Merhaba siz eds yönteminde kabloyu göğsünüze mi yapıştırıyorsunuz? Benim bebeğim açlen ağlama krizine giriyor veremiyorumz biraz doyurunca kendine gelince sadece allyor. O zamanda uyuya kalmamışsa eğer . Yani günde 1 kez max 2 kez ancsk tutturabiliyorumCanım basi
Canım nasılsın, emzirme işini ne yaptınız, biz hala pes etmedik kızımladenemeye devam benim kız masallah güzel emiyor ama benim sütüm çok az iki gündür artırmak için uğraşıyoruz hala az bakalım artacak mı artsa çok güzel olur. Bu arada ben eds yöntemiyle emziriyorum sen eds yöntemini denedin mi
Yaa çok güzel maşaAllah. Böyle güzel süreçler hem sizde hemde tüm annelerimizde devam etsin inşMerhaba canım kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bütün tebrik mesajlarınızı okudum, çok mutlu oldum. İyi ki varsınız.Biz bu öğlen eve geldik çok şükür. Cuma akşamı geç saatlerde adet ağrıları gibi başladı ama aralıkları seyrekti, sonra sıklığı arttı, 10 dk da bir gelme süresi toplam 1 saati bulduğunda hastaneye gitmeye karar verdim. Çünkü üçüncü bebeklerde sürecin hızlı olduğunu duyuyordum. Gece 4te evden çıktık, hastaneye gittiğimizde muayenede 6 cm açıklık olduğu söylendi ve hemen doğumhaneye girişim yapıldı, doktoruma haber verildi, yarım saate geldi ve 1,5 saat sonra doğum gerçekleşti. çok şükür sağlıkla kavuştuk. Şu an emzirme serüveni içerisindeyim. Birbirimize yapışık yaşıyoruz. Asla beni bırakmıyor bırakırsa çığlığı basıyor, benim de canıma minnet, sürekli koyun koyuna uyuyoruz. İlk 12 saat çişli bez hiç çıkmayınca bebek hemşiresi mama tavsiye etti, ama gelen gidenlerden ötürü evvelsi geceden beri hiç uyumadığım için biraz daha müsaade etmesini, uyuyup tekrar emzirdikten sonra tekrar kontrol etmesini rica ettim. 14 saatin sonunda çişli bez gelince mama vermedik. Kakadan çok çişli bezin önemi olduğunu ve 24 saatte en az 4 çişli bez çıkması gerektiğini söyledi hemşire. Buna dikkat edelim hepimiz. Sütün en büyük düşmanı uykusuzluk!!! Gerçekten uyuyunca sütümün geldiğini farkettim, öncesinde resmen hiç damla süt yoktu. Ne yapın ne edin, gün içinde bol bol uyumaya çalışın, canım anneler Bir de bol bol Ya Razzak esmasını okuyalım, bebeğimizin rızkı olan sütü veren Yüce Allah, iman ediyoruz. Güzelce bebeklerimizi büyütmek hepimize nasip olsun inşaallah
Evet memeyi tutunca ağzının kenarından birakiveriyorum ben her 2 saatte bir emziriyorum hepsinde de eds yöntemiyle emziriyorum bgn 3. Gün bakalım sütüm artacak mı şimdilik hiç artmış gibi değil malt içecek içiyorum Solgar in takviyesini aldıkMerhaba siz eds yönteminde kabloyu göğsünüze mi yapıştırıyorsunuz? Benim bebeğim açlen ağlama krizine giriyor veremiyorumz biraz doyurunca kendine gelince sadece allyor. O zamanda uyuya kalmamışsa eğer . Yani günde 1 kez max 2 kez ancsk tutturabiliyorum
Ağzından nadiren çıkarıyor çoğunlukla kakayla birlikte gaz çıkışı oluyor benimkinin. Babaya da paslandığım oluyor daha stressiz oldukları gerçek bence deAramızda 1 gün var. Ben gaz çıkarmayı hala öğrenemedim babasına teslim ediyorumgaz çıkarma işini çözebildiniz mi
