2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben de magnezyum vr Demir kullanıyorum

Evet her gün kullanıyorduk canım.

Çok teşekkür ederim çok sağolun

Kiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol
Başlangıç için bu ürün tam fiyat performans olur duruma göre bakarsın eğer ihtiyacın olursa daha iyi bir şey alırsın ama işini görür kesinlikle

41.haftamın içindeyim. Hayır imza istemedi doktorum . Daha önce bir sezaryen doğumum var bu bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirmek istiyorum. Haftaya pazartesi son günü belirledik.
Aa ne güzel benim ki imza istedi bende 30una kadar bekleyip 1 temmuz için sezaryen isteyeceğim inşallah normal doğum ile gelir

İnşallah, sağ olun. İkinci test için sadece sorun olursa arayıp bilgi veriyorlarmış. Sizlerin 7-10 gün oldu mu?
Bebegim bugun 13 gunluk. Ilk testi 2. Gun, ikincisini 7. Gun verdik. Insallah hicbirimizde bir sorun cikmaz. Ilk gunler iyi beslenemedikleri icin sonuclar boyle olabikiyormus. Beslendikce duzeliyormus.

Bende mochı eller serbest var çok memnunum. Bende almadım arkadaşım vermişti bozuk çıktı. Bir de bayramın hemen öncesine geldim kargolarda gelmiyor çok kötü oldu. Bence mutlaka alın hazır bulunsun.

Bebegim bugun 13 gunluk. Ilk testi 2. Gun, ikincisini 7. Gun verdik. Insallah hicbirimizde bir sorun cikmaz. Ilk gunler iyi beslenemedikleri icin sonuclar boyle olabikiyormus. Beslendikce duzeliyormus.
Benimkini daha ben doğumhaneden çıkmadan aldılar. Çok erken olduğu için de hafif yüksek çıkabiliyormuş. Hata payı çok yüksek dediler ama insan yine de panik oluyor. İnşallah herkesim sonucu iyidir dediğiniz gibi

Erken alinmasinin etkisi mutkaka vardir. Bizi de haberdar edin ins iyi haberlerinizle

Hanımlar bu gün gece saat 12.55 te doğum yaptım çok şükür. Normal doğum oldu ve Altan dik işlerim var. Çok canım yanıyor yürümekte oturmakta zorlanıyorum. Bebeğimin iyi ilgilenemiyorum acaba ağrıyı hafifletecek bir çözüm öneriniz var mı?

Evet evet hergün kullandım. Varsa magnezyum evde bitir dedi sonra gerek yok dedi ama magnezyum bana iyi geliyor diye alıuorum hep devam ederim yani

Canim benim kızda bazen uyumakta zorluk çekiyor ağlamıyor ama gözleri kapanmasına rağmen uyuyamıyor, biz kontrolde doktoruna sorduk gazdandir dedi hiç gazı yok gibi ama gaz damlası yazdı dün akşam yine öyle 3 saat uyuyamadi damlayı verdik hemen uyudu bı sor doktoruna istersen sab simplex diye bi damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…