- 24 Ağustos 2012
- 344
- 431
- 303
Benim de aklıma o geldi. Ama mesela çok güzel boşalttı bağırsaklarını. Ya da gazını almış oluyoruz. Yine deniyorum. Aynısını yapıyor. Bu yüzden emin olamadımGaz sıkışmasını anlatıyorsun sanki öyle olunca bebekler onu çok sık yapar
Gaz sancisi olabilir.hanımlar, bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
Bizimkinin de 10 yaş ara olmasına rağmen ilgi bekliyor. Annemlerin yazlığına geldik arkadaşı yok ise bize sarıyor.Supersin hazelcim. Bizim abi hala agliyor uyku saati bebegi emzireceksem. Ona sarilmami istiyor. Keske biz de böyle rutin oturtabilsek. Abinin ruh halini duzeltmek icin annemlerin yazligina gidecegiz bir sure. Belki teptili mekan iyi gelir
Anladim, ben de daha cok yas farki olsa daha mi rahat ederiz diyordum.Bizimkinin de 10 yaş ara olmasına rağmen ilgi bekliyor. Annemlerin yazlığına geldik arkadaşı yok ise bize sarıyor.
Yani kendi işini görme açısından daha rahat fakat ilgi bekleme değişmiyor. Oyalanması lazım. Kurslara yazdırdım ama yine de boşAnladim, ben de daha cok yas farki olsa daha mi rahat ederiz diyordum.
Oy kıyamam o abiye aslında ondan izin isteyerek rutine dahil etseniz belki bir ihtimal olur bilmiyorum ben ilk günden beri hep büyüğü uyuttum küçüğüde yanımıza aldım. Bence iyi gelir biraz yazlık havası odak noktası değişir hem bebeği biri tutar siz de oğlunuzla ilgilenirsiniz kalan zamandaSupersin hazelcim. Bizim abi hala agliyor uyku saati bebegi emzireceksem. Ona sarilmami istiyor. Keske biz de böyle rutin oturtabilsek. Abinin ruh halini duzeltmek icin annemlerin yazligina gidecegiz bir sure. Belki teptili mekan iyi gelir
Benimde iki gündür böyle yapıyor bi garip emiyor bende sürekli sıkıyorum süt mü yok diye atak haftası olabilir dediğin gibi. Tamamen yazdıklarının aynısını yaşıyorum.hanımlar, bebeğimde bugün bir hal başladı. Normalde güzel şekilde emen bebeğim, bu sabahki emişlerinden beri 5-6 dk normal emiyor. Sonra kendisini mememe dayıyor tüm yüzüyle, ya da kendini geri çekiyor (ama memeyi bırakmıyor, geri atıp sonra emmeye devam ediyor), bir süre sonra da ağlıyor. Tekrar memeyi teklif ettiğimde alıyor
göğsümü sıktığımda süt geliyor, bez sayısı OK, kakasını az önce yaptı. Bağırsakları rahatken de aynısını yapıyor
5. hafta büyüme atağından mı yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor? Deneyimleyen ya da bilgisi olan var mı?