Süper o zaman. Bizim sizinle problemlerimiz farklı o yüzden eds den verim alamıyorum şuan. Benim sütüm var ama bebek memeyi tutamıyor. Meme ucum düz ve büyük . Bebek almak için çabalayıncs bile ağzına alamıyor asla . Dolayısıyla eds işe yaramıyor. Silikon uca yapıştırıp veriyorum bende ama onu da her zaman almıyor. Bir türlü sevemedi silikon ucuEvet memeyi tutunca ağzının kenarından birakiveriyorum ben her 2 saatte bir emziriyorum hepsinde de eds yöntemiyle emziriyorum bgn 3. Gün bakalım sütüm artacak mı şimdilik hiç artmış gibi değil malt içecek içiyorum Solgar in takviyesini aldık
Ben uzun yürüyüşten geliyorum şuan. Gece bazen ağrım oluyor uykuda ( rüyada ola bilir) sabah sadece arada kasılma oluyor. Benim haftam henüz 39 ama bebeğimin artık kucağımda olmasını istiyorum.Kızlar ben hiç sabredemiyorum ya moralim bozuluyor durduk yere egzersizleri de yapıyorum hiç belirti yok zerre sancım yok ya napıcam ben
Biz de pes etmedik bol bol deniyoruz. Biraz sağdığım sütten verip yana koyup emzirmeyi deniyoruz ilk günki gibi elleriyle itmiyor ama şapur şupurda emmiyor. Bakalım deniyoruz inşallah sonuç alırız. Eminim çok güzel besleniyorsunuzdur. Arkadaşlarda belki beslenme konusunda bilgilerini paylaşır. İnşallah birlikte aşarız bugünleri bazen bitmeyecek gibi.Canım basi
Canım nasılsın, emzirme işini ne yaptınız, biz hala pes etmedik kızımladenemeye devam benim kız masallah güzel emiyor ama benim sütüm çok az iki gündür artırmak için uğraşıyoruz hala az bakalım artacak mı artsa çok güzel olur. Bu arada ben eds yöntemiyle emziriyorum sen eds yöntemini denedin mi
Anladım çok teşekkür ederimBildiğim kadarıyla sonrasında bir şey yapmaya gerek yok, akıntı yoksa
ben kucağıma alınca hemen nazlanıyor ağlamaklı oluyor babası alınca gaz çıkarma moduna geçiyorAğzından nadiren çıkarıyor çoğunlukla kakayla birlikte gaz çıkışı oluyor benimkinin. Babaya da paslandığım oluyor daha stressiz oldukları gerçek bence deAra ara gaz damlası veriyorum ihtiyacına göre gaz sancısı olduğunda ağlama şekli değişiyor damla 2 saate rahatlatıyor.
Ayyyy bir an önce alışır inşallah kuzucuk. Benimde sütüm hemen artar inşallahSüper o zaman. Bizim sizinle problemlerimiz farklı o yüzden eds den verim alamıyorum şuan. Benim sütüm var ama bebek memeyi tutamıyor. Meme ucum düz ve büyük . Bebek almak için çabalayıncs bile ağzına alamıyor asla . Dolayısıyla eds işe yaramıyor. Silikon uca yapıştırıp veriyorum bende ama onu da her zaman almıyor. Bir türlü sevemedi silikon ucu
İnşallah aşarız yaaa gerçekten emzirme işi baya yorucu bir süreç, ooooy kuzucuk başladıysa emmeye devamı gelirBiz de pes etmedik bol bol deniyoruz. Biraz sağdığım sütten verip yana koyup emzirmeyi deniyoruz ilk günki gibi elleriyle itmiyor ama şapur şupurda emmiyor. Bakalım deniyoruz inşallah sonuç alırız. Eminim çok güzel besleniyorsunuzdur. Arkadaşlarda belki beslenme konusunda bilgilerini paylaşır. İnşallah birlikte aşarız bugünleri bazen bitmeyecek gibi.
