- 29 Haziran 2022
- 3.734
- 2.122
- 83
- 32
Ahahaha cidden yaGörümcenin bebeği yok sanırım. Şimdi burda bütün lohusalar ona güzel bir dua edelim. Rabbim ona sağlıklı, güzel mi güzel ikiz evlatlar versin. Sonra da o ikizlere bakarken yardım edecek kimseyi göndermesin çünkü herkes çocuğuna kendi evinde kendi bakıyo. Sen de aldığın gereksiz destekle kal Burcu
Ben de iki çocuğumla anneme geldim valla çok doğal hiç te abartmıyoruz.Kesinlikle alabildiğimiz kadar alabiliriz yardım. Bende bugün anneme geldim . Görümcem şey demiş , herkes çocuk doğuruyor herjes çocuğuna evinde kendi başına bakıyor burcu abartmadı mı artık deniş . Doğum yapmayanlar asla anlayamaz bizi . Yardım almamız ayıp değil . Minicik canları var dediğiniz gibi süt minicik boğazına kaçınca bile panik oluyoruz ve çokta haklıyız. Aynı zamanda destek olscak kimse olmadığında çok fazls uykusuz kalıyoruz ve bir süre sonra uykusuzluktab pert oluyoruz. Biraz el e avuca gelince hepimiz gayet güzelce bakacağız bebeğimize zaten
Evet ara ara gazı oluyor. Gaz damlası da kullanıyoruz. Bir de maalesef kucağa fena alışmış. Yatağında yatmak istemiyor kucakta yatmak istiyor. Sessizlikte zaten uyumuyor, illa birilerimizin sesi olmalı odada . Korkuyor mu anlamadım kiGazı mı var canım neden uyumuyor? Bizimki de beşiğe koyduğum an gece uyanıyor.
Bizim de devamlı gaz var. O yüzden uykuları kısa sürüyor. Damla sorucam ben de doktora. Benimki de ses istemiyor. Her bebiş farklı. Belki sesinizle huzur buluyordur canım.Evet ara ara gazı oluyor. Gaz damlası da kullanıyoruz. Bir de maalesef kucağa fena alışmış. Yatağında yatmak istemiyor kucakta yatmak istiyor. Sessizlikte zaten uyumuyor, illa birilerimizin sesi olmalı odada . Korkuyor mu anlamadım ki
Evet sadece diş pedi var bizde.ama kumaş kalitesi vs çok çok iyi .Bir sonraki ni boba düşünüyorum. Bunu biraz kullanayım.Çok tatlıgayet doğru görünüyor canım. Ben de az önce aldım. İnstagram hesaplarında switch ile stardın farkını yazmışlar, sanırım kumaşla ilgili bi şey, bi de yenidoğan baş aparatı mı ne yokmuş galiba. Biri çıtçıtlı bacak kısmı ayarlanabilir diğeri cırtlı imiş sanırım. Öyle çook büyük bi fark yok. Güle güle kullan
Çok tesekkur ediyorum yorumun içinEvet gayet güzel ve doğru görünüyor.
Olmadığını nasıl anladın canım?Ben bu bebeklerden bir şey anlamadım eskiden birinin bebeği olunca bi uyansada sevsek derdik benimki uyumuyor sütüm yok diye mama verdim yine uyumuyor 5 dk 10 dk uykuları sütüm de gece kıyafetimi ıslatıyor gündüz yok acayip canım sıkılıyor
Sağım yaptım iki göğüsten 15 cc bile olmadı 10-15 dk sağdımOlmadığını nasıl anladın canım?
Sütün bol olsun canım sütüm çok bebeğime yetiyor diye tekrarla hep ve gündüz uyumaya çalış.Sağım yaptım iki göğüsten 15 cc bile olmadı 10-15 dk sağdım
İnşallahhSütün bol olsun canım sütüm çok bebeğime yetiyor diye tekrarla hep ve gündüz uyumaya çalış.
Açmayla ilgili bişey demediler ama açılan kısımdan içerdeki dikişlerin iplerini görebiliyorum hissizlik tüm göbeğimde var ama fikis yerlerinde ince bı sızı var içe doğruŞimdi yapıyor musun peki pansuman batikonla silip gazlı bezle pansuman yapsan hem temiz kalmış olur hem gazlı bezden hava almış olur. Benimde estetik dikişti ama erimeyen iple yapmıştılar yandan çekti aldılar dikişi. Benimde dikiş yerinde hissizlik var normal mi bilmiyorum dokununca hissetmiyorum
Evet annemde diyorki bizim zsmanımızda bebekler sadece süt için uyanırdı. Benimki gözler fıldır fıldır dsha şimdiden benimle oynayın hoplatın diye bekliypr sürekliBen bu bebeklerden bir şey anlamadım eskiden birinin bebeği olunca bi uyansada sevsek derdik benimki uyumuyor sütüm yok diye mama verdim yine uyumuyor 5 dk 10 dk uykuları sütüm de gece kıyafetimi ıslatıyor gündüz yok acayip canım sıkılıyor
Misafirler yardım etmeye geliyordur inşallah yoksa işin zor Allah kolaylık versinAçmayla ilgili bişey demediler ama açılan kısımdan içerdeki dikişlerin iplerini görebiliyorum hissizlik tüm göbeğimde var ama fikis yerlerinde ince bı sızı var içe doğru
Pansumanı şuan yapmaya çalışıyorum ama genelde unutuyorum bebişin gazı başladığı icin anca ona yetişiyorum bugün hem dikis ağrılarından hem yetememe duygusundan oturup ağladım bı güzel sonra kalkıp misafir ağırladım
Benimki sürekli ultrasona girmemize bağlıyor seninde öyle düşünen oldu muEvet annemde diyorki bizim zsmanımızda bebekler sadece süt için uyanırdı. Benimki gözler fıldır fıldır dsha şimdiden benimle oynayın hoplatın diye bekliypr sürekli
Bani folik asit bebekleri diye bir tabir var yaEvet annemde diyorki bizim zsmanımızda bebekler sadece süt için uyanırdı. Benimki gözler fıldır fıldır dsha şimdiden benimle oynayın hoplatın diye bekliypr sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?