2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benimki duruyor ama çok sevmiyor ben kollarının altından hafif destekliyorum daha çok duruyor rahatsız olmuyor
Kızlar uyku sorunu ile ilgili, yazmaya üşendim paylaşmak istedim.
Benimki meme haricinde uyumuyor ki gözünü bile kırpmaz

Dibimizde oturmalarına rağmen ben özellikle akşam saati kayınvalideme gitmeyi bile çoğu zaman reddediyorum çünkü gerçekten uyuyamıyor ve eve döndüğümüzde de aksiliği devam ediyor, uykuya çok zor geçiyor. Dün gittik mecburen kv ayağında sallayıp uyuttu uyandığında resmen etrafa bakıp dudak büzdü. Eve dönünce çok zor yatırdık.
Elbette alışacaklar ama uzun ziyaretleri gezmeleri gözüm almıyor şahsen, yavaş yavaş ısıtmak gerek suyu. 1-2 saat kahve içmeye, bir market gezmeye, sahilde yürüyüşe vs

Aynı şehirde olmak daha avantajlı 1-2 saat oturur kalkarsın. Biz mecbur yatılı gitmek zorundayız günlük gidip gelinecek mesafe değil. Kavimler göçü gibi bütün eşyalarını alıp gitmem lazım. Bu hikayede yanan yorulan ben olucam maalesef tatil dönemi olduğu için arkadaşlarımızda burda değiller epey yalnızız eşim evde bana destek ama ondanda sıkıldım inanın gündem hem bebeğimiz başka şeyler konuşabileceğim birine ihtiyaç duyuyorum arada kaldım kendi ruh sağlığımı iyice kaybetmek mi bebikonun düzeni bozulunca yaşayacağı olumsuzluklar mı

Ben de öyle bebeğin her şeyini topladım geldim bir hafta-on gün buradayız sanırım birkaç gün sonra seni güncelleyeyim değer mi değmez mi diye. Bir de kendi annem babamın yanında olsam bu kadar stres olmazdım belki şimdi iki gündür ağlayıp duruyorum anlaşılmıyormuş gibi hissettiğim için Bence iki aylık bebe için sürekli alışsın alışsın demekte şov yani iki aylıkken de alışmayıversin

Kızlar bizim yarın aşı günümüz bebeğimin hâlâ burnu tıkalı ve geceleri ateşi oluyor 37 üzerine çıkmıyor ama vücudu sıcacık oluyor tamamen gribi geçene kadar beklesem geç olur mu yani bı 3 4 güne toparlar diye düşünüyorum ama o zamanda geç mi olur ki ve kaç aşı yapılıyor hepsi aynı gün mü yapılıyor acaba
Sağlık ocağını da değiştirmeyi düşünüyorum kendiminkini e nabizdan değiştirdim bebişin ay sonuna kadar değiştirilemez deniyor gidip değiştirebiliyor muyuz yarın gitsem

Sonrasında sanki sürekli gezecek mi neden alışsın kayınvalidede stres olmamak mümkün mü çocuğum yokken bile stres oluyordum en azından arkadaşlarınız varmış orda

Epeydir canım mercimek köftesi istiyordu senden cesaretle bende bugün onu yapayım bakalım en fazla sabaha kadar uykusuz kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…