2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim kızım da yatağımızda yanımda uyuyor ama biz babayı salona yolladık

Aventi tuttu benimki sadece bende emzirme arkasına vererek alıştırdım ama emzikle alakalı olduğunu düşünüyorum başka başka markalara kusma hareketi yapıp atıyordu

Kimyon histamin içerdiği için alerjiyi tetikleyebilir diye de okumuştum. Ben tüketiyorum kimyon, zararını da görmedim ama dediğiniz gibi her şey her bebeğe yaramıyor. Bir takip edin bakalım tesadüf mü?

Bebişkomu kucağına almadan da yardım edebilirsin çiçeğim, ne bileyim bi kap yemek, bi tatlı bi şey getir. 5 dk dur git mesela
2-3 güne toparlanıyo ha sezaryen, vay be. Peki bundan şeyin haberi var mı, sezaryen olmuş kadınların

Bebekler anne kokusunu tanıyor. Böyle düşünmeyin. Anneniz sakin kalıyordur o yüzden bebeğiniz de rahatlıyordur. Tecrübe kazandıkça ve iş başa düştükçe birlikte de krizleri yönetir hale geleceksiniz. Kendimden de örnek vereyim, ilk bebeğimde ben süt annesi gibiydim, ağlayınca annem sakinleştirirdi, gazını çıkarırdı. Annem gidince zor olsa da alıştık ve birbirimize çok bağlıyız anne oğul

Emzirdikten 1 saat sonra yaptıysan da az gelmiş olabilir benim 2 3 saat gibi tam doluyor
Emzirdikten sonra 2-3 saat durmuyor ki. Max 30 dk. Yine meme yine meme. Mama veriyorum da öyle sağım yapabiliyorum.

Saatlerdir memede. Dün de aynıydı. Yorgunluktan bittim. Sütüm de yok zaten. Bugün ben de ağladım artık

Bilmiyorum ya 37.gün itibariyle lohusa depresyonuna girdim sanırım. Bütün gün ağladım bebek ağladı ben ağladım. Çok çaresiz hissediyor insan kendini

Kızlar bebek krize girdiğinde ve yalnızsanız neler yapıyorsunuz bazen öyle bir
Krize giriyorki elim ayağım birbirine giriyor annem yetişiyor imdadıma. Ama tek kaldığımda öyle durumlards önerileriniz var mı?

Bence kucakla ilgili değil canım benim bebek nerdeyse tüm gün emiyor ama ben uyutamıyorum ya da gazı olunca susturamıyorum ya annemde ya eşimde susuyor uyuyor öyle düşünüp kendini ğzme bence bizim kokumuzu alınca beslenmek istiyolar huysuzlaşıyolar

Ay hepimiz hunili geziyoruz. Oturup bende ağlıyorum sebepli sebepsiz. Rabbim yardımcımız olsun. Emziriyorum ama sürekli memede kalmak istiyor doyuyor mu diye evham yapıyorum. Zorumuz kolaylaşsın şu günler geçsin
Benimki de sürekli memede. Doyuyorlardır herhalde ama rahatlamak ve uyumak için memeyi tercih ediyorlar hehrheldr.

İşte bizde emme problemi olduğu için bebek başkasında susunca herkes emmemesine bağlıyor onu ima ediyor herkesin surat ifadesinden bile anlayabiliyorum. Ya da ben çok hassaslaştım bilmiyorum.

Biberon ile süt veren arkadaşlar, her süt verişinizde gazını çıkartıyor musunuz yani her içtiğinde gazı oluyor mu? Ben süt vermeye korkar oldum sürekli gaz ve kaka savaşı

Bilmiyorum ya 37.gün itibariyle lohusa depresyonuna girdim sanırım. Bütün gün ağladım bebek ağladı ben ağladım. Çok çaresiz hissediyor insan kendini
Bebekler duygularimizi hissediyor. Sizin yasadiklarinizin H hepsini uzun sure yasadim ilk bebegimde. Hayatimiz degisiyor kolay mi?
Kucağıma alip, yuruyorum ya da ortam degistiriyorum. Buyuk krizse mesela uyaran verebilirsiniz, ornegin muslugu acip su sesi dinletebilirsiniz. O an derdini de anlamak onemli. Karni agriyor belki, ayaklarini cekiyorsa karnina masaj yapabilirsiniz.

Kimyon histamin içerdiği için alerjiyi tetikleyebilir diye de okumuştum. Ben tüketiyorum kimyon, zararını da görmedim ama dediğiniz gibi her şey her bebeğe yaramıyor. Bir takip edin bakalım tesadüf mü?
Yemeklere bende koyuyorum ama çayı konsantre oldu sanırım bilmiyorum başka sebep bulamıyorum bugün yaşananlara
Siz yemeklere mi koyuyorsunuz çayını mı içtiniz

Yemeklere bende koyuyorum ama çayı konsantre oldu sanırım bilmiyorum başka sebep bulamıyorum bugün yaşananlara
Siz yemeklere mi koyuyorsunuz çayını mı içtiniz
Ben cayini iciyorum, cay kasiginin ucuyla cay bardagina ekliyorum.

Kızlar akşam üzeri benimki katılırcasına ağladı. Canı yandığı çok belliydi. Elim ayağıma dolandı. Karnına masajlar falan yaptım ama işe yaramadı. Çok çaresiz hissettim. Ne yapacağımı bilemedim. Uğundu resmen böyle durumlarda hastaneye mi götürmek lazım ne yapmak lazım. Eşimde şehir dışında. Çok yoruldum sussun diyr gezdirdim sallandım. Neyse ki sonra gazını çıkarıp rahatladı. Yoksa ne yapardım bilmiyorum. Sizler ne yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…