2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
İnşallah canım. Gündüz uykuları bizde de kabus. Koynumda mesela şu an uyuyor. Dinlenmek için günde bir kez bunu yapıyorum mecburen

Yani kıssadan hisse, hepimiz dön dolaş aynı şeyleri yaşıyoruz. Ya 1 hafta geç ya 1 hafta erken. Güzel günler için sabretmekten başka çare yok

İnsallah cok tesekkur edeeim destegin icin. Vicdan azabi cok cekiyorum. Kardes kardes oynadiklari gunleri de goruruz insallah. Ah yeniden rahata ersek

Sıcak soğuk hepsini denedim. Ama çok düzenli yapamadım tabi sürekli ağlayan bi bebeyle. Aslında önerilen sıcak uygulama yapıp arkasına masaj sonra emzir, emzirdikten sonra süt kaldıysa elle boşalt arkasına soğuk uygulama yap. Ama bizde şöyle oluyor emzirmeden önce açım diye sonra uykum geldi uyuyamadım diye ağlayıp durduğu için elim ayağıma dolanıyor düzenli yapamıyorum malesef. 2-3 defa yapmayla da etki etmedi

Kundak denediniz mi hiç ?

Malesef bizde de durum çok farklı değil. Gazını çıkartıyoruz, anında çıkartıyor, buna rağmen neden ağlıyor diyorduk ki doktorumuz bebişlerin artık kendi bağırsaklarının gaz üretmeye başladığını söyledi Yani ne yaparsak yapalım artık gazı da kontrol edemediğimiz noktaya gelmişiz. Nurse Harvey gaz damlasından günde max 8 damla kullanabilirsiniz. Probiyotikler de var ama onların etki göstermesi için en az 15 gün geçmesi gerekiyormuş.

Kızlar bebeğimi izlerken sağ ayağını sola göre daha çok hareket ettirdiğini fark ettim. Görünüş olarak aynılar ama sağ daha hareketli. Şu gaz masajları var ya karnına masaj yapıp karnına doğru ittirdiğimiz Heh onda zarar mı verdim acaba yapmamak mı lazım o masajı diye düşündüm. Ama asla masajı çökerek yapmıyorum nazikçe

Bende destek almak için şehir değiştirdim anneme geldim. Ama kv ler yüzünden zehir oldu resmen. Keşke evimde kalsaydım da zorluksa zorluk çekirdek ailemle üstesinden gelseydim diyorum ve evime dönüyorum bakacaz artık yalnız

Canım ben önce altını açıyorum, o şekilde ayılmasını sağlıyorum. Kıyafetini her seferinde değiştirmiyorum ama değiştirecek olsam alt açma merasimine denk getirirdim herhalde. Sonra hemen besliyorum. Beslenmesi biter bitmez de gazını çıkartıyorum. Bu arada beslenirken bazen çiş yapabiliyor. Onu da bekletmeden hemen değiştiriyorum ki beslenme bittiğinde altını açarsam ayılmasın. Beslenmeden direkt uykuya geçiriyorum. Tabii şansım yaver giderse

Çok sevindim sizin adınıza. Bence doğru karar. Biz de birkaç gün sonra yalnız kalacağız eşimle. Bakalım yeni düzenimiz nasıl olacak

Üç ayrı bakıcıyla ben de öyle çocuk büyütürüm

40 ım çıkmadan 2. Kez mastit oluyorum. Oturup bi güzel ağlamak istiyorum ama onu da yapamıyorum. Şu sıcakta üşümek de varmış. Bu da benim imtihanım sanırım
İyi misiniz? Ben yeni girebildim, ancak görebiliyorum. İnşallah daha iyisinizdir

Bontaa emziren anne içeceği var, ondan alın için. Çok faydasını gördüm.

Oğlan yapmış yapacağını Benim yavrum da bu sabah üzerime hem işedi, hem kakasını yaptı Ve bu ilk değil Kendi kollarına bile çiş geldi, öyle saçma sapan bir işemek Hemen lavaboya götürdüm. Allah'tan suyu çok seviyor. Hiç ağlamadı, sızlanmadı, dümdüz durdu yıkattı kendini sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…