Bende öyle yapıyorum ama kaynar değil normal sıcak koyuyorum o yüzden olabilir belkiLekeli yeri kaba koyup kaynar su koyuyorum 1-2 saat bekletiyorum köpürüyor hemen
Sen nasıl kullanıyorsun
Yenidoğan ve 0-3 giydiriyorum ben oğlum yaklaşık 4kgKızlar şu an kaç aylık kıyafetleri giydiriyorsunuz? Ben çoğu kıyafetini giydiremedim. Birde o kadar sıcak ki zıbınla duruyoruz sadece. Aldığım bir sürü takım boşa gitti resmen. Sanırım e bebeğin kalıpları küçük ya da kurutmada mı çekti nedir 6 aylıkları giydiriyorum ben.
D vitamini etkisi midir nedirLekeli serip, guneste kalinca beyaz aldigim cok kiyafet okdu:)
Ben de mustela köpük olanı kullanıyorum konak önleyici olanı, şu anlık her şey yolunda çok şükürİlk oğlum konak olduğunda doktorumuz mustela kullanın demisti ve geçmişti
5.5 yıldır ona mustela kullanıyorum şimdi ufaklığa da kullanıyorum biz bir sıkıntı görmedik
Demek ki çocuğa göre değisiyor
Artık 45 gün oldu ya acaba uyandırmasak olur mu ? Soracağım doktorumuza.Benimki de gece 12 yi bekliyor en az. Ben uyandırmıyorum kaç saat uyursa uyusun
Ben de sebamed kullanıyorum memnunum konak ve isilik yaşamadımBen iki oğlumda da sebamed yenidoğan kullandım ve kullanıyorum memnunum.
Gelişimi kilo alımı iyiyse bence olurArtık 45 gün oldu ya acaba uyandırmasak olur mu ? Soracağım doktorumuza.
Gelişimi kilo alımı iyiyse bence olur
Gece uyandırma işini bende bıraktım zaten uyanmıyor ki 5dakika emip uyuyakalıyor tüm çabalarıma rağmen uyanmıyor benim uykumun dağıldığına da değmiyor yani
Kendi haline bırakınca zaten max 3 saate uyanıyor. Hatta bu gece 3.5 saat uyudu çok olduğu için uyandırayım mı diye düşündüm vazgeçtim 10 dakika sonra kendi uyandı
Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var
Ah ah bizimki de gaz sorunundan dolayı kucakta uyuyor. Gece de 4-5 kez kalkıyor kendi ben uyandırmıyorum. Sarılık için 2 saatte bir uyandırıyorduk ama şimdi gerek yok bencede .Kızlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz ben desteksiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim, ya omzumuzda uyuyor ya kucağımızda öyle yatağına bırakıyorum, beşiğinde sallamak istemiyorum ama bu sabah omzumda uyutmaya çalışırken düşündüm ki sallamaktan daha zor çünkü kilo aldıkça zorlanacaz böyle uyuturken çünkü ayakta dolanmamizi istiyor öyle oturduğumuz yerden uyutmayı da kabul etmiyorbide misafirliğe gidince uyumuyor ne yapacam ben böyle yatağını arıyor, uyuttum bı yere yatırdım misafirlikte 10 dakika sonra tekrar uyanıyo yine uyutup yatıyorum tekrar tekrar derken o da yoruluyo ben de, sonra biz gidelim bu yatağını ariyir deyip kalkıyoruz, diarda bebek arabasinda güzel uyuyor pusette de uyumuyor
Geçen haftada benimki öyleydi gece saat başı emdiAh ah bizimki de gaz sorunundan dolayı kucakta uyuyor. Gece de 4-5 kez kalkıyor kendi ben uyandırmıyorum. Sarılık için 2 saatte bir uyandırıyorduk ama şimdi gerek yok bencede .
