Yarın kontrole gideceğim geçen hafta normal haftaya gel demişti bakalım bu hafta bir şey der mi cuma 41 oluyorum çünküü. Sancı felan olarak halen daha bir şey yok sadece yürüyüş yaptığım zaman baskı hissediyorum o kadarBabymom25 sizin durumunuz nasıl? Doktor ne plan yapıyor?
Bize de az seviyede dil bağı var dediler şu an emiyor ama göğüslerim hala çok acıyor aerolayı tam ağzının içine alamıyor daha çok ucu tutuyor gibi kilo alımı iyi ama bir pediatriye soracağım ben de bir de hırıltı var emerken ve nefes alırkenYok memeyi şuan alamıyor dil bağından dolayı yoksa emmek istiyor memeyi. Yarın sabah dil bağı kesilecek. İnşallah sonrasında emecektiremmezse de yapcak bir şey yok ben sürekli denerim ne zaman canı isterse emer. İstemezse emmesin . İyi olsun sağlığı yerinde olsun yeter
Anladım, belki artık riske atmak istemez doktor, umarım sağlıkla kavuşursunuz beklemek de kolay değil. İnsan son zamanlarda sabırsızlanıyor.Yarın kontrole gideceğim geçen hafta normal haftaya gel demişti bakalım bu hafta bir şey der mi cuma 41 oluyorum çünküü. Sancı felan olarak halen daha bir şey yok sadece yürüyüş yaptığım zaman baskı hissediyorum o kadar
Tabi tabi ben bazen arabadaykrn vs bebek ağlarsa hemen onu bırakıyorum akan sütleri bebeğe veriyoeumİlk bebeğimde de görüp almadığım bir üründğ. Sürekli üstüm başım ıslanıyor umarım güzelce kullanabilirim ben de. Acil durumlar için buradaki süt verilebiliyormuş galiba di mi?
Hırıltı da dil bağıyla alakalı diye biliyorım . Bizim çok kısaydı dil bağoBize de az seviyede dil bağı var dediler şu an emiyor ama göğüslerim hala çok acıyor aerolayı tam ağzının içine alamıyor daha çok ucu tutuyor gibi kilo alımı iyi ama bir pediatriye soracağım ben de bir de hırıltı var emerken ve nefes alırken
Aynenn öyle kayınvalidem bizdeydi iki haftadır yarın annem geliyor bebiş halen yokAnladım, belki artık riske atmak istemez doktor, umarım sağlıkla kavuşursunuz beklemek de kolay değil. İnsan son zamanlarda sabırsızlanıyor.
Burnu tıkalı olabilir mi? Serum fizyolojik kullanınBize de az seviyede dil bağı var dediler şu an emiyor ama göğüslerim hala çok acıyor aerolayı tam ağzının içine alamıyor daha çok ucu tutuyor gibi kilo alımı iyi ama bir pediatriye soracağım ben de bir de hırıltı var emerken ve nefes alırken
İlk denemeyi yapmaya korkarım ya hemşireler yapsın serum ciğerlerine falan kaçar Allah korusunBurnu tıkalı olabilir mi? Serum fizyolojik kullanın
8.gün dönmüştü benimNormal doğum yapan arkadaşlarım, kanamanızın rengi kaçıncı gün döndü? Benim 6.gün hala kırmızı/bordo geliyor zaman zaman parlak kırmızı oluyor acaba normal mi
BenKızlar burda hiçç öncesi ve gündüzü sancısı kasılması olmayıp gece doğuran oldu mu yoksa önceden mi başlıyor ?
Aaa doğru kanala da girmemişti ama benim girmiş sanki yürürken baskı oluyor hareket ettikçe elektrik çarpıyor gibi oluyor ama gündüz bir şey olmayınca artık geceye de umudum kalmadıBensabah doktor kontrolüm vardı, Nst tertemiz çıktı, doktor muayenede de bebek hala parmak emiyor baş aşağı pozisyon almış ama hala kanala girmemiş keyfi yerinde doğmaya niyeti yok demişti. 4 gün sonraya randevu vermişti ama gece kasılmalarım başladı ve ertesi sabah güneş doğmadan bebek doğdu
Benim de doğumdan 1 gün önce kontrolüm vardı yolundaydı herşey 4 gün sonra kontrole gidecektim gün verecekti doktorum. Ertesi gün uyurken birden suyum geldi doğum başladıKızlar burda hiçç öncesi ve gündüzü sancısı kasılması olmayıp gece doğuran oldu mu yoksa önceden mi başlıyor ?
Yaa tekrar ümitleneyim ben o zamanBenim de doğumdan 1 gün önce kontrolüm vardı yolundaydı herşey 4 gün sonra kontrole gidecektim gün verecekti doktorum. Ertesi gün uyurken birden suyum geldi doğum başladı
Benim ve eşimin defalarca alindi hatalı olsa birinden birine farklı çıkardı hiç denk gelmedi yıllarca ben a eşime 0 biliyoruz testlerde öyle çıkıyor ama bebişin henüz 1 kez alındı onunkinde hata olur mu bilemiyorumOlamaz canım fen bilimleri öğretmeniyim ilkokul çocuklarına bile anlatıyoruz sizin hatalı değilse bebiş a ya da 0 olur
Hırıltı hafif burun tıkanıklığı benim bebişte de var ameliyathane çok soğuktu ve yukarıya çıkaracak yetkili uzun süre gelmedi yarım saatten fazla bekledik orda benim de omuz ve göğüs kafesim ağrıdı ondandır diye düşündüm yarın kontrolü var bebişin söyleyeyim de dil bağına da baksınlar öyle diyince şüphelendim bendeHırıltı da dil bağıyla alakalı diye biliyorım . Bizim çok kısaydı dil bağo
Sizin hırıltı burun tıkanıklığından olabilir :) hiç endişelenmeyin . Ama her bebeğinkine bakılmalı bence . Zaten basit bi kontrolHırıltı hafif burun tıkanıklığı benim bebişte de var ameliyathane çok soğuktu ve yukarıya çıkaracak yetkili uzun süre gelmedi yarım saatten fazla bekledik orda benim de omuz ve göğüs kafesim ağrıdı ondandır diye düşündüm yarın kontrolü var bebişin söyleyeyim de dil bağına da baksınlar öyle diyince şüphelendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?