Merhaba .Sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değildir. Biz kanli kaka ile farketmistik.cok fazla kan vardı.Cildimizde atopikti.Agiz ve çevresi çok kuru ve yara haline geliyordu.Ige degerimiz cok yuksekti. Yanlis hatirlamiyorsam bu testi belirli bir aya gelince yaptirmistik .Deri testini de keza ayni sekilde.Merhaba sut alerjisini nasıl fark ettiniz benim kızımda hep ishal şeklinde kaka yapiyo karnı hep gurulduyor ben coknfazla yoğurt kefir tüketiyorum.bide tükürüğü çok fazla tükürüğü sünüyor balgamli gibi ve kakası sümüksü yani sut alerjisi belirtilerinin hepsi var bizde yarın veya ertesi gün doktora goturcem bende önceleri çok önemsemedim kakasini sümüksü görünce baktım sut alerjisi gibi sanki
Benim süt yetersiz gelince anne sütü artı mama devam ediyoruz daha çok mama ağırlıklıBenim oğlum da 40+2’de doğmasına rağmen 2800 doğdu 3 persentilde düşük doğum kilosu yarın tam ölçüleceğiz ama 1.5 kg filan aldı tahminim sadece anne sütüyle besleniyor
Ben doğduğundan beri veriyorum emzik büyük rahatlik gaz sancısı gelince bebeğim beni itip kafasını memeye gömüyor bağırıyor zaptedemiyorum emzik verip sancısının geçmesini bekliyorum böylece çok sinirleniyor vermezsem sancı geçinceye kadar ağlayıp sonra memeye gelmeyi de kabul etmiyorMemede uyumak istiyorlar ve gaz sorunu için de memede rahatlıyorlar. Acaba emziğe mi geçsem düşünceler içindeyim.
Sancı dışında eğer uykuya diretirse kucağımdan bırakır bırakmaz uyanirsa uykuya geçişte kullanıyorumBen doğduğundan beri veriyorum emzik büyük rahatlik gaz sancısı gelince bebeğim beni itip kafasını memeye gömüyor bağırıyor zaptedemiyorum emzik verip sancısının geçmesini bekliyorum böylece çok sinirleniyor vermezsem sancı geçinceye kadar ağlayıp sonra memeye gelmeyi de kabul etmiyor
Anladım teşekkür ederim:) sizede gelmiş geçmiş olsun tekrar:)Merhaba .Sadece mukuslu kaka alerji belirtisi değildir. Biz kanli kaka ile farketmistik.cok fazla kan vardı.Cildimizde atopikti.Agiz ve çevresi çok kuru ve yara haline geliyordu.Ige degerimiz cok yuksekti. Yanlis hatirlamiyorsam bu testi belirli bir aya gelince yaptirmistik .Deri testini de keza ayni sekilde.
3 yaşında bittii çok şükür.
Yine takip edin ama dediğim gibi tek başına mukus belirti değildir.
Bilmiyordum babasinin yabanci oldugunuBabası yabancı ama minyon evet haklısınız zaten doktorumuz da genetik olarak küçük bir bebek dedi sadece kendi persentilini koruması gerekiyor 2.ay sonuna kadar 10 persentil olmayı hedefliyorum bakalım
Ev işleri en son düşündüğüm şey inanın, kendisini idare edebileyim yeter, onları bir şekil hallederiz eşimle sanırım. Hele ikinci, üçüncü çocuğu olanlar, sizlere hayranım gerçekten, nasıl bir sabır, kuvvet. Allah yardımcınız olsun ben bi tanede piyasadan çekiliyorum
Aslında bence şöyle oluyor, ilk çocukta çok afallıyoruz doğru ama sonra alışınca 2.de ve 3.de yaşadıklarımız bizi çok şaşırtmıyor, daha kolay kabulleniyoruz diye düşünüyorum. Tek çocuk hiç çocuk derler ama bence hiç de değil, aksine tek çocuk zor çocukEv işleri en son düşündüğüm şey inanın, kendisini idare edebileyim yeter, onları bir şekil hallederiz eşimle sanırım. Hele ikinci, üçüncü çocuğu olanlar, sizlere hayranım gerçekten, nasıl bir sabır, kuvvet. Allah yardımcınız olsun ben bi tanede piyasadan çekiliyorum
