrın sızın da yoktur hiç.
Harika yaa tüm gün birbirinize yapışık yaşamak uyuyabileceğin, en azından aralıksın 1,5 - 2 saat uyuyabileceğin bir gece dilerim. Hepimizin bol sütü olsun inşallah, bebelerimizin de emme isteği ve kuvveti

Hayırlısıyla kavuş inşallah. Ben de bu hafta doğum yapacağım seninle aynı duyguları paylaşıyorum. İnsan çok heyecanlı ve endişeli oluyor. Sağlıcakla çıkın ikiniz de, güzel haberlerini bekliyoruz

Zaten hazır su kullanılır ki canım çeşme suyu olacak değil ya.
Ben normal içme suyu işte onu da kaynatıp ılıtıyordum. Direkt ılıtmak olur mu onu bilmiyorum bak hiç düşünmemiştim de, hep kaynatıp ılıtıp. 6 ay sonra su içmeye başlayınca da öyle veriyordum suyu

Yok canım benim neden bıkılsın, konuşmak için burdayız.
Şimdi bence kesinlikle silikon uç kullanma, kendi göğsün varken o ne öyle yapay şey. Bebeğin akıllı, bebeğine güven zaten.

Onun dışında bence göğüs ucunu da çok dert etme, sonuçta bebeğin ağzına alması gereken kısım kahverengi kısım, sadece ucunu vermiyoruz ya. Hemşireler göstermiştir zaten ama elinle makas yapıp (örneğin sağ göğsünü vereceksin sol elinle işaret parmağın ve orta parmağınla) göğüs ucun dahil kahverengi kısmı bebişin ağzına tep ağzına girdikten sonra bırak tabii makas yapmayı, onu sadece ağzına rahatça sığsın diye yapıyoruz.
Çünkü şunu biliyorum hiçbir emzirme danışmanı, iyi bir emzirme danışmanı kalkıp da "senin göğüs ucun büyük bebek bu memeyi almaz" gibi laflar etmez etmemeli en azından

Ay kavuştuğun an bana da dua et yaa İnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşursun bebişine
Sağlıcakla alın kucağıniza doğum esnasında bize de dua edin.
İnşallah sizinde sağlıkla hayırla en yakın zamanda olsun dogumlariniz bile bile gün /saat saymak çok stresli olduğu gibi sizin gibi beklemek de çok stresli inşallah bı sürpriz de sizden gelir yarın birlikte müjdeli haberler veririz dualarimdasiniz her zaman

Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla kavuşursun kuzuya
6 yıldan sonra oluşunun heyecanını dolu dolu yaşarken şimdi karnimdan çıkıp koynuma gelmesinin heyecanı sardı inşallah bunca beklememe değecek ona layığıyla anne baba olabiliriz rabbim evlatlarımızın derdini göstermesin inşallah bakım konusunda güveniyorum kendime yegenlerden tecrübe olduğu için ama biseyler ters gider yanlış yaparım sütüm yetmez derdini anlamam ona layık anne olamam korkuları başladı şimdi

Kızlar bebeğim hala gelmedi akıntım çok arttı ama bu gelecek demek mi yaşayan var mı ? Sürekli kilodum ıslanıyor azıcık azıcık

O endişeler bende de var. Yapabilecek miyim, becerebilecek miyim, layıkıyla bakabilecek miyim diye. Sütü hiç dert etme, o senin elinde olan bir şey değil. Elinde olan şeylere odaklan daha çok. Elbette bakım verebilirsin. Bence iş fiziksel boyutun dışında, onu iyi yetiştirmek, kabini kırmamak vs.
Şimdi çok zor sabah olacak sana, yine de uyumaya çalış biraz. Dualarımız seninle

Canım geldi o gün demek hadi sağlıkla al kucağına güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar ya şuan ishal gibi karnım ağrıyor tuvalete çıktım ama geçmedi ağrısı sizce doğumla alakalı olabilir mi rüzgarda çarpmış olabilir ama geçmedi bayadır

ben kucağıma alınca hemen nazlanıyor ağlamaklı oluyor babası alınca gaz çıkarma moduna geçiyor yarın kontrolü var gaz damlasını ben de sorayım o zaman
Bizim için çok rahatlatıcı oldu bazı bebeklerde gaz damlası kabızlık yan etkisi yapabiliyormuş ilk kullanımda bunu gözlemlememiz konusunda doktorumuz uyarmıştı sizin de aklınızda olsun

Kızlar ya şuan ishal gibi karnım ağrıyor tuvalete çıktım ama geçmedi ağrısı sizce doğumla alakalı olabilir mi rüzgarda çarpmış olabilir ama geçmedi bayadır
Bende regl olmuşum gibi ağrı vardı doğum yapmadan birkaç gün önceden ishal olarak tuvalete çıkmaya başlamıştım. Karnınızdaki ağrı rahime yakın alt tarafta mı lekelenme oldu mu

Bende regl olmuşum gibi ağrı vardı doğum yapmadan birkaç gün önceden ishal olarak tuvalete çıkmaya başlamıştım. Karnınızdaki ağrı rahime yakın alt tarafta mı lekelenme oldu mu
Göbek deliğimin o taraf ağrıyordu bi süre ağrıdı öyle geçti sonradan hava rüzgarlıydı doğum belirtisi rüzgar çarpması mı karar veremedim

Olabilir. Düzenli bişey var mı peki? Gerçi bende dün balkonda üşüdüm. Hemen bağırsakları etkilediğini farkettim. Karıştırmamak için dikkat etsem iyi olacak.
Ama senin artık çok daha yakın olduğu için olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…