Dayan demesi kolay gelsin bir gece bizde kalsın bu doktorlar dayanabilecekler miGünaydın kızlar. Biz de dün doktora gittik. Gaz için probiyotik verdi. Şiddetli durumlar için nursey harvey yazdı. Ama bana göre bir ilaç verme dayanabilirseniz dayanın dedi. Bir de özel aşılardan bahsetti.
Suyu önceden aciyorum ben hem biraz ısınmış oluyor şu bezini açıp hemen lavabonun önünde açıyorum direk lavaboya tutuyorumAy ne bilimbi elimle bebeği tutup diğer elimle suyu açıp yıkamayı denedim. olmayınca dedim kesin popoyu lavaboya koyuyorlar başka türlü nasıl tutulur tek elle popo da kakalı sonuçta üstümüze değmemesş lazım. Baş edemedim. Ama deneyeceğim bir daha cesarerlendşrdiniz beni
Emzirirken okudum, kahkaha attım bebiş uyandı
Bu arada herkes yıkıyor popişleri, aranızda beceriksiz bi ben miyim yahu denedim ve yapamadım. Bi elimle çocuğu tutup bi elimle popoyu yıkayamadım. Poposunu lavaboya falan mı koyuyosunux
Gün başına en az 20 gram almıştır. Şu an 4250 gibi desek, muhtemelen saat başı ihtiyacı 25 cc. Takriben 75-80 cc ister öğün başına.
Bebeğiniz kaç günlük?Probiyotikle birlikte sab simplex kullanan var mı? Bizimkinin de gaz sancıları çok fena içim açıyor onu öyle canı yanıp ağlarken görünce elimden hiçbir şey gelmiyor masaj da etki etmiyor zaten artık karnına dokununca daha fena ağlıyor
Sonra canimiza okudu tum gun uyumadi agladiAy maşallahhayali bile ne güzel geldi
C Corpuss evet aynen bu şekilde yıkamak çok kolay oluyor. Bebek hafif olduğu için tek elle taşınabiliyor, tek kolunuzun üstüne yüzükoyun yatırıp öteki elinizle de poposunu yıkıyorsunuz. Su sesini duyunca zaten sakinleşiyor bebekler, doğal beyaz gürültü
Şu şekil tutup yıkıyorum ben
Probiyotik doktor verdi ama işe yarıyor mu yaramıyor mu nasıl anlıycam bilmiyorum kakasını yapıyor gaz da çıkarıyor ama yine var gibi.İlk zamanlar oluyor canım öyle bir gecede ben de bu bebeği istemiyorum demiştim eşim hala hatırlatıp gülüyoroysaki ne uğraşlarla geldi minik tospağam can içim bu aralar gaz sancısı başlamıştır sizin de ben probiyotik damla kullandım rahat ettim gazınu da kakasını da kendi yapmaya başladı
Ben yemek yemeyince sütüm kesilcek gibi hissediyorumDün ben busaat 4 te başladım akşam 9.30 da ancak uyudu. Kahvaltıyla duruyordum. Öğleden sonra da hastane için dışardaydık. Belli bi saatten sonra o yorgunlukla çocuğu atasım geliyor. Sonra gece bi uyuyup dinleniyorum ilk emzirmede büyük bir sevgiyle özlemle alıyorum Allahım diyorum oksitosini iyi ki yarattın
Öncelikle moralinizi bozmayın, süt öyle bir anda kesilmez veya azalmaz bir süre daha az sık sağım yapmanız/emzirmeniz gerekir. Naçizane Birinci tavsiyem miktarını herkese söylemeyin, siz inanır mısınız bikmem ama ben nazara inanıyorum :/ İkincisi, muhtemelen iyi uyumadığınız için oldu, mümkünse biraz uyuyun. Kuru incir, bestlak damla veya malt içecek de deneyebilirsiniz en pratik olarak ve tabii sizi strese sokan kişilerden uzak durabilmek etkili olurdu ama onu ben de yapamıyorum maalesefKızlar size kv meselesini yazmıştım geçen gün. Bi kaç gündür çok darladılar çok canımı sıktılar. Bugün sütüm inanılmaz derecede azaldıçok üzgünüm. Şuan ne yapabilirim? Normalde 2 saatte bir 2 göğüsten toplam 160 ml süt gelirken bugün 60 ml e düştü bi anda. Çok stresli bi gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım . Ve sabahında sütümün bu şejilde geldiğini gördüm. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir öneriniz varsa , dönüşü var mo? O kadwr bol olan sütümün bu hale gelmesi beni çıldırttı. Moralim yerlerde
Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım. Ya biz insanların derdinden ölecez yakamdan düşmüyorlar sürekli ortaya bi şeyleri ısıtıp ısıtıp getiriyorlar susmuyorlar . Ne kadar ayıp ya lohusa bir kadınla bu kadwr uğraşmaua utanmıyorlar.Öncelikle moralinizi bozmayın, süt öyle bir anda kesilmez veya azalmaz bir süre daha az sık sağım yapmanız/emzirmeniz gerekir. Naçizane Birinci tavsiyem miktarını herkese söylemeyin, siz inanır mısınız bikmem ama ben nazara inanıyorum :/ İkincisi, muhtemelen iyi uyumadığınız için oldu, mümkünse biraz uyuyun. Kuru incir, bestlak damla veya malt içecek de deneyebilirsiniz en pratik olarak ve tabii sizi strese sokan kişilerden uzak durabilmek etkili olurdu ama onu ben de yapamıyorum maalesef
Herşey sende bitiyor biliyorum zor ama önemsememelisinKızlar size kv meselesini yazmıştım geçen gün. Bi kaç gündür çok darladılar çok canımı sıktılar. Bugün sütüm inanılmaz derecede azaldıçok üzgünüm. Şuan ne yapabilirim? Normalde 2 saatte bir 2 göğüsten toplam 160 ml süt gelirken bugün 60 ml e düştü bi anda. Çok stresli bi gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım . Ve sabahında sütümün bu şejilde geldiğini gördüm. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir öneriniz varsa , dönüşü var mo? O kadwr bol olan sütümün bu hale gelmesi beni çıldırttı. Moralim yerlerde
Uyandırıyorduk ama son günlerde 4 saate uzatmaya başladık. Dün doktorda özellikle gece uykusunu sordum. Artık 5-6 saate uzayabilir, uyandırmanıza gerek yok dedi.Arkadaşlar siz mutlaka 2-3 saatte uyandırıp besliyor musunuz? Benim bebeğim 28 günlük, derin uykuya daldıysa kendisinin uyanmasını bekliyorum onun dışında uykuları aşırı kısa ve çoğunlukla memede/mama yiyor zaten. Sizde durum nasıl?
Canım sakin ol uyuyamadigin için düştü muhtemelen çünkü benim sütüm çok az biliyorsun uykumu güzel aldığım gecenin sabahı sütüm baya artmış oluyor ama tek o seferlikKızlar size kv meselesini yazmıştım geçen gün. Bi kaç gündür çok darladılar çok canımı sıktılar. Bugün sütüm inanılmaz derecede azaldıçok üzgünüm. Şuan ne yapabilirim? Normalde 2 saatte bir 2 göğüsten toplam 160 ml süt gelirken bugün 60 ml e düştü bi anda. Çok stresli bi gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım . Ve sabahında sütümün bu şejilde geldiğini gördüm. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir öneriniz varsa , dönüşü var mo? O kadwr bol olan sütümün bu hale gelmesi beni çıldırttı. Moralim yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?