2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ayy gittiniz mi kalmaya?
Maalesef şuan ordayım . O yüzden biletimş erkene alıp hemen dönüyorum evime çok fazla laf kalabalıpı oldu eşim ayrı strese girdi ben ayrı, gidip kalayım orda dedim . Hergün laf her gün laf sıkıldım çünkü . Geldim kaloyorum. Şimdide dönecem diye trip yiyorum

Gitmezsiniz sanıyordum ama işte insan bazen istemeye istemeye yapıyor bazı şeyleri... Neyse bir an evvel kaçın

Arkadaşlar ben biliyorsunuz sağarak veriyorum sütümü. Fakat bazen gelen giden çokluğundan, bazen de kendimi yorgun hissedip uyumak istediğimden sağımlarımı sık sık yapmıyorum. Mesela şu an 12 saattir sağım yapmamışım. An itibarıyla oğlum koala gibi üstüme yapışmış vaziyette uyumakta. Şehir dışından misafirlerim de yeni gitti sayılır. Eşim çocuğu bana ver de sen sağım yap diyor ama kımıldadığım anda uyanacak biliyorum. Böyle yapa yapa günü geçirdim işte. Sorum şu: sağımları sık yapmazsam ne olur? Mastit bu şekilde mi oluyor? Ya da süt mü kesiliyor? Bilenler bir aydınlatabilir mi?

Kıyafet değiştirmek sorun bizde. Hiç hoşlanmıyor, çok fazla ağlıyor ya kusuyor ya bezi taşıyor ama mutlaka bir şey oluyor

Kıyafet değiştirmek sorun bizde. Hiç hoşlanmıyor, çok fazla ağlıyor ya kusuyor ya bezi taşıyor ama mutlaka bir şey oluyor
O zaman mecbur alt açmaya denk getirin Bez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.

Bir kere de bezi açınca tazyikli şekilde üstüme yapmıştı kakasını çiş zaten %90 her bez açma serüvenimizde bez açıldığı an yapılıyor oğlanlar böyle demek ki

Çok zor belki yalnız kalmak ama o rahatsızlık hissinden, psikolojik baskıdan,anlayışsız davranışlarından iyidir, yalnız kalıp büyütmek, ben valla çok zorlanırım zannediyordum annem gidince ama tahmin ettiğim kadar olmadı alıştık, hatta bebekle birbirimize daha iyi alıştık, benim şu lohusa depresyonuda biterse daha iyi olur ama senin süt sağma işin de var canım, bebek uyurken sagacaksin artık inşallah rabbim işlerini kolaylaştırsin

Bir kere de bezi açınca tazyikli şekilde üstüme yapmıştı kakasını çiş zaten %90 her bez açma serüvenimizde bez açıldığı an yapılıyor oğlanlar böyle demek ki
İlk bebeğim yapmıştı aynı o şekilde kakasını ama kız bebekti o, ben de gayri ihtiyari bir tepki olarak bağırmıştım Allah-u Ekber diye annem ve eşim içerden öyle bir koşup gelmişlerdi ki, bebeğe bir şey oldu sanmışlar. Ben de diyorum ki çok kötü bir şey oldu bebek kakasını yaptı. Bir dünya bana kızmışlardı ne bağırıyorsun diye

Yaaa kıyamam senin gönlünün alınması gerekirken sen gidip gönül almak için kaldın mı valla ben yapmazdım, terbiyesizlik ama artık yaptıkları, iyi yapiosun eve geçmekle bence de, ya da niye onların yüzünden eve geçmek zorunda kaldın ya, neyse sağlık olsun diyelim, ama senin gösterdiğin Sabri ben gösteremezdim

Kızlar sleepy bez kullanıyorum taşma kakada oluyor ve biri daha yazmıştı kaka yapınca bez vücuduna yapışıyor. Molfixin hangi serisi güzel bitince ondan almayı düşünüyorum da

Yaa insan şaşırıyor gerçekten Ben de gülme krizine girmiştim, eşim de bana kızmıştı koltuklar ne hale geldi diye gülmekten başka elimden bir şey gelmedi ne yapabilirim yani

Kızlar sleepy bez kullanıyorum taşma kakada oluyor ve biri daha yazmıştı kaka yapınca bez vücuduna yapışıyor. Molfixin hangi serisi güzel bitince ondan almayı düşünüyorum da
Ben yazdım ya çok sıkıntılı kullanmıyoruz sleepy artık. Molfix normali fena değildi ama hafif taşma onda da yaşadık premium daha iyi gibi ama iki gündür deniyoruz henüz net bir şey söyleyemem

O zaman mecbur alt açmaya denk getirin Bez taşması demişken, Sleepy ve Molfix canımıza okudu, mecburen Prima'ya geçtik biz de. Hep taşırdı diğerleri.
Baya kişide okudum bu bez sorununu ,
baby turco kullanıyorum arkadaşım memnun diye almıştım doğumdan önce, hatta 4 numaraya kadar aldık indirim denk geldikçe, sizin yazdığınız o markalardan fiyat olarak daha uygun sanırım ama ben çok memnunum, ne taşma, ne sızdırma yaşadım bgne kadar , ne pişik yaşadım, bir kere poposu çok kızarmıştı oda benim yediğim biseyden sanırım çünkü tekrar olmadı hiç

Prima bulamıyorum bu civarda 3 Migros bir Carrefour var cuma gezdim hepsini. hiçbirinde 2 ya da 3 numara Prima yok

Çok iyi Aklımda olsun, denerim ben de. Prima çok iyi, çok memnun kaldık ama parası da iyi

Ben yazdım ya çok sıkıntılı kullanmıyoruz sleepy artık. Molfix normali fena değildi ama hafif taşma onda da yaşadık premium daha iyi gibi ama iki gündür deniyoruz henüz net bir şey söyleyemem
Kullandıkça günceller misinn benim bi 10 günlük felan var çünkü halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…