- 4 Mart 2025
- 1.044
- 1.477
- 48
Geçecek diyor herkes. Çok ağır sağlık sorunlarıyla uğraşanlar bile çocuklar iyileştikten sonra o günlerin unutulduğunu söylüyor. İnşallah bizim için de öyle olur. Kendi adıma tek dayanağım şükür etmek. Naçizane size de bunu tavsiye ederim. Buna şükür, daha kötü de olabilirdik, olsun bunu da hallettik, şaka maka şu kadar günü geride bıraktık gibi motivasyon cümleleriyle geçiriyorum günleriHepimiz gerçekten aşırı bı duygusaliz demekki bu bir süreç muhtemelen, ben tabu ki lohusalıgin duygusal bir süreç olduğunu duymuştum ama acaba ben aşırı mi ağlıyorum her gün en az bir saat bir posta diyedemekki normal geçer inşallah hepimiz çok çok çok mutlu, neşeli ve iyi olalım inşallah hakettik çünkü bence baya yıprandık yeni hayata adapte olmaya çalışırken
Eee benim ki de gece 3 den sonra uyumadı, sonra dokuzda hastaneye gittik kalça ultrasonu vardı kontrol falan, emzirme danışmaniyla görüştük derken bölük pörçük uyudu çok sinirlendi o kadar yorgundu ki eve geldik ona rağmen uyumamak için direndi çok zor uyuttum, şimdi kaldırmam lazım doyurmak için ama korkuyorum yine uyumazsa diye, bende o uyurken uyuyum dedim yarım saat uyumuşum ağır isim var gibi kalktım yaaaSabahtan beri 1 saat uyusa da bende azıcık uyusam diye dua ediyorum. Bir günü bir gününe tutmuyoe. Dün tüm gün uyudu. Bugün saatlerdir naptıysak uyumuyor ve gece hiç yatmadım
Benim oğlum da beşiğini ve sallanan ana kucağını asla sevmediYanımda otomatik sallanan ana kucağı var ama ben bebişi ayağımda sallıyorum öyle uyuyor kuralları bunlar koyuyor biz koyamıyoruz
Yani bende çoğu zman bunu hatırlatıyorum kendime geçecek dayan geçecek kızının su zmanlarini doya doya yaşa geçecek geçecek sürekli bunu diyorum ama çoğu zaman içimde ki ağlama seli bu motivasyon konuşmasını duymuyor bile akıp geliyor engel olamıyorum, olsun böyle bi süreç benimkisi de demekki çok gerilmesem daha iyi ama geriliyorum yapacak bişey yok, annem var diye eşimle birbirimize de giremiyor muşuz bgn öğlene kadar ise gitmedi hastane işlerimiz vardı, birbirimize girme işini de hallettik uzun bir aradan sonra, kavga etmek iyi geldi sankiGeçecek diyor herkes. Çok ağır sağlık sorunlarıyla uğraşanlar bile çocuklar iyileştikten sonra o günlerin unutulduğunu söylüyor. İnşallah bizim için de öyle olur. Kendi adıma tek dayanağım şükür etmek. Naçizane size de bunu tavsiye ederim. Buna şükür, daha kötü de olabilirdik, olsun bunu da hallettik, şaka maka şu kadar günü geride bıraktık gibi motivasyon cümleleriyle geçiriyorum günleri
Deşarj olmuşsunuzdurYani bende çoğu zman bunu hatırlatıyorum kendime geçecek dayan geçecek kızının su zmanlarini doya doya yaşa geçecek geçecek sürekli bunu diyorum ama çoğu zaman içimde ki ağlama seli bu motivasyon konuşmasını duymuyor bile akıp geliyor engel olamıyorum, olsun böyle bi süreç benimkisi de demekki çok gerilmesem daha iyi ama geriliyorum yapacak bişey yok, annem var diye eşimle birbirimize de giremiyor muşuz bgn öğlene kadar ise gitmedi hastane işlerimiz vardı, birbirimize girme işini de hallettik uzun bir aradan sonra, kavga etmek iyi geldi sanki
Evet yaaaa yazınca farkettim ki lüks oldu artık bunlar neyse Allah'ın izniyle akıl sağlığımız yerinde bir şekilde atlatırsak bence en az 6. Ayı sonra daha rahat olunur gibiDeşarj olmuşsunuzdurEvde birileri varken cidden bütün dengeler değişiyor. Ben de eşimle kendi evimde yatak odasında fısır fısır konuşmaktan fena oldum artık. Ahh ne güzelmiş o eski günler Canın mı sıkıldı? Giyin süslen çık. Bir kahve iç, bir yemek ye, hooop modun değişir. Ya da evde mi durmak istiyorsun? Yayıl koltuğa, aç iki bölüm dizi izle. Ahh ahhh şimdi hepsi lüks oldu
Benim kız da tam tersi yaaaa, yatağına çok alışmış geçen gün arkadaşıma gitmiştik, yok uyumadı asla, yatağını aradi. Mecbur geldik eve yatağına yattı uyuduBenim oğlum da beşiğini ve sallanan ana kucağını asla sevmediKucakta uyuyor, bizim yatakta yatıyor
Belki yatağını araması da iyidir. Güvenli alan olarak yatağını seçmiş gibi geldi banaBenim kız da tam tersi yaaaa, yatağına çok alışmış geçen gün arkadaşıma gitmiştik, yok uyumadı asla, yatağını aradi. Mecbur geldik eve yatağına yattı uyuduher türlüsü ayrı sıkıntı benim de sağda solda koltukta kendi yatağımda falan yatmaya alıştırmam lazım
Kalça ultrasonu ne zaman çekiliyor? Bir de herkes çektiriyor mu? Bize bundan hiç bahsetmedi doktorumuz.Eee benim ki de gece 3 den sonra uyumadı, sonra dokuzda hastaneye gittik kalça ultrasonu vardı kontrol falan, emzirme danışmaniyla görüştük derken bölük pörçük uyudu çok sinirlendi o kadar yorgundu ki eve geldik ona rağmen uyumamak için direndi çok zor uyuttum, şimdi kaldırmam lazım doyurmak için ama korkuyorum yine uyumazsa diye, bende o uyurken uyuyum dedim yarım saat uyumuşum ağır isim var gibi kalktım yaaa
Evet bütün yenidoğanlara yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz geçen hafta izinli olduğu için bu haftaya randevu vermişti o yüzden 33 günlükken yapılmış oldu, ama 28. Günde yaptırılıyor genelde, bazı hastanelerde ikinci ayda yapıyor. Gerek var mı bilmiyorum zaten bişey olsa fark edilir gibi geliyor ama yine de isteniyor artık her bebekten diye yaptırdık bizde çok şükür hiç bı sıkıntı yokKalça ultrasonu ne zaman çekiliyor? Bir de herkes çektiriyor mu? Bize bundan hiç bahsetmedi doktorumuz.
