2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
1 saatte geri doluyor canım merak etme

1 saatte geri doluyor canım merak etme
Yani demi şimdi emzirdim baya boşalttı memeleri sevindim iyice emmeye de alışıyor benim tembel kız dün baya farketti emmesi 21 günlüktü dün akşam yemeğe gittik orada mama verdim mesela mamanın da bu kolaylıkları da var gerçi sütümü sagsam yanıma onuda alabilirim

Kızlar ya bir türlü taburcu olamadık. Bebeğim ilk kakasını hala yapmadı. 2 günü geçti süresi. Yeni ultrason çektiler sonuç için doktor saat 12 de gelicek. Ama çok korkuyorum bir şey çıkacak diye. İdrarınıda hep hafif kanlı yapıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar aklınızda olsun diye buraya da yazayım dedim benim kız 4 5 gündür poposu çok kızarmıştı her gün bir bezinde Bepanthol surmeme rağmen pişik olmadı ama aşırı kızardı ve 3 4 gün geçmedi havalandiriyorum altını yıkıyorum sürekli falan yok geçmedi sudocrem sürdük ikinci gün geçti aklınızda olsun sudocream iyi geliyir pisige de iyi geliyormus Bepanthol de iki tane en büyük boyunu almıştım ama ise yaramayack bizde

Kendi kendime nazar değdirdim ya da çocuğum hasta oldu bu saate kadar 3 kez fışkırır gbi kustu. Sebebi ne olabilir bilen var mı
Reflü canım benim bebeğimde öyle kustu birkaç kez doktora götürdüm reflü olduğunu söyledi hemen yatırma emzirdikten sonra 15-20 dk dik tut bende çok korkmuştum burnundan gelmişti valla şimdi Azaldı Philips biberon iyi oluyor ve reflü yatağı tavsiye ederim
Reflü yatağındaydı zaten ama uykuyla hemen yatırdım diye oldu sanırım
Yatırma canım dik tutmaya çalış mutlaka yazık ağzına geliyordur süt çok zor bu reflü 6 aya kadar geçiyormuş inşallah geçer

Geçiyorsa ne ala yok yatırmıyorum Reflü yatağının da altına örtü koydum az daha yükselttim inşallah geçer

Bende sağıp yanıma alıyorum . Çok zorda kalırsam diye mamada hep çantamda sıcak suyu da çantamda . Ama genelde gerek kalmıyor çünlü çok uzun süreli hiç kalmadık dışards

Bende 40+2 deyim. Bende çok stres yapıyorum artık aynı şekilde. R rhaenyra sizi de sağ salim kavuştursun Rabbim evladınıza.

Canım kizkar size birşey daha danisacam benim süt problemlerimden sıkılmış olabilirsiniz hakkınızı helal edin. Bizim 22. Günümüz ben sağım yapamadım hiç makineyle, kızımın aktif emip emmediginden de şüphe duyuyordum hep mama ile destekliyorum zaten. Dün gece sagdim iki memeden valla toplamda 10 CC anca çıkmıştır hadi dedim gece geç oldu yoruldum bilmem ne şimdi de kızı emzirdim ten bir buçuk saat sonra falan yine sagdim tek memeden 10 CC anca çıktı cok az değil mi benim kız mamayi 60 CC rahat içiyor. He bide soyle bı durum var sagdim artık gelmeyince bıraktım 10 dk sagdim bırakıp elimle saginca süt yine fışkırıyor ama makineden gelmiyor

Tabi tabi 2 saate dolar canım merak etme, süt öyle tamamen biten bi şey değil zaten. Sağımı kuvvetliyse ondan devam edersin olmazsa, içine sinmezse de alırsın başka bi pompa. Merak etme emer o seni

Hava alıyor olabilir mi cihaz çünkü bende elle sıkınca çok gelmiyor makineyle geliyor. Çokta uyguna aldım Kiwi marka çekim gücü vesaire bence elle sağımda geliyorsa vardır sütün gayet.

Kızlar size doğum sonrası ne ilaç verildi bana antibiyotik, kalsiyum ve demir ilacı verdi doktor antibiyotik harici içesim gelmiyor

Kızlar size doğum sonrası ne ilaç verildi bana antibiyotik, kalsiyum ve demir ilacı verdi doktor antibiyotik harici içesim gelmiyor
Bana demir ilacına devam et dedi bir de takviye var 1 tane içeriğinde tüm vitaminler var . Fakat içtin mi dersen ? Demiri almaya çalışıyorum fakat diğerini daha 1 kez bile kullanmadım. Gebelikte tüm ilaçlarımı kullanırdom düzenli şekilde fakat doğumdan sonra fazlasıyla saldım . Antibiyotik ve ağrı kesici verilmişti bir de onları da bitimedim kafama göre aldım. Aferin bana

Emziremeyen/ biberon veren veya meme reddi yaşayan var mı? Benimki memeyi sevmiyor, kavga ediyor. Günlerdir boğuşmaktan hayatı zindan ettim kendime, emmiyorsa emmiyor artık gerçekten çok yoruldum

Makinende sıkıntı olabilir mi ? Normalde makine köküne kadar çekiyor . Benimde sağımım max 10 dk sürüyor , 10 dk dan sonra artık bir şey gelmiyor. Makinada sıkıntı yok ise süt yapıcı besinler ile beslenmeye çalış, bir damla vardı ismini unuttı o da iyi geliyormuş . Bir de emzirsen bile düzenöi şekilde sağ. Sağımın sütü arttırdığı söyleniyor çünkü

Çoğumuz aynıdırız o zaman bıktık ilaç ilaç ya

Emziremeyen/ biberon veren veya meme reddi yaşayan var mı? Benimki memeyi sevmiyor, kavga ediyor. Günlerdir boğuşmaktan hayatı zindan ettim kendime, emmiyorsa emmiyor artık gerçekten çok yoruldum
Herhalde bu grupta benim kadar bu konuyu açan yoktur, sanırım denk gelmediniz yazdıklarıma :) benim bebeğim 26 günlük oldu , ilk 20 gün savaş halindeydik her yolu denedik her yerimiz süt içerisindeydi sürekli ve ruh sağlığım ciddi anlamda bozulmaya başladı . İlk 12-13 gün sadece kaşık biberon ve şırınga ile besledim memeden iyice uzaklaşmasın diye biberon kullanmadım . Daha sonrasında canıma tak etti ve biberonla sağdığım sütü vermeye başladım. Biberonu verdikten sonra ipin ucu iyice kaçtı bebek inanılmwz bağlandı biberona ve memeden emme olayı iyice bitmeye başladı (öncesinde silikon uç ile arada tutuyordu). Şuan artık ara sıra memeyi teklif ediyorum istemiyorsa direkt bırakıyorum . Tutacağına inancım da kalmadı açıkçası çabalayacak halim de kalmadı. Şuan 2 saatte bir süt sağıp biberon ile veriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…