- 20 Mayıs 2024
- 1.677
- 2.259
- 53
- 27
Neden banyosunu yapöadınız ki yapın biz eve geldipimiz gün yaptık bile şıan 10 günlük 2 defa banyosunu yaptık 8. Gğn düştüGöbek bağı düşen oldu mu? Kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10 günlük olacağız hala düşmedi ya. Banyo için onu bekliyoruz hiç düşesi de yok gibi altı kuru ama deliğin old yer canlı duruyor sanki
Ben burdayım merak etmeGrup doğuranlar bitti sayılır. Sessizlesti iyice.
Bende yarın sabah 7 de gidiyorum doğuranlar kervanına katılmaya çok heyecanlı korkulu içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum kocaman sarılıyorum göbeğime tek bedende son gecemiz diye bayram sabahini bekleyen heyecanlı çocuklar gibiyimGrup doğuranlar bitti sayılır. Sessizlesti iyice.
Aynı sorunlardan bende de var yarın kontrolde soracağım unutmazsam yazarım buraya daKızlar bu dikişler nasıl olacak çok kalınıyor batıyor dökğlecwk mi dikişler yoksa kaybolacak mı arkadaşımınkş erimiş kayboldu dedi bnmki duruyor şimdi daha 11 gğn oldu doğum yapalı normal doğum yaptım bu arada
Ay kavuştuğun an bana da dua et yaaBende yarın sabah 7 de gidiyorum doğuranlar kervanına katılmaya çok heyecanlı korkulu içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum kocaman sarılıyorum göbeğime tek bedende son gecemiz diye bayram sabahini bekleyen heyecanlı çocuklar gibiyim
Lütfen banada dua edin sağlıkla çıkalım sezeryandan ikimizde kavuşalim oğluşla artık çok özledim onu pozitif bı doğum hikayesi de ben yazayım size
İnşallah darısı bekleyenlerin de başına olsun
Procertin women kullanan yada duyan varmı kızlar acilAy kavuştuğun an bana da dua et yaaİnşallah sağlıcakla kolaylıkla kavuşursun bebişine
Sağlıcakla alın kucağıniza doğum esnasında bize de dua edin.Bende yarın sabah 7 de gidiyorum doğuranlar kervanına katılmaya çok heyecanlı korkulu içim içime sığmıyor ağlamak istiyorum kocaman sarılıyorum göbeğime tek bedende son gecemiz diye bayram sabahini bekleyen heyecanlı çocuklar gibiyim
Lütfen banada dua edin sağlıkla çıkalım sezeryandan ikimizde kavuşalim oğluşla artık çok özledim onu pozitif bı doğum hikayesi de ben yazayım size
İnşallah darısı bekleyenlerin de başına olsun
Senin de eli kulağında daha ne kadar kalacak ki. Bizim isteğimiz doğal akışı ile olması. İnşallah güzel bir doğum hikayen olacak.Ben burdayım merak etme
İnşallahh hepimizin öyle olsunSenin de eli kulağında daha ne kadar kalacak ki. Bizim isteğimiz doğal akışı ile olması. İnşallah güzel bir doğum hikayen olacak.
Bir şarkı var ya masadan eksiliyor dostlar. Bir bir yenilendik. Biz kaldık. İştah durumun nasıl bende sıfır iştah sık kasılma adet ağrısı baş ağrısı ve çokça ödemİnşallahh hepimizin öyle olsun
İştahım benim hamilelik boyu hep aynıydı günde iki öğün yiyorum sadece. Kasılma ağrı vesaire yok bende ama ödem var oda şöyle var bastırınca çöken tarzda değil sanki heryerimde eşit miktarda gibi sızlıyor bazen ayaklarım.Bir şarkı var ya masadan eksiliyor dostlar. Bir bir yenilendik. Biz kaldık. İştah durumun nasıl bende sıfır iştah sık kasılma adet ağrısı baş ağrısı ve çokça ödem
Avent akışı en yavaş olanı kullanıyorum dünden beri. Kaşık biberona sinir oldumCanım anne sütünü alıyor sonuçta biraz rahatlamaya çalış bebek bunlar günü gününü tutmaz ki elbet göğsünü kabul edecek bencebebiş sadece biraz kolaya alıştı toparlayacağına inanıyorum inat meselesi haline getirmeden elbet çözülecek bir problem olarak görmek daha iyi olabilir
Kilo alımı sağlığı vs herşeyi güzel sadece kolaya alıştı ama onu döndürecek olanda sensin. ben inanıyorum sakince halledebilirsin bu süreci
Avent kaç numara emzik ucundan aldın akışı en yavaş olan değil mi? 1 numara diye geçiyor sanırım
Son günlerde enerji yüklenmesi oluyor derler. Eğer doğru ise beni es geçti sanırım. Bende hiç iştah yok. Kilo verdim diyebilirim. Demek benim henüz vaktim var.İştahım benim hamilelik boyu hep aynıydı günde iki öğün yiyorum sadece. Kasılma ağrı vesaire yok bende ama ödem var oda şöyle var bastırınca çöken tarzda değil sanki heryerimde eşit miktarda gibi sızlıyor bazen ayaklarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?