Allah Allah ben bunu bir araştırayım. Zaten 1. ay kontrolümüz yaklaştı, o zaman sorarım. Çok sevindim sizin de sorun çıkmamasınaEvet bütün yenidoğanlara yapılıyor diye biliyorum bizim doktorumuz geçen hafta izinli olduğu için bu haftaya randevu vermişti o yüzden 33 günlükken yapılmış oldu, ama 28. Günde yaptırılıyor genelde, bazı hastanelerde ikinci ayda yapıyor. Gerek var mı bilmiyorum zaten bişey olsa fark edilir gibi geliyor ama yine de isteniyor artık her bebekten diye yaptırdık bizde çok şükür hiç bı sıkıntı yok
Evet canım sezeryan oldum ben düzenli pansuman da yapmadım 7 gün boyunca yürüyemedim de ondan dolayı enfeksiyon kaptı şuan yapıştırma olan kısımda üç kısım açılmış ve göbeğim büyük olduğu icin üstünü kapatıp sürekli nemlilik sağlıyor kuru olması gerektiği içinde iyileşmiyir bı turluCanım sen sezeryan mı oldun dikişlerin neden kapanmadı benim 10. Günde kapanmıştı ama kendim düzenli pansuman yapmıştım.
Şimdi yapıyor musun peki pansuman batikonla silip gazlı bezle pansuman yapsan hem temiz kalmış olur hem gazlı bezden hava almış olur. Benimde estetik dikişti ama erimeyen iple yapmıştılar yandan çekti aldılar dikişi. Benimde dikiş yerinde hissizlik var normal mi bilmiyorum dokununca hissetmiyorumEvet canım sezeryan oldum ben düzenli pansuman da yapmadım 7 gün boyunca yürüyemedim de ondan dolayı enfeksiyon kaptı şuan yapıştırma olan kısımda üç kısım açılmış ve göbeğim büyük olduğu icin üstünü kapatıp sürekli nemlilik sağlıyor kuru olması gerektiği içinde iyileşmiyir bı turlu
Biz beşiğe henüz yatırmadık salonda yattığım için gece yanımda uyuyor gündüz de nereyi kabul ettirebilirsekBenim oğlum da beşiğini ve sallanan ana kucağını asla sevmediKucakta uyuyor, bizim yatakta yatıyor
Bize 2. Ay kontrolünde yapacağını söyledi doktorumuzKalça ultrasonu ne zaman çekiliyor? Bir de herkes çektiriyor mu? Bize bundan hiç bahsetmedi doktorumuz.
O beşikler boşa alınıyor zatenBenim oğlum da beşiğini ve sallanan ana kucağını asla sevmediKucakta uyuyor, bizim yatakta yatıyor
Görümcenin bebeği yok sanırım. Şimdi burda bütün lohusalar ona güzel bir dua edelim. Rabbim ona sağlıklı, güzel mi güzel ikiz evlatlar versin. Sonra da o ikizlere bakarken yardım edecek kimseyi göndermesin çünkü herkes çocuğuna kendi evinde kendi bakıyo. Sen de aldığın gereksiz destekle kal BurcuKesinlikle alabildiğimiz kadar alabiliriz yardım. Bende bugün anneme geldim . Görümcem şey demiş , herkes çocuk doğuruyor herjes çocuğuna evinde kendi başına bakıyor burcu abartmadı mı artık deniş . Doğum yapmayanlar asla anlayamaz bizi . Yardım almamız ayıp değil . Minicik canları var dediğiniz gibi süt minicik boğazına kaçınca bile panik oluyoruz ve çokta haklıyız. Aynı zamanda destek olscak kimse olmadığında çok fazls uykusuz kalıyoruz ve bir süre sonra uykusuzluktab pert oluyoruz. Biraz el e avuca gelince hepimiz gayet güzelce bakacağız bebeğimize zaten
Gazı mı var canım neden uyumuyor? Bizimki de beşiğe koyduğum an gece uyanıyor.Sabahtan beri 1 saat uyusa da bende azıcık uyusam diye dua ediyorum. Bir günü bir gününe tutmuyoe. Dün tüm gün uyudu. Bugün saatlerdir naptıysak uyumuyor ve gece hiç yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?