- 4 Mayıs 2023
- 1.184
- 1.091
- 63
- 34
Canım tabi ki en sağlıklısı anne sütü ama bu kadar seni mutsuz ediyorsa doktorunla görüşüp mamaya geçmeyi düşündün mü hiç en azından sen daha çok dinlenirsin ve daha mutlu hissedebilir misin ki sonuçta mutlu anne=mutlu bebek demek yani hiç bilemiyorum baya saçma da gelebilir kulağa ama aklıma böyle de olabilir mi ki diye geldi. Sonuçta şimdiki mamalar anne sütüne çok yakın valla bende şu an hala eds yöntemiyle emziriyorum ve ben de çok zorlanıyorum emzirmek bir saat sürüyor bizimde ben de bu hafta kontrolde soracam olmayacaksa mamaya geçelim tamamen ben yoruldum artık çok diye gece valla yorgunluktan uykusuzluktan o kadar geriliyorum ki resmen sinirlenmeye başlıyorumKızlar grupta benim gibi sadece sağarak bebeğini besleyen var mı? Ben iyice depresyona girmeye başladım. Nasıl sürecek böyle hiç bilmiyorum. O kadar zormuş ki. Ben sütü sağana kadar bebek ağlama krizine giriyor. 2 saatte bir sağmazsam sütüm azalır ya da kesiliemiş. Ben nasıl bu tempoyla insan içine çıkacam nasıl eve insan davet edecem .
Artık bütün bebekler emiyorda benim şansıma niye böyle oldu diye kendimi yemeye başkadım. Biliyorum Allah daha beterinden korusun, bebek sağlıklı . Ama o kadar zor ki çok zor
Hayırlı mübarek olsun, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Düzenli olarak 6 saatte bir Parol alıyor musunuz? Antibiyotik de veriliyor. Bir de batikonla pansumanınıza dikkat edin. Hastaneden çıktıktan sonra da merhem verir doktorunuz onları da düzenli kullanmayı ihmal etmeyin. Kısa sürede iyileşir inşaallah.Hanımlar bu gün gece saat 12.55 te doğum yaptım çok şükür. Normal doğum oldu ve Altan dik işlerim var. Çok canım yanıyor yürümekte oturmakta zorlanıyorum. Bebeğimin iyi ilgilenemiyorum acaba ağrıyı hafifletecek bir çözüm öneriniz var mı?
Evet biz 20 günlük olduk baya alıştık ama benim sütüm az olduğu için eds yöntemiyle mama da veriyorum ya şimdi sanki sütüm baya arttı gibi ama mama içmeden doymuyor emzirmek bir saat sürüyor 3 saatte bir uyanio bebeği uyandırıp emziriyorum falan çok yoruldum çok gerginim, sütüm yetiyor mu yetmiyor mu az mı çok mu derken sürekli bir stres, bakalım neler olacakNaber kızlar? Bugün 26 gün oldu doğum yapalı. Alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Kolaylıkla sağlıkla büyütelim inşallah. Siz nasılsınız?
Emzirme oturdu uykulara da alışıyoruz derken gaz sancıları geldiNaber kızlar? Bugün 26 gün oldu doğum yapalı. Alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Kolaylıkla sağlıkla büyütelim inşallah. Siz nasılsınız?
Maşaallah sizeNaber kızlar? Bugün 26 gün oldu doğum yapalı. Alışmaya başlıyoruz yavaş yavaş. Kolaylıkla sağlıkla büyütelim inşallah. Siz nasılsınız?
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla büyüsünHanımlar bu gün gece saat 12.55 te doğum yaptım çok şükür. Normal doğum oldu ve Altan dik işlerim var. Çok canım yanıyor yürümekte oturmakta zorlanıyorum. Bebeğimin iyi ilgilenemiyorum acaba ağrıyı hafifletecek bir çözüm öneriniz var mı?