Uv isiklar galibaD vitamini etkisi midir nedirçözümü var en azından
Sade maden suyu her gün 1-2 içiyorum. Bazen içine limon bazen de çok az karadut özü koyuyorum çok güzel oluyor.Asitli içecek tüketiyor mısunuz? Meyveli maden suyu var dolapta kesişiyoruz. Bu sıcakta nasıl canım çekiyor buz gibi. Geçen dayanamayıp bir tane içtim ama abartmayayım dimi
Eski biberonla içtikten sonra aranıyordu ama fazlasınıda almıyordu. Bu yenisinde istediği zaman mola veriyor sonra tekrar devam ediyor. Anne göğsü gibi. Biberon seçimi çok önemliymiş anlamış oldumKilo alimina göre mi doymuyor dediniz yoksa surekli aranıyor modunda mı
Benimki 36 günlük. Daha önce grupta sormuştum çoğunluk uyandırmıyoruz demişti. Kilo alımı yerindeyse gerek yok, sarılık riski geçti. Acıkınca uyanır zaten ama doktorunuza danışın tabiiArtık 45 gün oldu ya acaba uyandırmasak olur mu ? Soracağım doktorumuza.
Çok geçmiş olsun. Ben bebeğim 2 aylıkken yaptırmıştım bu işlemi hatta 2 kere yapıldı. Mesane reflüsü.Vezikoüreteral reflü (VUR) uykulu halinde yapıldı ilki. Korkma annesi onun sağlığı için olacak. 1 sene kadar koruyucu kullandık ve Dr önerisiyle erken sünnet yaptırdık. İstanbul Sonomed de işlemi yaptırdım. Oranın cihazlarına güveniyorumkızlar bebeğime haftaya işeme testi yapılacak, idrar geri mi kaçıyor diye. pipiden ince bir kataterle girilip, röntgeni çekilecek. çözümü olduğu için şükrediyorum, şükretmeye çalışıyorum ama küçücük bebeğim için çook üzülüyorum, asla kıyamıyorum yaşayacaklarına
Evet kızlar benim kızım küçük doğdu 37. Hafta da 2600 kilo doğdu, ilk hafta baya zayıfladı sarılık değeri sınırdaydı benim sütüm yetersiz geldi açliktan çocuğum öyle olmuş, 2275 kiloda mama başladık hem meme hem mama devam ettik çok hızlı kilo almaya başladı, 2 saatte bi uyandırip hem meme hem mama devam ettik her hafta kontrolümüz oldu 3. Haftanın sonunda daha bir aylık değildi 3 kilo olunca doktor geceleri uyandırma ne zamn uyanırsa o zman doyur dedi. Gunduzleri de 3 saatte bir doyur dedi. Ben o günden beri geceleri uyandırmıyorum ama zaten kendisi gece de olsa gündüz de olsa 2,5 en geç 3 saate acıkıp uyanıyor şu an. Acıkınca doyuruyorum 3 saatin dolmasını beklemiyorumGelişimi kilo alımı iyiyse bence olur
Gece uyandırma işini bende bıraktım zaten uyanmıyor ki 5dakika emip uyuyakalıyor tüm çabalarıma rağmen uyanmıyor benim uykumun dağıldığına da değmiyor yani
Kendi haline bırakınca zaten max 3 saate uyanıyor. Hatta bu gece 3.5 saat uyudu çok olduğu için uyandırayım mı diye düşündüm vazgeçtim 10 dakika sonra kendi uyandı
Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var
Gaz sorunu da yok çok şükür ama böyle alıştırdik sanırım bı ara ne güzel yatağına koyunca uyuyordu totise iki piş pis yapınca. Ama şimdi uyumuyor yaaaa zaten uykuya dalması çok zor baya uğraşıyoruz, babasinda biraz daha iyi uyuyor hafta içi gündüz evde yalnızım uyumadığı için bı is yapamıyorum sürekli kucağımda piş pisAh ah bizimki de gaz sorunundan dolayı kucakta uyuyor. Gece de 4-5 kez kalkıyor kendi ben uyandırmıyorum. Sarılık için 2 saatte bir uyandırıyorduk ama şimdi gerek yok bencede .
Gaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisineNeden içmiyosunuz ? Ben hergun kahve yanında sade veya meyvreli içerim soda bi zararını görmedimchat gbt sorun içiniz nasıl rahat edicekse
Belki de o olacaktı onu kullandığım zamana mı denk geldi acabaİlk oğlum konak olduğunda doktorumuz mustela kullanın demisti ve geçmişti
5.5 yıldır ona mustela kullanıyorum şimdi ufaklığa da kullanıyorum biz bir sıkıntı görmedik
Demek ki çocuğa göre değisiyor
Yok zannetmiyorum onun gaz yapcağını bilemedim ben öyle bi sorun yaşamadım ama her bebek farklıGaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?