2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebisleri nasıl uyutuyorsunuz ben desteksiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim, ya omzumuzda uyuyor ya kucağımızda öyle yatağına bırakıyorum, beşiğinde sallamak istemiyorum ama bu sabah omzumda uyutmaya çalışırken düşündüm ki sallamaktan daha zor çünkü kilo aldıkça zorlanacaz böyle uyuturken çünkü ayakta dolanmamizi istiyor öyle oturduğumuz yerden uyutmayı da kabul etmiyor 😃 bide misafirliğe gidince uyumuyor ne yapacam ben böyle yatağını arıyor, uyuttum bı yere yatırdım misafirlikte 10 dakika sonra tekrar uyanıyo yine uyutup yatıyorum tekrar tekrar derken o da yoruluyo ben de, sonra biz gidelim bu yatağını ariyir deyip kalkıyoruz, diarda bebek arabasinda güzel uyuyor pusette de uyumuyor 🤦‍♀️
Uykuya çok zor dolan bşr bebeğim var. 5-6 saat uğraştığım bile oluyor bazen. O yüzden herşeyi yapıyorum yeterki uyusun modundayım. Ayağımda emzirme yastğına yatırıp ağzına da emzik verip sallıyorum hafif hafif. Bende elime telefon alıyorum. Tabi her zaman öyle uslu yatmıyor çok ağladığı oluyor. Gezdiriyorum beyaz gürültü açıyorum yatağına yatırıp sallıyorum bazen.

Yok zannetmiyorum onun gaz yapcağını bilemedim ben öyle bi sorun yaşamadım ama her bebek farklı 😅 ben yemekte de çok seçici gitmiyorum açıkçası alışıyor bünyeleri bazı şeyler hariç çok ayrım yapmıyorum 🤗
Bende çok titiz davranmıyorum ama bazı şeylere de dikkat etmeye çalışıyorım işte kendi çapımda 😊 dediğiniz gibi bebekle de alakalı. Benimki emerken de çok gaz yutuyor duyuyorum 😩

Bende çok titiz davranmıyorum ama bazı şeylere de dikkat etmeye çalışıyorım işte kendi çapımda 😊 dediğiniz gibi bebekle de alakalı. Benimki emerken de çok gaz yutuyor duyuyorum 😩
Off biz de de var o hava yutuyor ama büyüdükçe düzeliyor o da 😀 biz de bir de reflü var gaz çıkaramayınca ağızdan kusuo ıkındıkça 😢

Direk karnıma sarıyorum bir tur uçlarını önden birleştirip bağlıyorum o düğüm kısmı bebişin dizlerine denk geliyor geniş olan birinci katı da sırtına geçiriyorum

Benimki de gece 12 yi bekliyor en az. Ben uyandırmıyorum kaç saat uyursa uyusun
Bizim doktorumuz ilk ay kontrolünde 7 saate kadar kendi uyanmazsa özellikle uyandırmayın dedi ama doktorunuza sorun bir yine de...

Off biz de de var o hava yutuyor ama büyüdükçe düzeliyor o da 😀 biz de bir de reflü var gaz çıkaramayınca ağızdan kusuo ıkındıkça 😢
O da var aynen 🥲 burnunda hırıltı var yıkıyorum bir şey gelmiyor reflü de yaparmış bunu bilmiyordum chat amca söyledi. Beslenmeden sonra hıçkırık çok oluyor o da reflüdenmiş.

Kızlar biz bebekle dışarı çıkamıyoruz. 2 kez deneme yaptık ve ikisi de ağlamaktan bitap düşen bir bebek ile perişan anne-baba olarak sonuçlandı. Doktorumuz da her gün yarım saat dışarı çıkarın diyor. Siz nasil hangi zaman aralığında çıkarıyorsunuz?

Kızlar biz bebekle dışarı çıkamıyoruz. 2 kez deneme yaptık ve ikisi de ağlamaktan bitap düşen bir bebek ile perişan anne-baba olarak sonuçlandı. Doktorumuz da her gün yarım saat dışarı çıkarın diyor. Siz nasil hangi zaman aralığında çıkarıyorsunuz?
Ben kakasını gazını çıkardıktan ve besledikten sonra uyutup çıkmıştım. Üstünğ hafif giydirin bir kez uzun kollu, şapka falan giydirmiştim pusette çok daraldı. Bir de emzik idare ediyor biraz

Biz genellikle akşam üzeri şöyle bir dolaşıp geliyoruz .ip askılı bir atlet ve ince kisakollu bir üst ve alt giydirip, emzirip çıkıyorum.
Puset örtüsünü örtmüyorum üzerine. Havalar zaten çok sıcak .Havadar havadar gidiyor.

Gaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisine 😁
Bizim doktorumuzda yememi söyledi. 9 sene once bunların gaz yapmadığı kanıtlandı artık dedi
Bakla hariç ( 1yasa kadar) istediğini yiyebilirsin dedi.Bende yiyorum valla.

Gelişimi kilo alımı iyiyse bence olur 😅
Gece uyandırma işini bende bıraktım zaten uyanmıyor ki 5dakika emip uyuyakalıyor tüm çabalarıma rağmen uyanmıyor benim uykumun dağıldığına da değmiyor yani
Kendi haline bırakınca zaten max 3 saate uyanıyor. Hatta bu gece 3.5 saat uyudu çok olduğu için uyandırayım mı diye düşündüm vazgeçtim 10 dakika sonra kendi uyandı ☺️
Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var ❤️

Gelişimi kilo alımı iyiyse bence olur 😅
Gece uyandırma işini bende bıraktım zaten uyanmıyor ki 5dakika emip uyuyakalıyor tüm çabalarıma rağmen uyanmıyor benim uykumun dağıldığına da değmiyor yani
Kendi haline bırakınca zaten max 3 saate uyanıyor. Hatta bu gece 3.5 saat uyudu çok olduğu için uyandırayım mı diye düşündüm vazgeçtim 10 dakika sonra kendi uyandı ☺️
Bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var ❤️
Kesinlikle size katılıyorum. Zaten ben uyandırmasam da kalkacaktır herhalde 😂

O da var aynen 🥲 burnunda hırıltı var yıkıyorum bir şey gelmiyor reflü de yaparmış bunu bilmiyordum chat amca söyledi. Beslenmeden sonra hıçkırık çok oluyor o da reflüdenmiş.
Hıçkırıkta hırıltıda var bazen burnundan bile gelio kusmuk çok emdiyse 😢 allahtan yasadıgım bişeyde stres olmuyorum en kötü ilacı var kg alımını etkilerse onu kullanabilioruz, gecer tahminen 🤗

Biz akşam beş gibi çıkıyoruz ama ben kanguruda çıkartıorum bebek arabasında asla durmuo 😢

Uykuya çok zor dolan bşr bebeğim var. 5-6 saat uğraştığım bile oluyor bazen. O yüzden herşeyi yapıyorum yeterki uyusun modundayım. Ayağımda emzirme yastğına yatırıp ağzına da emzik verip sallıyorum hafif hafif. Bende elime telefon alıyorum. Tabi her zaman öyle uslu yatmıyor çok ağladığı oluyor. Gezdiriyorum beyaz gürültü açıyorum yatağına yatırıp sallıyorum bazen.
Benimki de çok zor dalıyor uykuya 4 5 saat gözler gidiyor içi uyuyor resmen ama direniyor uykuya

Gaz yapar mı diye? Birde doğal değil sonuçta chat amcaya kalsa nohut fasulye yiyebilirsin diyor mercimek çorbası öneriyor güvenemedim kendisine 😁
Ben doktora sordum yiyin için dedi bizim yememiz içmemiz ya da bizim gazımızın olması etkilemiyormuş. Ama yediklerimiz özellikle bitkisel protein içeren gıdalara bebeğin kendi hassasiyeti olabiliyormuş o zaman gaz oluşuyormuş 🤷 doktor da duruma göre takip edin dedi. yani bizde gaz yapan şeyler onda yapmayabilir bizde gaz yapmayan şeyler onlara gaz yapabilir tamamen şans bir yerden sonrası 😅😅

Geçen haftada benimki öyleydi gece saat başı emdi 🥹🥹
Bu arada ben gaz damlasını bıraktım versemde sürekli ıkınıyor fayda göremedim kendi kendine çıkarmayı öğrenmesini beklicem
Aynen ben de kullanmıyorum inşallah daha uzun uykulara geçerler.

Kızlar 1 aylık çekim yapan oldu mu evde kendi kendine. Yarın bir aylık oluyoruz fotoğraf çekmek istiyorum ama nasıl çeksem bulamadım çeken varsa yüzünü göstermeden atabilir mii🥰

Akşam üzeri 7 gibi hergün çıkarıyorum . Bebeğim bebek arabasını ve dışarıyı aşırı seviyor direkr uyuya kalıyor . O sebeple zorda kaldığımda çok ağladığında hemen aşağıya atıyoruz kendimizi.

Belki de o olacaktı onu kullandığım zamana mı denk geldi acaba 🤔

İnanın bilmiyorum yanlista yönelendirmek istemem ama bizim de musteladan sonra düzelme olmuştu ilk oğlumda
Şuanda da bebeğimi doğdugundan beri 2 günnde bir yıkıyorum mustelayla hic konak olmadı

Back
X