- 29 Haziran 2022
- 3.734
- 2.122
- 83
- 32
Benim annemde bgn döndü ve ben aşırı duygusalim o gittiğinden beriSüper annelersiniz başarırsınız . Benim bebeğim 36 günlük, yarın annem dönmek zorunda. Cesaret edip kalamadım bende onunla gideceğim . 3 haftada ben kalıp döneceğim. Dediğiniz gibi varlıklaro güven veriyor her şeyden önce . Siz yaparsınız bence bir sürü insan 1 haftalıktan itibaren yalnız bakıyor bebeğine . Ama çok zorlanırsanız siz gidin ya da anneniz tekrar gelsin. Bu süreçte destek almak asla ayıp değil . Ama bence 1 hafta sonra buraya alıştım diyeceksiniz
Çok normal canım şuan. Yalnız kaldın korkuyorsun. Bende de oluyor öyle iç sıkıntıları. Yardım alsan biraz. Psikolojik olarak iyi gelir.Benim annemde bgn döndü ve ben aşırı duygusalim o gittiğinden beriBabymom25 C creamole123
32 günlük olduk bgn ama annem yapıyordu herşeyi ben sadece bebekle ilgileniyordum, bazen de evi süpürüp siliyorudum , geceleri bile saat 4 den sonra mama versin diye anneme bırakıp sabaha kadar uyuyup dinlenebiliyordum, çok mecburdu gitmeye oda hiç istemedi bizi bırakıp gitmek ama gitti işte, gurbette olmak çok zorgözlerim dolu dolu hep annem gittiğinden beri, şimdi size yazarken yine ağlıyorum, kızlar ben çok ağlıyorum, niye bu kadar ağlıyorum diye de kızıyorum kendime sürekli her gün ağlama krizi yaşıyorum bir saat lohusalık falan filan evet ama benimki biraz fazla mi oldu, korkuyorum da kendimden cikamayacam bu psikolojiden diye
Kızlar 40 ı çıkmadan tek kalan var mı ama tek dediğim eşinden ayrı hiçkimse olmayan. Annem yanımda ama çokta kalmak istemiyor gibi hissediyorum 20 günlük olduğumuzda gitse tek başarabilir miyim acaba bilmiyorum eşimde 2 günde bir 24 saat nöbette onuda hesaba katarak
Benim bebeğimin de çok az öyle kapanır zamanla 1 yaşına kadar anca kapanıyormus bıngıldakKızlar bebeğimin saçlarının ön kısmı dökülünce kafasının ön kısmında sanki çukurluk görüyorum. Anneme sordum, tüm bebeklerin böyle çünkü kafaları yumuşak dedi. Saçı olanlwrds çok görünmüypr dedi.
Sizde öyle durumlar var mı acaba?
Kıyamam ya emin ol hepimiz aynı psikolojideyiz. Ben annemsiz geçireceğim zamanı düşündükçe bile gözlerim doluyor. Evet bebeğim olduğu için çok çok mutluyum ama inanılmaz derecede de duygusalım. Bazen diyorum ki insanlar bebekleri olunca çok mutlu oluyorlar da ben neden böyleyim. Sonra diyoeum ki insanlar sadece güzel zamanlarını paylaşıyor aslında herkes aynı süreçten geçiyordur diyorum.Benim annemde bgn döndü ve ben aşırı duygusalim o gittiğinden beriBabymom25 C creamole123
32 günlük olduk bgn ama annem yapıyordu herşeyi ben sadece bebekle ilgileniyordum, bazen de evi süpürüp siliyorudum , geceleri bile saat 4 den sonra mama versin diye anneme bırakıp sabaha kadar uyuyup dinlenebiliyordum, çok mecburdu gitmeye oda hiç istemedi bizi bırakıp gitmek ama gitti işte, gurbette olmak çok zorgözlerim dolu dolu hep annem gittiğinden beri, şimdi size yazarken yine ağlıyorum, kızlar ben çok ağlıyorum, niye bu kadar ağlıyorum diye de kızıyorum kendime sürekli her gün ağlama krizi yaşıyorum bir saat lohusalık falan filan evet ama benimki biraz fazla mi oldu, korkuyorum da kendimden cikamayacam bu psikolojiden diye
Bende bazen yalnız kaldığımda ne yapacağım diyoeum. Sonra diyoeum ki en kötü arabasına bindirir aşağı indiririmOlmaz mi tabi ki var, ben
Kalmak istemiyorsa inan gitmesi daha hayırlıhadi ben gurbetteyim ama normalde de çok yardim isteyen biri değilim her işi kendim yapmaya calisirim öyle de çile severim
Cok zorlanirsan koy bebek arabasina cik yürüyüşe. Hem sen konu komşu görür iki sohbet edersin havan değişir, hem de bebiş huzurla uyur. Bebiş uyurken dondurmaciya otur, kahveciye otur günler öyle öyle geçip gider anlamazsin bile
Yani kesinlikle almam lazım yardımÇok normal canım şuan. Yalnız kaldın korkuyorsun. Bende de oluyor öyle iç sıkıntıları. Yardım alsan biraz. Psikolojik olarak iyi gelir.
