2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar emzirirken saç boyayabilir miyiz acaba biraz değişiklik olsun hem hamilelikte çok beyazlarım çıktı bakımlanıyım diyorum chatgpt boyayabilirsin dedi

Neden banyosunu yapöadınız ki yapın biz eve geldipimiz gün yaptık bile şıan 10 günlük 2 defa banyosunu yaptık 8. Gğn düştü

Kızlar bu dikişler nasıl olacak çok kalınıyor batıyor dökğlecwk mi dikişler yoksa kaybolacak mı arkadaşımınkş erimiş kayboldu dedi bnmki duruyor şimdi daha 11 gğn oldu doğum yapalı normal doğum yaptım bu arada

Grup doğuranlar bitti sayılır. Sessizlesti iyice.
Bende yarın sabah 7 de gidiyorum doğuranlar kervanına katılmaya çok heyecanlı korkulu içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum kocaman sarılıyorum göbeğime tek bedende son gecemiz diye bayram sabahini bekleyen heyecanlı çocuklar gibiyim
Lütfen banada dua edin sağlıkla çıkalım sezeryandan ikimizde kavuşalim oğluşla artık çok özledim onu pozitif bı doğum hikayesi de ben yazayım size
İnşallah darısı bekleyenlerin de başına olsun

Kızlar bebişine mama veren varsa bir sorum var . Suyu kaynatıp ılıtıp mama hazırlanıyor normalde. Peki hazır su kullandığımız zaman sadece ılıyacsk kadar ısıtıp mama hazırlasak olur mu? İlla kaynatıp soğumaya mı bırakmalıyız ?

Aynı sorunlardan bende de var yarın kontrolde soracağım unutmazsam yazarım buraya da

Ay kavuştuğun an bana da dua et yaa İnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşursun bebişine

Sağlıcakla alın kucağıniza doğum esnasında bize de dua edin.

Kızlar bir sorum daha vardı. Benim meme emme ile alakalı yazılarımdan bıkanlar olmuş olabilir ama şöyle bir sorum var
Benim bebeğim meme ucum hem iç e çökük hem büyük olduğu için alamıyor. İç e çöküklüğü pompayla çeke çeke hallettim sayılır. Ama büyüklüğü duruyor.
Hastanede hemşireler çoxuk bunu alamaz diyip silikon göğüs ucu verdi.
Bebeğim bir türlü sevemedi silikon ucu. Memeyi çıplak olarwk verdiğim zaman itmiyor almak için çabalıyor ama asla alamıyor bir türlü kavrayamıyor . Silikon u direkt itiyor mesela.
Göğüs ucu büyük olanlar emzirirken sıkıntı uaşayan oldu mu ya da nasıl bir çözüm ürettiniz ?

Bir şarkı var ya masadan eksiliyor dostlar. Bir bir yenilendik. Biz kaldık. İştah durumun nasıl bende sıfır iştah sık kasılma adet ağrısı baş ağrısı ve çokça ödem
İştahım benim hamilelik boyu hep aynıydı günde iki öğün yiyorum sadece. Kasılma ağrı vesaire yok bende ama ödem var oda şöyle var bastırınca çöken tarzda değil sanki heryerimde eşit miktarda gibi sızlıyor bazen ayaklarım.

Avent akışı en yavaş olanı kullanıyorum dünden beri. Kaşık biberona sinir oldum

Son günlerde enerji yüklenmesi oluyor derler. Eğer doğru ise beni es geçti sanırım. Bende hiç iştah yok. Kilo verdim diyebilirim. Demek benim henüz vaktim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…