2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ahahaha cidden ya doğumdan öncede şey demişti, zaten 2-3 günde toparlanıyor sezaryen yapanlar yani misafir olarak ilk hafta gelmeye niyeti vardı. Ama yanına da şryi eklemişti “ ben hiç yardım edemeyeceğim çünkü bebekleri kucağıma bile alamıyorum”. Bende “ilk 40 gün yardım edecekler dışında eve misafir kabul etmiyoruz “ demiştim

Ben de iki çocuğumla anneme geldim valla çok doğal hiç te abartmıyoruz.

Gazı mı var canım neden uyumuyor? Bizimki de beşiğe koyduğum an gece uyanıyor.
Evet ara ara gazı oluyor. Gaz damlası da kullanıyoruz. Bir de maalesef kucağa fena alışmış. Yatağında yatmak istemiyor kucakta yatmak istiyor. Sessizlikte zaten uyumuyor, illa birilerimizin sesi olmalı odada . Korkuyor mu anlamadım ki

Bizim de devamlı gaz var. O yüzden uykuları kısa sürüyor. Damla sorucam ben de doktora. Benimki de ses istemiyor. Her bebiş farklı. Belki sesinizle huzur buluyordur canım.
Bu Arada doktor bile anne dinlensin dedi. Anneye iyi bakın diyor

Evet sadece diş pedi var bizde.ama kumaş kalitesi vs çok çok iyi .Bir sonraki ni boba düşünüyorum. Bunu biraz kullanayım.
Çok tesekkur ediyorum. Sende güzel günlerde kullan canım inşallah.

Ben bu bebeklerden bir şey anlamadım eskiden birinin bebeği olunca bi uyansada sevsek derdik benimki uyumuyor sütüm yok diye mama verdim yine uyumuyor 5 dk 10 dk uykuları sütüm de gece kıyafetimi ıslatıyor gündüz yok acayip canım sıkılıyor

Olmadığını nasıl anladın canım?

Açmayla ilgili bişey demediler ama açılan kısımdan içerdeki dikişlerin iplerini görebiliyorum hissizlik tüm göbeğimde var ama fikis yerlerinde ince bı sızı var içe doğru
Pansumanı şuan yapmaya çalışıyorum ama genelde unutuyorum bebişin gazı başladığı icin anca ona yetişiyorum bugün hem dikis ağrılarından hem yetememe duygusundan oturup ağladım bı güzel sonra kalkıp misafir ağırladım

Kızlar ya dün gece dörtten beri bir türlü uyumadı bebeğim birkaç dakika uyuyup çığlıkla uyanıyor göz akıntısı geçmedi bayağı kötü olmuş gazı var damla veriyorum sürekli emmek istiyor göğüslerim acıyor uykusuz olduğum icin sütte yok mama verdim içmedi artık mamayı istemiyor sütün tadını mı beğendi ne yanımda kimse yok biraz bırakıp duş alsam yemek yesem belki sütüm gelir kuzenim bebek görmesine geldi biraz evi toparladı kızı durmayinca gitmek zorunda kaldı eşim birazdan gelecek ama bı turlu çözemedim neresi ağrıyor anlayamadım sürekli çığlıkla uyanıp ağlıyor gözlerini kapatıyorum emzik veriyorum yok sakinleşmiyor
Dikişlerim çok acıyor sürekli kucağımda yada emziriyorum korse de takamıyorum

Kızlar maalesef dün kimyon çayı içme hatası yaptım geceden beri çok kötüyüz kızım ishal gibi bişe oldu sadece son 3 saatte bile 5-6 kere sulu cıvık kaka yaptı sancı kasılma vs bitmiyor
Farklı bişe yemedim içmedim kimyon çayına bağlıyorum her bebeğe yaramıyor anlaşılan
Gazı var belki yardımcı olur yarım çay bardağı içeyim dedim ama bitkisel şeyleri allah kahretsin gerçekten siz yapmayın bu hatayı uyarmak istedim

Evet annemde diyorki bizim zsmanımızda bebekler sadece süt için uyanırdı. Benimki gözler fıldır fıldır dsha şimdiden benimle oynayın hoplatın diye bekliypr sürekli

Misafirler yardım etmeye geliyordur inşallah yoksa işin zor Allah kolaylık versin

Kızlar biraz canım sıkkın . Doğumdan beri annem yanımızda . Annem bebek dilinden anlayan bebeklere çok güzel bakan çok sabırlı bir kadın . Bende başta dikiş ağrıları sonra süt sağma derdi derken bebek annemin kucağında daha fazla kaldı sanırım . Sabaha kadar annrm benimle bebeğe baktı hatta sütünü sağ bırak sen uykusuz kalma diyordu.
Şimdi fark ettim de bebeğim kriz anlarında sadece annemde susuyor . Bende susmuyor ama annemde susuyor. Sanki annesini ben değil de annem olarak bellemiş . Bugün bu hissiyata kapıldım ve içim sıkılıyor.
Az önce ağlama krizine girdi ne yaptıusam susturamadım anneme seslendim geldi bebek anında sustu. Çok kötü hissettim. Zaten emzirememekten kaynaklı kendimi yetersiz ve bağ kuramamış hissediyordum. Bu da tuzu biberi oldu. Sürekli ağlamak istiyorum .
Yakında artık yalnız kalacağız ve insanların hadsizce napcaksınız diyişleri bebek sadece annende duruyor zorlancsksınız diyişleri çok zoruma gidiyor .
Ben sanırım anneliği beceremedim . Evet tecrübesizdim her şey gelişi güzel Allaha emanet ilerledi. Ama bu kadarı da fazla
Ben beceremedim galiba . Çektiğim onca çile onca uykusuzluk , inek gibi durmadan süt sağışım , sonuç koca bir sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…