2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben molfix 3 söyledim canım bakalım nasıl olacak.

Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3

Aynen benim de 2 numara az kaldı. Şimdi 3 numara sipariş ettim..
Bende 2 kullanıyorum ama 3e geçmek gerekiyor artık yaaa kenarları iz yapıyor üzülüyorum, 2 paket kaldı bitiremiycez birisine veririm artık

Kızlar aşıdan sonra bebisinizin kolunda yara oldu mu? Yara oludmayinca asi tutmamış diyorlar ne kadar dogru ki acaba?
Benim kızın da yara olmadı hemşire tutmamistir falan demedi ama evet ya iz olmazsa tekrar olması gerekirmis öyle diyen çok, doktorumuza sorayım bi cuma günü

Evet ilk iki ay 1/1,2 kilo aldı , bu ay 650gr fln aldı . Doktor normal dedi alımı iyi persantilinde ilerliyor dedi

İnşallah

Canım biz 2 numara prima kullanıyoruz
O zaman 3. Ay a geçişteki ay sanırım ilk 2 ay a göre düşük alıyorlar. Benim bebeğimde ilk iki ay toplamda 2.800 aldı. Bu ay alamıyor gibime geldi 3. Ay kontrolünde görecez.
Bende prima 2 numaradayım da 3 numaraya kaç kiloda geçmek lazım sizce? Paket üzerine göre 2 numara için 8 kiloya kadar diyor ama bana pek öyle gelmedi gibi 6 kilodan sonra küçük gelcek gibi

Kızlar size bir şey soracağım ben cumartesi günü oğlumu sünnet ettireceğim ama arkadaşlarımız var bir çift ve sünnet olacağını duyarlarsa mutlaka aynı gün gelmek istiyorlar bebeği görmeye fakat ben mikrop kapsın istemiyorum o gün gelsinler istemiyorum ne diyim nasıl söyliyim bilemiyorum bana akıl verin.

Bu Okula yeni geldim aile birliği ile gelir gelmez norm fazlası oldum işleyişin nasıl olduğunu bilmiyorum. Şansımı deneyeyim bakalım yapıcı konuşarak tekrar

Ne alemler neden ayni gun gelmek istiyorlar ki hastanede kalabiliriz deseniz ya da acikca doktor enfeksiyon riski olur dedi diyebikirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…