Forbiome minies benimki de ama dr unuz verse size daha iyi olur kaç damla vs dieProbiyotik markaniz nedir :)
Peki teşekkür ederim:)Forbiome minies benimki de ama dr unuz verse size daha iyi olur kaç damla vs die
Pantolon/pijama da mı giydirmeyin dedi acaba?Doktor kisa kollu body, ayagina corap dedi, o sekilde giydiriyoeuz
Karılıyorum. Bu çöküntü ve stresle mazallah sütünüz daha çok etkilenir, siz de süt vermekten soğursunuz. Benim bebeğim gün içinde nadiren ve kısa kısa meme tutuyor evet artmadı da ama öyle şak diye de azalmadı. En azından 3 saat deneyerek başlamak için tekrar görüşün B brcubrcu0101Bu 2 saat durumunu doktorunuza tekrar bir sorsanız. Çünkü bana mantıklı gelmiyor. Sarılık döneminden sonra bırakın istediği kadar uyusun emzirmeyin diyor doktorlar. O zaman demek ki emzirmeden ya da sağmadan uzun süre durulabilir. Ki benim ilk çocuğumda gece 8 saat uyurdu ben de ne sağardım ne de uyandırıp emzirirdim, sütümde de azalma olmamıştı 2 sene emzirmiştim çok şükür. Olabiliyor yani, bunu çok büyük mesele gibi doktorun size dayatması çok mantıklı gelmedi bana. Sizi resmen psikolojik çöküntüye uğrattı. Tek seferde fazla sağıp kenara stoklayın, arada onlardan içirin, siz biraz nefes alın. Bu böyle devam ederse çok zor sizin için.
Evet giydirmeyin dediler. Hemen soyuyor doktorlarPantolon/pijama da mı giydirmeyin dedi acaba?
Ben kısa kollu zıbın, ayaklı pijama giydirdim kontrole giderken, soydular müsline sarılı cıbıl cıbıl döndük
Prebiyotik Twippy kullanıyoruz.bitkisel damla da Alle viendo.Probiyotik ne kullanıyorsunuz ve bitkisel yağ?damla neden önermiyor acaba
Çok geçmiş olsun.Kuzucuğumuza rabbim şifalar versin.Tez vakitte şifa bulsun inşallah.Bebeğimde anne karnında hidronefroz gelişmişti. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte baktırdık. Maalesef hiç gerileme olmamış ve grade 4 müş. Cerrahi gerekecek gibi. Epey canım sıkıldı.
Arkadaşımın bebeğinde de böbrekleriyle ilgili bir durum vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyatla halledildi çok şükür. Sizin de her şey yolunda gidecek inşaallah içinizi ferah tutun, dua edelim. Allah dermansız dert vermesin.Bebeğimde anne karnında hidronefroz gelişmişti. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte baktırdık. Maalesef hiç gerileme olmamış ve grade 4 müş. Cerrahi gerekecek gibi. Epey canım sıkıldı.
Caninizi sikmayin allah yardim eder insallah cok minikler ama cok gucluler bol bol dua ederizBebeğimde anne karnında hidronefroz gelişmişti. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte baktırdık. Maalesef hiç gerileme olmamış ve grade 4 müş. Cerrahi gerekecek gibi. Epey canım sıkıldı.
Geçmiş olsunBebeğimde anne karnında hidronefroz gelişmişti. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte baktırdık. Maalesef hiç gerileme olmamış ve grade 4 müş. Cerrahi gerekecek gibi. Epey canım sıkıldı.
Çok geçmiş olsun.Kuzucuğumuza rabbim şifalar versin.Tez vakitte şifa bulsun inşallah.
Evlat sağlığı söz konusu olunca anne yüreği dayanamıyor ama sanırım tedavisi var .Güzel haberlerle gelin
Arkadaşımın bebeğinde de böbrekleriyle ilgili bir durum vardı, doğumdan kısa bir süre sonra ameliyatla halledildi çok şükür. Sizin de her şey yolunda gidecek inşaallah içinizi ferah tutun, dua edelim. Allah dermansız dert vermesin.
Caninizi sikmayin allah yardim eder insallah cok minikler ama cok gucluler bol bol dua ederiz
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimGeçmiş olsuntedavi edilebilir bir durum olması teselli ediyor ne zaman yapılacakmış operasyon
Canım mastit olduğumda sağım yaparken hep aklıma siz geldiniz. Gerçekten yorucu. Allahım dedim sabır kolaylık ver kızlara. Muhtemelen hep böyle devam etmeyecek bir yerden sonra rahatlayacaksınız ama bugünler travma etkisi olarak kalacak. Bence çok güçlüsün, çok güzel götürüyorsun. Herşeyden önce çaban sabrın takdire şayan. Kendinizle gurur duyun. Bebeğin ağlamaları zamanla azalacak, emzirme aralığı artacak özellikle geceleri. belki yakın zamanda memeyi alacak. Geçici bir süreç. Evlatlarınız çok şanslıYa işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadısinirlendim minicik bebeğe. Oturdum bi güzel ağladım yorgunluktan. Kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum. Durmadan kilo veriyorum bu şekilde nasıl sürdürülür bilmiyorum
Çoook geçmiş olsun. Ben iyiyim çok şükür. Dr 14 gün kullanacaksın dedi antibiyotiği. Bebiş ishal oldu sürekli uyuyor dünden beri. Ekstra bir huzursuzluğu yok her zamanki kadar, o yüzden Biraz daha takip edeceğim. Tıkalı yerlerde dün gece açıldığını fark ettim çok şükür. Göğsüm normalde döndü sanki. Ebe 4-5 günü bulabilir tıkalı kanalın açılması demişti. Rabbim bir daha yaşatmasın.Tesekkur ederim. Ne oldu anlamadkm. Sutlu tatli yedim o mu yapti diyorum. Hepsi vardi maalesef. Hep ertesi gune gecerdi, bu sefer dediginiz ilaclik oldum, dün acile gittim
Siz daha iyi misiniz?