Annem değil ama kv lee bu şekilde davranıyordu. Üstüne de eve gelip giden bitmek bilmeyen misafirler . Tek başıma bebeğe baktığım yermiyormuş gibi bir de tüm gün ev tıka basa dolu . En azından evimde olsam hem misafir olmwz hem eşim yardım eder ne işim var burda diye ağlamıştım . Ben şahsen insanların ne kadwr vicdwnsız olduğunu şu doğumdan sonra anladım . Sanki lohusa değilmişim gibi davranıldı. “Herkes çocuk doğuruyor” mantığındwn öteye geçemediler . Anlayamadılar ve anlamak hesaplarına gelmedi. Herhalde bunca yıllık hayatımın en kötğ günlerini yaşadım diyebilirim. İnsanları tanıdım resmen . Gerçek hayatı gördüm . Ben ah etmesem de bence hakkım hiçbirine kalmayacak . Tüm bu yaptıklarının üstüne bir de eşimi dolduruşa getirip bizi birbirmize düşürdü kv .Kızlar ben annemdeyim demiştim aslında hiç yüküm yok yani bebekle tamamen ben ilgileniyorum onlar sadece seviyor gece gün boyu tek bakıyorum yani burda kalmamın kârı yemek hazır kahvaltı hazır. Ama hep yükmüşüm gibi hissediyorum valizim bir kenarıda duruyor ağzı açık olsada etrafta eşyam vesaire yok ama annem işte valizi topla saçını başını topla dağılmışsın felan diyor bende vaktim olmuyor diyorum beş dk boş felan olunca tek tek yap diyor ben beş dk boş bulsam nasıl dinlenirim derdindeyim tuvalete zor gidiyorum. Ya bende mi bi anormallik var sizin hayatınız normale döndü mü daha yeni bir aylığız uyumuyorda bebek uzun uzun ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda eşim varken rahattım uyuyamasam ağlayana kadar bakıyordu evine dön diyebilirsiniz tekrar ama şunu merak ediyorum ben mi normal değilim yoksa etrafımdakiler lohusa olduğumun farkında mı değil hiç nazlanamadımDuşa girmem lazım bir şey verir yedirir korkumdan giremiyorum eşim olunca yapamıyordular o bakıyordu ama oda yok
İnşallah bunu ben de derim yakında.. Fakat her fürlü birden fazlası çok çok zor. Tekse de çocuğun huyuna bağlı diye düşünüyorumYemin ederim tek çocuk hiç çocukmuş ya
Çok doğru, ikinci üçüncüde daha hazırlıklı olmak gibi bir gerçek var ama önceki çocuklar da hala küçükse tam karnaval havasıAslında bence şöyle oluyor, ilk çocukta çok afallıyoruz doğru ama sonra alışınca 2.de ve 3.de yaşadıklarımız bizi çok şaşırtmıyor, daha kolay kabulleniyoruz diye düşünüyorum. Tek çocuk hiç çocuk derler ama bence hiç de değil, aksine tek çocuk zor çocuktabi bu tamamen benim tecrübem ve benim fikrim
Ben babybjorn aldım çok memnunum 3d modeli yeni doğan için uygun
O benim de favorilerimde, duracağına emin olsam direkt onu alacağım ama deneme yanılma için yüksek fiyatlı bi seçenek maalesefBen babybjorn aldım çok memnunum 3d modeli yeni doğan için uygun
Tabi 1,5 - 2 yaş aralığı eminim ki özellikle ilk seneler çok çok zordur, ama benimkilerin arası da çok açık sayılmaz, biri 3 yaş biri 4 yaş. Ben ilkinde çok çok çok zorlandım, kitaplar okumuş olmama rağmen pratikte hiçbir şey bilmiyorum, ne yapsam elim ayağıma dolaşıyordu. Ama sonrakilerde de belki hemen hemen aynı şeyleri yaşamama rağmen, karşıladığım duygular ve akıl karışıklığı aynı şekilde olmadı. Sakinlik dinginlik oluyor, tamam diyorsun böyle olacağını zaten biliyordum ve bebek de bu stresten uzak ortamı farkediyor onun da daha kısa sürüyor stresi bence, daha hızlı regüle olabiliyor. Ben böyle düşünüyorum. Tabi ki dinginlik derken, evet arkadaşlar hayat çok güzel, her yer huzur, hepimiz polyannayız ortamından bahsetmiyorum. Yeri geliyor ben de bağırıyorum, yeri geliyor rüşvet, tehditÇok doğru, ikinci üçüncüde daha hazırlıklı olmak gibi bir gerçek var ama önceki çocuklar da hala küçükse tam karnaval havasıBir yere gitme hazırlığını bile düşünemiyorum, ben bir tanesine iki saatte hazırlanıyorum şu an. Abimin peş peşe oldu, biri yatıyor diğeri kalkıyor, biri sussa diğeri ağlıyor ki maşallah çok iyi huylu çocuklar normalde
Bahsettiğiniz videoyu gönderebilir misiniz?
2 kg aldıysa bence sütün yetersiz olmayabilir doktor herhangi bir şey dedi mi mamayı yavaş yavaş azaltabilirsin vsBenim süt yetersiz gelince anne sütü artı mama devam ediyoruz daha çok mama ağırlıklı
Ben yaptıracağım 1 yaşına gelmedenKızlar sünnet yaptıracak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?