Genel olarak büyük problemimiz yok şükür2.ay sonu rota var sanırım. 3. Ay menenjit. Teşekkürler canım. Senin bebiş nasıl
Evet aralari iki gunmusSüper, benimki de 28 günlük, sanırım aynı şey geçerlidir :) teşekkürler
Benimde öyle sanırım yani vucut üretmiyor sağlıcakla büyütürüz inşallahBu sut problemi ilk günden beri bizde de var.Bebegim mama bile yese uykuya dalmadan sut içmek istiyor ama doğru düzgün sut yok. Solgar alıyorum ve anne çayı içiyorum. Bulgur, yesillik ve meyve yemeye çalışıyorum her gün ancak baktığınızda kayda değer bir artış yok. Artık kabullendim benim vücudumun bu kadar sut ürettiğini.
13 haziran sabah 4:31 benim de, 12si gece hastaneye girdim baya peş peşe doğum yapmışız :) Nerdeyse 1 ay geçmiş bile,Maşallah kuzularaEvet aralari iki gunmus12 haziran bizim
Benim de 14 Haziran sabah 6da, siz doğum yaparken ben hastaneye giriş yapmışım.13 haziran sabah 4:31 benim de, 12si gece hastaneye girdim baya peş peşe doğum yapmışız :) Nerdeyse 1 ay geçmiş bile,Maşallah kuzulara
İlk 10 gün kadar taktım sonra çok bunalttı çıkarttım artık indiği kadar indi daha takamam bu sıcaklarda.Kızlar kızlarkorse takmaya başladınız mı ya havalar çok sıcak ya korse takma düşüncesi bile beni bunaltıyor, öyle aman aman bi karnım yok ama yine de takmam gerekecek bir karın var, özellikle bu aralar sütüm yok diye, kalorisi yüksek şeyler yiyip içiyorum bı faydası da olmadı ama bir umut
Bende hiç duymamıştım, bilmiyorum ki ben spor yapıyorum uzun yıllardır fitnes yapiorum,yediğine ictigime her zman dikkat etmisimdir sağlıksız şeyler yememeye özen gosteririm ama bilmiyorum ki yapısal bişey mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi benim annemin 3 ay sütü taşarmış resmen heryer süt olurdu ama 3 aydan sonra hemen kesilirdi sütüm diyor. Kız kardeşimin o kadar çok sütü vardı ki buzluğa sürekli stok yapardi, sütün fazlalığından surekli sagmasi lazımdı yani, 2,5 yaşına kadar emzirdi çocuğunu, ama benim böyle oldu işteYa ben eskiden bu kadar sık süt sorunu duymuyodum acaba yediğimizden içtiğimizden mi az sütümüz bilmiyorum ki
Himmm tamam canım bakıyım ben bi bunlaraBen mustela seviyorum ikisinde de kullanıyorum yıllardır aynı. Bi de bioderma atoderm kullandım ilk kızımda atopik ciltler için ondan da çok memnunum. Bir de cica lı kremler de iyi oluyor bebişlere bölgesel sürülerek egzama pişik vs gibi olursa
Neyse sıkmayalım canımızı elbet bir şekilde büyütücez bebekleri psikolojik olarak çok zor ama olmayınca yapacak bir şeyimiz de yokBende hiç duymamıştım, bilmiyorum ki ben spor yapıyorum uzun yıllardır fitnes yapiorum,yediğine ictigime her zman dikkat etmisimdir sağlıksız şeyler yememeye özen gosteririm ama bilmiyorum ki yapısal bişey mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi benim annemin 3 ay sütü taşarmış resmen heryer süt olurdu ama 3 aydan sonra hemen kesilirdi sütüm diyor. Kız kardeşimin o kadar çok sütü vardı ki buzluğa sürekli stok yapardi, sütün fazlalığından surekli sagmasi lazımdı yani, 2,5 yaşına kadar emzirdi çocuğunu, ama benim böyle oldu işte
Evet bende kabullendim diyorum özellikle bu hafta çok takmadım ama zoruma gidiyor bazen, vajinal doğum çok istiyordum zorunlu sezeryan doğum yaptım, emzirmeyi çok istiyordum mama vermek zorunda kaldımBu sut problemi ilk günden beri bizde de var.Bebegim mama bile yese uykuya dalmadan sut içmek istiyor ama doğru düzgün sut yok. Solgar alıyorum ve anne çayı içiyorum. Bulgur, yesillik ve meyve yemeye çalışıyorum her gün ancak baktığınızda kayda değer bir artış yok. Artık kabullendim benim vücudumun bu kadar sut ürettiğini.