Ya işte sütüm çok olduğu için bırakıp mamaya geçmek gelmiyor içimden . Vicdanen rahatsız hissediyorum. Anne sütünün mucizevi olduğunu düşünenlerdenim . Süt geliyorken bırakıp mama vermek gelmiyor içimden sırf yoruluyorum diye . Ama tabiki ben iyi olmalıyım iyi hissetmeliyim ki bebeğe de iyi geleyim o yönden çok haklısın .Canım tabi ki en sağlıklısı anne sütü ama bu kadar seni mutsuz ediyorsa doktorunla görüşüp mamaya geçmeyi düşündün mü hiç en azından sen daha çok dinlenirsin ve daha mutlu hissedebilir misin ki sonuçta mutlu anne=mutlu bebek demek yani hiç bilemiyorum baya saçma da gelebilir kulağa ama aklıma böyle de olabilir mi ki diye geldi. Sonuçta şimdiki mamalar anne sütüne çok yakın valla bende şu an hala eds yöntemiyle emziriyorum ve ben de çok zorlanıyorum emzirmek bir saat sürüyor bizimde ben de bu hafta kontrolde soracam olmayacaksa mamaya geçelim tamamen ben yoruldum artık çok diye gece valla yorgunluktan uykusuzluktan o kadar geriliyorum ki resmen sinirlenmeye başlıyorum
Merhaba siz sağdığınuz sütü ne ile veriyorsunuz?Emzirme oturdu uykulara da alışıyoruz derken gaz sancıları geldisabah 5'ten sonra artık kendimi kaldıramıyorum eşim alıyor bebeği sağdığım sütü veriyor. Dönüşümlü ebeveyn olduk ama buna da şükür modundayım
Kolaylıkla sağlıkla büyüsünler
Lansinohun pompasıyle beraber gelen biberonunu var bir tane de yenidoğan için uygun mamajoo aldık. Bu ikisini kullanıyoruz. Meme reddi olmasın diye biberonla sadece eşim veriyor. Ben sadece emziriyorumMerhaba siz sağdığınuz sütü ne ile veriyorsunuz?
Kızlar bebeğim sarılık nedeniyle başka hastaneye sevk edildi kanı katıymış ve hemoglbin yüksekmiş billurubin 30 sebeb ise kan uyuşmazlığı neyseki bende yanındayım. Kaç gündür lohusa halimle perişanım gerçekten çok zor ayaklarım şişmiş ,göğsümün biri mastit, dikişlerim zorluyor evde çocuklarım beni özlüyor ağlıyor.Bilmiyorum bunları neden yazdım moral bozmak istememem çok yalnızım eşimden çocuklarımdan başka hiçbir kimsem yok
Kıyamam ya inşallah alışır bir an önce seni çok iyi anlıyorum çok yoruluyorsun bende sagmiyorum ama işte anlattigim gibi o yüzden yoruluyorum seni çok iyi anlıyorum. Ama bence biraz daha zaman geçsin bi rayına oturur gibi geliyor. Benim sütüm de bariz artma var sıkınca fışkırıyor falan ama diyorum aktif mi ememiyor acaba bir saat nerdeyse emiyor üstüne mamayı veriyorum eds yöntemiyle onu da içiyor bende diyorum sütle doymuyor demekki onuda bitiriyor çünkü sonra da stres oluyorumYa işte sütüm çok olduğu için bırakıp mamaya geçmek gelmiyor içimden . Vicdanen rahatsız hissediyorum. Anne sütünün mucizevi olduğunu düşünenlerdenim . Süt geliyorken bırakıp mama vermek gelmiyor içimden sırf yoruluyorum diye . Ama tabiki ben iyi olmalıyım iyi hissetmeliyim ki bebeğe de iyi geleyim o yönden çok haklısın .
Sütüm olmasaydı bu kadar takmazdım direkt mama verirdim yapcak bir şey yok derdim. Ama süt varken vermemek çok zor , vicdanen rahatsız ediyor beni.
Umarım sen çözersin bir an önce. Sen pes etme bence çünkü eds de olsa seninkğ emiyor en azından. Benim çıplak memeyi bebeğim şimdiye kadar 1 kez bile tutamadı o yüzden umudum kalmadı. Tuttuğu zamanlar silikonla tutuyordu, ona da razıyım ama biberona geçtiğimden beri onu da tutmuyor. Biberondan sonra artık memeyi tamamen kesti
Hayırlısıyla, gönlünüze göre, kolaylıkla, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizdeAa ne güzel benim ki imza istedi bende 30una kadar bekleyip 1 temmuz için sezaryen isteyeceğim inşallah normal doğum ile gelir
Bir çok yöntem denemissindir ama birlikte duşa girmeyi bol bol ten teması yapmayı falan denedin miYa işte sütüm çok olduğu için bırakıp mamaya geçmek gelmiyor içimden . Vicdanen rahatsız hissediyorum. Anne sütünün mucizevi olduğunu düşünenlerdenim . Süt geliyorken bırakıp mama vermek gelmiyor içimden sırf yoruluyorum diye . Ama tabiki ben iyi olmalıyım iyi hissetmeliyim ki bebeğe de iyi geleyim o yönden çok haklısın .
Sütüm olmasaydı bu kadar takmazdım direkt mama verirdim yapcak bir şey yok derdim. Ama süt varken vermemek çok zor , vicdanen rahatsız ediyor beni.