Canım çok giydirme bebeği ben zıbın üzerine de kısa kollu kısa şortlu tulumlar var ya ebebekten aldım değişik değişik ondan giydiriyirum dışarı çıkarken ona bile gerek yok da ben tatlış olsun diyeDışarı çıkarken uzun kollu mu giydiriyorsunuz kısa kollu mu? Çok sıcak o yüzden kısa kollu düşündüm ama cildi de çok hassas, ikilemdeyim
Cok geçmiş olsun. Ablamin da bebekken tek bobegi baya sıkıntılıymış, tedaviyle düzelmiş. Size de vakitlice tanı konmuş en azından, Allah tez zamanda şifa versin.Bebeğimde anne karnında hidronefroz gelişmişti. Bugün kalça ultrasonu ile birlikte baktırdık. Maalesef hiç gerileme olmamış ve grade 4 müş. Cerrahi gerekecek gibi. Epey canım sıkıldı.
Canım üzülme bak ne güzel emmeye başlamış çok yormadan yıpratmadan yine arada teklif etmeye devam edersin, kendini üzme senin psikolojin daha önemli bebeğin iyi olması için beslenmene de dikkat et işte o zmn etkilenebilir sütün. Sakin kalmaya çalış farkındayım çok yoruldun ama hepimizin yapabileceği tek şey sabretmekYa işte 6/7 saatte sağınca süt kesilmşyorsa 2 senede sürdürülür bence çok zor olmaz / ama benim gibi 2 saatte bir sağan biri işin şok çok zor. Bu sabahta oturdum ağladım . İnsanlar memeyi çıkarıp ağzına koyarken ben süt sağ aparatları yıka bebeğe yedir o sırada bebek ağlamaktan helsk olsun . Dün ilk defa silikonsuz mememi aldı (hala bir umut deniyor olmam bile bunaltıcı) baya emdi 20 dk kadar. Sonra öteki memeyi verdim onu da aldı. Daha sonra bu sabaha kadar ne yaptıysam almadısinirlendim minicik bebeğe. Oturdum bi güzel ağladım yorgunluktan. Kendimi insanlıktan çıkmış gibi hissediyorum. Durmadan kilo veriyorum bu şekilde nasıl sürdürülür bilmiyorum
Ben de banyodan sonra tulum/uzun kollu zıbın giydiriyordum ama son birkaç gündür bıraktım yani bu havada üşümek imkansız. Klima açık uyurken üstüne bi müslin atıyorum. Bir de sürekli kucaktalar sarıp sarmalıyoruz, ensesi falan ter içinde kalıyor hakikatenCanım çok giydirme bebeği ben zıbın üzerine de kısa kollu kısa şortlu tulumlar var ya ebebekten aldım değişik değişik ondan giydiriyirum dışarı çıkarken ona bile gerek yok da ben tatlış olsun diyeçok ince zaten onlar evde de klima çok açıksa ince bı tulum giydiriyorum sıcakta çok bunaliyor benim kız iki hafta falan önce banyodan sonra tulum giydirip yatırmıştım yarım saat sonra ağlayarak uyandı baktım terlemiş şimdi banyodan sonra da ince giydiriyorum
Tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim. Blok emzirme nasıl oluyor bilemedim, ama galiba ben de yapmazdım, dengeyi tutturmak da zor. Bir süre süt yapan yiyeceklerden uzak duracağım:) iç çamaşırı da memeyi dik tutmalı dedi doktor. Islanmasın diye ped koyuyorum buna rağmen ıslanıyor. Bu yüzden de çamaşır zor yetiyor. Hafif dar bir yarım atlet giymiştim, acaba tetikledi mi diyorum. Bir daha olmaz umarımÇoook geçmiş olsun. Ben iyiyim çok şükür. Dr 14 gün kullanacaksın dedi antibiyotiği. Bebiş ishal oldu sürekli uyuyor dünden beri. Ekstra bir huzursuzluğu yok her zamanki kadar, o yüzden Biraz daha takip edeceğim. Tıkalı yerlerde dün gece açıldığını fark ettim çok şükür. Göğsüm normalde döndü sanki. Ebe 4-5 günü bulabilir tıkalı kanalın açılması demişti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Bugün emzirme danışmanlığı aldım yüz yüze. Mastit için Sıcak yapma soğuk uygulama yap dedi. Hiperlaktasyon sorunu için 24 saatlil blok emzirme önerdi, sütün azalması için. Ama sanırım şimdi yapmayacağım çünkğ mastit yüzünden sütüm zaten az. Bu şekilde arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?