- 29 Haziran 2022
- 3.759
- 2.129
- 83
- 32
Avent ile meme reddi yaşayan çok olmuş o yüzden moralim çok bozulduYaaa kıyamam hepimiz o kadar güzel anneler oldukki, tek derdimiz yavrularımız oldu hepimize kalpten sarılıyorum canım yeni anneler . Bir sürü endişelerimiz, kaygılarımız, korkularımız var ama coğu da korktuğumuz gibi olmuyor, seni çok iyi anlıyorum bende oturup 3 gün ağladım sütüm olmayacak yok az gelecek diye, ama pes etmedim sütüm çok güzel artmaya başladı, senin de farklı bir sürü endişen var canım ama emin ol düzelecek çoğu şey. Etrafımdaki çoğu kişi bebeklerini hem emzirdi, hem avent biboronla mama verdiler meme reddi de olmadı arkadaşlarımda, kız kardeşim yenidoğan dan itibaren iki yıl boyunca sütünü sağdı hem avent biboronla verdi hem kendi emzirdi hiçde meme reddi olmadı çok rahat etti hatta sağıp atıyordu buzluğa bi işi olsun ya da uykusunu bölmek istemediğinde hemen sütünü biberonla veriyordu dışarı çıkacak olduğunda falan çok rahat etti bu şekilde, dert etme yani alır memeyi de, bebeğin iyi olacak Allah'ın izniyle sen ona odaklan
Ben görmedim meme reddi yaşayan ama tabi ki vardır da, ama iyi düşün kuzum iyi düşün ki sütun var ve meme reddi yaşamayadabilir bu olasılık hep aklına gelsin biz hep en kötüyü düşünüp üzülüyoruz ama iyi ihtimaller de var onları düşünsek hem bu kadar stres olmamış oluruz hemde iyi ihtimallerin olma olasılığını da arttırmış oluruz. Bence senin bebeğin meme reddi falan yaşamayacak o işlemi bi atlatsın kuzucuk mis gibi emecekAvent ile meme reddi yaşayan çok olmuş o yüzden moralim çok bozulduteşekkür ederim desteğiniz için
Benimki de 15 günlük uykuya dalmaya çok zorlanıyor uyuyamıyor sürekli mıkır mıkır uyusabile, iki saatte bir emziriyorum zaten bir buçuk saatte anca uykuya dalıyor yarım saat anca uyuyor bende geceden beri 3 saate çıkardım emzirmeyi çünkü hiç uyuyamıyor. Bende uykusuzluğuma uykusuzluk eklemiş oldumKızlar selam. Bebeğim bugün 21 günlük oldu. Ve koskoca tüm gün boyunca sadece 40 dk uyudu oda tam uykuya geçemedi. Asla uyuyamıyor altı temiz karnı tok ama bi türlü uykuya geçiş yapamıyor. Duş sonrası bile uyumadı. Bugünlerde atak falanmı var biliyomusunuz. Neden uyumaz bu cocuk
Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün kuzunuzu.Herkes bir sınavdan geçiyor sanirim
Dün doğurdum. Oglum cok iyi cok şükür, benim moralim de iyi. Ağrım sızım da dayanilacak kadar.
Amma velakin mesanemi kesmişler, uzun bir süre katater ile olacağım.
Umarım sonrasinda tamamen iyileşip, işlevini yerine getirir mesanem.
