2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bugün bebeğimin aylık kontrolü vardı. Doktorum sütümü artırmak istersem Solgar’ın Brewer’s Yeast isimli supplier’ını kullanabileceğimi söyledi. Bir de günde mutlaka 3 litre su dedi. Bilginiz olsun

Aynı, sabah saatleri fena değil akşama doğru foss.. Ben de mamaya ağırlık veriyorum mecbur o sebeple daha nadir emiyor :/
Valla bı geliyorlar bana yeter artık uğraşmıyim bişey değişmedi diyorum, yoruldum çünkü, yani zaten daha çok mama alıyor çok az süt alıyor, bende de sabah saatleri biraz da uykumu alabildiysem daha iyi oluyor ama akşam hiç olmuyor.

Benimde öyle sabah oluyor akşam olmuyor mama veriyorum bende akşamları

Maalesef de olsa olmaz onların umrunda değil ben doğum yapalı henüz birkaç saat olmasına rağmen görümceme fotoğraf attım bebeğin bana dönüş mesajı olarak attığı tek şey istemiyoruz fotoğrafını atma bizimle iletişim kurma bebeğini de istemiyoruz senu de sonra anne ve babası eşimi arayıp tebrik edeceklerine kavga ettiler zaten kimse bizi arayıp tebrik etmediği halde biz yüzsüzlük yapıp bebeği attık üstüne bir araba da laf yedik ben de hemen fotoğrafı geri silip cevap bile yazmadım mesajına takacak olsaydım henüz lohusalığa girmeden depresyona girecektim
sen de üzme kendini boş ver şu an tek önemli olan sen ve bebeğin uykusuzluktan azalmıştır sütün stresten uzak durmaya çalış uyuyup bol su iç inşallah tekrar eski haline dönecektir bol bol bebeğini öp kokla herkesi boş ver

4 saat işin nirvanası ya, arada oluyor Allah halimize acıyor herhalde uykusuzluk konusunda canları sağ olsun

Ay içim rahatladı gerçekten. Dün biraz derin uyudu akşamüstü, beslenmesinin üzerinden de baya geçti bi an panik oldum hemen böyle kendinden geçmiş gibi hissettim :/ Sanırım acıkınca kendi uyanır ağlar artık değil mi

Prolaktin gece saatleri yükseldiği içinmiş, bir de dinleniyoruz ondan tabii. Gece sağımı çok önemli, işe yarar diyorlar ama ben uyanacak korkusuyla tuvalete gidemiyorum şahsen

Sabahta öyle oluyor dediysem doymuyor ebir saat Emiyor üzerine 60 CC mama neyse bakalım hayırlısı neyse o olsun arkama dönüp baktığımda çaba gostermedim demiycem en azından bide zoruma gidiyor ki o memeyi güzelce tutuyor ya yavrum

Evet evet kesinlikle hemde yıllardır açmış gibi ağlar

Prolaktin gece saatleri yükseldiği içinmiş, bir de dinleniyoruz ondan tabii. Gece sağımı çok önemli, işe yarar diyorlar ama ben uyanacak korkusuyla tuvalete gidemiyorum şahsen
Dün gece 3 gibi yaptım önemliymis diye ama her zman yapılamaz zaten uykusuzluktan mahvolduk

Biz evde otururken isilik olduk. Krem hiç sürmedim anne sütü sürüyorum ne sürülür ki yüzüne? Birde bşr şey soracağım bebişi denize soktunuz mu?
Yok canım sokmadım ayaklarını bir saniye soktum sadece güneşe çıkartmadım hiç nerdeyse ben normal neölendirici sürüorum bir de anne sütü işte

Doğum yardımıydı evet bende başvurdum dün ne zaman belli olcak acaba

Bende çok bunaldım ve çok öfkeliyim onlara. Ne kadar takmamalıyım desemde sürekli bir vukuat

Dayan demesi kolay gelsin bir gece bizde kalsın bu doktorlar dayanabilecekler mi probiyotik ne verdi acaba?
kilo alımı vs herşey yolundadır umarım
İsmine bakayım sonra canım. Dayanması zor gerçekten. Yoruluyoruz gerçekten. Çok şükür iyi canım maşallah. Kalça ultrasonu istedi. Bir de aşılardan bahsetti. Menenjit alışı pahalıymış çok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…