2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Arkadaşlar, yenidoğan için emzik kullanan varsa marka model link atabilir mi ?
Bibs ve philips soothie almıştım.soothiler ağır geldi tutamıyor henüz.
Bibs i aldı fakat ilk zamanlar öğüruyordu.meme uzunluğu soothiye göre daha uzun çünkü.simdilik bunu emiyor ama öyle iki coklatip sıkılınca atiyor.uykuya geçişte veriyorum ben .

Eklentiler

• 1000126973.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 23
Yenidoğan minnoşları kanguruda deneyimleyen oldu mu acaba ?
Neko start aldim.İçinde çok huzurla durdu hatta uyudu .Ama bacak kısmı beni tereddütte bıraktı.Çok mu ayrık durdu kalçasina zarar verirmiyim vs diye düşündüm. Kullanan var mı?

Evet ben kullanıyorum Boba 4g benimki, uyumuşsa hiç sorun yok demektir içiniz rahat olsun, tam koynunuzda gerçek aşk bu Neko ile Boba aynı firmanın ürünü diye biliyorum, Tuniko. O yüzden benzerlerdir diye düşünüyorum, sizin kangurunun içinden de yenidoğan minderi çıktı mı? Ona oturtarak bağlayınca hiç sorun olmuyor, ben kızımı 10 günlükten itibaren 4 yaşına kadar aktif şekilde bağlamıştım. Eşim de ben de çok rahat kullandık. Şimdi yine oğlumda da kullanıyorum ama ev ortamından çıkamadık henüz.

H Hestiada 4 yaş diye yanlış yazmışım 3 yaşına kadar kullandım kızımda.

Hadi inşallah şifa bulursunuz. Güzel haberlerinizi alalım

Gittik dün, bambaşka bir maceraydi iyi şimdi çok şükür. Enfeksiyonmuş, bize de bulaşırmış. Siramizi bekliyoruz, tedirginiz
Bir de bu var değil mi... Evde biri hastalandı mı hadi bakalım sırayla herkes nasiplenir... Neyse biz pozitif bakalım, kimselere geçmeden atlatacaksınız inşallah

Ben buzluğa geçemedim daha Sütüm var ama buzdolabına koyacak kadar var. Yani buzdolabında 4 gün durabiliyor ya ona göre hesap yapıp cam şişelere koyarak 4 günlük stoklarla ilerliyorum. Henüz onun üstüne çıkamadık, buzluk stoğumuz yok yani.

Gebelikte ben de emzirmenin ve sütün bu kadar problem olacağını hiç kestirememiştim. Hatta açık söyleyeyim, doğuran herkesin emzirebildiğini düşünüyordum Meğer o da apayrı bir sınav konusuymuş. Hiç dikkat etmemişim doğum yapan kadınların emzirip emzirmediğine. Belki özel alanlarına çok fazla girmemeye çalıştığım için de uzak kalmış olabilirim bu gibi konulardan. Neyse doktora da böyle anlattım. Hocam ben şu hayatta birçok konuya hakim olmaya çalışmışımdır, pek boş geçmemişimdir hayata dair meseleleri ama çocuk bakımı benim çok cahil olduğum bir alanmış dedim. Sağ olsun kadıncağız rahatlatıcı şeyler söyledi ama bazı gerçekler çok net maalesef

Yaaa
Rahatsiz olsa zaten tepki verirdi diye düşünmüştük.
Evet tuniko dan aldım bende .Biraz bunu deneyimleyim diğer modellerine de bakacağım.
Yenidoğan minderi sadece boba da vardı diye biliyorum .Öyle okumuştum sanki.
Çok tesekkür ederim .Deneyimli birinden duymak icimi rahatlattı

Teşekkür ederim Benim bebeğim memeyi ilk tutuyor ama sonra sinirlenip bırakıyor. O durumda da mı ısrarla memeye tutmak gerek acaba?

Eds de sondadan mama akışını nasıl sağlıyorsunuz? Pek zahmetli gibi duruyor :/
çok teşekkür ederim deneyeceğim

Evet bende bilmezdim süt emzirme durumlarının böyle stres yapılacak durumlar olduğunu, neyse öğreniyoruz anneliği öğretiyor bu bebisler bize çok şükür

Neko start’a baktım şimdi evet minderi yokmuş ama bacak arası kemeri ayarlanabilir büyütülüp küçültülebilir olduğu için hiç sorun yaşamazsınız. İyi günlerde kullanın.

Kızlar 40 ı çıkmadan tek kalan var mı ama tek dediğim eşinden ayrı hiçkimse olmayan. Annem yanımda ama çokta kalmak istemiyor gibi hissediyorum 20 günlük olduğumuzda gitse tek başarabilir miyim acaba bilmiyorum eşimde 2 günde bir 24 saat nöbette onuda hesaba katarak

Nerden aldınız acaba? Tunikoda sadece kiralama var sanırım. Satın alma ücretini de göremedim

Benim de sizin gibi ilk bebeğim. 23 günlük, annem bugün gitmek zorunda kaldı eşim evde idare ediyoruz bi şekilde çok şükür zor bir bebeğim olmasına rağmen ama psikolojik olarak çok boşlukta hissettim annemin varlığı bile güven veriyordu :/ Nişana ve sonrasında ameliyat için hastane ziyaretine gitmesi gerekiyordu. Arayıp bitince hemen dön gel dememek için kendimi zor tutuyorum ama kalabalık ortamlar, hastalık getirir korkusuyla diyemiyorum

Süper annelersiniz başarırsınız . Benim bebeğim 36 günlük, yarın annem dönmek zorunda. Cesaret edip kalamadım bende onunla gideceğim . 3 haftada ben kalıp döneceğim. Dediğiniz gibi varlıklaro güven veriyor her şeyden önce . Siz yaparsınız bence bir sürü insan 1 haftalıktan itibaren yalnız bakıyor bebeğine . Ama çok zorlanırsanız siz gidin ya da anneniz tekrar gelsin. Bu süreçte destek almak asla ayıp değil . Ama bence 1 hafta sonra buraya alıştım diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…