Bende kızlarımda avent biberon kullanıyorum. Sütüm yetmiyor ikisine birden günde 2 öğün mama takviyesi yapıyorum aynı zamanda da emiyolar 1 aylık olduk çok şükür bir sorun yaşamadıkAvent ile meme reddi yaşayan çok olmuş o yüzden moralim çok bozulduteşekkür ederim desteğiniz için
Sizin aynı zamanda emdiği için sanırım. Benim şuan ememiyor dil bağından dolayı. Silikon uç ile az bi şey emiyordu arada. Şuan denedim emmeyi unutmuş gibi nasıl içine çekeceğini vilmiyor. Halbuki doğduğunda biliyordu. Çok üzgünüm . Doktorların hemşirelerin hatası yüzünden çocuğum emme refleksini kaybetmüş gibiBende kızlarımda avent biberon kullanıyorum. Sütüm yetmiyor ikisine birden günde 2 öğün mama takviyesi yapıyorum aynı zamanda da emiyolar 1 aylık olduk çok şükür bir sorun yaşamadık
Çok çok nadiren ab olabildiğini duymuştum ama teorik olarak imkansız. Siz aa ya da a0 olabilirsiniz. Eşiniz de 00. her şekilde a0 ya da 00 olabilir çocuğunuz. Bir de hemşireker 6 ay sonra bebeklerin kan grubu değişebilir dedi. Hastanedekilerin yorumu ne oldu?Canlarım yazıları okudum ama tek tek yazamadım biz çok güçlüyüz ve bebislerle dahada güçlenecez hiç merak etmeyin
ufak bi bilgi geceyim bizimle ilgilioğluşla 3.gunumuz piskolojik olarak henüz idrak edemedim havada gibiyim ama bedensel olarak çöktüm ağrılarım var ilaçlari kullanıyorum dikişler biraz zorluyor ama her saat daha iyiye gidiyor bugün duş alıp sargiyi kaldiracam 3.gun yıkanıp artık acık bırak dediler bebişte emmek istedi süt yoktu diye mama verdim biberonla memeyi reddetti sonra iyice acikmasini bekleyip kaşıkla memenin yanından agzina döktüm mamayı yine döndü memeye ama ucundan tuttuğu için hassasiyet başladı emerken çok acıyor sütüm git gide artıyor sanki bebiş emdiği gibi uyuyor doymuyor sürekli uyanıp ağlıyor tekrar emzirince tekrar uyuyakaliyor uyandırmaya bı turlu alışamadım inşallah onunda çözecez
Göbek bağı ilkin balon gibi şişti 3 tane mandal taktilar yazık kuzumun kilosunun yarısı kadar yükü var göbeğinde ama kurumalar başladı inşallah çabuk düşer bugün göbeği islatmadan yıkayacak annemler biraz ferahlar kuzum
Birde size sormak istediğim bişey var lan gurubunda anlayan var mı cevaplarinizi merak ediyorum benim kan grubum A Rh pozitif eşim 0 Rh pozitif bebişin AB Rh pozitif chatgptye sorunca imkansız 0 grubunun AB veya b çocuğu olamaz gibi şeyler çıktı internetten de bilgiler benzer acaba yanlış mı bakıldı testte yanılma payı var mı yada AB olabilir mi bebiş kafam çok arıştı
Ben de ilk anne memesi gibi olan başlık almıştım, emzirme danışmanı anne memesi benzeri istemeyiz kafası karışır demişti reddedebilir demişti, lansinoh iyi bu konuda dedi diye ona geçmiştim bir iki red yaşadım memeyle 4-5 aylıkken o da aynı gün çözmüştüm. 2,5 yıl emdi iki gram sütümü artmadı da hep mamayla destek gittik 1,5 yaşa kadar mamayı kestim meme devam ettimAvent ile meme reddi yaşayan çok olmuş o yüzden moralim çok bozulduteşekkür ederim desteğiniz için
Çok sağolun inşallah hepimizin gönlüne göre olurBen de ilk anne memesi gibi olan başlık almıştım, emzirme danışmanı anne memesi benzeri istemeyiz kafası karışır demişti reddedebilir demişti, lansinoh iyi bu konuda dedi diye ona geçmiştim bir iki red yaşadım memeyle 4-5 aylıkken o da aynı gün çözmüştüm. 2,5 yıl emdi iki gram sütümü artmadı da hep mamayla destek gittik 1,5 yaşa kadar mamayı kestim meme devam ettimallah biliyor alıcağı anne sütünün damlasına kadar inşallah gönlünüze göre olan olur
