- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Ben de magnezyum vr Demir kullanıyorumTeşekkür ederim kızlar, peki hamilelikte de Elenatal 1-2 olanları her gün mü kullanıyordunuz yine? Bana hamilelikte doktorum haftada 2 demişti, yine haftada 2 dedi.ekstra haftada 2 gün d vitamini ve her gün demir takviyesi de alıyorum. Magnezyumu doğumdan sonra bıraktım ama aslında evde daha var, bitmemişti, devam etsem mi acaba ben de? Bir de bana ödem söktürücü verdi Purinol.
Evet her gün kullanıyorduk canım.Teşekkür ederim kızlar, peki hamilelikte de Elenatal 1-2 olanları her gün mü kullanıyordunuz yine? Bana hamilelikte doktorum haftada 2 demişti, yine haftada 2 dedi.ekstra haftada 2 gün d vitamini ve her gün demir takviyesi de alıyorum. Magnezyumu doğumdan sonra bıraktım ama aslında evde daha var, bitmemişti, devam etsem mi acaba ben de? Bir de bana ödem söktürücü verdi Purinol.
Çok teşekkür ederim çok sağolunGiyilebilir Tekli Göğüs Pompası - Lansinoh
Eller serbest süt sağma konforunu Lansinoh ile özgürce yaşa! Tüpsüz, hortumsuz, kablosuz ve eller serbest şekilde kullanıma imkan sağlayan Lansinoh Giyilebilir Tekli Göğüs Pompası, annelerin süt sağım seanslarını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmıştır. Giyilebilir pompayı sütyeninize...lansinoh.com.tr
Birçok sitede var ben şubattaki ebebek indiriminden almıştım
Benim Acıbademde yapıldı ilki. Ordaki doktor aradıGeçmiş olsun. Sonuçları nasıl öğrendiniz acaba?
İmza verdiniz mi ? Doktorum benden imza alacak perşembe günü bekleme için
Ikinci topuk kaninda normal sonuc cikar insallahBenim Acıbademde yapıldı ilki. Ordaki doktor aradı
Ben de momcozy m5 aldım bugün bakalım sterilize edip deneyeceğim gerçekten çalışırsa büyük kolaylık olacakEvet dün mochinin giyilebilir pompasonı sipariş verdim. Sanırım o bi nebze rahatlatacak beni
Kiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - TrendyolKızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?
Aa ne güzel benim ki imza istedi bende 30una kadar bekleyip 1 temmuz için sezaryen isteyeceğim inşallah normal doğum ile gelir41.haftamın içindeyim. Hayır imza istemedi doktorum . Daha önce bir sezaryen doğumum var bu bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum. Haftaya pazartesi son günü belirledik.
İnşallah, sağ olun. İkinci test için sadece sorun olursa arayıp bilgi veriyorlarmış. Sizlerin 7-10 gün oldu mu?Ikinci topuk kaninda normal sonuc cikar insallah
Benim ikisi de acıbademde yapıldı ama arayan olmadı. Başka öğrenebileceğimiz bir yer var mıdır acabaBenim Acıbademde yapıldı ilki. Ordaki doktor aradı
Bebegim bugun 13 gunluk. Ilk testi 2. Gun, ikincisini 7. Gun verdik. Insallah hicbirimizde bir sorun cikmaz. Ilk gunler iyi beslenemedikleri icin sonuclar boyle olabikiyormus. Beslendikce duzeliyormus.İnşallah, sağ olun. İkinci test için sadece sorun olursa arayıp bilgi veriyorlarmış. Sizlerin 7-10 gün oldu mu?
Anladım benim doğumum 4 Haziran da oldu sonuçlara baktığımda sma çıkmış bir tek demek ki her yerde aynı zamanlarda çıkmıyor.13 haziranda doğdu
Bende mochı eller serbest var çok memnunum. Bende almadım arkadaşım vermişti bozuk çıktı. Bir de bayramın hemen öncesine geldim kargolarda gelmiyor çok kötü oldu. Bence mutlaka alın hazır bulunsun.Kızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?
Benimkini daha ben doğumhaneden çıkmadan aldılar. Çok erken olduğu için de hafif yüksek çıkabiliyormuş. Hata payı çok yüksek dediler ama insan yine de panik oluyor. İnşallah herkesim sonucu iyidir dediğiniz gibiBebegim bugun 13 gunluk. Ilk testi 2. Gun, ikincisini 7. Gun verdik. Insallah hicbirimizde bir sorun cikmaz. Ilk gunler iyi beslenemedikleri icin sonuclar boyle olabikiyormus. Beslendikce duzeliyormus.
Muhtemelen sonuç temizdir ondan. Yine de arayıp öğrenebilirsiniz. Ben arayıp mail olarak da istedimBenim ikisi de acıbademde yapıldı ama arayan olmadı. Başka öğrenebileceğimiz bir yer var mıdır acaba
Erken alinmasinin etkisi mutkaka vardir. Bizi de haberdar edin ins iyi haberlerinizleBenimkini daha ben doğumhaneden çıkmadan aldılar. Çok erken olduğu için de hafif yüksek çıkabiliyormuş. Hata payı çok yüksek dediler ama insan yine de panik oluyor. İnşallah herkesim sonucu iyidir dediğiniz gibi
Evet evet hergün kullandım. Varsa magnezyum evde bitir dedi sonra gerek yok dedi ama magnezyum bana iyi geliyor diye alıuorum hep devam ederim yaniTeşekkür ederim kızlar, peki hamilelikte de Elenatal 1-2 olanları her gün mü kullanıyordunuz yine? Bana hamilelikte doktorum haftada 2 demişti, yine haftada 2 dedi.ekstra haftada 2 gün d vitamini ve her gün demir takviyesi de alıyorum. Magnezyumu doğumdan sonra bıraktım ama aslında evde daha var, bitmemişti, devam etsem mi acaba ben de? Bir de bana ödem söktürücü verdi Purinol.
Canim benim kızda bazen uyumakta zorluk çekiyor ağlamıyor ama gözleri kapanmasına rağmen uyuyamıyor, biz kontrolde doktoruna sorduk gazdandir dedi hiç gazı yok gibi ama gaz damlası yazdı dün akşam yine öyle 3 saat uyuyamadi damlayı verdik hemen uyudu bı sor doktoruna istersen sab simplex diye bi damlaGünaydın herkese, uykuya dalmada çok zorlanıyoruz biz. Bir uyandı mı tamam, geri uyuması bazen saatler sürüyor. Dün gece 2 saat uğraştım sadece uyutmaya. Emzik veriyorum tok olduğundan eminsem ama o da uyutmuyor. Sizin yaptığınız bir şey var mı? Uyuyamıyorum diye sinirlenip birde ağlama krizine giriyor.
Birde gece çok zorlanıyorum ben. Sürekli uyu, uyan emzir, bezini değiştir. O kadar zor kalkıyorum ve gücüm olmuyor ki. Dün koltukta kucağımda bebekle uyuyup kalmışım. Allah korusun düşürebilirdim de. Sizde de oluyor mu. Saat başı uyanıyor nerdeyse meme için çünkü her defasında sadece birini emiyor. Arası 2-3 saate düşmedi henüz. Sadece dün gündüz bi 2,5 saat uyudu bu sefer de benim göğsüm şişti kaldı. Ben artık o uyanmadan emzirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?