- 4 Mart 2025
- 1.037
- 1.470
- 48
Kundak uyutmak için çok iyi bence de. Fakat şu an Ankara 40 derece. Kundak artık işkence olur bu sıcaklarda... Yoksa dediğiniz gibi kundak iyi bir çözüm yoluKundak denediniz mi hiç ?
Maalesef şuan ordayım . O yüzden biletimş erkene alıp hemen dönüyorum evimeAyy gittiniz mi kalmaya?
Gitmezsiniz sanıyordum ama işte insan bazen istemeye istemeye yapıyor bazı şeyleri... Neyse bir an evvel kaçınMaalesef şuan ordayım . O yüzden biletimş erkene alıp hemen dönüyorum evimeçok fazla laf kalabalıpı oldu eşim ayrı strese girdi ben ayrı, gidip kalayım orda dedim . Hergün laf her gün laf sıkıldım çünkü . Geldim kaloyorum. Şimdide dönecem diye trip yiyorum
Hala kimse memnun değil amaGitmezsiniz sanıyordum ama işte insan bazen istemeye istemeye yapıyor bazı şeyleri... Neyse bir an evvel kaçın
Kıyafet değiştirmek sorun bizde. Hiç hoşlanmıyor, çok fazla ağlıyorCanım ben önce altını açıyorum, o şekilde ayılmasını sağlıyorum. Kıyafetini her seferinde değiştirmiyorum ama değiştirecek olsam alt açma merasimine denk getirirdim herhalde. Sonra hemen besliyorum. Beslenmesi biter bitmez de gazını çıkartıyorum. Bu arada beslenirken bazen çiş yapabiliyor. Onu da bekletmeden hemen değiştiriyorum ki beslenme bittiğinde altını açarsam ayılmasın. Beslenmeden direkt uykuya geçiriyorum. Tabii şansım yaver giderse
O zaman mecbur alt açmaya denk getirinKıyafet değiştirmek sorun bizde. Hiç hoşlanmıyor, çok fazla ağlıyorya kusuyor ya bezi taşıyor ama mutlaka bir şey oluyor
Bir kere de bezi açınca tazyikli şekilde üstüme yapmıştı kakasınıOğlan yapmış yapacağınıBenim yavrum da bu sabah üzerime hem işedi, hem kakasını yaptı Ve bu ilk değil Kendi kollarına bile çiş geldi, öyle saçma sapan bir işemek Hemen lavaboya götürdüm. Allah'tan suyu çok seviyor. Hiç ağlamadı, sızlanmadı, dümdüz durdu yıkattı kendini sıpa
Çok zor belki yalnız kalmak ama o rahatsızlık hissinden, psikolojik baskıdan,anlayışsız davranışlarından iyidir, yalnız kalıp büyütmek, ben valla çok zorlanırım zannediyordum annem gidince ama tahmin ettiğim kadar olmadı alıştık, hatta bebekle birbirimize daha iyi alıştık, benim şu lohusa depresyonuda biterse daha iyi olurBende destek almak için şehir değiştirdim anneme geldim. Ama kv ler yüzünden zehir oldu resmen. Keşke evimde kalsaydım da zorluksa zorluk çekirdek ailemle üstesinden gelseydim diyorum ve evime dönüyorumbakacaz artık yalnız
Cuma 1 aylık muayenesi için gideceğiz inşaallah o zaman soracağım. Kalça çıkığı ultrasonu da yapılacak.Doktora gittiniz mi bebeğinizin çene titremesi için
İlk bebeğim yapmıştı aynı o şekilde kakasını ama kız bebekti o, ben de gayri ihtiyari bir tepki olarak bağırmıştım Allah-u Ekber diyeBir kere de bezi açınca tazyikli şekilde üstüme yapmıştı kakasınıçiş zaten %90 her bez açma serüvenimizde bez açıldığı an yapılıyor oğlanlar böyle demek ki
Yaaa kıyamam senin gönlünün alınması gerekirken sen gidip gönül almak için kaldın mı valla ben yapmazdım, terbiyesizlik ama artık yaptıkları, iyi yapiosun eve geçmekle bence de, ya da niye onların yüzünden eve geçmek zorunda kaldın ya, neyse sağlık olsun diyelim, ama senin gösterdiğin Sabri ben gösteremezdimMaalesef şuan ordayım . O yüzden biletimş erkene alıp hemen dönüyorum evimeçok fazla laf kalabalıpı oldu eşim ayrı strese girdi ben ayrı, gidip kalayım orda dedim . Hergün laf her gün laf sıkıldım çünkü . Geldim kaloyorum. Şimdide dönecem diye trip yiyorum
Yaa insan şaşırıyor gerçektenİlk bebeğim yapmıştı aynı o şekilde kakasını ama kız bebekti o, ben de gayri ihtiyari bir tepki olarak bağırmıştım Allah-u Ekber diyeannem ve eşim içerden öyle bir koşup gelmişlerdi ki, bebeğe bir şey oldu sanmışlar. Ben de diyorum ki çok kötü bir şey oldu bebek kakasını yaptı. Bir dünya bana kızmışlardı ne bağırıyorsun diye
Ben yazdım ya çok sıkıntılı kullanmıyoruz sleepy artık. Molfix normali fena değildi ama hafif taşma onda da yaşadık premium daha iyi gibi ama iki gündür deniyoruz henüz net bir şey söyleyememKızlar sleepy bez kullanıyorum taşma kakada oluyor ve biri daha yazmıştı kaka yapınca bez vücuduna yapışıyor. Molfixin hangi serisi güzel bitince ondan almayı düşünüyorum da
Baya kişide okudum bu bez sorununu ,O zaman mecbur alt açmaya denk getirinBez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.
Prima bulamıyorum bu civarda 3 Migros bir Carrefour var cuma gezdim hepsini. hiçbirinde 2 ya da 3 numara Prima yokO zaman mecbur alt açmaya denk getirinBez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.
Çok iyiBaya kişide okudum bu bez sorununu ama baby turco kullanıyorum arkadaşım memnun diye almıştım doğumdan önce hatta 4 numaraya kadar almıştık indirim denk geldikçe, sizin yazdığınız o markalardan fiyat olarak daha uygun sanırım ama ben çok memnunum hiç ne tasma yaşadım bgne kadar , ne pişik yaşadım, bir kere poposu çok kızarmıştı oda benim yediğim biseyden sanırım çünkü tekrar olmadı hiç
1 numara kullanmıyor musunuz? Biz 1 numaradayız henüz. 2-5 kg.Prima bulamıyorum bu civarda 3 Migros bir Carrefour var cuma gezdim hepsini. hiçbirinde 2 ya da 3 numara Prima yok
Kullandıkça günceller misinn benim bi 10 günlük felan var çünkü halenBen yazdım ya çok sıkıntılı kullanmıyoruz sleepy artık. Molfix normali fena değildi ama hafif taşma onda da yaşadık premium daha iyi gibi ama iki gündür deniyoruz henüz net bir şey söyleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?