2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğimin gözünün beyaz olan kısmı açık mavi rengi gibi bi şey olmuş son 1 haftadır. Bu ne demek oluyor acaba ? Bebeklerin zaten öyle mi yoksa göz rengi mi değişiyor ?sizlerde nasıl ?

Yenidoğan ve 0-3 giydiriyorum ben oğlum yaklaşık 4kg

Ben de mustela köpük olanı kullanıyorum konak önleyici olanı, şu anlık her şey yolunda çok şükür

Artık 45 gün oldu ya acaba uyandırmasak olur mu ? Soracağım doktorumuza.
Gelişimi kilo alımı iyiyse bence olur
Gece uyandırma işini bende bıraktım zaten uyanmıyor ki 5dakika emip uyuyakalıyor tüm çabalarıma rağmen uyanmıyor benim uykumun dağıldığına da değmiyor yani
Kendi haline bırakınca zaten max 3 saate uyanıyor. Hatta bu gece 3.5 saat uyudu çok olduğu için uyandırayım mı diye düşündüm vazgeçtim 10 dakika sonra kendi uyandı
Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var

Ah ah bizimki de gaz sorunundan dolayı kucakta uyuyor. Gece de 4-5 kez kalkıyor kendi ben uyandırmıyorum. Sarılık için 2 saatte bir uyandırıyorduk ama şimdi gerek yok bencede .

Ah ah bizimki de gaz sorunundan dolayı kucakta uyuyor. Gece de 4-5 kez kalkıyor kendi ben uyandırmıyorum. Sarılık için 2 saatte bir uyandırıyorduk ama şimdi gerek yok bencede .
Geçen haftada benimki öyleydi gece saat başı emdi
Bu arada ben gaz damlasını bıraktım versemde sürekli ıkınıyor fayda göremedim kendi kendine çıkarmayı öğrenmesini beklicem

Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Sade maden suyu her gün 1-2 içiyorum. Bazen içine limon bazen de çok az karadut özü koyuyorum çok güzel oluyor.

Kilo alimina göre mi doymuyor dediniz yoksa surekli aranıyor modunda mı
Eski biberonla içtikten sonra aranıyordu ama fazlasınıda almıyordu. Bu yenisinde istediği zaman mola veriyor sonra tekrar devam ediyor. Anne göğsü gibi. Biberon seçimi çok önemliymiş anlamış oldum

Çok geçmiş olsun. Ben bebeğim 2 aylıkken yaptırmıştım bu işlemi hatta 2 kere yapıldı. Mesane reflüsü.Vezikoüreteral reflü (VUR) uykulu halinde yapıldı ilki. Korkma annesi onun sağlığı için olacak. 1 sene kadar koruyucu kullandık ve Dr önerisiyle erken sünnet yaptırdık. İstanbul Sonomed de işlemi yaptırdım. Oranın cihazlarına güveniyorum

Evet kızlar benim kızım küçük doğdu 37. Hafta da 2600 kilo doğdu, ilk hafta baya zayıfladı sarılık değeri sınırdaydı benim sütüm yetersiz geldi açliktan çocuğum öyle olmuş, 2275 kiloda mama başladık hem meme hem mama devam ettik çok hızlı kilo almaya başladı, 2 saatte bi uyandırip hem meme hem mama devam ettik her hafta kontrolümüz oldu 3. Haftanın sonunda daha bir aylık değildi 3 kilo olunca doktor geceleri uyandırma ne zamn uyanırsa o zman doyur dedi. Gunduzleri de 3 saatte bir doyur dedi. Ben o günden beri geceleri uyandırmıyorum ama zaten kendisi gece de olsa gündüz de olsa 2,5 en geç 3 saate acıkıp uyanıyor şu an. Acıkınca doyuruyorum 3 saatin dolmasını beklemiyorum 45 günlük oldu miniğim maşallah kilosu da boyunda güzel ilerliyor yani uyandıran arkadaşlar bence gece uyandirmayin hepinizin bebisleri gayet toparlamistir kendini grupta en küçük bebek yine 3 haftalık olmuştur sanırım.

Gaz sorunu da yok çok şükür ama böyle alıştırdik sanırım bı ara ne güzel yatağına koyunca uyuyordu totise iki piş pis yapınca. Ama şimdi uyumuyor yaaaa zaten uykuya dalması çok zor baya uğraşıyoruz, babasinda biraz daha iyi uyuyor hafta içi gündüz evde yalnızım uyumadığı için bı is yapamıyorum sürekli kucağımda piş pis . Uyandırmaya gerek yok geceleri bize doktorumuz yaaa 3. Hafta uyandirmayin dedi ama benim kuzu 3 saati geçirmez 2,5 3 saate uyanır gece de gündüz de

Neden içmiyosunuz ? Ben hergun kahve yanında sade veya meyvreli içerim soda bi zararını görmedim chat gbt sorun içiniz nasıl rahat edicekse
Gaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisine

Belki de o olacaktı onu kullandığım zamana mı denk geldi acaba

Gaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisine
Yok zannetmiyorum onun gaz yapcağını bilemedim ben öyle bi sorun yaşamadım ama her bebek farklı ben yemekte de çok seçici gitmiyorum açıkçası alışıyor bünyeleri bazı şeyler hariç çok ayrım yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…