- 22 Kasım 2023
- 892
- 579
- 23
- 29
Evet kesinlikle bana da comotomo daha hızlı geldi ağzının yanında birikti. Bebeğim nefesini ayarlayamadığı için avente döndüm. Bence avent 1+ başlığını da deneyebilirsiniz dediğim gibi, o yenidoğan başlığından daha hızlı ama yine bebek çekmeden gelmiyorBende sabah avent e sinirlenip comotomo ya döndümsize göre de comotomo daha hızlı di mi avent yenidpğan a göre?
Ben comotomo hem 0-3 ay hem 3-6 ay olanından almıştım. 3-6 ay olanı denedim o hızlı geldi bebeğime . Biraz daha 0-3 ay ı kullanıp ona geçeceğim . Biberon ve pompa araştırmaktan tükendim resmen
Ben o kadar soğuk kanlı olamıyorum ya :/ sütüme güvenmiyorum çünkü. Bilsem ki şakır şakır geliyor tamam. Bir de nihayetinde kilo verdiğini görürsem aşşırı demoralize olurumC creamole123 ay bu arada canım, dün doktora dedim bu kızın doyup doymadığını bi türlü anlamıyorum, o yüzden de mama veriyorum. Tok olsa içmez mama dimi dedim. İçer, obur bi bebekse içer dedi. Ve doktor kızıma obur teşhisi koydu1 kilo kadar almış, mamayı az verdiğimi söyledim, bu durumda hiç de vermeyebilirsin teoride mamayı kaldırmanı istiyorum ama çocuk çığlık kıyamet ağlıyorsa yapacak bi şey yok, o yüzden az da olsa verirsin dedi.
Tokluğunu nasıl anlıycam dedim, tartıdan diyo. Ya ben napıyım her gün hastaneye mi gideyim
Benimkide böyle benimki daha erken kalkıyor hatta yani 3 saati hiç bulmuyor uykusu. Dün gazı vardı mızmızlanıyordu bugün sebepsiz mızmızlandı bende senin gibi uyuyamıyorum böyle olunca. İnşallah düzelir ikimizindeŞuna o kadar razıyım ki. Genellikle akşam 5ten 11e kadar nerdeyse aralıksız emziriyorum, delireceğim. 11.30 gibi artık iyice uyku moduna giriyor. 2.30 - 2.40 gibi kalkıyo, altını değiştir emzir uyut saat oluyor 3.30
5e kadar mızıklanarak, beni de uyutmayarak uyuyor güya. Bi derdi mi var, yoksa bu da böyle bi bebek mi çözemedim
Maşallah size yaa yine bi düzen var
Evet benim öncelikli hedefim de 2 ay, o aydan itibaren gaz problemleri de gerilemeye başlıyormuş artık. 3 ayda ise baya rahat edersin diyorlar, bakalım. İlk günler aklıma geliyor da, ben şimdiden neydi o günler diyorum, gözlerini bile açmıyordu benimki tamHahahah saat tutarak diyosunçok tatlısın
Valla Bilge tam 31 günlük oldu bugün. Dün doktor kontrolüne gittik, o bile 40ı çıksın daha iyi olcak dedi.
Hem kızlar bakın dün hastanede 3 aylık bebişi olan bi kızla tanıştım, 2 ay sonrası çok daha rahat dedi. 3 aylık bebişi annesine gülüyordu, etrafına bakınıyordu. 2. Aydan ben de çok ümitliyimuyanık olduğunda ağlamıyo en azından dedi. Doktor da 40ından sonra emzirme düzeni daha çok olur dedi. Doktor diyor 3 saatte bir emzir, bizim kız 24 saat memede
Benim ki de isilik oldu. Demek sıcaktan oluyorAynı telaşa bende düşmüştüm. Sizin giydirdiğinizden bir fazla giydirin dışarı çıkarken geçerli ve bence bu sıcaklar için değil. Bende günlerce yakmışım çocuğumu. İsilik oldu, boynu koltuk altı kızardı açıldı. Şimdilerde sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. Pencere falan da açıyorum gece gündüz sadece cereyan yaptırmamaya dikkat ediyorum, çok sıcak çünkü. Sizin beneğiniz küçük, belki altına da ince patikli pantolon giydirebilirsiniz duruma göre. Ama üst bence fazla geliyor.
