2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Elenatal 3 kullaniyorum ben de her gun ekstra biseye gerek yok dedi ben ekstra magnezyum kullaniyorum

Topuk kanı testinde kistik fibrosiz biraz üstü çıkmış değerin. Yanılma payı oluyormuş. Böyle bir durum yaşayan var mı

Benimki emiyor ama sağıp sütümden de veriyorum. Çünkü emerken uyuyakalıyor ya da tam verimli doyacak kadar emdiğini düşünmüyorum. Ki böyle olmasada mastit olmamak için sağacaktım arada. Her şey zamanla olur sakin olun.

Naber kızlar? Bugün 26 gün oldu doğum yapalı. Alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Kolaylıkla sağlıkla büyütelim inşallah. Siz nasılsınız?
Amin. Ben de 22.gundeyim, durup dururken ağlamaya baslamaktan kabullenme aşamasına doğru ilerliyorum. Eşimin işten döndüğü anları ve hafta sonlarini iple çekiyorum. En azindan yemegimi sakince yeme veya duş alma firsatim oluyor boylece, ki buyuk luks bunlar şu anda:)

Kızlar merhaba bende 38. Haftamdayım az kaldı bebişin gelmesine sizin konuşmalarınızı hep okuyorum şu an herkes emzirme konusunda baya tecrübeli bu yüzden size şunu sormak istiyorum ? Bende bi göğüs pompası almak istiyorum sütü sağmak için bana öneride bulunabilir misiniz ?

Ben philips avent manuel pompa almistim ama cok yordu devamli elle sagmak, kullanisli gelmedi. Daha sonra Lansinoh giyilebilir pompa aldim o iyi guzel sagiyor ve canimi yakmiyor. Biraz akıtıyor düzgün takilmayinca sadece, ancak burada mochiden de bahsedildi epey, ikisini karsilastirabilirsiniz

Lasinohun elektrikli pompasını da çok övüyorlar bendeok kararsız kaldım o yüzden mochinin giyilebilir eller serbest olanından bahsedildi galiba

Bende lansinoh giyilebilir var
Bebeğim 6 günlük şuana kadar 2-3 kere kullandım sağım olarak iyi seviyesini yüksek tutmayınca göğsümü acıtmadı
Akıtma ilk bendede oldu bir kere kullanınca nasıl yerleştireceğini öğreniyor insan

Bi link atabilir misiniz ? Çok teşekkür ederim

Sanada geçmiş olsun canımm. Aramızda bir gün var ben yine ağlarsa veriyorum mama ya gece doymuyor sabahlıyoruz. Dediğin gibi iyi ki oda var yani yoksa napcaz. Banada doktor az var sarılık dedi cuma kontrol edicek artmışmı diye

Kızlar konuyu takip edemiyorum sadece bir şey denedim olumlu sonuç aldım sizede söyleyeyim. Bu slikon göğüs ucu koruyucudan almıştım ama ben bebek için değil kıyafetlere göğsüm sürünüp yara olmasın diye almıştım. Şimdi zeytinyağı sürüp ucuna onu takıyorum sürekli ama yani bebek emdikten sonra tekrarlıyorum. Zeytinyağı göğüs ucunu yumuşatıyor hem süt akışı bebek emince daha kolay oluyor boş boş çekmiyor öyle olunca acıyor zaten ucu. Hemde yara olmuyor ama bıraktığım an yara oluyor deneyebilirsinizz.

Ben de her gün Elenatal 3 kullanıyorum.

Elenatal 3 kullaniyorum ben de her gun ekstra biseye gerek yok dedi ben ekstra magnezyum kullaniyorum
Teşekkür ederim kızlar, peki hamilelikte de Elenatal 1-2 olanları her gün mü kullanıyordunuz yine? Bana hamilelikte doktorum haftada 2 demişti, yine haftada 2 dedi. ekstra haftada 2 gün d vitamini ve her gün demir takviyesi de alıyorum. Magnezyumu doğumdan sonra bıraktım ama aslında evde daha var, bitmemişti, devam etsem mi acaba ben de? Bir de bana ödem söktürücü verdi Purinol.

Bi link atabilir misiniz ? Çok teşekkür ederim

Birçok sitede var ben şubattaki ebebek indiriminden almıştım

Aynen yıkanmak ve kişisel bakımlarımızı yapmak lüks gerçekten. Yardım edicek kimse yok mu bu süreçte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…