- 22 Kasım 2023
- 892
- 579
- 23
- 29
Benim ilk ve tek bebeğim ama üç taneye bedel canı sağ olsunO da bir esik oluyor, ama alisiliyorilk gunler zor olur biraz. artik buyudukce babybjornde falan durmaya baslarlar. Buyudukce kademe kademe rahatlariz. Tek cocuk hic cocukmus hakikaten hee defasinda ben nasil yapicam annem gidince sorusu gundeme geliyor.
Bizim de en büyük sorunumuz gaz. Koliğin alası bebeğim. İnşallah 2 ayda gerilemeye başlar dedikleri gibiBizim de gece öyleydi40 ını doldurunca rahatlarız sandık ama bu gaz bitmiyooooooor helak oldu çocuk ıkınmaktan. Gündüz de uyutamadım yarım saat önce bi yattı çok şükür de kahvaltı yaptım yoksa bu sefer uykusuna ağlıyor şimdi kıpır kıpır uyanacak diye çok korkuyorum. Merak etmeyin bi şekilde başaracağız bu günlerde geçecek inşallah
Ev işleri en son düşündüğüm şey inanın, kendisini idare edebileyim yeter, onları bir şekil hallederiz eşimle sanırım. Hele ikinci, üçüncü çocuğu olanlar, sizlere hayranım gerçekten, nasıl bir sabır, kuvvet. Allah yardımcınız olsun ben bi tanede piyasadan çekiliyorumAllah kolaylık versin canım. Hepimiz için bu korku geçerli. Sadece bebek değil ki ev işleri de var. Bi de iki çocuk olunca büyüğün okulu da var. Ben dün akşam uyumuyor diye ağladım mesele. Yardım eden de yoktu. Bebeği dr yatırdım ana kucağına. Ağlarken ben uyumuşum çok şükür o da uyumuş ki normalde uyumaz öyle. Allah yardım ediyor.
Evet aynı gün doğum yapmışız bizde uyku konusu sıkıntı sadece oda bu hafta öyle oldu umarım atak mataktirda duzelir gaz sancısı falan çok şükür yok ağlama durumları da yok bu hafta iki üç gündür hatta artık uyuyamadikca yorulup ağlıyor kuzum onun dışında iyi benim bebiş biraz küçük doğdu 37. Hafta da o yüzden biraz kilo alsın diye uğraştık bu sabah sağlık ocağında tartilldi 2 kilo almış doğumdan itibaren çok şükür4 haziranda doğdu benim oğlum canım maşallah diyim gece uykumuz şu anda düzenli ben probiyotik damlaya bağlıyorum onu düzenli kullanıyorum gün içinde bir kaç kere ağlama krizi oluyor özellikle akşam saatlerinde gaz ve kaka kaynaklı kucağımda koltukaltından tutup bacakları çömelir pozisyona gelecek şekilde zıplatır gibi yapıyorum biraz kollarım yoruluyor ama rahatlıyor o pozisyonda müzikli oyun halısı ve babyjorne düzenli koyuyorum bazen orda uyuyor doğumdan beri 1.200 gram aldık uyurken emzik kullanıyorum göğüs ucu yarası ve emzirme sonrası derin sızlama devam ediyor ama alıştım artık böyle genel olarak
Korkma arkadaşım su soğuk ama girince alışıyorsunSaatlerce uyuyan çocuğum dün gece sancıdan asssla uyumadı, huzursuzdu. Annemle ben elinden şaştık kaldık. Annem çarşamba günü gidiyor, Allah kolaylık versin kızım sana işin çok zor, darda kalırsan yine gelirim dedi. Ben tek başıma nasıl yapacağım, deli gibi korkuyorum..
Canım evin içi nasıl sıcak mı sıcak da çok etkiliyor bebisleriŞuan 51 günlük. Bir atak haftasında mıyız bilmiyorum . 8. Hafta atağı var ama 8. Haftaya gelmedik henüz . Öncesinden mi başkadı yoksa sıcaklardan mı bilemedim. Normalde de sütü çok sever ben sağarken zoe yetişirdim
İnşallah öyle olur gerçekten gözüm fena korkuyor özellikle kolik sebebiyleKorkma arkadaşım su soğuk ama girince alışıyorsunbende çok korktum annem çünkü herseyimi yapıyordu çok destekti bana bir ay kaldı yanımızda, bgn 15 gün olmuş gideli baya alıştım ben yalnız büyütmeye herşeyi yapamıyorsun ev işlerin çok kaliyor falan ama olsun
Olmaz gerçekten rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Benim eşimde çok destek ama bana saolsunİnşallah öyle olur gerçekten gözüm fena korkuyor özellikle kolik sebebiyleEşim devrilmiş yatarken annem ben sallarım sen yat dinlen diyordu ah ahh ana gibi yar olmaz gerçekten
Çok aminOlmaz gerçekten rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Benim eşimde çok destek ama bana saolsun
Eeee onlar bizim karnimizdan çıktılar bizim kokumuzla rahatlayıp, bizim kucağımızda güvende hissediyorlar.Çok aminBenimki annem varken ona güveniyor, yokken tam destek ama, bazen iki kişi bile yetemiyoruz. Bir de anneyi hissediyor sanki, gerçekten de bazen benden başkası çözün olmuyor. Biraz ele gelseler daha çok yardım alabileceğiz gibi
Evet öyleymiş ama hala yatmamış. Sistemde onaylı görünse de alamadım. Ay sonuna tekrar uğrayın dedi görevli.Halkbankasına gidip sıra alıp gişeden alabilirsin ödemeni kimlikle veriyorlar
Yulaf öneririm hem bağırsakları çalıştırıyor hem süt yapıyor. Sağlıklı bir ara öğün oluyorKızlar bende de tuvalete çıkamama sorunu var sizde de oldu mu yeme içme düzenim aynı halbuki
Bu uygulamayı indirip yatıp yatmadığını kontrol edebilirsinn benimde onaylı ama henüz yatırılmamışEvet öyleymiş ama hala yatmamış. Sistemde onaylı görünse de alamadım. Ay sonuna tekrar uğrayın dedi görevli.
Ben de hem hamileyken hem simdi sabah ac karna yulaf yiyerek çözdüm kabizlik sorununu, tavsiye ederim.Yulaf öneririm hem bağırsakları çalıştırıyor hem süt yapıyor. Sağlıklı bir ara öğün oluyor
Ay hatırlamıyorum biz başlayalı 1 ay oldu ama çıkartması iyi bence içinde kalıp hem ona hem size sıkıntı olacağına zamanla alışacaktırProbiyotik ilk kullandiginizda sizde gaz yapti mi? Nbl kullaniyoruz. Iki gundur fena gaz cikariyor
Biogaia kullanıyorum ben dolapta tutulandan bigaia olan değilHangi probiyotiği kullanıyorsunuzz
Bizim cok sukur iyiydi gaz durumumuz tolere ediyorduk da bobrekleri icin koruyucu antibiyotik kullaniyoruz. O yüzden basladik. Iki gundur cok rahatsiz belli, sab simplex verdi doktor. Nblde sut varmis galiba, olmazsa degistirecegimAy hatırlamıyorum biz başlayalı 1 ay oldu ama çıkartması iyi bence içinde kalıp hem ona hem size sıkıntı olacağına zamanla alışacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?