2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimde öyle sanırım yani vucut üretmiyor sağlıcakla büyütürüz inşallah

İlk 10 gün kadar taktım sonra çok bunalttı çıkarttım artık indiği kadar indi daha takamam bu sıcaklarda.

Ya ben eskiden bu kadar sık süt sorunu duymuyodum acaba yediğimizden içtiğimizden mi az sütümüz bilmiyorum ki
Bende hiç duymamıştım, bilmiyorum ki ben spor yapıyorum uzun yıllardır fitnes yapiorum,yediğine ictigime her zman dikkat etmisimdir sağlıksız şeyler yememeye özen gosteririm ama bilmiyorum ki yapısal bişey mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi benim annemin 3 ay sütü taşarmış resmen heryer süt olurdu ama 3 aydan sonra hemen kesilirdi sütüm diyor. Kız kardeşimin o kadar çok sütü vardı ki buzluğa sürekli stok yapardi, sütün fazlalığından surekli sagmasi lazımdı yani, 2,5 yaşına kadar emzirdi çocuğunu, ama benim böyle oldu işte

Himmm tamam canım bakıyım ben bi bunlara

Neyse sıkmayalım canımızı elbet bir şekilde büyütücez bebekleri psikolojik olarak çok zor ama olmayınca yapacak bir şeyimiz de yok

Evet bende kabullendim diyorum özellikle bu hafta çok takmadım ama zoruma gidiyor bazen, vajinal doğum çok istiyordum zorunlu sezeryan doğum yaptım, emzirmeyi çok istiyordum mama vermek zorunda kaldım bazen de bakıyorum yavrum öyle güzel emiyor ki süt gelmiyor sanki bebeğime haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor.

Damarlarının kaynaması nasıl bir his hiç bilmiyorum bende de oluyor mu diye merak ettim

Neyse sıkmayalım canımızı elbet bir şekilde büyütücez bebekleri psikolojik olarak çok zor ama olmayınca yapacak bir şeyimiz de yok
Evet ben geçen hafta delirircesine ağladım, zoruma gidiyor diye, kızım emmeye çalışiyor süt yok ben ağlıyorum o ağlıyor falan bu hafta biraz daha kabullendim çok şükür ağlamadım hiç pazartesi gününden beri pazartesi ağladım en son

Yaaa anlayabiliyorum ama sonuçta elinde olan bir şey değil benimde bebek sürekli emiyor uyumuyor annem gelip süt yoktur mama ver diyor o kadar canım sıkılıyorki yetersizlik hissettiğim için. Ama önemli olsn karınlarının doyması

Öyle ama işte bunu annelik duygularıma anlatamıyordum ama iyiyim ya bu hafta daha az takıldım bu konuya diyebilirim

Denemediğim şey kalmadı hamilelikte almadigim kilolari sütüm olsun diye aldım, dogumdan sonra göbeğim yoktu benim resmen ayva göbeği kadar göbeğim kalmıştı sezeryanla doğum yapmama rağmen (hamilelikte karnım küçüktü) şimdi doğumdan sonra ki karnından daha çok göbeğim var neyse olmayınca olmuyormus zorlamanın anlamı yokmuş onu anladım ama hala pes etmedim hoşaf malt içecekler ve Solgarin takviyesini hala içiyorum kısmet

İlk 10 gün kadar taktım sonra çok bunalttı çıkarttım artık indiği kadar indi daha takamam bu sıcaklarda.
Evet yaaa takılmaz bence de var korsem ama düşününce bile bunaldigim için evde klima açık evde mi taksam diyorum ama o darlık sıkışma hissi bile beni bunaltacak gibi geliyor alsitik hamilelikte bol bol giyinmeye

Uykusuzluk ve su tüketimi çok etkiliyor. Ilık bir duş alıp 2 saat uyuyabilseniz toplarsınız hemen süt artırıcı komposto tarifi atmıştım onu deneyebilirsiniz olmadı malt içecekleri var ya da mevsimi gelmişken günlük 2-3 incir tüketebilirsiniz. Kahvaltıya bir parça tahin helvası eklemek de işe yarıyor

Bizde de aynısı oldu 3 günlük tatil yapalım dedik. Pazartesi akşam döndük evladım daha bugün kendine gelebildi İyi tarafından bakalım yol kolay geçti en azından

Sarılıyorum siz çok güzel bir annesiniz
Herkesin imtihanı başka yerden oluyor. Bir insanın hayatında bebeklik o kadar kısa bir zaman dilimi ki, ve yaşadıklarınızın hiçbiri sizin elinizde olan şeyler değil, kaldı ki bebeğinizin hayatında bunların etkisinin inanın o kadar da büyük bir önemi olmayacak. Büyüyüp dinine imanına bağlı, vatana millete faydalı işler yapan, çok güçlü, cesur, adaletli, saygılı bir birey olarak yetiştiğinde, gelip sizin elinizi öpecek, beni böyle güzel yetiştirdiğin için teşekkür ederim annecim diye. Allah evlatlarımızı güzel yetiştirebilmek için hepimize güç kuvvet versin.

T
Tatlım sen ne yaptın nasıl gidiyor, artma var mı sütünde , benim maalesef aynı hatta azalıyor çünkü artık eskisi kadar emmiyor da
Bugün hastanede gebe okuluna uğradım. Ebeler gece düzenli emzirmenin/sağım yapmanın sütü artırdığını söylediler buradan da paylaşmış olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…