Ayyyy bir an önce alışır inşallah kuzucuk. Benimde sütüm hemen artar inşallahgerçekten üzülüyorum öyle güzel tutuyorki yavrum memeyi ama süt az
Günlerdir mesajlarınızı okuyorum bence en büyük kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz. Sürekli negatif düşünceler ve stres yapıp sütünüzü etkiliyorsunuz bence. Hevesim kursağımda kalıyor, yok olmayacak vs vs. Evet zor olabilir ama dünyanın da sonu değil. Bence bir sakin olun öncelikle.İnşallah aşarız yaaa gerçekten emzirme işi baya yorucu bir süreç iki gündür mamayla doyuyor resmen çocuğum da öyle memede uyuyup kalmalar falan kalmadı benim sütüm yetmediği için çocuğum memede uyuyup kalıyormuş sonra krizler işte neyse ki şimdi mamayla toparladı biraz da o krizler bitti Allah'ın izniyle şimdi sadece sütümü arttırmak kaldı. Beslenme işine gerçekten çok dikkat ediyorum şu zaten fazlasıyla içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum, kemik suyuna corbalar, Solgarin takviyesi, malt içecekler hosaflar bakalım neler olacak
Evet sakin olmam gerekiyor ama o kadar üzülüyorum ki bu süt meselesine bgn daha pozitiftim aslında ama az ince sağım yaptım sonuç yine hüsran o yüzden ister istemez insanın diline de yapışıyor olumsuz kelimeler. İnşallah artar. Evet tabiki dünyanın sonu değil bu arada mama veririm bu benim için çok dertde değil şimdi de Mama veriyorum zaten ama bu surecteki belirsizlik, bebeğimin kilo vermiş olması beni ister istemez çok strese soktuGünlerdir mesajlarınızı okuyorum bence en büyük kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz. Sürekli negatif düşünceler ve stres yapıp sütünüzü etkiliyorsunuz bence. Hevesim kursağımda kalıyor, yok olmayacak vs vs. Evet zor olabilir ama dünyanın da sonu değil. Bence bir sakin olun öncelikle.
Oyyyy maşallah yaaaa pozitif bir doğum hikayesi sendenMerhaba canım kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, bütün tebrik mesajlarınızı okudum, çok mutlu oldum. İyi ki varsınız.Biz bu öğlen eve geldik çok şükür. Cuma akşamı geç saatlerde adet ağrıları gibi başladı ama aralıkları seyrekti, sonra sıklığı arttı, 10 dk da bir gelme süresi toplam 1 saati bulduğunda hastaneye gitmeye karar verdim. Çünkü üçüncü bebeklerde sürecin hızlı olduğunu duyuyordum. Gece 4te evden çıktık, hastaneye gittiğimizde muayenede 6 cm açıklık olduğu söylendi ve hemen doğumhaneye girişim yapıldı, doktoruma haber verildi, yarım saate geldi ve 1,5 saat sonra doğum gerçekleşti. çok şükür sağlıkla kavuştuk. Şu an emzirme serüveni içerisindeyim. Birbirimize yapışık yaşıyoruz. Asla beni bırakmıyor bırakırsa çığlığı basıyor, benim de canıma minnet, sürekli koyun koyuna uyuyoruz. İlk 12 saat çişli bez hiç çıkmayınca bebek hemşiresi mama tavsiye etti, ama gelen gidenlerden ötürü evvelsi geceden beri hiç uyumadığım için biraz daha müsaade etmesini, uyuyup tekrar emzirdikten sonra tekrar kontrol etmesini rica ettim. 14 saatin sonunda çişli bez gelince mama vermedik. Kakadan çok çişli bezin önemi olduğunu ve 24 saatte en az 4 çişli bez çıkması gerektiğini söyledi hemşire. Buna dikkat edelim hepimiz. Sütün en büyük düşmanı uykusuzluk!!! Gerçekten uyuyunca sütümün geldiğini farkettim, öncesinde resmen hiç damla süt yoktu. Ne yapın ne edin, gün içinde bol bol uyumaya çalışın, canım anneler Bir de bol bol Ya Razzak esmasını okuyalım, bebeğimizin rızkı olan sütü veren Yüce Allah, iman ediyoruz. Güzelce bebeklerimizi büyütmek hepimize nasip olsun inşaallah
Benimde bazen çoook kısa süren oluyor umutlanıyorum hemen kesilince üzülüyorum. Alırız en kısa zamanda inşallah kucağımızaBen uzun yürüyüşten geliyorum şuan. Gece bazen ağrım oluyor uykuda ( rüyada ola bilir) sabah sadece arada kasılma oluyor. Benim haftam henüz 39 ama bebeğimin artık kucağımda olmasını istiyorum.
