- 29 Haziran 2022
- 3.730
- 2.118
- 83
- 32
Az evvel tekrar sağım yaptım, bende kablolu phlips avent de var onu kullanıyordum. O kablolular arasından en iyilerden biri diye bilşyorum. Ama lansinoh giyilebilşr pompa onunla aynı miktarda sağdı. Ben yarına kadar sağom yapmaya devam edip size o şekilde daha net bilgi veririm . 2. Kez kullandım çünkğ ama kablolu ile aynı miktarı sağdı ben beğendim .İkinci sıradaki damla şeklini kullanıyorum. Sürekli sağım yaptığın için göğüsün alışkındır benimki 5i geçince acıyortam yerleşmezse süt birikmiyor öyle bir durum yoktur bence
Biraz kullandıktan sonra elektrikli ile kıyaslayabilir misin? Daha hızlı ve güçlüyse işe başlayacağım zaman elektrikli alabilirim
Aa öyleyse iyi bir ürün almışız sevindim. Sadece şarja takmayı unutmamak gerekiyor ama hızlı doluyorAz evvel tekrar sağım yaptım, bende kablolu phlips avent de var onu kullanıyordum. O kablolular arasından en iyilerden biri diye bilşyorum. Ama lansinoh giyilebilşr pompa onunla aynı miktarda sağdı. Ben yarına kadar sağom yapmaya devam edip size o şekilde daha net bilgi veririm . 2. Kez kullandım çünkğ ama kablolu ile aynı miktarı sağdı ben beğendim .
Valla aynıyız. 5ten beri memede. 7 gibi mama yapıp verdim, yine memedeBirebir aynı. Gündüz çok zor dalıyor uykuya koyar koymaz yerine uyanıyor. İş yapamıyorım hiç. Gece uyuyor çok şükür ki. Mesela bugün 5te başladım uyutmaya daha şimdi uyudu yani inşallahbütün gün yaptığım tek şey çocuğu uyutmaya çalışmak gibi.
Valla aynıyız. 5ten beri memede. 7 gibi mama yapıp verdim, yine memedeBirebir aynı. Gündüz çok zor dalıyor uykuya koyar koymaz yerine uyanıyor. İş yapamıyorım hiç. Gece uyuyor çok şükür ki. Mesela bugün 5te başladım uyutmaya daha şimdi uyudu yani inşallahbütün gün yaptığım tek şey çocuğu uyutmaya çalışmak gibi.
Ben de bugün arkadaşıma ona dedim, 3 ay sonra belki daha rahatlarım. Yani uyumasın ona da tamam ama ağlamasın artık istiyorum. Kızım bugün 27 günlük. Gerçekten zorlanıyorum. Uykusu max max 7 dk falan sürüyor. Nerdeyse 2 aylık olmuş bebeğin, şeyi merak ediyorum ne zaman anlamlı bakıyorlar, tanıyor takip ediyorlar. Var mı bebişinde böyle hareketlerBir hafta öyle bir hafta aşırı sakin. Hele 21-26 gün aralığında gözlerim kan çanağına dönmüş halde tırnaklarımı yiyerek bakıyordum uyuduğunda, acaba şimdi hangi krizle uyanacak diye. Şu an 47 gün sakin haftaya geçti 2 gündür nefes alıyorum çok şükürbiraz sabırla, biraz inançla 3 ayı çıkarsak gerisi daha kolay olacak gibi geliyor. İnşallah da öyle olur
Ay benim bebeğimde öyle. Bugün bir şey oldu dinliyor gözleriyle kim konuşursa bakmaya çalışıyor. Direkt ona konuşursan bakıyor dinliyor.Atak günlerinde filan mıyız bugün çok büyüdüğünü hissediyorum. Etrafa ilgisi çok arttı. Resmen bir atak yaşadı, her şeye pür dikkat kesiliyor sanki.
