2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Eski biberonla içtikten sonra aranıyordu ama fazlasınıda almıyordu. Bu yenisinde istediği zaman mola veriyor sonra tekrar devam ediyor. Anne göğsü gibi. Biberon seçimi çok önemliymiş anlamış oldum

Benim oğlumda sürekli aranma modunda bizde doymuyor mu acaba dedik ama kilo alimi cok iyi cikti doktor doyuyor dedi
Ondan sordum

Bizde abi olduğu için mecbur çıkıyoruz
Bugün 4 saat havuzdaydı
Hergün parka cikarıyorum alisti sanırım kapıdan cikar cıkmaz susuyor
Ilk zamanlar aglıyordu simdi alisti
Ciktigimiz gunler daha iyi uyuyor hatta

Benim ilk oğlumda cok aglardi hicbir yere gitmek istemezdim ama bir sey farkettim onda cok telasli ve pimpirikli bir anneydim benim stresim geciyordu herhalde
Bunda asiri rahatım ilk oglumda azicik aglasa çarelere düserdim bunda hic öyle degilim sakince susturmaya calısıyorum rahat takılıyorum

Doğru bu gercekten gazı olan bebek hicbir sey yemesende gazlı
Ben ilk oğlumda aç gezmeye baslamistim yine 3 ay çektik
Bunda Allah ne verdiyse :)

Bu bebe uyumuyor
Sabah 6 dan beri ağlıyor denemediğim şey kalmadı duş gaz damlası masaj kucak hicbisey sökmüyor çığlık çığlığa bağırıyor 5 10 dk dalıp tekrar bağırmaya devam ediyor ne oldu ayarları bozuldu çocuğumun imdat

Tabi ki yaptırmak farz inşallah tüm bebişler hiç rahatsızlık yaşamadan atlatirlar aşı sürecini

Babymom25
Bizimde 3 gün önce ayımız bitti annemlerdeydim oyuncak ultrason resmi yoktu yanımızda bezlerle yaptık ama meyve oyuncak ultrason resmi gibi şeylerle yapabilirsin Pinterest ve Google da çok güzel fikirler var aratırsan

Eklentiler

• IMG_20250719_223818.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar 1 aylık çekim yapan oldu mu evde kendi kendine. Yarın bir aylık oluyoruz fotoğraf çekmek istiyorum ama nasıl çeksem bulamadım çeken varsa yüzünü göstermeden atabilir mii
Ben Instagram da görmüştüm minik bir pastayla anne baba bebek 1 yaşına kadar her ay mum üfleyip küçük küçük video yapıp bir yaşında videoları birleştiriyorlar çok hoşuma gitmişti bizde yaptık 6 saniyelik video her ay yapmayı düşünüyorum inşallah bir de o şekilde fotoğraflar cektik

Evet olabilir bide yaz ayına denk gelmesi kış bebeği olsalar belki fark etmezdik sarıp sarmalayinca.

Az önce aynı krizdeydik
Saatlerdir uyanıktı krizlere girdi mecbur yine açtım elektirk süpürgesini uyudu bir anda
Alt komşudan helallik istiycem artık :)

Kızlar evimin sıcaklığı 27-28 derece arasında. Kızım 25 günlük oldu. Kıyafet olarak yarım kollu zıbın ve bir üst giydiriyorum ( tulum veya alt üst takım). Az önce kendi yatağımda uyutup sonra yatağına koyarken başının aşırı terlediğini farkettim. Acaba üst olarak fazla mı giydiriyorum? Bende evde tişört pijamaylayım yani derler giydiğinizin bir fazlasını giydirin diye, mantıken ona uymuş oluyorum ama çok terledi

Kızlar bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor. Benim bebeğim 7 gibi uyuyor ve bu yüzden sabah doğru 4 gibi kslkıp artık uyumuyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Bu arada kesintisiz uyumuyor tabi süt için uyanıp geri uyuyor 4 e kdar ama 4ten sonra artık tamamen uyanmış oluyor.

Benim evimde 28 derece. Ben yarım kollu zıbın giydiriyorum sadece . Uyurken de Müslin örtüsünü atıyorum hafiften üzerine.
Gece de ip askılı zıbın ve kısa kollu ince bir üst.Sabaha karşı biraz serin olabiliyor diye o da.

Biraz fazla sanki. Bizim ev 23 derece sadece kisa kollu zibin ve corap var. Uyurken ince bir muslinle kundak yapiyorum.

Ay çok tatlı maşallahh Bende bi tane de böyle bezlerle çekeyim bende annemdeyim yanımda çok bir şey yok maleseff

Yaa benim eşim yanımda değil artık başka konseptler denemeliyim

Doğduğundan beri kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum , klimalı odadaysam üstüne bir müslin atıyorum. Geceleride ilk zamanlar Müslin atıyordum ama bu hafta çok sıcak artık örtmüyorum .
Daha hiç tulum giymedi evdekilerin hepsi çöp oldu
Bebeğim 19 günlük

Kızlar 1 aylık çekim yapan oldu mu evde kendi kendine. Yarın bir aylık oluyoruz fotoğraf çekmek istiyorum ama nasıl çeksem bulamadım çeken varsa yüzünü göstermeden atabilir mii
Şöyle bir örtü aldım Trendyoldan. Çok güzel fotoğraflar da çıktı bahçede çekmek istedim çok sinek var kıyamıyorum. Google'dan da çok güzel fotoğraf fikirleri çıkıyor açık hava için

Eklentiler

• IMG_20250720_005158_375.webp
    22 KB · Görüntüleme: 65
Benim 9 da geçiyor 7 de uyanıyor. Etraf aydınlanmasa belki biraz daha uyur o da perdem yeterli değil. Sizde etraf aydınlık olmasa da mı uyanıyor?

Fazla giydirmişsin canım 27-28 çok sıcak zaten sadece kısa kollu tulum yeter bizim ev 22-23 derece ben dediğin gibi giydiriyorum

11-12 gibi gece uykusuna geçiyor 3-6-9 gibi tekrar emiyor 9’dan sonra bazen 1-2 saat daha uyuyor ben de o arada kahvaltı edip evde yapılacakları hallediyorum uyumazsa slingle bağlayıp beraber yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…