- 4 Mayıs 2023
- 1.156
- 1.072
- 63
- 34
Probiyotik ne kullanıyorsunuz ve bitkisel yağ?damla neden önermiyor acabaKızım da dediğiniz gibiydi.Üstten ve alttan gazı atabiliyordu ama kıvranıyordu da aynı zamanda ayaklarını çekerek .Doktorumuz midedeki gazı üstten, bagirsaktakini alttan gaz ve dışkı olarak atar ama ince bagirsak arasına sıkışan gazı karın kasları gelişmedigi için pek atamaz dedi.Bize bitkisel bir yağ karışımı verdi.gaz damlası asla onermiyorum dedi.bitkisel yağın adi Alle viendo.Belki kullanan vardır.prebiyotikle birlikte kullanıyorum.Şuan iyiyiz maşallah.Doktorunuza danışabilirsiniz.
Bugün ipadi indirdi kafasına benimkide sonra dio yanlışlıkla olduOkuldan umutluyum ben de. Kafasini dagitmasi lazim cunku. Bizim abi hala tekmeler savurduğu icin yanyana getirmekten cok korkuyoruz. Tetikte sevdiriyoeuz. Aninda bom
Hayırdır yaa ne oldu ki geçmiş olsunBilemedim o zaman :/
Bu arada ben de antibiyotiklik oldum memem yuzunden
Yok onu ben söyledim vereyim mi diye. Biogaia mı kaldı artık o eskidendi gibi bir şey söyledi burun kıvırdı. Bende 9 yaş kızıma kullanmıştım hee dedim 9 yılda baya değişiklik olmuşBiogaia olabilir mi en yaygini bu sanki.
Benim de mastitHayırdır yaa ne oldu ki geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Ne oluyor bize ya sapır sapır dökülüyoruz. Ateş, halsizlik, kas ağrısı yaptı mı? Size ag..tin verdiler o zamanBenim de mastit
Merhabalar. Bahsettiğiniz ürünler eczanede bulunuyor mu? Bende arastirip almak istiyorum bebeğim biraz gazli ve ağlama krizleri yaşıyoruzGaz için gripe water içerikli mommy bliss bakmanızı öneririm yorumlara dr unuza da danışabilirsiniz bitkisel içerik. Ben ilk kızımda da kullandım little remedies markasını usa den çok memnunum bu kızımda da başladım çok rahatlatıyor
Mommy bliss var brnimkine muadil sanırım eczanede eskiden vardı yani şimdi bilemiyorumMerhabalar. Bahsettiğiniz ürünler eczanede bulunuyor mu? Bende arastirip almak istiyorum bebeğim biraz gazli ve ağlama krizleri yaşıyoruz
Geçmiş olsunBenim de mastit
Ya işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadıİşte ben de çok zorlanıyorum sağarken... Bunu 1,5-2 yıl sürdüren kadınlar var...
Probiyotik markaniz nedir :)Mommy bliss var brnimkine muadil sanırım eczanede eskiden vardı yani şimdi bilemiyorumprobiyotik damla ve bu ilaçla ilerliyorum rahatız çok şükür kriz anlarında kısa sürede etki ediyor
Çok çok sıcsk artık duş alırken bile uzun giydirmiyorumDışarı çıkarken uzun kollu mu giydiriyorsunuz kısa kollu mu? Çok sıcak o yüzden kısa kollu düşündüm ama cildi de çok hassas, ikilemdeyim
Sadece askılı zıbınDışarı çıkarken uzun kollu mu giydiriyorsunuz kısa kollu mu? Çok sıcak o yüzden kısa kollu düşündüm ama cildi de çok hassas, ikilemdeyim
Bu güzel bir gelişme üzülmek yerine mutlu olmalısın daha önce hiç göğsümden 20 dkk emdi dediğini hatırlamıyorum. Birden herşey değişmez ki yavaş yavaş alışacak bebeğin. Demekki onun yada senin bir eksikliğiniz yokmuş. İnşallah devamı gelir günde 2,3,4 kere emer böyle böyle artar canımYa işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadısinirlendim minicik bebeğe. Oturdum bi güzel ağladım yorgunluktan. Kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum. Durmadan kilo veriyorum bu şekilde nasıl sürdürülür bilmiyorum
Tesekkur ederim. Ne oldu anlamadkm. Sutlu tatli yedim o mu yapti diyorum. Hepsi vardi maalesef. Hep ertesi gune gecerdi, bu sefer dediginiz ilaclik oldum, dün acile gittimÇok geçmiş olsun. Ne oluyor bize ya sapır sapır dökülüyoruz. Ateş, halsizlik, kas ağrısı yaptı mı? Size ag..tin verdiler o zaman
Doktor kisa kollu body, ayagina corap dedi, o sekilde giydiriyoeuzDışarı çıkarken uzun kollu mu giydiriyorsunuz kısa kollu mu? Çok sıcak o yüzden kısa kollu düşündüm ama cildi de çok hassas, ikilemdeyim
Bu 2 saat durumunu doktorunuza tekrar bir sorsanız. Çünkü bana mantıklı gelmiyor. Sarılık döneminden sonra bırakın istediği kadar uyusun emzirmeyin diyor doktorlar. O zaman demek ki emzirmeden ya da sağmadan uzun süre durulabilir. Ki benim ilk çocuğumda gece 8 saat uyurdu ben de ne sağardım ne de uyandırıp emzirirdim, sütümde de azalma olmamıştı 2 sene emzirmiştim çok şükür. Olabiliyor yani, bunu çok büyük mesele gibi doktorun size dayatması çok mantıklı gelmedi bana. Sizi resmen psikolojik çöküntüye uğrattı. Tek seferde fazla sağıp kenara stoklayın, arada onlardan içirin, siz biraz nefes alın. Bu böyle devam ederse çok zor sizin için.Ya işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadısinirlendim minicik bebeğe. Oturdum bi güzel ağladım yorgunluktan. Kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum. Durmadan kilo veriyorum bu şekilde nasıl sürdürülür bilmiyorum
Sagmanin hic kolay olmadiginin farkindayim. Bu konuda cok ozverili ilerliyoesunuz bebeginiz icinSütünü sağarak bebeğini besleyen arkadaşlar . Nasıl gidiyor? Ben tükenmiş gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?