2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Cok geçmiş olsun. Ablamin da bebekken tek bobegi baya sıkıntılıymış, tedaviyle düzelmiş. Size de vakitlice tanı konmuş en azından, Allah tez zamanda şifa versin.
Amin inşallah ileri tetkikler bile meşakkatli. Kıyamıyorum. Sana bana yapılsa küçük işlemler önemsemeyiz de bebek olunca bunlar da olur biter geçer inşallah yapacak bir şey yok.

Kızlar galiba beveğim doymuyor dün sitümün azaldığını farkettim manayı gece versemmi diyorum en azından gündüz emsin gece yatmadan mama versem nasıl olur sizce sütü bırakmasınıda istemiyorum
Nasıl fark ettiniz azaldığını? Belki de değildir

Sağım ile bebeği emzirmek aynı değil deniyor. Ama ben tekrar doktoruma soracağım çok hsklısınız. Daha uzun mesafelerde sağom yaparsam işim çok çok kolaylaşır

Çok teşekkür ederim desteğiniz için . İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz? Ben gece gündüz yılmadsn 2 saatte bir sağım yapıp bebeğimi beslerken , sırf küçük ve emmiyor diye annemden destek aldığım için eşimin ailesi çocuk bakamadıpımı ima ediyor . Artık bakmayı öğrenmelisin vs diyorlar. Kim bakıyor kş ben bakkyorum zaten sadece sağım işi zor ve bir süre daha annrmlr kalmak istemiştim bebek 2 aylık olana kadar . Kimse emeğimi görmeyip yalnız kaldığında nasıl bakacaksın tarzı konuşuyor

Bir şey sormak istiyorum. Bugün şansa bebeğimi mayışıkken baya emzirdim sonra altını değiştirirken basit bi harekette ağzından biraz sütü attı. Emerken yutkundu, uyuyakaldığı da oldu tabii. Ay galiba doydu, sütüm geldi demiştim ki denemek için mama da verdim ona da saldırdı adeta ve bayılarak içiyor.. Anlamadım demek ki sütüm doyurmuyor , değil mi?

Amin inşallah ileri tetkikler bile meşakkatli. Kıyamıyorum. Sana bana yapılsa küçük işlemler önemsemeyiz de bebek olunca bunlar da olur biter geçer inşallah yapacak bir şey yok.
Kesinlikle, rutin kontrollerde bile aşırı stres oluyorum. Allah size de güç versin, nihayetinde her şey onun iyiliği ve konforu için

Kızlar lansinoh giyilebilir pompa aldım ve bugğn deneme fırsatım oldu. Merak edenler için yorumumu yazmak istiyorum.
Öncelikle prize bağımlı olmamak müthiş kolaylık , mutfakta hir şeyler yaparken ya da bebekle ilgilenirken sütün sağılmış oluyor. Dışarısı için kurtarıcı. Akıtma yaptıpı söyleniyordu ben öyle hir şey yaşamadım.
Çekim gücü için bi keç kez daha denemek istiyorum , o şekilde tekrwr yorumlarım merak edenler için .
Sadece kullanan varsa benimde bir sorum vardı, hangi modda en iyi verimi alabiliriz ? Önce masajda çalıştırım sonra mo sağom?

Kızlar bir de biberon kullanıyorsanız bir şey soracsğom. Hem avent hem comotomo 0-3 aylık biberonların akışı çok yavaş. Bebeğimin çenesi ağrıyor gibi hissediyorum. Sütünü artık bitiremiyor tek seferde. İştahımı azaldo biberon mu yoruuor anlamadım. Deliğini iğne ile büyütsem olue mu? 3-6 aylık olan başlıkta fazla geldi bebeğe

Yenidoğanlarda doyma kavramı yok diye biliyorum

Ben de sizden sonra mochi almıştım. Benimki iyi çalışıyor ama aynı şeyi merak ediyordum. Normalde manuel ya da elle sağım yaptığım için alışkanlık zaten bir iki dk masaj yapıp kullanıyorum bu modlar daha mı verimli olur acaba

Daha fazla verim almak için hangi mod u kaç dakşka çalıştırmalıyız acaba

Emzirme biter bitmez altını değiştirince benimkide az da emse çok da emse hep bir miktar kusuyor
Doyma kavramı olduğunu bende düşünmüyorum çünkü bebem iki gündür yarım saate bir aranıyor

Emzirme biter bitmez altını değiştirince benimkide az da emse çok da emse hep bir miktar kusuyor
Doyma kavramı olduğunu bende düşünmüyorum çünkü bebem iki gündür yarım saate bir aranıyor
Mama veriyor musunuz ? Ondan sonra da mı aranıyor? Ben sütümden emin değilim:/

Daha fazla verim almak için hangi mod u kaç dakşka çalıştırmalıyız acaba
Yani bende lansinoh var ama günde 1 kere kullanıyorum o yüzden tam çözemedim farklarını net bilgi verip yardımcı olamam gibi ben direkt sağma modunda 4 yada 5 seviyesinde 10-15dkk kullanıyorum göğsümü boşaltıyor masajda bir kere denedim ama genelde yatmadan önce yaptığım için yorgun ve uyumak üzere oluyorum açıkçası sabredemedim

Mama veriyor musunuz ? Ondan sonra da mı aranıyor? Ben sütümden emin değilim:/
emdikten sonra göğsümün şişliği baya azalıyor ordan anlıyorum sütü aldığını
Mama hiç vermedim dün artık çok yorulduğum için dolaba koyduğum sütü verdim biberonla
İki gündür gözlemlediğim kadarıyla bebeğin bir sıkıntısı olduğunda (gaz, kaka yapamama vs) direkt kendini aç sanıyor huzur bulmak için aranıp emmek istiyor

Sağma modu dediğiniz 2. Sıradaki mi 4. Sıradaki mi? Bir de ben direkt 9 seviyesine getiriyorum çokta canımı acıtmıtor. Acaba iyi yerleştiremiyor muyum göğsümü . 9 da çok mu acıtması lazım? Ben 9 da 10 dk kullandım henüz bir kez denedim

Sağım ile bebeği emzirmek aynı değil deniyor. Ama ben tekrar doktoruma soracağım çok hsklısınız. Daha uzun mesafelerde sağom yaparsam işim çok çok kolaylaşır
Sağımla emzirmek arasında o kadar da fazla fark olduğunu sanmıyorum. Yani mesela birden bire uzatmak değil de, 2 değil de 3 saat aralık yapsanız bile bayağı rahatlarsınız. Hiç pes etmediniz helal olsun, gerçekten takdire şayan bir emeğiniz var. Biraz saatler uzarsa işiniz kolaylaşır inşaallah çok rahat edersiniz.

İkinci sıradaki damla şeklini kullanıyorum. Sürekli sağım yaptığın için göğüsün alışkındır benimki 5i geçince acıyor tam yerleşmezse süt birikmiyor öyle bir durum yoktur bence
Biraz kullandıktan sonra elektrikli ile kıyaslayabilir misin? Daha hızlı ve güçlüyse işe başlayacağım zaman elektrikli alabilirim

Çok teşekkür ederim desteğiniz için giyilebilir pompa ile daha rahat edeceğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…