Yenidoğanın 2 çeşidi var. Yeni doğan yavaş akış ve orta akış. Sizdeki orta akış. O zaman 3 numara 1m+ deneyebilirsinizYarım saat sürüyor maalesef göğsümü almadı. Çok uzun sürdüğü için genelde bitirmiyor da . Ben aventte şeyi anlamadım bende 0+ ay yazan 2 numara var. İnternete baktığımda 1+ ay 2 numara yazan var. Onu mu almam lazım? Sabahtan beri bakıyorum hiçbir şey anlamadım . Bendekğ şıan 2 numara ama kutusunda 0+ ay yazıyoe
Çok güzelmişşş ben bilmiyordum hiç böyle şeyler olduğunu
Beşiği neden sevmiyorlar anlamadım ben de bazen ana kucağında uyuyor oturur pozisyonda. Bi de kucağımda uyuyor.Yanına uzanıp emzirseniz devam etmiyor mu? Benimki asla beşiğini sevmiyor, koltuğa müslin serip kucağımda yatırıyoruö sonra kademeli olarak bırakıyorum çok kıpındanırsa memeyi veriyorum
İnşallah. Benimki de gece 4-5 kez uyanıp emiyor. Zaten üstümde uyuyor. Bazen ana kucağına yatırıyorum orda 1 saat uyuyor ben de öyle biraz dinleniyorum. İnşallah 3 aylıktan sonra normale döner dediğin gibi canım.3 ayı bir dolduralımda rahatlarız insallah
İnşallah. Benimki de gece 4-5 kez uyanıp emiyor. Zaten üstümde uyuyor. Bazen ana kucağına yatırıyorum orda 1 saat uyuyor ben de öyle biraz dinleniyorum. İnşallah 3 aylıktan sonra normale döner dediğin gibi canım.
Gece bizimki de 2:30 5:00 aralığında uyanık mutlaka ama duş aldırınca 22:30 sularında uyuyor. 4 saat 4 saattir öpüp başıma koyuyorum ben deŞuna o kadar razıyım ki. Genellikle akşam 5ten 11e kadar nerdeyse aralıksız emziriyorum, delireceğim. 11.30 gibi artık iyice uyku moduna giriyor. 2.30 - 2.40 gibi kalkıyo, altını değiştir emzir uyut saat oluyor 3.30
5e kadar mızıklanarak, beni de uyutmayarak uyuyor güya. Bi derdi mi var, yoksa bu da böyle bi bebek mi çözemedim
Maşallah size yaa yine bi düzen var
Comotomo sa ne kadar sürüyor bebepi beslemek?Gerçekten öyle canım, çok uğraşıyorsun. E napıcaksın, bi şekilde karnını doyurmaya uğraşıyoruz. Şuncacık şeyler ama bütün hayatımızı kapsıyorlar.
Aventi ben de kullanmıyorum artık. İkimizde de lansinoh var mesela, o da yine 3-4 aylıkken kullanılabilirmiş gibi geliyo, denemek lazım tabii
1+ başlığın 2 delikli hali ve tek delikli hali var hangisini alsam bile edim gerçi ikisi de stoklarda yokEvet kesinlikle bana da comotomo daha hızlı geldi ağzının yanında birikti. Bebeğim nefesini ayarlayamadığı için avente döndüm. Bence avent 1+ başlığını da deneyebilirsiniz dediğim gibi, o yenidoğan başlığından daha hızlı ama yine bebek çekmeden gelmiyor
Kimle konuşsam aynı sıkıntı evet, sanırım hala yenidoğan oldukları için temas istiyorlar. Kucaktan başka yere geçince huzursuz oluyorlar, çözümü olduğu yerde uyutmakta buldum mecburenBeşiği neden sevmiyorlar anlamadım ben de bazen ana kucağında uyuyor oturur pozisyonda. Bi de kucağımda uyuyor.
Yok hayır, 1+ olan tek çeşit, 3 delikli sanırım.1+ başlığın 2 delikli hali ve tek delikli hali var hangisini alsam bile edim gerçi ikisi de stoklarda yok
Memede uyumak istiyorlar ve gaz sorunu için de memede rahatlıyorlar. Acaba emziğe mi geçsem düşünceler içindeyim.Hareketlenmeler arttıkca gaz sorunu ortadan kalkıyor 3 aydan sonra düzelmeyende var ama geneli düzeliyor
Ama bizim sorun daha farkli sanki benim oğlum kaka yapmayi bilmiyor sanki
Kaka da cok sikinti yasiyoruz
Sürekli emmek istiyor sürekli ama doymuyor diyorduk ama kilo alimi sinirin ustunde cikti ciste yapiyor
Kolikten dolayı böyleymis
Aynen ben de öyle yapıyorum inşallah beşiğe geçerler. Fakat kollar yoruluyor hakiyle. Bi de bişey yapamıyoruz.Kimle konuşsam aynı sıkıntı evet, sanırım hala yenidoğan oldukları için temas istiyorlar. Kucaktan başka yere geçince huzursuz oluyorlar, çözümü olduğu yerde uyutmakta buldum mecburen
Ben hiç alışkın değilim ağır taşımaya, şimdiden boynum sırtım pertAynen ben de öyle yapıyorum inşallah beşiğe geçerler. Fakat kollar yoruluyor hakiyle. Bi de bişey yapamıyoruz.
Yok yok ben de maalesef soğukkanlı olamıyorum. Biraz fazla ağlasın veriyorum mama. Demiyorum yani gaz mı acaba uykusu mu var demiyorum. Direkt bu çocuk aç diyorum. Hayır kıtlık korkum da yok amaBen o kadar soğuk kanlı olamıyorum ya :/ sütüme güvenmiyorum çünkü. Bilsem ki şakır şakır geliyor tamam. Bir de nihayetinde kilo verdiğini görürsem aşşırı demoralize olurum
Memede uyumak istiyorlar ve gaz sorunu için de memede rahatlıyorlar. Acaba emziğe mi geçsem düşünceler içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?