2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bizim de hepsi aynı gün yapıldı. Doktorumuz 38i geçerse şurup ver dedi. Biraz halsiz oldular aşıdan sonra uyudular bende sürekli ateş ölçümü yaptım. 38i görünce ateşte verdim şurup hemen düştü birdaha çıkmadı. Her çocuğun tepkisi farklı oluyor tabi doktorunuzu dinlemekte fayda var.

Oyle mi ne bu durumu tetikliyor scaba? Dun yine gece burun tıkanıklığından bagiedi durdu
Bir defa muhtemelen sizde uyurken ağzı açık uyuma durumu vardır, çünkü burundan nefes alamayan çocuk ağzı açık uyumaya çalışmak zorunda kalıyor. Bu da uyku kalitesini aşırı etkiliyor, gece dediğiniz gibi çocuğu uyutmadığı olabilir rahatsızlığından. Geniz eti büyük olan çocuklarda ağız açık uyuma ve horlama sık görülüyor. Burnu tıkalı olan çocuk yemek de yemek istemiyor çünkü haliyle kokuları da düzgün alamıyor, yemeğin güzel tadını yakalayamamış oluyor, yemek seçme ve iştahsızlık oluyor.

Tesekkur ederim.

Kızlar sabah 6 da çok uykum vardı oğlum uyanık tabi babasına verdim. Bütün evren uyumama engel sanki neyse oda oyun halısına koymuştu çok sesli bi gaz çıkardı anladım 3 günün kakası geliyor yaptı tabi Normal altını değişemiyorum böyle olunca direkt banyoya , babası kucakladı sırtından çıktı babanın tişörtte kaka oldu Yıkadık felan yatağımın üstüne giydirmek için koydum neşeliydi diye ağır ağır hareket ederken çişini yatağa yaptı havlusu altındaydı ama malum erkek Neyse güldüm topladım ucunu tam bezlerken ikinci çiş geldi iyice batırdı ve o sırada gülüyor Şuan uyudu tabi biz uyanık 10:30 da aşılarımız var güne böyle başladık sonrası güzel geçer umarım

Tesekkur ederim.
Rica ederim. Geçmiş olsun. Gece yatmadan önce özellikle burnunu temizlerseniz daha rahat uyur. Ben serumla şırıngayla zorlanıyordum, bir tatil dönüşü deniz suyu almıştım Antalya’dan, avcuma döküyordum kokla diyordum, burnuna suyu çekince sonra sümkürtüyordum. O şekilde daha kolay geldi bana.

Bizdeki sorun gecen eylul ayindan beri burun tikaniyor ama cekince sumuk yok sf sikip, cekiyorum ama gelen giden bir sey yok. O yuzden tam temizlenemiyor, atamiyor mukusu.

Biz parkta yuruyus yaptığımız gunler daha derin uykuya daldığıni fark ettik. Bir alternatif olabilir belki...

Çok şükür güzel atlatmışsınız. Darısı başımıza

Yavrum ya onun o halsizliği de üzer Ateş ölçerimiz Braun'un kulaktan ölçen aleti.

Cok gecmis olsun, ama masallah iyi toparlamis. Kac yaşındaydi?
Haziran 2021 doğumlu 4 yaşında. Bizde çok çektik, ateş, tekrarlayan faranjitler antibiyotik kullanımları vs sizin yerinizde olsam iyi bir KBB seçerdim Pendik İstanbul’a yakın oturuyorsanız size önerebileceğim bir doktor var biz ona gittik çok iyidir kendisi tavsiye ederim

Kizlar dünden beri bebeğimin her bezinde urat kristalleri var su içiriyorum sürekli emziriyorum mama veriyorum ama hala oluyor midenizi bulandirmak istemiyorum ama belki yardimci olabilecek olursa diye fotoğraf koyacam hakkınızı helal edin ne yapmalıyım daha önce yenidoğanken olmuştu doktor normal demişti ama bu kadar miktarı fazla ve devamlı olmamıştı

Eklentiler

• IMG_20250819_104709.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20250819_065227.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 8
Benim oglum da agustos 2021. Hic kbb gitmedik, cocuk doktoru ya da alerji doktoru ile ilerledik. Mutlu olurum doktorunuzun adini paylasirsaniz.

Bana da miktari fazla geldi. Doktorunuza sorma sansiniz var mi? Evde terliyorsa terlemesini engellemek de iyi olur. Belki idrar tahlili yapilie mi diye dusundum.

Kızlar aşı yaptırdık doktor ateş düşürücü parol şurup verdi sizde kullanan var mı ?

bizimde gece uykumun en güzel yerinde 3te kaka yaptı. Yatağa aldım altını değişmek için ve meğersem taşmış nevresime bulaştı. Bebeği temizle nevresimleri değiştir bebikinde o arada uykusu kaçtı onu uyut derken sabaha kadar uyumadım

Doktorunuza sorun bence

tubaslk bu arada kardeslee arasi yas farkimiz ayniymis. Sizin oglunuz nasil tepki verdi, rayina koyabildiniz mi?

Benim oglum da agustos 2021. Hic kbb gitmedik, cocuk doktoru ya da alerji doktoru ile ilerledik. Mutlu olurum doktorunuzun adini paylasirsaniz.
Doktorumuzun adı Salih Hafız Pendik’te muayenehanesi var yaklaşık 1 saat çocuğun muayene ediyor, alerjik bir durum varsa tespit ediyor ona özel bir karışım hazırlıyor. Ama bizimki gibi geniz eti çok büyükse bademcikleri çok kötü durumdaysa ameliyatı öneriyor çocuğun durumuna göre ilerliyor yani
Kızlar aşı yaptırdık doktor ateş düşürücü parol şurup verdi sizde kullanan var mı ?
Canım ben Calp ol veriyorum 2,5 ml 6 saatte 1, 38,5 gibi olursa da fitil atıyorum paranox s . Genelde ateşi ilk gün oluyor ertesi gün geçiyor
tubaslk bu arada kardeslee arasi yas farkimiz ayniymis. Sizin oglunuz nasil tepki verdi, rayina koyabildiniz mi?
Yavaş yavaş rayına koyuyoruz. Çok fazla öpüyor kokuyor temas ediyor, hem çok seviyor hem bizi paylaşmak istemiyor. Bir ara bir hafta on gün servisten gelince altına çiş yapıyordu. Psikoloğa sorduk normal dedi takip edin dedi. Konuşuyoruz işte sık sık onunla ve günlük 20 30 dakika sadece ona vakit ayırıyorum onunla geziyorum oyun oynuyorum ve sürekli onla biz bir takımız sen bana yardımcı oluyorsun sen çok güzel seçim yapıyorsun sen çok iyi bir çocuksun çok akıllısın keşke büyüyünce kardeşin senin gibi olsa vs diyip duruyorum sürekli onu övüyorum

Umarım bizim olmaz ateşii bizede hemşire 1 çk calpol verin dedi yoksa doktor yazsın dedi yazdırdık parol yazmış burada da hep calpol görünce sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…