2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Oh çok şükür rabbim mutluluğunuzu daim etsin muhabbetinizi,sevginizi artırsın inşallah

Evet bir öğün mama verilebilir güzel uyuyorlar gerçekten mamadan sonra

Sagmaya başlayacam bgn inşallah gelir

Sütün bol olsun inşallah canım. Gece yorucu oluyor haklısın. Yardım eden var de mi? Gündüz uyuyabiliyor musun? 2 gündür bizde de gaz sorunu oldu. Kolaylıkla keyifle geçirelim bu günleri inşallah.

Amin inşallah canım. Biz de gaz sancısı başladı iki gündür. Ben de zorlanıyorum geceleri.

Kaç günlük bebeğin canım? Bi de kaç cc süt veriyosun. Sağdığının hepsini veriyosan çok geliyodur kusuyodur
Sağdığımın hepsini içemez zaten 30 cc veriyorum ama emip üstüne biberonla içince kusuyor bence anlamıyor doyduğunu.. bugün sadece sabah verdim biberonla başka vermedim. Şu saate kadar normal kakalı çişli bezleri devam etti. İnşallah sadece memeye geçeriz.

Sünneti hayırlı uğurlu olsun canım. Kafasını yıkayınca bizimki de ağladı.

Annem geçen hafta buradaydı ama gitti. Gun icinde yalnızım maalesef, epey zorlaniyorum ama inşallah 40i çıkınca bir nebze rahatlayacagimizi düşünerek dayanıyorum diyelim. Kaldı 17 gun:)
Allah kolaylık versin canım. Ev işi yemek şu dönemde zor gerçekten. İnşallah 40 ları çıkınca daha kolay olur.

Kızlar benim bebek uyumuyor ya ağlıyorum yorgunluktan uykusuzluktan sürekli emiyor memede iki dk uyuyup uyanıyor böyle olan var mı

Kızlar bebepi üst bedeniyle beraber ince bi yastığa yatırmamda sakınca var mı sizce ? Bebeğim o şekilde daha rahat uyuyor

Gözlerinin beyazına kadar sararmış gün içinde bazen saralık azalıyor sonra yine belli ediyor. bu gün doktor değerin biraz düştüğünü söyledi çok şükür.Mavi işık yüzünden artık her şeyi sarı görüyorum.

Kızlar bebepi üst bedeniyle beraber ince bi yastığa yatırmamda sakınca var mı sizce ? Bebeğim o şekilde daha rahat uyuyor
Cocuk doktorumuz bize omuz hizasinda yatirabikirsiniz demisti. Yani boyun boslukta kalmayacak, omuzla birlikte yastikta yatacak. Benim oglum da oyle daha rahat ederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…