- 4 Mart 2025
- 1.035
- 1.463
- 48
Tabii ki yazacağım mutlakaKullandıkça günceller misinn benim bi 10 günlük felan var çünkü halen
Bizimki 4,5 kilo oldu. Taşmalar da olunca bir numara büyüğe geçelim dedik. Ama 2 numara da 1 numarayla aynı gibi1 numara kullanmıyor musunuz? Biz 1 numaradayız henüz. 2-5 kg.
Aaa iyi oldu bunu duyduğum. Ben de 2 numara stoklamıştım iki paket. Onlara geçerim gerekirseBizimki 4,5 kilo oldu. Taşmalar da olunca bir numara büyüğe geçelim dedik. Ama 2 numara da 1 numarayla aynı gibi
Sağlık ocağındaki ebeye soracağım. İhtiyacı olan birileri muhakkak vardırElimizde kalan, kullanılmamış bezleri verebileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? Eşe dosta vermek istemiyorum. Beğenmemiş de bize getirmiş diye düşünürlerse üzülürüm. Bir bez bankası, hayır kurumu vs var mı bildiğiniz?
Ay seni çok iyi anlıyorum benim kv de aynı model… ne yapıyorsak eşlerimiz için yapıyoruz vallahi. Ben kendi çapımda bu davranışlarına teori üretmeye çalışıyorum bir fikrim var. Benim kv kız çocuğu yok 2 tane oğlu var. O yüzden benim kızıma bu şekilde davranılsa hoşuma gitmez gözüyle bakamıyor diye düşünüyorum. Sizinkinin kız çocuğu var mı?Maalesef şuan ordayım . O yüzden biletimş erkene alıp hemen dönüyorum evimeçok fazla laf kalabalıpı oldu eşim ayrı strese girdi ben ayrı, gidip kalayım orda dedim . Hergün laf her gün laf sıkıldım çünkü . Geldim kaloyorum. Şimdide dönecem diye trip yiyorum
1 kızı 1 oğlu var , kızıyla pek arası yok bize sarmış durumda . Ama yaptıkları hiç hoş değil. Gelip kaldım yine yaranamadım bu kez de az kaldım diye söylenmişler eşime . Eşimle de huzurumuzu bozuyorlar bu şekilde. Benim pek katlanacak takatim yok ama ne yapmam lazım ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bu son olmicak çünkğ bu problemlerle sürekli karşılaşacağım. Ailesini tamamen hayatından sileyim diyorum, eşim kabullenemez böyle bir şeyi hele ki torun doğmuşken. Çaresiz hissediyorum resmen. Eşime de patladım bugün onunda aramalarına cevap vermiyorum. Saçma sapan bir döngü resmen. Düşüncesiz insanlar yüzünfen yaşadıklarıma bakAy seni çok iyi anlıyorum benim kv de aynı model… ne yapıyorsak eşlerimiz için yapıyoruz vallahi. Ben kendi çapımda bu davranışlarına teori üretmeye çalışıyorum bir fikrim var. Benim kv kız çocuğu yok 2 tane oğlu var. O yüzden benim kızıma bu şekilde davranılsa hoşuma gitmez gözüyle bakamıyor diye düşünüyorum. Sizinkinin kız çocuğu var mı?
Sütün bu şekilde kesileceği söylemir genelde . Ben max 3 saatte bir sağıyorum . Kesilmiyorsa bende en azından 4-5 saatte bir sağsaydım rahat ederdimArkadaşlar ben biliyorsunuz sağarak veriyorum sütümü. Fakat bazen gelen giden çokluğundan, bazen de kendimi yorgun hissedip uyumak istediğimden sağımlarımı sık sık yapmıyorum. Mesela şu an 12 saattir sağım yapmamışım. An itibarıyla oğlum koala gibi üstüme yapışmış vaziyette uyumakta. Şehir dışından misafirlerim de yeni gitti sayılır. Eşim çocuğu bana ver de sen sağım yap diyor ama kımıldadığım anda uyanacak biliyorum. Böyle yapa yapa günü geçirdim işte. Sorum şu: sağımları sık yapmazsam ne olur? Mastit bu şekilde mi oluyor? Ya da süt mü kesiliyor? Bilenler bir aydınlatabilir mi?
Antibiyotik a…tin mi verdiler?40 ım çıkmadan 2. Kez mastit oluyorum. Oturup bi güzel ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum. Şu sıcakta üşümek de varmış. Bu da benim imtihanım sanırım
Sleepy hiç denemedim ama molfix berbat ötesi.10 sene once kullanmıştım hiç bu kadar kalitesiz değildi.lastik kısmı hem çok dar hem sürekli sırta geçiriyor. Bende prima premium ile devam ediyorum ama onda da 1 dar gelmeye başladı 2 no aldım o da çok büyükO zaman mecbur alt açmaya denk getirinBez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.
Ah bir 14 haziran kuzusu daha14 Haziran 08:52'de de benim yavrum doğdu
Hayır kl…s bid verdilerAntibiyotik a…tin mi verdiler?
Teşekkür ederim bugün daha iyiyim, yani fizyolojik olarak.. psikolojik olarak git gide daha kötüye sankiİyi misiniz? Ben yeni girebildim, ancak görebiliyorum. İnşallah daha iyisinizdir
Yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız yıllara dargınımGaz ve kaka sorunumuz disinda cok sukur cok iyiyiz
3.ayı iple cekiyorum :)
Senin ufaklık nasıl umarım her şey yolundadır
Yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız yıllara dargınım
Bizim de aynı canım gaz sorunu dışında iyi şükür.
Birebir aynı. Gündüz çok zor dalıyor uykuya koyar koymaz yerine uyanıyor. İş yapamıyorım hiç. Gece uyuyor çok şükür ki. Mesela bugün 5te başladım uyutmaya daha şimdi uyudu yani inşallahKızlar sizin bebeleriniz de öyle mi, yıldım artık ben. Nerdeyse hiç uyumuyor (kucaktaki uyuklamaları saymazsam), durmadan ağlıyor, meme istiyor (dün 90 ml mama verdim canıma tak etti, aç heralde dedim, 75-80 kadarını içti ve ağlamaya devam etti), gaz masajı yapıyorum gaz damlası veriyorum kakasını yapıyor gazını da çıkartıyor. Neden ağlıyor. Ay ya da ben bebek bakmayı unutmuşum galiba. Hiç durmadan ağlıyor ve asla durmuyor bakın asla. Kucağımda memede uyuyor, tam koyuyorum yerine mutfağa gidicem bi su içicem sadece, kapıdan çıkmadan başlıyor ağlamaya. Delirmek üzereyim
Muhtemelen bir hafta içinde tam gelirSleepy hiç denemedim ama molfix berbat ötesi.10 sene once kullanmıştım hiç bu kadar kalitesiz değildi.lastik kısmı hem çok dar hem sürekli sırta geçiriyor. Bende prima premium ile devam ediyorum ama onda da 1 dar gelmeye başladı 2 no aldım o da çok büyük
Kesilmiyor şimdilik. Bugün 12 saatte bir sağmış oldum. Normalde de 6 saatte bir sağıyorumdur. Ben 3 saatte bir hemen hemen hiç yapamadımSütün bu şekilde kesileceği söylemir genelde . Ben max 3 saatte bir sağıyorum . Kesilmiyorsa bende en azından 4-5 saatte bir sağsaydım rahat ederdimen azından geceleri sağmazdım
Aaa doğruSağlık ocağındaki ebeye soracağım. İhtiyacı olan birileri muhakkak vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?