2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bilmiyorum derdinize derman olur mu? Bende siz gibi sorun yaşadım en başta. Kaşıkla da şırıngayla da veremedim. Biberonla verdim. Phılıps avent kullanıyordum. Sonra kuzenlerimle konuştum ucunun çok sert olduğunu comotomo marka biberon daha iyi meme reddi de yapmaz dediler aldım denemek için gerçekten emmeyen bebek emmeye başladı. Biberonla içse de emiyor. Ayrıca 2 gündür tamamen biberonu bıraktık.

Bakacağım hemen teşekkür ederim. Başka bir şey yaptınız mı yoksa onu kullanırken kendiliğinden mi memeye yöneldi?

Sadece en ucu sızlıyor. Yara yok daha çok emince olduğunu fark ettim.. inşallah geçer. Göğüs ucu kremi , tahin yağı , gümüş kapak kullanıyorum. İnşallah bir şey olmadan alışırım.

Bakacağım hemen teşekkür ederim. Başka bir şey yaptınız mı yoksa onu kullanırken kendiliğinden mi memeye yöneldi?
Biberonu değiştirdim ilk iş. Sonra yavaş yavaş onu korkutmadan denemeler yaptım. Bana dokunmasına izin verdim. Sakin müzikler açtım loş sessiz odaya geçtim. 4-5 güne alıştı.ama öncesindeki 1 hafta kan tere battım emsin diye. Önce kendimi sakinleştirdim. Çok küçük olduğunu kendime hatırlattım.

Kv dediği hoş olmamış sma bana da o imalar gelmedi değil enteresanlar cidden

Bende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyim

Bende avent gibi bir hataya düştüm keşke onu hiç kullanmasaydım. Şimdi lansinoh u sipariş ettim onu hastanedeki ebe tavsiye etti. Olmadı comotomo da deneyeyim
İlk bebeğimiz asla tecrübemiz yok. İnsan bilemiyor. Ucu bile o kadar değişik ki. Philps kazık gibi sert comotomo inanılmaz yumuşak meme ucu gibi. daha tecrübeli anneler yazsın bildiği varsa bizim deneyimimiz bu yönde oldu.

Kızlar göbek kordonu düşmeden banyo yaptıran oldu mu ben istemiyordum annem biz hep öyle yetiştirdik diye yaptırdı şimdi endişeleniyorum gözüme kızarmış gibi geliyor

İlk bebeğimiz asla tecrübemiz yok. İnsan bilemiyor. Ucu bile o kadar değişik ki. Philps kazık gibi sert comotomo inanılmaz yumuşak meme ucu gibi. daha tecrübeli anneler yazsın bildiği varsa bizim deneyimimiz bu yönde oldu.
Aynenn belli olmaz artırabilir ama hem kahvaltı da hemde çay felan içiyorsam yanında yedim
Ben normalde de çok severim tahin helvasını sanırım fazla yedim kollarım inanılmaz kaşındı bıraktım. Ama etkisi var kesinlikle

Aynenn belli olmaz artırabilir ama hem kahvaltı da hemde çay felan içiyorsam yanında yedim
Ben normalde de çok severim tahin helvasını sanırım fazla yedim kollarım inanılmaz kaşındı bıraktım. Ama etkisi var kesinlikle

Canım doktora bi sor ama sudokrem benim bildiğim bebeklere zararlı, evet iyi geliyor çünkü kimyasalı aşırı fazla. Bence sen yine bepantholden devam et. Yazık tabii yavrumun canı çok acıyordur

Ben lansinoh önerdi emzirme danışmanı onu kullandım ilk kızda bi iki kere red yaşadım ama 4-5 aylıktı. Şimdi de sağdığım sütü onla veriyorum çok memnunum. Anne memesi benzeri olanı istemeyiz kafası karışmasın diye demişti

Canım doktora bi sor ama sudokrem benim bildiğim bebeklere zararlı, evet iyi geliyor çünkü kimyasalı aşırı fazla. Bence sen yine bepantholden devam et. Yazık tabii yavrumun canı çok acıyordur
Yaaa sorayım bı hiç bilmiyordum zararlı oldugunu

Her bebekte ayrı diyorlar ya bende meme ucuna benzeyen yumuşak biberon işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…