2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ama çok anlayışsız insanlarmış bunlar da ya... Normal bir lohusalık geçirmiyorsunuz ki. Ben de aynı durumda olduğum için söylüyorum, emziren anneler bizden bir tık daha iyi durumdalar. Biz bir yandan sağıyoruz, bir yandan yediriyoruz, iki katı zaman gidiyor. Bir de tabii sağım yapmak üstün başın kapalı bir halde olacak iş değil. Soyunup dökünmek istiyorsun, hava zaten sıcak... Yani bunları bilmiyorlarmış gibi ilkel ilkel hala yok önce bize gelmeliydin filan demeleri çok can sıkıcı. Çocuk doğurdun, mutlu mesut olacakken bunların kaprisiyle uğraşıp sütünden oluyorsun, inan çok kızdım. Muhtemelen benimkiler de iki günde memleketlerine döndükleri ve yanımda kendi annem ve kardeşim kaldığı için kuruluyorlardır ama mümkünatı yok çağıramam ya da çocuğu alıp yanlarına gidemem. Küsen küssün. Bazı küslüklerin de yaşanması lazım demek ki. Lütfen sen de artık böyle düşün. Yoksa bütün bu mutsuzluk evladını iyice huzursuzlandıracak.

Uyandırıyorduk ama son günlerde 4 saate uzatmaya başladık. Dün doktorda özellikle gece uykusunu sordum. Artık 5-6 saate uzayabilir, uyandırmanıza gerek yok dedi.
Evet yaaa keşke şöyle 4 saat uyusalar biraz bizde dinlenmiş oluruz 3 saat dolmadan uyanıyor benimki geçen gece yıkadım güzel doyurdum falan 4 saat uyumuş bende uyudum hemen onunla birlikte öyle iyi geldi ki deliksiz 4 saat uyuyabilmek bölünmeden uyumanın kıymetini bilememisiz bgne kadar hamileyken ağlıyorduk burada uyuyamıyoruz diye o günlerimizi mumla arar olmadık mi arkadaşlar

Bence sen bu kisilerle muhabbetini kes, en azından çocuk bir iki yaşına gelene kadar,bellimi psikolojik olarak seni çok etkiliyorlar

Bakmayın ben de 4 saate uzatabilirsem uzatıyorum, son bir haftadır gece gündüz ağlıyor ama eğer uzatabileceksem de uyandırmamayı tercih ediyorum. Çünkü dediğiniz gibi bizim de artık biraz uyumaya ihtiyacımız var, tükendik hepimiz

T Tatlım sen ne yaptın nasıl gidiyor, artma var mı sütünde , benim maalesef aynı hatta azalıyor çünkü artık eskisi kadar emmiyor da

Benim bebe kurulmuş alarm gibi 2 buçuk 3 saate kendi uyanıyor ve acıktım diye basıyor ağlamayı anası kahvaltısını daha bu saatte oda ayaküstü mutfağı toparlarken yapıyor inun umrunda degil gece bile aynı şaşmaz en geç 3 saate uyanır bir kere 4 saat uyumuş bende uyudum nasıl dinlendim anlatamam

Biz evde otururken isilik olduk. Krem hiç sürmedim anne sütü sürüyorum ne sürülür ki yüzüne? Birde bşr şey soracağım bebişi denize soktunuz mu?

Yani kilo alımı iyiyse zaten gerek yok,bizim doktorumuz gece uyandirmayin kendi acıkınca uyanırsa besleyin demisti kilosu normale dönünce, ama benim kız alarm kursak bu kadar dakik uyanmaz yani

Son düzenleme:
Ben ilk günden beri kendi uyanmadığı sürece uyandırmadım, tabi kilo alımı iyi olmasaydı ve ya sütüm az olsaydı uyandırırdım. Sarılığı sınırda olmasına rağmen ne gece ne gündüz kendisi uyanmadığı sürece uyandırmadım. Tabi en fazla 4 saat uyuyor. Eğer bu saati geçseydi uyandırırdım özellikle sarılık ihtimaline karşı. Şuan 16 günlük 4 saati geçtiği uykularıda oluyor, uyandırmıyorum.

Benim de öyle, ama günlük akıntıdan daha farklı daha koyu bir sarı renk olduğu için ben onu da nifastan sayıp henüz gusül almadım. Ben böyle biliyorum. Allahu âlem.

Biz evde otururken isilik olduk. Krem hiç sürmedim anne sütü sürüyorum ne sürülür ki yüzüne? Birde bşr şey soracağım bebişi denize soktunuz mu?
6 aydan önce sokmayın diyorlar ya bende Ağustosta cesaret edebilirsem Kıbrısa gidecem sordum da doktorumuza 6 aydan önce enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek sakın denize ya da havuza sokma dedi

Bu akıntı da lohusalığa dahil. Dolayısıyla tamamen temizlenmeden olmaz bence. Benim o sarı akıntı şu an damla damla geliyor ben yine de tamamen bitmesini bekliyorum. 35. Gündeyim, 40 ımız çıkmadığı için özür sayılmaz. Ben böyle düşündüm

Yüzüne ne kremi kullanıyorsun güneş kremi sürmememiz gerekiyormus da o yüzden sordum

6 aydan önce sokmayın diyorlar ya bende Ağustosta cesaret edebilirsem Kıbrısa gidecem sordum da doktorumuza 6 aydan önce enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek sakın denize ya da havuza sokma dedi
Yaa bilmiyordum. Yabancı sayfalarda 2 aylıkken denize soktuklarını görmüştüm de. Tatil planımız yok ama Eylüle de belli olmaz bizim işler genelde son dakkacıyız

Yaa bilmiyordum. Yabancı sayfalarda 2 aylıkken denize soktuklarını görmüştüm de. Tatil planımız yok ama Eylüle de belli olmaz bizim işler genelde son dakkacıyız
Araştırmak lazım aslında ama ben yinede sokmam ya küçücükler hele havuzdan hemen enfeksiyon kapabilirler

Havuza ben büyük kızımı bile sokmak istemiyorum çok tiksiniyorum. Deniz sakinse olabilir aslında bence uygun saatlerde.
Denize de sokamam ben yaaa daha minicikler ya acaba tuzlu su tenlerine zarar verir mi, çünkü çok hassaslar ya şu an, denizede sokamam diye düşünüyorum

Kızlar kızlar korse takmaya başladınız mı ya havalar çok sıcak ya korse takma düşüncesi bile beni bunaltıyor, öyle aman aman bi karnım yok ama yine de takmam gerekecek bir karın var, özellikle bu aralar sütüm yok diye, kalorisi yüksek şeyler yiyip içiyorum bı faydası da olmadı ama bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…