Damarlarının kaynaması nasıl bir his hiç bilmiyorum bende de oluyor mu diye merak ettimCanım benimde yorgun olunca sütüm azalıyor hele bikac gün önce sağ göğsüm taş gibi olmuştu ve tek damla süt gelmedi sicak su ve sabunla yıkadım masaj yaptım birde kendim şeftali ve kayısı meyvesuyu yapıp içtim arada pekmez falanda içiyorum tatlı şeyler çok güzel süt yapıyor bişey yiyip içmeye fırsatım olmazsa bile bol şekerli çay içiyorum hemen süt damarlarım kaynamaya başlıyor sende tatlı şeyler yiyip içmeyi dene istersen
Evet ben geçen hafta delirircesine ağladım, zoruma gidiyor diye, kızım emmeye çalışiyor süt yok ben ağlıyorum o ağlıyor falanNeyse sıkmayalım canımızı elbet bir şekilde büyütücez bebekleri psikolojik olarak çok zor ama olmayınca yapacak bir şeyimiz de yok
Yaaa anlayabiliyorum ama sonuçta elinde olan bir şey değil benimde bebek sürekli emiyor uyumuyor annem gelip süt yoktur mama ver diyor o kadar canım sıkılıyorki yetersizlik hissettiğim için. Ama önemli olsn karınlarının doymasıEvet ben geçen hafta delirircesine ağladım, zoruma gidiyor diye, kızım emmeye çalışiyor süt yok ben ağlıyorum o ağlıyor falanbu hafta biraz daha kabullendim çok şükür ağlamadım hiç pazartesi gününden beri pazartesi ağladım en son
Öyle ama işte bunu annelik duygularıma anlatamıyordum ama iyiyim ya bu hafta daha az takıldım bu konuya diyebilirimYaaa anlayabiliyorum ama sonuçta elinde olan bir şey değil benimde bebek sürekli emiyor uyumuyor annem gelip süt yoktur mama ver diyor o kadar canım sıkılıyorki yetersizlik hissettiğim için. Ama önemli olsn karınlarının doyması
Denemediğim şey kalmadı hamilelikte almadigim kilolari sütüm olsun diye aldım, dogumdan sonra göbeğim yoktu benim resmen ayva göbeği kadar göbeğim kalmıştı sezeryanla doğum yapmama rağmen (hamilelikte karnım küçüktü) şimdi doğumdan sonra ki karnından daha çok göbeğim varCanım benimde yorgun olunca sütüm azalıyor hele bikac gün önce sağ göğsüm taş gibi olmuştu ve tek damla süt gelmedi sicak su ve sabunla yıkadım masaj yaptım birde kendim şeftali ve kayısı meyvesuyu yapıp içtim arada pekmez falanda içiyorum tatlı şeyler çok güzel süt yapıyor bişey yiyip içmeye fırsatım olmazsa bile bol şekerli çay içiyorum hemen süt damarlarım kaynamaya başlıyor sende tatlı şeyler yiyip içmeyi dene istersen
Evet yaaa takılmaz bence de var korsem ama düşününce bile bunaldigim için evde klima açık evde mi taksam diyorum ama o darlık sıkışma hissi bile beni bunaltacak gibi geliyor alsitik hamilelikte bol bol giyinmeyeİlk 10 gün kadar taktım sonra çok bunalttı çıkarttım artık indiği kadar indi daha takamam bu sıcaklarda.
Uykusuzluk ve su tüketimi çok etkiliyor. Ilık bir duş alıp 2 saat uyuyabilseniz toplarsınız hemenKızlar size kv meselesini yazmıştım geçen gün. Bi kaç gündür çok darladılar çok canımı sıktılar. Bugün sütüm inanılmaz derecede azaldıçok üzgünüm. Şuan ne yapabilirim? Normalde 2 saatte bir 2 göğüsten toplam 160 ml süt gelirken bugün 60 ml e düştü bi anda. Çok stresli bi gece geçirdim sabaha kadar uyuyamadım . Ve sabahında sütümün bu şejilde geldiğini gördüm. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir öneriniz varsa , dönüşü var mo? O kadwr bol olan sütümün bu hale gelmesi beni çıldırttı. Moralim yerlerde
Bizde de aynısı oldu 3 günlük tatil yapalım dedik. Pazartesi akşam döndük evladım daha bugün kendine gelebildiGece uyuma krizi yaşamasaydık size umut dolu şeyler söyliycektimDün biz 10 saatlik memleket yolculuğu yaptık arabada emdi uyudu sadece çok sevdi arabayı sonra yemek yemeye bi restorana gittik orada da başta uyuyordu kalabalıktı da baya uyandı ağlamaya başladı ama çokta sesi rahatsız edici değildi emzirme örtüsü vesaire yok diye mama verdim sustu yakınlarda tarihi ulu cami vardı gelmişken gidelim dedik orada emzirdim birazcık altını vesaire değiştim yolculuğu böyle bitirdik taki eve girene kadar. İşte 6 da geldik gece 3 e kadar uyumadı
SarılıyorumEvet ben geçen hafta delirircesine ağladım, zoruma gidiyor diye, kızım emmeye çalışiyor süt yok ben ağlıyorum o ağlıyor falanbu hafta biraz daha kabullendim çok şükür ağlamadım hiç pazartesi gününden beri pazartesi ağladım en son
Bugün hastanede gebe okuluna uğradım. Ebeler gece düzenli emzirmenin/sağım yapmanın sütü artırdığını söyledilerT
Tatlım sen ne yaptın nasıl gidiyor, artma var mı sütünde , benim maalesef aynı hatta azalıyor çünkü artık eskisi kadar emmiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?