2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Probiyotik ne kullanıyorsunuz ve bitkisel yağ?damla neden önermiyor acaba

Okuldan umutluyum ben de. Kafasini dagitmasi lazim cunku. Bizim abi hala tekmeler savurduğu icin yanyana getirmekten cok korkuyoruz. Tetikte sevdiriyoeuz. Aninda bom
Bugün ipadi indirdi kafasına benimkide sonra dio yanlışlıkla oldu oluyo bunlar geçicek gerçekten normal karşılamak lazım Allaha emanet büyüyor küçükler gerçekten büyükte görülme çabası bugün babası kucağına aldı die yani bi yerleri yalamadığı kaldı dikkat çekmek için üzülüyorum ben de ama sistem böyle ne kadar denge kurmaya calıssakta kıskançlık oluyor illa ki. Gülerek hatırlarız bu günleri inşallah

Biogaia olabilir mi en yaygini bu sanki.
Yok onu ben söyledim vereyim mi diye. Biogaia mı kaldı artık o eskidendi gibi bir şey söyledi burun kıvırdı. Bende 9 yaş kızıma kullanmıştım hee dedim 9 yılda baya değişiklik olmuş
Buldum bu arada enterogis. İçeriğine bakınca pek bi güvenemedim rezene yağı var diyor birde suşu az gibi.

Merhabalar. Bahsettiğiniz ürünler eczanede bulunuyor mu? Bende arastirip almak istiyorum bebeğim biraz gazli ve ağlama krizleri yaşıyoruz

Merhabalar. Bahsettiğiniz ürünler eczanede bulunuyor mu? Bende arastirip almak istiyorum bebeğim biraz gazli ve ağlama krizleri yaşıyoruz
Mommy bliss var brnimkine muadil sanırım eczanede eskiden vardı yani şimdi bilemiyorum probiyotik damla ve bu ilaçla ilerliyorum rahatız çok şükür kriz anlarında kısa sürede etki ediyor

İşte ben de çok zorlanıyorum sağarken... Bunu 1,5-2 yıl sürdüren kadınlar var...
Ya işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadı sinirlendim minicik bebeğe. Oturdum bi güzel ağladım yorgunluktan. Kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum. Durmadan kilo veriyorum bu şekilde nasıl sürdürülür bilmiyorum

Bu güzel bir gelişme üzülmek yerine mutlu olmalısın daha önce hiç göğsümden 20 dkk emdi dediğini hatırlamıyorum. Birden herşey değişmez ki yavaş yavaş alışacak bebeğin. Demekki onun yada senin bir eksikliğiniz yokmuş. İnşallah devamı gelir günde 2,3,4 kere emer böyle böyle artar canım çok sabırlı ve mücadelecisin başaracağına inanıyorum

Çok geçmiş olsun. Ne oluyor bize ya sapır sapır dökülüyoruz. Ateş, halsizlik, kas ağrısı yaptı mı? Size ag..tin verdiler o zaman
Tesekkur ederim. Ne oldu anlamadkm. Sutlu tatli yedim o mu yapti diyorum. Hepsi vardi maalesef. Hep ertesi gune gecerdi, bu sefer dediginiz ilaclik oldum, dün acile gittim
Siz daha iyi misiniz?

Bu 2 saat durumunu doktorunuza tekrar bir sorsanız. Çünkü bana mantıklı gelmiyor. Sarılık döneminden sonra bırakın istediği kadar uyusun emzirmeyin diyor doktorlar. O zaman demek ki emzirmeden ya da sağmadan uzun süre durulabilir. Ki benim ilk çocuğumda gece 8 saat uyurdu ben de ne sağardım ne de uyandırıp emzirirdim, sütümde de azalma olmamıştı 2 sene emzirmiştim çok şükür. Olabiliyor yani, bunu çok büyük mesele gibi doktorun size dayatması çok mantıklı gelmedi bana. Sizi resmen psikolojik çöküntüye uğrattı. Tek seferde fazla sağıp kenara stoklayın, arada onlardan içirin, siz biraz nefes alın. Bu böyle devam ederse çok zor sizin için.

Sütünü sağarak bebeğini besleyen arkadaşlar . Nasıl gidiyor? Ben tükenmiş gibiyim
Sagmanin hic kolay olmadiginin farkindayim. Bu konuda cok ozverili ilerliyoesunuz bebeginiz icin
Emzirmek ile sagmak farkli olabilir, ancak sonuc ayni. Belki bebeginiz memeden hic ayrilmayan, saatlerce emen bir bebek de olabilirdi. Ornegin buyuk oğlum krize girer 5 saat emerdi gece yarisi. Demek istedigim sizi asil yoran belki sağmak degil de bebegin memeyi istememesi olabilir. Bu da cok normal elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…