2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Evet kesinlikle bana da comotomo daha hızlı geldi ağzının yanında birikti. Bebeğim nefesini ayarlayamadığı için avente döndüm. Bence avent 1+ başlığını da deneyebilirsiniz dediğim gibi, o yenidoğan başlığından daha hızlı ama yine bebek çekmeden gelmiyor

Ben o kadar soğuk kanlı olamıyorum ya :/ sütüme güvenmiyorum çünkü. Bilsem ki şakır şakır geliyor tamam. Bir de nihayetinde kilo verdiğini görürsem aşşırı demoralize olurum

Benimkide böyle benimki daha erken kalkıyor hatta yani 3 saati hiç bulmuyor uykusu. Dün gazı vardı mızmızlanıyordu bugün sebepsiz mızmızlandı bende senin gibi uyuyamıyorum böyle olunca. İnşallah düzelir ikimizinde

Evet benim öncelikli hedefim de 2 ay, o aydan itibaren gaz problemleri de gerilemeye başlıyormuş artık. 3 ayda ise baya rahat edersin diyorlar, bakalım. İlk günler aklıma geliyor da, ben şimdiden neydi o günler diyorum, gözlerini bile açmıyordu benimki tam direnin arkadaşlar, Allahın izniyle daha parlak günler bizi bekliyor

Benim ki de isilik oldu. Demek sıcaktan oluyor

Yenidoğanın 2 çeşidi var. Yeni doğan yavaş akış ve orta akış. Sizdeki orta akış. O zaman 3 numara 1m+ deneyebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_0977.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0976.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 23
Çok güzelmişşş ben bilmiyordum hiç böyle şeyler olduğunu

Farklı seçenekleri de var bir sürü. Çekim de yaptıracağız ama böyle de güzel oldu link bırakıyorum belki lazım olur

Yanına uzanıp emzirseniz devam etmiyor mu? Benimki asla beşiğini sevmiyor, koltuğa müslin serip kucağımda yatırıyoruö sonra kademeli olarak bırakıyorum çok kıpındanırsa memeyi veriyorum
Beşiği neden sevmiyorlar anlamadım ben de bazen ana kucağında uyuyor oturur pozisyonda. Bi de kucağımda uyuyor.

3 ayı bir dolduralımda rahatlarız insallah
İnşallah. Benimki de gece 4-5 kez uyanıp emiyor. Zaten üstümde uyuyor. Bazen ana kucağına yatırıyorum orda 1 saat uyuyor ben de öyle biraz dinleniyorum. İnşallah 3 aylıktan sonra normale döner dediğin gibi canım.

Hareketlenmeler arttıkca gaz sorunu ortadan kalkıyor 3 aydan sonra düzelmeyende var ama geneli düzeliyor
Ama bizim sorun daha farkli sanki benim oğlum kaka yapmayi bilmiyor sanki
Kaka da cok sikinti yasiyoruz
Sürekli emmek istiyor sürekli ama doymuyor diyorduk ama kilo alimi sinirin ustunde cikti ciste yapiyor
Kolikten dolayı böyleymis

Gece bizimki de 2:30 5:00 aralığında uyanık mutlaka ama duş aldırınca 22:30 sularında uyuyor. 4 saat 4 saattir öpüp başıma koyuyorum ben de

Comotomo sa ne kadar sürüyor bebepi beslemek?

1+ başlığın 2 delikli hali ve tek delikli hali var hangisini alsam bile edim gerçi ikisi de stoklarda yok

Beşiği neden sevmiyorlar anlamadım ben de bazen ana kucağında uyuyor oturur pozisyonda. Bi de kucağımda uyuyor.
Kimle konuşsam aynı sıkıntı evet, sanırım hala yenidoğan oldukları için temas istiyorlar. Kucaktan başka yere geçince huzursuz oluyorlar, çözümü olduğu yerde uyutmakta buldum mecburen

1+ başlığın 2 delikli hali ve tek delikli hali var hangisini alsam bile edim gerçi ikisi de stoklarda yok
Yok hayır, 1+ olan tek çeşit, 3 delikli sanırım.
2 çeşidi var dediğiniz 0+ olan az önceki mesajıma eklediğim tabloya bakabilirsiniz

Bence trendyol, hepsiburada ve amazonda yorumlara bakarak alabilirsiniz, önemli olan satıcı. Veya direkt 1+ biberonu alın zaten daha büyük bi biberona er geç ihtiyacınız olacak yenidoğan biberonları ml olarak çok daha küçük. Böyle düşününce daha hesaplı bile olur. Bende de pembesi var, büyüyünce ona geçerim.

Natural Response PP Mavi Biberon 1+ Ay 260 ml
Philips Avent Natural Response PP Mavi Biberon 1+ Ay 260 ml - ebebek

Sepette 480 tl oluyor. Ucu nedense ikili satıyorlar gördüğüm kadarıyla, o da bu civarda bir şey fiyat olarak.

Memede uyumak istiyorlar ve gaz sorunu için de memede rahatlıyorlar. Acaba emziğe mi geçsem düşünceler içindeyim.

Kimle konuşsam aynı sıkıntı evet, sanırım hala yenidoğan oldukları için temas istiyorlar. Kucaktan başka yere geçince huzursuz oluyorlar, çözümü olduğu yerde uyutmakta buldum mecburen
Aynen ben de öyle yapıyorum inşallah beşiğe geçerler. Fakat kollar yoruluyor hakiyle. Bi de bişey yapamıyoruz.

Ben o kadar soğuk kanlı olamıyorum ya :/ sütüme güvenmiyorum çünkü. Bilsem ki şakır şakır geliyor tamam. Bir de nihayetinde kilo verdiğini görürsem aşşırı demoralize olurum
Yok yok ben de maalesef soğukkanlı olamıyorum. Biraz fazla ağlasın veriyorum mama. Demiyorum yani gaz mı acaba uykusu mu var demiyorum. Direkt bu çocuk aç diyorum. Hayır kıtlık korkum da yok ama iki memeyi de emzirmeme rağmen niye ağlasın diyorum olsun, ümit kesilmez Allahtan. İnşallah şelale gibi sütümüz olur, çocuklarımız doyar da uyur, biz de bırakırız inşallah mamayı. Çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…