- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Ben molfix 3 söyledim canım bakalım nasıl olacak.Rica ederimbu arada sleepy 3 numara kullanıyoruz Molfix bı tik büyük geldi 3 numarası kalıp farkı vardı 1 parmak daha genişti Molfix sleepyden 2 paket sleepy 3 numara bitirdik Molfix aldım büyük gelince tekrar sleepye devam ettik
Aynen canım ben de 112 li almıştım az kaldı.Ben 2 kullanıyorum ama 3 daha iyi olur sanki 216 lı da yeni almıştım inşallah bitene kadar sorun yaşamam
Benim ilk kızda da olmamıstı bunda da olmadı henüz sormustum ben hemşireye herkesde olcak diye bişey yok demiştiKızlar aşıdan sonra bebisinizin kolunda yara oldu mu? Yara oludmayinca asi tutmamış diyorlar ne kadar dogru ki acaba?
Bende 2 kullanıyorum ama 3e geçmek gerekiyor artık yaaa kenarları iz yapıyor üzülüyorum, 2 paket kaldı bitiremiycez birisine veririm artıkTamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3
Aynen benim de 2 numara az kaldı. Şimdi 3 numara sipariş ettim..
Benim kızın da yara olmadı hemşire tutmamistir falan demedi ama evet ya iz olmazsa tekrar olması gerekirmis öyle diyen çok, doktorumuza sorayım bi cuma günüKızlar aşıdan sonra bebisinizin kolunda yara oldu mu? Yara oludmayinca asi tutmamış diyorlar ne kadar dogru ki acaba?
5 kg olduğundan beri 3 numara kullanıyoruz biz.Kızlar bebekleriniz için kaç.numara bez kullanıyorsunuz şuan?
Kızım 3 aylıkken başka doktor gazına ve huysuzluğuna iyi geleceğini söylemişti gerçekten de öyle olmuştuNeden vermeye çalışıyorsunuz bilmediğim için soruyorum.
O zaman 3. Ay a geçişteki ay sanırım ilk 2 ay a göre düşük alıyorlar. Benim bebeğimde ilk iki ay toplamda 2.800 aldı. Bu ay alamıyor gibime geldi 3. Ay kontrolünde görecez.Evet ilk iki ay 1/1,2 kilo aldı , bu ay 650gr fln aldı . Doktor normal dedi alımı iyi persantilinde ilerliyor dedi
İnşallah
Canım biz 2 numara prima kullanıyoruz
Benimde iki numara yarın bitecek prima. 3 numaraya mı geçsem 2 numara mı sipariş etsem emin olamadım.Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapıyım. 4-9 kg arası diyor 3
Aynen benim de 2 numara az kaldı. Şimdi 3 numara sipariş ettim..
Kaç kilo için 2 numara kullanıyorsunuz acaba ?Ben prima 2 kullanıyorum bir süre daha da böyle gidecek gibi
Bu Okula yeni geldim aile birliği ile gelir gelmez norm fazlası oldum işleyişin nasıl olduğunu bilmiyorum. Şansımı deneyeyim bakalım yapıcı konuşarak tekrarYönetmelikte okulun düzenini aksatmayacak şekilde ders programında öğretmenin isteği dikkate alınır yazıyor. Daha önce çocuğu olanlara nasıl yaptı idareniz? Bizde öncelik her zaman çocuğu ve eğitim özrü olanlara. İzne ayrılmadan konuşmuştum öğlenci olup ilk derslerimi boşaltacak şekilde 21 saat ders istiyorum diye tamam demişlerdi. Eşimde sabahçı olup son derslerini boşaltacak nöbetleşe bakıcaz bebikoya. Yani yapmak zorundasınız tavrıyla değil ama hakkınız olduğunu yönetmelikte bununla ilgili madde olduğunu hatırlatırsınız
Sabah öğle karma sınıf veriyorlar mı şaşırdım buna
Hemen degil de ilerleyen zamanlarda olmustu ilk oglumda ama yara olmak zorunda degilmisKızlar aşıdan sonra bebisinizin kolunda yara oldu mu? Yara oludmayinca asi tutmamış diyorlar ne kadar dogru ki acaba?
Ne alemler neden ayni gun gelmek istiyorlar kiKızlar size bir şey soracağım ben cumartesi günü oğlumu sünnet ettireceğim ama arkadaşlarımız var bir çift ve sünnet olacağını duyarlarsa mutlaka aynı gün gelmek istiyorlar bebeği görmeye fakat ben mikrop kapsın istemiyorum o gün gelsinler istemiyorum ne diyim nasıl söyliyim bilemiyorum bana akıl verin.
Bence artik 3 numara. Bacaklarsa bez izi cikiyorsa ozellikke.Benimde iki numara yarın bitecek prima. 3 numaraya mı geçsem 2 numara mı sipariş etsem emin olamadım.
Başlamadan 1-2 hafta önce konuşun halledersiniz benceBu Okula yeni geldim aile birliği ile gelir gelmez norm fazlası oldum işleyişin nasıl olduğunu bilmiyorum. Şansımı deneyeyim bakalım yapıcı konuşarak tekrar
Kilosu nedir bebeğinizin ? Biz 3 e geçtik 2 küçük geliyorBenimde iki numara yarın bitecek prima. 3 numaraya mı geçsem 2 numara mı sipariş etsem emin olamadım.
18 gün önce 5.300 idi şuan bilemiyorum kilosunu. Siz kaç kiloda 3 e geçtiniz?Kilosu nedir bebeğinizin ? Biz 3 e geçtik 2 küçük geliyor
11 ağustosta 6100 kg idi. 3 kullanıyoruz. 2 sanki çok sıkıyor. Biz hem prima hem sleppy kullanıyoruz. İkisinde de 3 e geçtik. Prima sleppy den daha geniş.18 gün önce 5.300 idi şuan bilemiyorum kilosunu. Siz kaç kiloda 3 e geçtiniz?
Gerçekten bize de bilgi verirseniz harika olur. Bizim kontrole daha 1.5 hafta var çünkü.Benim kızın da yara olmadı hemşire tutmamistir falan demedi ama evet ya iz olmazsa tekrar olması gerekirmis öyle diyen çok, doktorumuza sorayım bi cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?