Eski biberonla içtikten sonra aranıyordu ama fazlasınıda almıyordu. Bu yenisinde istediği zaman mola veriyor sonra tekrar devam ediyor. Anne göğsü gibi. Biberon seçimi çok önemliymiş anlamış oldum
Bizde abi olduğu için mecbur çıkıyoruzKızlar biz bebekle dışarı çıkamıyoruz. 2 kez deneme yaptık ve ikisi de ağlamaktan bitap düşen bir bebek ile perişan anne-baba olarak sonuçlandı. Doktorumuz da her gün yarım saat dışarı çıkarın diyor. Siz nasil hangi zaman aralığında çıkarıyorsunuz?
Ben doktora sordum yiyin için dedi bizim yememiz içmemiz ya da bizim gazımızın olması etkilemiyormuş. Ama yediklerimiz özellikle bitkisel protein içeren gıdalara bebeğin kendi hassasiyeti olabiliyormuş o zaman gaz oluşuyormuşdoktor da duruma göre takip edin dedi. yani bizde gaz yapan şeyler onda yapmayabilir bizde gaz yapmayan şeyler onlara gaz yapabilir tamamen şans bir yerden sonrası
Tabi ki yaptırmak farz inşallah tüm bebişler hiç rahatsızlık yaşamadan atlatirlar aşı süreciniGenelde ateş ve halsizlik şikayeti olmuş oda normal bence biz yetişkinlerde de oluyor. Ateş için calpol vermeyi öneriyor doktorlar. Aşı çok daha büyük hastalıklardan koruyor o yüzden bu küçük sıkıntılara değer
Ben Instagram da görmüştüm minik bir pastayla anne baba bebek 1 yaşına kadar her ay mum üfleyip küçük küçük video yapıp bir yaşında videoları birleştiriyorlar çok hoşuma gitmişti bizde yaptık 6 saniyelik video her ay yapmayı düşünüyorum inşallah bir de o şekilde fotoğraflar cektikKızlar 1 aylık çekim yapan oldu mu evde kendi kendine. Yarın bir aylık oluyoruz fotoğraf çekmek istiyorum ama nasıl çeksem bulamadım çeken varsa yüzünü göstermeden atabilir mii
Evet olabilir bide yaz ayına denk gelmesi kış bebeği olsalar belki fark etmezdik sarıp sarmalayinca.Amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Sizin de inşaallah önemsiz bir durumdur. Demek ki her bebekte olan bir şey. Ben çok hatırlamıyorum öteki çocuklarımda da demek ki oldu, birkaç ay içinde geçince unutuluyor belki de.
Bu bebe uyumuyor
Sabah 6 dan beri ağlıyor denemediğim şey kalmadı duş gaz damlası masaj kucak hicbisey sökmüyor çığlık çığlığa bağırıyor 5 10 dk dalıp tekrar bağırmaya devam ediyor ne oldu ayarları bozuldu çocuğumun imdat
Benim evimde 28 derece. Ben yarım kollu zıbın giydiriyorum sadece . Uyurken de Müslin örtüsünü atıyorum hafiften üzerine.Kızlar evimin sıcaklığı 27-28 derece arasında. Kızım 25 günlük oldu. Kıyafet olarak yarım kollu zıbın ve bir üst giydiriyorum ( tulum veya alt üst takım). Az önce kendi yatağımda uyutup sonra yatağına koyarken başının aşırı terlediğini farkettim. Acaba üst olarak fazla mı giydiriyorum? Bende evde tişört pijamaylayım yani derler giydiğinizin bir fazlasını giydirin diye, mantıken ona uymuş oluyorum ama çok terledi
Kızlar evimin sıcaklığı 27-28 derece arasında. Kızım 25 günlük oldu. Kıyafet olarak yarım kollu zıbın ve bir üst giydiriyorum ( tulum veya alt üst takım). Az önce kendi yatağımda uyutup sonra yatağına koyarken başının aşırı terlediğini farkettim. Acaba üst olarak fazla mı giydiriyorum? Bende evde tişört pijamaylayım yani derler giydiğinizin bir fazlasını giydirin diye, mantıken ona uymuş oluyorum ama çok terledi
