2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben kaldırmayı bıraktım ilkinde düşmüştüm o hataya şimdi isteyince kalkıor kilo alımı iyiyse kaldırmayın
Yok yoook o hatayı daha yapmam ben de. Mışıl mışıl uyuyup; uyanınca tatlı tatlı süt isteyen bebe, ben uyandırınca cinnet geçiriyor emerken bile durmadan söyleniyor uyku düşkünlüğü babasından geçmiş diye yorumluyoruz ben de saldım o yüzden

Benimki de gece 12 yi bekliyor en az. Ben uyandırmıyorum kaç saat uyursa uyusun

Evet canım her türlü şeyi deniyoruz. Onlar da işini biliyor

Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi

Maşallah darısı başımıza inşallah

Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Neden içmiyosunuz ? Ben hergun kahve yanında sade veya meyvreli içerim soda bi zararını görmedim chat gbt sorun içiniz nasıl rahat edicekse

Asitli içecek tüketmiyorum ben canım. Arada bir olur tabi insanız. Ben de hep erik suyu içiyordum o da şekerli kilo yapıyor tabi.

Kızlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz ben desteksiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim, ya omzumuzda uyuyor ya kucağımızda öyle yatağına bırakıyorum, beşiğinde sallamak istemiyorum ama bu sabah omzumda uyutmaya çalışırken düşündüm ki sallamaktan daha zor çünkü kilo aldıkça zorlanacaz böyle uyuturken çünkü ayakta dolanmamizi istiyor öyle oturduğumuz yerden uyutmayı da kabul etmiyor bide misafirliğe gidince uyumuyor ne yapacam ben böyle yatağını arıyor, uyuttum bı yere yatırdım misafirlikte 10 dakika sonra tekrar uyanıyo yine uyutup yatıyorum tekrar tekrar derken o da yoruluyo ben de, sonra biz gidelim bu yatağını ariyir deyip kalkıyoruz, diarda bebek arabasinda güzel uyuyor pusette de uyumuyor

Kızlar nasılsınız?Bebeğim yarın 1 aylık olacak doymadığında mama veriyorum düne kadar 60 cc içiyordu tam doymadığını fark ettim sonra biberonu değiştirdim anne göğsü gibi yumuşak biberon aldım şimdi 90 cc içiyor.sizin bebekler kaç cc içiyor?

Kilo alimina göre mi doymuyor dediniz yoksa surekli aranıyor modunda mı

Ben ilk 2 banyoda mustela kullandım. İsilik de oldu konak da oldu. Bana kalırsa şampuan mahvetti çocuğumu. Hemen bıraktım ama hala düzelmiş geçmiş değil.

İlk oğlum konak olduğunda doktorumuz mustela kullanın demisti ve geçmişti
5.5 yıldır ona mustela kullanıyorum şimdi ufaklığa da kullanıyorum biz bir sıkıntı görmedik
Demek ki çocuğa göre değisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…