Aynı günler doğum yapmışız ben sezeryan oldum benimde hala 3 dikişlik alan açık estetik dikis olduğu halde üstü açıldı alttaki dikis ipleri görünüyor ve bı turlu iyileşmiyor çok acıyor kanıyor bende çok merak ediyorum ne zaman iyileşecekKızlar doğum yapalı 30 gün oldu normal doğum çok fazla yırtılmam vardı 10 dikişim düştü hâlâ 6 7 tane görüyorum kanamam da devam ediyor normal mi böyle uzun sürmesi 40 a kadar ya iyileşmezse
Aynı sıkıntılar bizde de var hala ama geceleri biraz rahatladı. Bugün mesela yeni uyudu öğlenden beri Max 15 dk sürüyor uykusu ağlamama ramak kaldı sadece bahçeye çıkınca uyuyorBen de bugün arkadaşıma ona dedim, 3 ay sonra belki daha rahatlarım. Yani uyumasın ona da tamam ama ağlamasın artık istiyorum. Kızım bugün 27 günlük. Gerçekten zorlanıyorum. Uykusu max max 7 dk falan sürüyor. Nerdeyse 2 aylık olmuş bebeğin, şeyi merak ediyorum ne zaman anlamlı bakıyorlar, tanıyor takip ediyorlar. Var mı bebişinde böyle hareketler
Elle masaj yapıyor musunuz? Elle sağdığımda bayağı bir fark ediyorduDaha fazla verim almak için hangi mod u kaç dakşka çalıştırmalıyız acaba
Benim 49 gün oldu, aynı şekilde yırtılmadan dolayı 26 dikişim vardı birkaç tanesi tuvalette düştü. geçen cuma kontrolde rahim iyileşmiş dedi. Ama vajinal muayeneden sonra cinsellik yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi.Kızlar doğum yapalı 30 gün oldu normal doğum çok fazla yırtılmam vardı 10 dikişim düştü hâlâ 6 7 tane görüyorum kanamam da devam ediyor normal mi böyle uzun sürmesi 40 a kadar ya iyileşmezse
Sen sağım yaparken, makineyi yıkarken birinin çocukla ilgilenmesi gerekiyor. Beş dk bırakmaya gelmiyor ki bu aylarda katıla katıla ağlıyorlar. Bu bakamamak değil ki. Senin bu insanlara kulağını tıkaman lazım. Kim ne düşünürse düşünsün. Yaşamayan anlamaz seni. Hep böyle olmayacak ilk zamanlar en zoru. Keşke eşin devreye girip susturabilse. Umarım bir an önce feraha çıkarsın.Çok teşekkür ederim desteğiniz için . İşin kötü tarafı ne biliyor musunuz? Ben gece gündüz yılmadsn 2 saatte bir sağım yapıp bebeğimi beslerken , sırf küçük ve emmiyor diye annemden destek aldığım için eşimin ailesi çocuk bakamadıpımı ima ediyor . Artık bakmayı öğrenmelisin vs diyorlar. Kim bakıyor kş ben bakkyorum zaten sadece sağım işi zor ve bir süre daha annrmlr kalmak istemiştim bebek 2 aylık olana kadar . Kimse emeğimi görmeyip yalnız kaldığında nasıl bakacaksın tarzı konuşuyor
Valla aynıyız. 5ten beri memede. 7 gibi mama yapıp verdim, yine memededudak tiryakisi bunlar hayır doyduğunu bilsem yine yüreğim gam yemiycek, bilicem ki karnı tok sadece temas istiyo. Şimdi hala sarılığı devam ettiği için "aç mı" diye düşünmeden edemiyorum. Kimsenin bana "bu çocuk aç" demesine müsaade etmiyorum çünkü ben diyorum sürekli bu lafı.
Sen mama veriyor musun canım? Yani mesela doyduğundan nasıl emin oluyorsun? Aynı şekilde gündüz daha doğrusu sabaha karşı 4ten itibaren uyutmaya çalışmakla geçiyor günüm. Tüm günü gece 12-2 arası yaptığım uykuyla geçiriyorum. Delirmeme ramak kaldı uykusuzluktan
Atak günlerinde filan mıyız bugün çok büyüdüğünü hissediyorum. Etrafa ilgisi çok arttı. Resmen bir atak yaşadı, her şeye pür dikkat kesiliyor sanki.
Yok yok 3. Ayda düzelecek hatta belki daha erken. Bende saatlerce uğraştım uyutamadım yoruldum iyice babası geldi 15 dk uyudu onda. Bi taraftan sinir oldum bi tataftan da neyse uyudu ya dedim.6dan beri uyku savaşı veriyoruz, kızlar ben umutsuzluğa kapılıyorum.. koca çocuk olana kadar geçmeyecek gibi bu
Benimde yeni kesildi kanamam bugün 27 gün oldu doğum yapalı dikişlerimde yeni düştü bence normal doktora sordum bende kanamam uzun sürdü diye normal dedi bana.Dogumdan sonra kontrol e gitmek lazım Bence pıhtı kalmismi baktırmak lazım sizde gidin bence kontroleKızlar doğum yapalı 30 gün oldu normal doğum çok fazla yırtılmam vardı 10 dikişim düştü hâlâ 6 7 tane görüyorum kanamam da devam ediyor normal mi böyle uzun sürmesi 40 a kadar ya iyileşmezse
Bizde de eşimde çok kolay uyuyorYok yok 3. Ayda düzelecek hatta belki daha erken. Bende saatlerce uğraştım uyutamadım yoruldum iyice babası geldi 15 dk uyudu onda. Bi taraftan sinir oldum bi tataftan da neyse uyudu ya dedim.
Kanama devam ediyor muydu daha ne kadar sürecek iyileşmemiz acabaBenim 49 gün oldu, aynı şekilde yırtılmadan dolayı 26 dikişim vardı birkaç tanesi tuvalette düştü. geçen cuma kontrolde rahim iyileşmiş dedi. Ama vajinal muayeneden sonra cinsellik yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?