Ah canım. İlk zamanlar gerçekten zor geçiyor. Ama geçiyor. Bi düzene, rayına oturuyor. Sütün gayet iyi 25 ml, ilk zamanlar zaten midesi de o kadarcık oluyor. Şifa olsun kuzuma.Yorumlarınızı okudum. Çok sağ olun. Tekrar okuyup ek sorular soracağım. Ama ondan önce şu an kendimi hiç iyi hissetmediğimi söylemem lazım. Galiba meme reddi yaşıyoruz. Oğlum memeyi görünce sinir krizi geçirir gibi ağlıyor. Öfkeleniyor, asla emmek istemiyor. Biberonun ucunu meme diye hafiften ağzına verip şırınga ile mama enjekte ediyoruz, o zaman aşırı iştahla yiyor. Çok seviyor mamayı. Tabii sonrasında benim henüz doğru düzgün aktive olmamış kuru mememi verince asla emmek istemiyor. Altını aç, mamasını yedir, uyut şeklinde 3 saatlik döngülerle geçirdik son günleri. Bugün eşim Philips Avent elektrikli pompadan aldı geldi. İlk defa sütümü sağdık. Mis gibi altın rengi kolostrumu görünce mutluluktan ağladım. 25 ml kadar çıktı iki memeden. Bahsettiğim şırınga yöntemiyle verdik. Hiç doymadı. Üstüne 20 cc mama da verdik. Yine doymadı ama biraz uykuya dalacak gibi oldu. Annem o esnada ısrarla illa memeyi daya dedi. İstemeyecek, öfkelenecek, her şey başa saracak dedim. Dinlemedi. İlla ver memeyi, ben sana meme veremediğimde anneannen zorla dayardı ağzına, öylelikle emmeyi öğrettik sana filan dedi. Baktım susmuyor, tamam anne dedim. Uyumak üzere olan çocuğa memeyi dayadım. Delirdi, ağlamaya başladı, morarana kadar hem de... Şu an eşim evin içinde bebeği susturmaya çalışıyor. Annem ısrar ettiğine bin pişman oldu. Ben aşırı derece ödem toplamış ayaklarımla, süt lekesiyle dolu geceliğimle, yatağın üzerinde kaldım öyle. Neyi yanlış yapıyoruz, nasıl düzeltiriz, düzelir mi, ne yapmalı şu an hiç bilmiyorum ve ağlamama engel olamıyorum. Bugün 3-4 posta ağladım. Çok bitkin hissediyorum.
Çok tabii canım. Hiç emmiyorsa 60 ml olabilir evet, daha çok küçükler. Emiyorsa zamanla mamayı da bırakırsınız inşallahKızlar benim bebeğim emmek istemiyordu. 2 gündür emmek istiyor gibi oldu derken emmeye başladı ama kısa kısa 4 kez emdi bugün. 10 dakika filan. Doktorumuz 3 saatte bir 60 cc verin demişti. Şimdi kısa da olsa emince üstüne bir de 60 cc verince 2 kez kustu. İlk kusma baya çok oldu. Korktum. Bebeğe fazla mı geliyor bunca anne sütü anlamadım. Bir de durduk yere Reflü yapacağım çocuğu.
Geçmiş olsun canım. Gözün aydın bebişine kavuşmuşsunHerkes bir sınavdan geçiyor sanirim
Dün doğurdum. Oglum cok iyi cok şükür, benim moralim de iyi. Ağrım sızım da dayanilacak kadar.
Amma velakin mesanemi kesmişler, uzun bir süre katater ile olacağım.
Umarım sonrasinda tamamen iyileşip, işlevini yerine getirir mesanem.
Yok gerekmiyor, arada karbonatla kapağı temizleyebilirsiniz.Kızlar gümüş kapaktan sonra yılamak gerekmiyor memeyi dimi direk veriyorum ben. Birde emzirme danışmanlarını nerden buldunuz? Ne kadar ücret ödediniz online mi hizmet aldınız?
Teşekkür ederim cnmKaşınma iyileşme sürecinde olurmuş batma normalmiş. 6-8 hafta içinde iyileşmesi bekleniyormuş. Benim biraz daha uzun sürebilirmil makat yırtığı da oluştuğu için. Onun dışında 6 tane dikiş düşmüştü benim tuvalette ama gördüklerim bunlar doktor ona da normal o şekilde atacak vücut fazla olan kısımlarıngibi bir açıklama yaptı. belki sizin de düşmüştür birkaç tane gözünüzden kaçmış olabilir.
Ağrı acı varsa parol içebilirsin 6 saatte bir dedi. Bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?