- 14 Ağustos 2011
- 28.803
- 4.542
- 448
Kızlar günaydın hala açılmam yok sancım yok normal mi ? Sezaryen için doktorum gün verecek sizce beklemeli miyim?
Elenatal 3 kullaniyorum ben de her gun ekstra biseye gerek yok dedi ben ekstra magnezyum kullaniyorumKızlar bana kadın doğum doktorum Elenatal 3 vermişti, sonra çocuk doktoru da Orzax Ocean Plus verdi. İkisini de aldım, ama bir baktım ikisinin de içeriği balık yağıymış. İkisi için de haftada 2 kullan demişlerdi doktorlar. Ama aynı anda kullanmak mantıklı mı sizce? Yoksa mesela Elenatal bittikten sonra Orzax a mı geçsem? Size balık yağı verdi mi doktorlar?
Benimki emiyor ama sağıp sütümden de veriyorum. Çünkü emerken uyuyakalıyor ya da tam verimli doyacak kadar emdiğini düşünmüyorum. Ki böyle olmasada mastit olmamak için sağacaktım arada. Her şey zamanla olur sakin olun.Kızlar grupta benim gibi sadece sağarak bebeğini besleyen var mı? Ben iyice depresyona girmeye başladım. Nasıl sürecek böyle hiç bilmiyorum. O kadar zormuş ki. Ben sütü sağana kadar bebek ağlama krizine giriyor. 2 saatte bir sağmazsam sütüm azalır ya da kesiliemiş. Ben nasıl bu tempoyla insan içine çıkacam nasıl eve insan davet edecem .
Artık bütün bebekler emiyorda benim şansıma niye böyle oldu diye kendimi yemeye başkadım. Biliyorum Allah daha beterinden korusun, bebek sağlıklı . Ama o kadar zor ki çok zor
Doğum ne zaman oldu ? Sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba ?Topuk kanı testinde kistik fibrosiz biraz üstü çıkmış değerin. Yanılma payı oluyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı
Amin. Ben de 22.gundeyim, durup dururken ağlamaya baslamaktan kabullenme aşamasına doğru ilerliyorum. Eşimin işten döndüğü anları ve hafta sonlarini iple çekiyorum. En azindan yemegimi sakince yeme veya duş alma firsatim oluyor boylece, ki buyuk luks bunlar şu anda:)Naber kızlar? Bugün 26 gün oldu doğum yapalı. Alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Kolaylıkla sağlıkla büyütelim inşallah. Siz nasılsınız?
Ben philips avent manuel pompa almistim ama cok yordu devamli elle sagmak, kullanisli gelmedi. Daha sonra Lansinoh giyilebilir pompa aldim o iyi guzel sagiyor ve canimi yakmiyor. Biraz akıtıyor düzgün takilmayinca sadece, ancak burada mochiden de bahsedildi epey, ikisini karsilastirabilirsinizKızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?
13 haziranda doğduDoğum ne zaman oldu ? Sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba ?
Lasinohun elektrikli pompasını da çok övüyorlar bendeok kararsız kaldım o yüzdenBen philips avent manuel pompa almistim ama cok yordu devamli elle sagmak, kullanisli gelmedi. Daha sonra Lansinoh giyilebilir pompa aldim o iyi guzel sagiyor ve canimi yakmiyor. Biraz akıtıyor düzgün takilmayinca sadece, ancak burada mochiden de bahsedildi epey, ikisini karsilastirabilirsiniz
Bende lansinoh giyilebilir varKızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?
Bi link atabilir misiniz ? Çok teşekkür ederimBende lansinoh giyilebilir var
Bebeğim 6 günlük şuana kadar 2-3 kere kullandım sağım olarak iyi seviyesini yüksek tutmayınca göğsümü acıtmadı
Akıtma ilk bendede oldu bir kere kullanınca nasıl yerleştireceğini öğreniyor insan
Canııım geçmiş olsun. Benim sütüm hemen geldi ama nafile. Hem meme hem mama vermeme rağmen sarılık değeri yüksek çıktı. Her an yatırabilirlerbenim bebeğimin de şekeri normal çıkmıştı, sarılık değerine bakıldı mı senin kuzunun?
Bu arada ben perşembe doğum yaptım, kızım tam 5 günlük
Sanada geçmiş olsun canımm. Aramızda bir gün var ben yine ağlarsa veriyorum mama ya gece doymuyor sabahlıyoruz. Dediğin gibi iyi ki oda var yani yoksa napcaz. Banada doktor az var sarılık dedi cuma kontrol edicek artmışmı diyeAynısı canım. Kızımı dün götürdük doktora işte sınırda çıktı. Her emzirme sonunda 30 ml mama ver dedi doktor, kendi doktorum da mutlaka sağ dedi. Dün geldiğimden beri meme + sağım + mama diye gidiyorum, bittim yorgunluktan. Ben neyse, Bilge uyanmak bilmiyor o çok zorluyor
Aman diyim dinle doktoru. Ben de günde e kez veriyordum mama, bi şey olmaz hasta olmasınlar da. İyi ki mama diye de bi şey var
İmza verdiniz mi ? Doktorum benden imza alacak perşembe günü bekleme içinBende bekliyorum hala
Geçmiş olsun. Sonuçları nasıl öğrendiniz acaba?Topuk kanı testinde kistik fibrosiz biraz üstü çıkmış değerin. Yanılma payı oluyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı
Ben de her gün Elenatal 3 kullanıyorum.
Teşekkür ederim kızlar, peki hamilelikte de Elenatal 1-2 olanları her gün mü kullanıyordunuz yine? Bana hamilelikte doktorum haftada 2 demişti, yine haftada 2 dedi.Elenatal 3 kullaniyorum ben de her gun ekstra biseye gerek yok dedi ben ekstra magnezyum kullaniyorum
Bi link atabilir misiniz ? Çok teşekkür ederim
Aynen yıkanmak ve kişisel bakımlarımızı yapmak lüks gerçekten. Yardım edicek kimse yok mu bu süreçte?Amin. Ben de 22.gundeyim, durup dururken ağlamaya baslamaktan kabullenme aşamasına doğru ilerliyorum. Eşimin işten döndüğü anları ve hafta sonlarini iple çekiyorum. En azindan yemegimi sakince yeme veya duş alma firsatim oluyor boylece, ki buyuk luks bunlar şu anda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?