2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Elimizde kalan, kullanılmamış bezleri verebileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? Eşe dosta vermek istemiyorum. Beğenmemiş de bize getirmiş diye düşünürlerse üzülürüm. Bir bez bankası, hayır kurumu vs var mı bildiğiniz?

Sağlık ocağındaki ebeye soracağım. İhtiyacı olan birileri muhakkak vardır

Ay seni çok iyi anlıyorum benim kv de aynı model… ne yapıyorsak eşlerimiz için yapıyoruz vallahi. Ben kendi çapımda bu davranışlarına teori üretmeye çalışıyorum bir fikrim var. Benim kv kız çocuğu yok 2 tane oğlu var. O yüzden benim kızıma bu şekilde davranılsa hoşuma gitmez gözüyle bakamıyor diye düşünüyorum. Sizinkinin kız çocuğu var mı?

1 kızı 1 oğlu var , kızıyla pek arası yok bize sarmış durumda . Ama yaptıkları hiç hoş değil. Gelip kaldım yine yaranamadım bu kez de az kaldım diye söylenmişler eşime . Eşimle de huzurumuzu bozuyorlar bu şekilde. Benim pek katlanacak takatim yok ama ne yapmam lazım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu son olmicak çünkğ bu problemlerle sürekli karşılaşacağım. Ailesini tamamen hayatından sileyim diyorum, eşim kabullenemez böyle bir şeyi hele ki torun doğmuşken. Çaresiz hissediyorum resmen. Eşime de patladım bugün onunda aramalarına cevap vermiyorum. Saçma sapan bir döngü resmen. Düşüncesiz insanlar yüzünfen yaşadıklarıma bak

Sütün bu şekilde kesileceği söylemir genelde . Ben max 3 saatte bir sağıyorum . Kesilmiyorsa bende en azından 4-5 saatte bir sağsaydım rahat ederdim en azından geceleri sağmazdım

O zaman mecbur alt açmaya denk getirin Bez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.
Sleepy hiç denemedim ama molfix berbat ötesi.10 sene once kullanmıştım hiç bu kadar kalitesiz değildi.lastik kısmı hem çok dar hem sürekli sırta geçiriyor. Bende prima premium ile devam ediyorum ama onda da 1 dar gelmeye başladı 2 no aldım o da çok büyük

Gaz ve kaka sorunumuz disinda cok sukur cok iyiyiz
3.ayı iple cekiyorum :)
Senin ufaklık nasıl umarım her şey yolundadır
Yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız yıllara dargınım
Bizim de aynı canım gaz sorunu dışında iyi şükür.

Yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız yıllara dargınım
Bizim de aynı canım gaz sorunu dışında iyi şükür.

Al benden de o kadar gün kavramım gitmiş durumda :) sağlıkları yerinde olsun 3 ay sonra insallah gececek diye ümit ediyorum
Emzik alıyor mu?
Denemediğimiz emzik kalmadı bizim alsa biraz rahat ederim

Birebir aynı. Gündüz çok zor dalıyor uykuya koyar koymaz yerine uyanıyor. İş yapamıyorım hiç. Gece uyuyor çok şükür ki. Mesela bugün 5te başladım uyutmaya daha şimdi uyudu yani inşallah bütün gün yaptığım tek şey çocuğu uyutmaya çalışmak gibi.

Muhtemelen bir hafta içinde tam gelir Kuzularımız büyüyor

Sütün bu şekilde kesileceği söylemir genelde . Ben max 3 saatte bir sağıyorum . Kesilmiyorsa bende en azından 4-5 saatte bir sağsaydım rahat ederdim en azından geceleri sağmazdım
Kesilmiyor şimdilik. Bugün 12 saatte bir sağmış oldum. Normalde de 6 saatte bir sağıyorumdur. Ben 3 saatte bir hemen hemen hiç yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…