Benim kızın dün düştü 10 günlükken, bende yıkamadım ama annem kafasını, popişini ve bacaklarını falan yıkıyordu hep göbek bağına değdirmeden, dün pes edip yıkayalım dedik banyoyo götürdük bi baktım düşmüş karnının yan tarafına yapışmışGöbek bağı düşen oldu mu? Kaçıncı günde düştü? Bizim yarın 10 günlük olacağız hala düşmedi ya. Banyo için onu bekliyoruz hiç düşesi de yok gibi altı kuru ama deliğin old yer canlı duruyor sanki
İnşallah sütün artar canım, çok zor evet bende 3 gündür artırmayı deniyorum inşallah artar, bize hastanede emzirme danışmanı yardımcı oldu, eds diye bir yöntem var onu gösterdi,çoğumuz bi yerden emzirme sorunu yaşıyoruz galiba :/ Memeden o kadar hızlı soğuyorlar ki. 13 ü sabah 4.31 de doğum yaptım, başta varken artması gereken şey hüngür şakır ağlayınca iyice gitti. Lohusa sendromuna fırsat kalmado gerçekten şu emzirme probleminden. Bebeğin açlıktan ağlarken memeni beğenmeyip iyice ağlaması, sinir krizi geçirmesi diye bir şey varmış. Öyle üzüyor ki ona yetememek. Üzüldükçe de daha çok gidiyor. Kaşık biberonla memeyi unutmaz olayı da tamamen asılsız bence, akışı çok kolay ve bol olduğu için benim bebeğime de unutturdu. Avent biberon bile daha iyi en azından zahmetli ve meme anatomisine benziyor bu yüzden meme ucunu ağzına alması daha olası hale geliyor
Benim başımı kaşık biberon yaktı o yüzden katılıyorum size . Kaşık biberonun akılı o kadwr fazla ki bebeğim akın akın süt aksın istiyor. Memeyi tutuyor ama akın akın gelmediği için krize girip bırwkıyor . Keşke diyorum şırınga dışında hiçbir şey ile vermeseydim. Dün kaşık biberona sinirlenip çöpe attım . Avent kullanmaya başladım mechren. Ve bebeğim tek seferde öyle bir alıştı ki avent biberona şimdi onun dışında hiçbir şey almıyor. Tecrübesizlik böyle bir şey sanırım, o kadar her şeyi karıştırdım ki kim ne dediyse oraya sürüklendim uyguladım. Bebeğin kafası iyice karıştı .çoğumuz bi yerden emzirme sorunu yaşıyoruz galiba :/ Memeden o kadar hızlı soğuyorlar ki. 13 ü sabah 4.31 de doğum yaptım, başta varken artması gereken şey hüngür şakır ağlayınca iyice gitti. Lohusa sendromuna fırsat kalmado gerçekten şu emzirme probleminden. Bebeğin açlıktan ağlarken memeni beğenmeyip iyice ağlaması, sinir krizi geçirmesi diye bir şey varmış. Öyle üzüyor ki ona yetememek. Üzüldükçe de daha çok gidiyor. Kaşık biberonla memeyi unutmaz olayı da tamamen asılsız bence, akışı çok kolay ve bol olduğu için benim bebeğime de unutturdu. Avent biberon bile daha iyi en azından zahmetli ve meme anatomisine benziyor bu yüzden meme ucunu ağzına alması daha olası hale geliyor
Bakıyorum çok teşekkür ederimBir sürü yöntem paylaşıldı biraz gerilerde onlara bakabildiniz mi
Canım anne sütünü alıyor sonuçta biraz rahatlamaya çalış bebek bunlar günü gününü tutmaz ki elbet göğsünü kabul edecek benceBenim başımı kaşık biberon yaktı o yüzden katılıyorum size . Kaşık biberonun akılı o kadwr fazla ki bebeğim akın akın süt aksın istiyor. Memeyi tutuyor ama akın akın gelmediği için krize girip bırwkıyor . Keşke diyorum şırınga dışında hiçbir şey ile vermeseydim. Dün kaşık biberona sinirlenip çöpe attım . Avent kullanmaya başladım mechren. Ve bebeğim tek seferde öyle bir alıştı ki avent biberona şimdi onun dışında hiçbir şey almıyor. Tecrübesizlik böyle bir şey sanırım, o kadar her şeyi karıştırdım ki kim ne dediyse oraya sürüklendim uyguladım. Bebeğin kafası iyice karıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?