Ay çok tatlı maşallahhBabymom25
Bizimde 3 gün önce ayımız bitti annemlerdeydim oyuncak ultrason resmi yoktu yanımızda bezlerle yaptık ama meyve oyuncak ultrason resmi gibi şeylerle yapabilirsin Pinterest ve Google da çok güzel fikirler var aratırsan
Yaa benim eşim yanımda değil artık başka konseptler denemeliyimBen Instagram da görmüştüm minik bir pastayla anne baba bebek 1 yaşına kadar her ay mum üfleyip küçük küçük video yapıp bir yaşında videoları birleştiriyorlar çok hoşuma gitmişti bizde yaptık 6 saniyelik video her ay yapmayı düşünüyorum inşallah bir de o şekilde fotoğraflar cektik
Doğduğundan beri kısa kollu zıbın ve çorap giydiriyorum , klimalı odadaysam üstüne bir müslin atıyorum. Geceleride ilk zamanlar Müslin atıyordum ama bu hafta çok sıcak artık örtmüyorum .Kızlar evimin sıcaklığı 27-28 derece arasında. Kızım 25 günlük oldu. Kıyafet olarak yarım kollu zıbın ve bir üst giydiriyorum ( tulum veya alt üst takım). Az önce kendi yatağımda uyutup sonra yatağına koyarken başının aşırı terlediğini farkettim. Acaba üst olarak fazla mı giydiriyorum? Bende evde tişört pijamaylayım yani derler giydiğinizin bir fazlasını giydirin diye, mantıken ona uymuş oluyorum ama çok terledi
Şöyle bir örtü aldım Trendyoldan. Çok güzel fotoğraflar da çıktıKızlar 1 aylık çekim yapan oldu mu evde kendi kendine. Yarın bir aylık oluyoruz fotoğraf çekmek istiyorum ama nasıl çeksem bulamadım çeken varsa yüzünü göstermeden atabilir mii
Benim 9 da geçiyor 7 de uyanıyor. Etraf aydınlanmasa belki biraz daha uyur o da perdem yeterli değil. Sizde etraf aydınlık olmasa da mı uyanıyor?Kızlar bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor. Benim bebeğim 7 gibi uyuyor ve bu yüzden sabah doğru 4 gibi kslkıp artık uyumuyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Bu arada kesintisiz uyumuyor tabi süt için uyanıp geri uyuyor 4 e kdar ama 4ten sonra artık tamamen uyanmış oluyor.
Fazla giydirmişsin canım 27-28 çok sıcak zaten sadece kısa kollu tulum yeter bizim ev 22-23 derece ben dediğin gibi giydiriyorumKızlar evimin sıcaklığı 27-28 derece arasında. Kızım 25 günlük oldu. Kıyafet olarak yarım kollu zıbın ve bir üst giydiriyorum ( tulum veya alt üst takım). Az önce kendi yatağımda uyutup sonra yatağına koyarken başının aşırı terlediğini farkettim. Acaba üst olarak fazla mı giydiriyorum? Bende evde tişört pijamaylayım yani derler giydiğinizin bir fazlasını giydirin diye, mantıken ona uymuş oluyorum ama çok terledi
11-12 gibi gece uykusuna geçiyor 3-6-9 gibi tekrar emiyor 9’dan sonra bazen 1-2 saat daha uyuyor ben de o arada kahvaltı edip evde yapılacakları hallediyorum uyumazsa slingle bağlayıp beraber yapıyorumKızlar bebeğiniz gece uykusuna kaçta geçiyor. Benim bebeğim 7 gibi uyuyor ve bu yüzden sabah doğru 4 gibi kslkıp artık uyumuyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Bu arada kesintisiz uyumuyor tabi süt için uyanıp geri uyuyor 4 e kdar ama 4ten sonra artık tamamen uyanmış oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?