Yanlış mı kullanıyorum acaba ben yaO toz leke çıkarıcı baya iyi aslında ben memnunum sıcak suyla bekletiyorum bir kabın içinde lekeleri çıkarıyor
Sadece güneşe tutup makineye mi atıyorsunnKaka lekesi güneş görünce çıkıyor diyorlar, ben hep balkonda güneşte kurutuyorum. Leke de kalmadı hiç bu mu etkiliyor yoksa deterjan mı bilemedim
Yok yoook o hatayı daha yapmam ben de. Mışıl mışıl uyuyup; uyanınca tatlı tatlı süt isteyen bebe, ben uyandırınca cinnet geçiriyorBen kaldırmayı bıraktım ilkinde düşmüştüm o hataya şimdi isteyince kalkıor kilo alımı iyiyse kaldırmayın
Yok, makineden çıkınca balkona seriyorum. Ama çok kaka varsa kalıntı yapmasın diye suyla çitileyip atıyorum makineye deSadece güneşe tutup makineye mi atıyorsunn
Lekeli yeri kaba koyup kaynar su koyuyorum 1-2 saat bekletiyorum köpürüyor hemenYanlış mı kullanıyorum acaba ben ya
Benimki de gece 12 yi bekliyor en az. Ben uyandırmıyorum kaç saat uyursa uyusunGece mesaisinden selamlarrrr. Kızlar bebeğim 45 günlük gece uykusuna anca 23:00 - 00:00 gibi geçiyor. Beslemek için uyuyan çocuğu 03:00 gibi kaldırıyorum. Bıraksam uyur kaldırmamak mı lazım acaba ? 2.ay kontrolünde soracağım.
Evet canım her türlü şeyi deniyoruz. Onlar da işini biliyorBen yapmam dedigim her seyi bu fırlamada yapmaya başladım :)
Elektirik süpürgesini açıyorum öyle derin uykuya dalıyor :))
Youtubedakini de beğenmiyor beyfendi bildiğin gerçeginı aciyorum odanın kapisinin önünde çalışıyor öyle
Iyice dalinca kapatıyorum
Hele sabahları 1 saate yakın calistiriyorum anca öyle evin islerini hallediyorum
Ben iki oğlumda da sebamed yenidoğan kullandım ve kullanıyorum memnunum.Ben ilk 2 banyoda mustela kullandım. İsilik de oldu konak da oldu. Bana kalırsa şampuan mahvetti çocuğumu. Hemen bıraktım ama hala düzelmiş geçmiş değil.
Maşallah darısı başımıza inşallahAy kızlar bugün ilk defa 4 saat kesintisiz uyudummaşallah deyin kız böyle bi gecenin sabahına oğluşum pek tatlı görünüyor gözüme hajahahah
Bizimki bir iki gündür elini emmeyi keşfetti kızlar bu arada cok cok emiyor sizinkilerde başladı mı?
Gaz yapıyor diyorlar ama bu bebe içsemde gazlı içmesemdeAsitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Neden içmiyosunuz ? Ben hergun kahve yanında sade veya meyvreli içerim soda bi zararını görmedimAsitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Asitli içecek tüketmiyorum ben canım. Arada bir olur tabi insanız. Ben de hep erik suyu içiyordum o da şekerli kilo yapıyor tabi.Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Lekeli serip, guneste kalinca beyaz aldigim cok kiyafet okdu:)Kaka lekesi güneş görünce çıkıyor diyorlar, ben hep balkonda güneşte kurutuyorum. Leke de kalmadı hiç bu mu etkiliyor yoksa deterjan mı bilemedim
Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Kızlar nasılsınız?Bebeğim yarın 1 aylık olacak doymadığında mama veriyorum düne kadar 60 cc içiyordu tam doymadığını fark ettim sonra biberonu değiştirdim anne göğsü gibi yumuşak biberon aldım şimdi 90 cc içiyor.sizin bebekler kaç cc içiyor?
Ben ilk 2 banyoda mustela kullandım. İsilik de oldu konak da oldu. Bana kalırsa şampuan mahvetti çocuğumu. Hemen bıraktım ama hala düzelmiş geçmiş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?