Evet emme mama dongusunden uzakkasmak zor ne kurtarirsak ancakUykusu çok açılınca da yine emme+mama döngüsüne giriyoruz çünkü aranıyor ve huzursuzlanıyor uykusunu da tam alamadığı için sanırım emerek uykuya geçmek istiyor. Genelde gün içinde iki uzun uykusu var beslenmesi aksıyor o yüzden sanırım artık kendim uyandıracağım 4 gün önce tartılmıştı, sabit kalmış kilosu canım sıkıldı
Evet canım daha önce söylemiştin benimde o an aklima geldi senin söylediğin açtım sakinledi anne karnı sesi açtım maa aile uyudukAz önce aynı krizdeydik
Saatlerdir uyanıktı krizlere girdi mecbur yine açtım elektirk süpürgesini uyudu bir anda
Alt komşudan helallik istiycem artık :)
Bebeğin hayrına olsun da benim için sorun değil. Sadece bebeğin çenesi mi ypruluyor diye strese girdim . Siz comotomo mu kullanıyorsunuz ?Normali bu bence. Bizim için zahmetli ama onların hayrına olan bu. Denemek için Lansinoh almıştım ben bir ara, çok hızlı akıyor ve bebeği Allah muhafaza tıkayabiliyor.
Normalde öyle yapmıyordum ama evet sanırım şart artık. 4 gün önce, ayın 16sında tartılmıştı. En azından gram farkı olur diye düşünüyordumEvet emme mama dongusunden uzakkasmak zor ne kurtarirsak ancakdoktor bize gunduz 3 saati gecince uyandirin besleyin, gece uyusun istedigi kadar dedi. O kadar uyudugu da yok da. Kilosu ne kadar surede sabit kaldi?
3+ degil de 1+ ay başlığı var sanırım aventin. Biberon emziğini alıp mevcut biberonunkiyle değişebilirsiniz. Ben aventi kullanıyorum en güvenilir o geldi şu ana kadar ama hala yenidoğan başlığı varBiberon kullanan arkadaşlar , 0-3 ay başlıkları sizde de çok yavaş mı? Bana da bebeğe de işkence gibi geliyor bana . 80 ml sütü yarım saatte ancak bitiriyor çünkü sürekli dinleniyor. Özellikle geceleri benimde artık kolum ağeıyor tutmaktan. Sizde durumlar nasıl? Bebeğin damağı vs zarar görmez mi bu şekilde ? Avent ve comotomo var bende ikisi de çok yavaş ve çok uzun sürüyor beslenmesi. Normali bu mudur? 3 + aylık başlığa geçmek gerekiyoe mu? Bebeğim 50 günlük
Çok güzelmişşş ben bilmiyordum hiç böyle şeyler olduğunuŞöyle bir örtü aldım Trendyoldan. Çok güzel fotoğraflar da çıktıbahçede çekmek istedim çok sinek var kıyamıyorum. Google'dan da çok güzel fotoğraf fikirleri çıkıyor açık hava için
Uykusu çok açılınca da yine emme+mama döngüsüne giriyoruz çünkü aranıyor ve huzursuzlanıyor uykusunu da tam alamadığı için sanırım emerek uykuya geçmek istiyor. Genelde gün içinde iki uzun uykusu var beslenmesi aksıyor o yüzden sanırım artık kendim uyandıracağım 4 gün önce tartılmıştı, sabit kalmış kilosu canım sıkıldı
Evet canım daha önce söylemiştin benimde o an aklima geldi senin söylediğin açtım sakinledi anne karnı sesi açtım maa aile uyuduk
Komşular artık kusurumuza bakmasınlar elimizde olan bişey değil
1 hafta sonra yine tartin bakalim. Onceki kilo alimi iyiyse dengeler.Normalde öyle yapmıyordum ama evet sanırım şart artık. 4 gün önce, ayın 16sında tartılmıştı. En azından gram farkı olur diye düşünüyordum
Ay evet insanı zaten en sersemleten şey o. Hepimiz baş ağrısından çekiyoruzBenim erken uyuyor fakat o kadar sık uyanıyorki artık bende bi uyu bi uyan derken sabah kalktıpımda beynim çalkalanıyor şahsen . 1,5-2 saatte bir uyanıyor 5te de tamamrn kalkıyor .