Yani evet annemin gitmesini çok üzdü beni ama ben genel olarak da sürekli ağlıyorum bu normal mi herkes öyle mi her gün bir saat benim ağlama seansim ve genel olarak da mutlu değilim. Bende diyorum herkesin sevmek için delirdigi minicik bir bebek benim bebeğim ama bağ mi olusamadi aramızda acaba diyorum o bensiz yapar yani sonuçta bende çok alışamadim mi acaba ayyy bilmiyorum hiç iyi değilim ben, psikolojik destek alsam iyi olacak sanırımKıyamam ya emin ol hepimiz aynı psikolojideyiz. Ben annemsiz geçireceğim zamanı düşündükçe bile gözlerim doluyor. Evet bebeğim olduğu için çok çok mutluyum ama inanılmaz derecede de duygusalım. Bazen diyorum ki insanlar bebekleri olunca çok mutlu oluyorlar da ben neden böyleyim. Sonra diyoeum ki insanlar sadece güzel zamanlarını paylaşıyor aslında herkes aynı süreçten geçiyordur diyorum.
Sizinde bebeğiniz büyüdü maşallah , artık kendi düzeninize dönmek başta böyle duygu karmaşaso yaratsa da size iyi gelecektir. 18-19 yaşında anne olup tek başına çocuğunu büyüten nice insan var. Birçoğumuz belli olgunluğa gelmiş insanlarız rahatlıkla üstesinden geliriz . Üzülmeyin sizde lütfen
Bence doktota sormak iyi olur, mesela güneş kremi ilk 6 ay önerilmiyor.Kızlar sivrisinek başladı mevsim itibari ile. Benim bebişi sokmuşlar. Raid takmak istemiyorum kimyasal. Fakat yüzde yüz doğal spreyler gördüm internette. Yenidoğan için de uygun diyor. Olabilir mi acaba? Yoksa önce doktora mı sorayım?
Bende çok mutlu hissetmiyorum yalnız değilsinYani evet annemin gitmesini çok üzdü beni ama ben genel olarak da sürekli ağlıyorum bu normal mi herkes öyle mi her gün bir saat benim ağlama seansim ve genel olarak da mutlu değilim. Bende diyorum herkesin sevmek için delirdigi minicik bir bebek benim bebeğim ama bağ mi olusamadi aramızda acaba diyorum o bensiz yapar yani sonuçta bende çok alışamadim mi acaba ayyy bilmiyorum hiç iyi değilim ben, psikolojik destek alsam iyi olacak sanırım
Babamız çok pimpirikli akşam yıkarsan hasta olur diyor bir hapşursa benden bilir sonra senin yüzünden oldu diye o yüzden hiç o sulara girmiyorum bebeğim kolik probiyotik vermeye bile zor ikna ettim savaş verdim resmen çocuğu ilaca alıştırıyorsun diyeYıkayıp yaptırmanın çok faydasını gördüm bengece 10 buçuk gibi yıkıyoruz, üzerini giydir doyur yatır 11 i geçiyor ama gece güzel uyuyor 3 saat sonra acikio uyanıyor ben uyandırmıyorum sonra tekrar doyurup yatıyorum yine güzel uyuyor takrar acikana kadar
Evet canım aslında hepimizin bu dönemde desteğe ihtiyacı var. Elbet bunlar da geçecek ve buna da alışıcaz canım.Yani kesinlikle almam lazım yardım
Tamam canım öyle yapayım teşekkür ederim.Bence doktota sormak iyi olur, mesela güneş kremi ilk 6 ay önerilmiyor.
40 ım dolunca çağırdı beni de. Çocuk doktorunda 15. Gün hastane doktoruna gittik ama 1 aylık olunca kendi çocuk doktorumuza götürücem.Kızlar kadın doğum doktorunuz ne zaman çağırdı? Benim 40 ım dolunca çağırdı. Çocuk doktoru da öyle 40 I dolunca bebeği görmek istedi.
Kolik olduğunu kaçıncı gün civarında anladınız?Babamız çok pimpirikli akşam yıkarsan hasta olur diyor bir hapşursa benden bilir sonra senin yüzünden oldu diye o yüzden hiç o sulara girmiyorum bebeğim kolik probiyotik vermeye bile zor ikna ettim savaş verdim resmen çocuğu ilaca alıştırıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?