Umarım sen çözersin bir an önce. Sen pes etme bence çünkü eds de olsa seninkğ emiyor en azından. Benim çıplak memeyi bebeğim şimdiye kadar 1 kez bile tutamadı o yüzden umudum kalmadı. Tuttuğu zamanlar silikonla tutuyordu, ona da razıyım ama biberona geçtiğimden beri onu da tutmuyor. Biberondan sonra artık memeyi tamamen kesti
Burası sadece iyi, güzel şeyleri yazdığımız bir yer değil, iyisiyle-kötüsüyle her şeyimizi paylaşıyoruz. Allah bir an evvel bütün sağlık sorunlarının çözüme kavuşmasını nasip eylesin, sağlıkla evinize dönmeniz için dua edeceğim. Allah bütün çocuklarınızla beraber mutlu günler göstersinKızlar bebeğim sarılık nedeniyle başka hastaneye sevk edildi kanı katıymış ve hemoglbin yüksekmiş billurubin 30 sebeb ise kan uyuşmazlığı neyseki bende yanındayım. Kaç gündür lohusa halimle perişanım gerçekten çok zor ayaklarım şişmiş ,göğsümün biri mastit, dikişlerim zorluyor evde çocuklarım beni özlüyor ağlıyor.Bilmiyorum bunları neden yazdım moral bozmak istememem çok yalnızım eşimden çocuklarımdan başka hiçbir kimsem yok
Hayırlısıyla evinize dönün inşallahKızlar bebeğim sarılık nedeniyle başka hastaneye sevk edildi kanı katıymış ve hemoglbin yüksekmiş billurubin 30 sebeb ise kan uyuşmazlığı neyseki bende yanındayım. Kaç gündür lohusa halimle perişanım gerçekten çok zor ayaklarım şişmiş ,göğsümün biri mastit, dikişlerim zorluyor evde çocuklarım beni özlüyor ağlıyor.Bilmiyorum bunları neden yazdım moral bozmak istememem çok yalnızım eşimden çocuklarımdan başka hiçbir kimsem yok
İnanın sizin yazdıklarınızı okudukça ben üzülüyorum bı noktada kendimi de sorguluyorum çünkü siz tamamen bu konuya odaklanıp kendinizi yiyip bitiriyosunuz bende sizinle aynı durumdayım ben niye dert edinmiyorum edinmem lazım diye kendimi sorguluyorum bende hepimiz delirdikKızlar grupta benim gibi sadece sağarak bebeğini besleyen var mı? Ben iyice depresyona girmeye başladım. Nasıl sürecek böyle hiç bilmiyorum. O kadar zormuş ki. Ben sütü sağana kadar bebek ağlama krizine giriyor. 2 saatte bir sağmazsam sütüm azalır ya da kesiliemiş. Ben nasıl bu tempoyla insan içine çıkacam nasıl eve insan davet edecem .
Artık bütün bebekler emiyorda benim şansıma niye böyle oldu diye kendimi yemeye başkadım. Biliyorum Allah daha beterinden korusun, bebek sağlıklı . Ama o kadar zor ki çok zor
Allah yardımcın olsun canım inşallah atlatırsınız bir an önceKızlar bebeğim sarılık nedeniyle başka hastaneye sevk edildi kanı katıymış ve hemoglbin yüksekmiş billurubin 30 sebeb ise kan uyuşmazlığı neyseki bende yanındayım. Kaç gündür lohusa halimle perişanım gerçekten çok zor ayaklarım şişmiş ,göğsümün biri mastit, dikişlerim zorluyor evde çocuklarım beni özlüyor ağlıyor.Bilmiyorum bunları neden yazdım moral bozmak istememem çok yalnızım eşimden çocuklarımdan başka hiçbir kimsem yok
Hastane tipi pompa kiralamakta çok mantıklı oluyor bu süreçte ev tiplerinden daha hızlı ve pratik araştırdınız mı acaba ya da emzirme danışmanı ile çalışıp yönlendirdi mi bu tar bişeylere ? Stres yaptıkça sütünüz de etkilencek elinizden gelenş yapıosunuz gerçektenYa işte sütüm çok olduğu için bırakıp mamaya geçmek gelmiyor içimden . Vicdanen rahatsız hissediyorum. Anne sütünün mucizevi olduğunu düşünenlerdenim . Süt geliyorken bırakıp mama vermek gelmiyor içimden sırf yoruluyorum diye . Ama tabiki ben iyi olmalıyım iyi hissetmeliyim ki bebeğe de iyi geleyim o yönden çok haklısın .
Ben parmağımla sürüyordum ucuna ve kahverengi bölgeye göğüs pedi koyuyordum her emzirme sonrası yapıyordumPamukla mı temizlemek lazım. Benimkiler de yarık ve artık bugün kan geldi
Kim ne derse yaparım, o boyuttayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?