Canım avent dediğin gibi, 1 saat nerdeyse içmeye çalıştığını biliyorum. Sonra senin önerinle comotomo aldım ben de, ondan memnunum. Borrn diye mi ne bi marka varmış, istersen bi de onun orta akışlısını dene ya da comotomo 3 ay üstünü al. Senin bebiş nerdeyse 2 aylık olmak üzere, denemiş olursunBiberon kullanan arkadaşlar , 0-3 ay başlıkları sizde de çok yavaş mı? Bana da bebeğe de işkence gibi geliyor bana . 80 ml sütü yarım saatte ancak bitiriyor çünkü sürekli dinleniyor. Özellikle geceleri benimde artık kolum ağeıyor tutmaktan. Sizde durumlar nasıl? Bebeğin damağı vs zarar görmez mi bu şekilde ? Avent ve comotomo var bende ikisi de çok yavaş ve çok uzun sürüyor beslenmesi. Normali bu mudur? 3 + aylık başlığa geçmek gerekiyoe mu? Bebeğim 50 günlük
Siz yenidoğan başlığını kullanıyorsunuz sanırım ? Bebeğiniz ne kadar sürede içiyor acaba sütünü3+ degil de 1+ ay başlığı var sanırım aventin. Biberon emziğini alıp mevcut biberonunkiyle değişebilirsiniz. Ben aventi kullanıyorum en güvenilir o geldi şu ana kadar ama hala yenidoğan başlığı var
Hahahah saat tutarak diyosunSabah sabah aynı şeyleri yaşıyor olmamız gerçektenaz önce zor bela yanından kalktım, iki dk sonra kıpırdanmaya başladı. Sonra yine emzirdim oh diyorum emdi baya, ama yine ilk huzursuzlanmasında mama hazırlatıyorum.
Bezini değiştirmeye korkuyorum şu an emdirdiğim iki gıdımı da çıkaracak diye.
Bizim kırkımıza 3 gün kaldı. Herrrkes 40ı çıksın rahatlar diyor bakalım salı günü gece 12 itibariyle aşırı büyük bi ilerleme bekliyorum
Bende sabah avent e sinirlenip comotomo ya döndümCanım avent dediğin gibi, 1 saat nerdeyse içmeye çalıştığını biliyorum. Sonra senin önerinle comotomo aldım ben de, ondan memnunum. Borrn diye mi ne bi marka varmış, istersen bi de onun orta akışlısını dene ya da comotomo 3 ay üstünü al. Senin bebiş nerdeyse 2 aylık olmak üzere, denemiş olursun
Gerçekten öyle canım, çok uğraşıyorsun. E napıcaksın, bi şekilde karnını doyurmaya uğraşıyoruz. Şuncacık şeyler ama bütün hayatımızı kapsıyorlar.Bende sabah avent e sinirlenip comotomo ya döndümsize göre de comotomo daha hızlı di mi avent yenidpğan a göre?
Ben comotomo hem 0-3 ay hem 3-6 ay olanından almıştım. 3-6 ay olanı denedim o hızlı geldi bebeğime . Biraz daha 0-3 ay ı kullanıp ona geçeceğim . Biberon ve pompa araştırmaktan tükendim resmen
Şuna o kadar razıyım ki. Genellikle akşam 5ten 11e kadar nerdeyse aralıksız emziriyorum, delireceğim. 11.30 gibi artık iyice uyku moduna giriyor. 2.30 - 2.40 gibi kalkıyo, altını değiştir emzir uyut saat oluyor 3.30Akşam 8-9 gibi emzirip gazını çıkarıp duş aldırıyorum sonra tekrar emzirme gaz çıkarma seansı sonra uyku. Benimki ancak böyle uyuyor onda da sabah 6:30 en geç mesai başlangıcı
Kendimiz evde kucağımıza alarak tartıyoruz ama geçen sefer aile hekimininkiyle uyumlu çıktıHep aynı yerde mi tartılıyor bizim aile hekimi ile hastane arasında 100 - 150 gram oynuyor
Evet. Yarım saat sürüyor sanırım bizim de gerçekten acıktıysa ve oyuna çevirmediyse. Çene kaslarıyla ilgili olabilirSiz yenidoğan başlığını kullanıyorsunuz sanırım ? Bebeğiniz ne kadar sürede içiyor acaba sütünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?