Kızım da dediğiniz gibiydi.Üstten ve alttan gazı atabiliyordu ama kıvranıyordu da aynı zamanda ayaklarını çekerek .Doktorumuz midedeki gazı üstten, bagirsaktakini alttan gaz ve dışkı olarak atar ama ince bagirsak arasına sıkışan gazı karın kasları gelişmedigi için pek atamaz dedi.Bize bitkisel bir yağ karışımı verdi.gaz damlası asla onermiyorum dedi.bitkisel yağın adi Alle viendo.Belki kullanan vardır.prebiyotikle birlikte kullanıyorum.Şuan iyiyiz maşallah.Doktorunuza danışabilirsiniz.Benim de aklıma o geldi. Ama mesela çok güzel boşalttı bağırsaklarını. Ya da gazını almış oluyoruz. Yine deniyorum. Aynısını yapıyor. Bu yüzden emin olamadım
Benim bebeğim de gazını çıkarsa da sürekli zorlama halinde. Memeyle savaşıyor bu yüzden. Hiç biberon vermediyseniz gaz, aşırı sıcak, burun tıkanıklığı gibi huzursuz edici şeylerden olabilirBenim de aklıma o geldi. Ama mesela çok güzel boşalttı bağırsaklarını. Ya da gazını almış oluyoruz. Yine deniyorum. Aynısını yapıyor. Bu yüzden emin olamadım
Okuldan umutluyum ben de. Kafasini dagitmasi lazim cunku. Bizim abi hala tekmeler savurduğu icin yanyana getirmekten cok korkuyoruz. Tetikte sevdiriyoeuz. Aninda bomOy kıyamam o abiye aslında ondan izin isteyerek rutine dahil etseniz belki bir ihtimal olur bilmiyorum ben ilk günden beri hep büyüğü uyuttum küçüğüde yanımıza aldım. Bence iyi gelir biraz yazlık havası odak noktası değişir hem bebeği biri tutar siz de oğlunuzla ilgilenirsiniz kalan zamandageçicek az sabır okulların açılmasına az kaldı
Merhaba prebiyotik ne kullanıyorsunuzKızım da dediğiniz gibiydi.Üstten ve alttan gazı atabiliyordu ama kıvranıyordu da aynı zamanda ayaklarını çekerek .Doktorumuz midedeki gazı üstten, bagirsaktakini alttan gaz ve dışkı olarak atar ama ince bagirsak arasına sıkışan gazı karın kasları gelişmedigi için pek atamaz dedi.Bize bitkisel bir yağ karışımı verdi.gaz damlası asla onermiyorum dedi.bitkisel yağın adi Alle viendo.Belki kullanan vardır.prebiyotikle birlikte kullanıyorum.Şuan iyiyiz maşallah.Doktorunuza danışabilirsiniz.
Merhaba .twippy prebiyotik verdi doktorumuz.Merhaba prebiyotik ne kullanıyorsunuz
Memenin akimini begenmiyor olabilir ni? Tazyikli geliyoesa? Boyle durumlarda ucunu tutuyorum tazyigi azaltmak icin.Bir sorum daha var bizim yarın kırkımız çıkıyor yani 6. Haftadayız ama şu durum geçen haftdan beri devam ediyor. Memeyi bi hırsla kavrıyor çekiyor çekiyor süt gelince sinirlenip ağlayarak bırakıyor. Bir sürü şey geçti aklımdan. Atak haftası aklıma gelmemişti. Benim sütüm fışkırarak iniyor malesef çoğu kez boğulacak gibi oluyor memede gaz yutuyor o yüzden sinirleniyor diye düşündüm birde ikindin daha çok oluyordu gece rahat içiyordu uykuda, gazdan yapıyor diye düşünmüştüm. Ama bu 5. Hafta başladı. Eğer atak haftası özelliğiyse bu hafta da devam etmesi normal mi sizce? Birde sürekli değil bi yapıyor, bi yapmıyor gün içinde. Acıkınca içip tokken emzik mi yapmak istiyor acaba? Bir sürü seçenek var hangisi acaba. Ben nerden bilip ona göre davranıcam ki. Hepsi de olabilir gibi. Ama çok geriliyorum acaba aç mı diyr çünkü bazen çığlık çığlığa ağlıyor. Dün denemek için yine böyle yapmasının arkasına biberonla kendi sütümden verdim gayet güzel içti bitirdi ve sakinleşti. Biberon mememden daha rahat geldi. Kafam aşırı karışık, asla sağlıklı düşünemiyorum.
Yarın bi destek almayı düşünüyorum inş. Gidebilirsem
TeşekkürlerMerhaba .twippy prebiyotik verdi doktorumuz.
İyice arkaya doğru yatıyorum, öncesinde biraz akıtıyorum, makas yapıyorum ama değişen bir şey yok. Birde hep böyleydi memem ama bizimki ya yeni farketti ya da bıktı artıkMemenin akimini begenmiyor olabilir ni? Tazyikli geliyoesa? Boyle durumlarda ucunu tutuyorum tazyigi azaltmak icin.
Bilemedim o zaman :/İyice arkaya doğru yatıyorum, öncesinde biraz akıtıyorum, makas yapıyorum ama değişen bir şey yok. Birde hep böyleydi memem ama bizimki ya yeni farketti ya da bıktı artık
Biogaia olabilir mi en yaygini bu sanki.TeşekkürlerDoktorumuz bize de bir tane yazdı kağıda verdi ama ben o kağıdı kaybettim. Söylemişti de aynısıysa görürsem hatırlarım belkş diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?