2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Benim ilk ve tek bebeğim ama üç taneye bedel canı sağ olsun dün gece ayakta uyuyordum kelimenin tam anlamıyla, sonumuz hayrolsun gerçekten

Bizim de en büyük sorunumuz gaz. Koliğin alası bebeğim. İnşallah 2 ayda gerilemeye başlar dedikleri gibi

Ev işleri en son düşündüğüm şey inanın, kendisini idare edebileyim yeter, onları bir şekil hallederiz eşimle sanırım. Hele ikinci, üçüncü çocuğu olanlar, sizlere hayranım gerçekten, nasıl bir sabır, kuvvet. Allah yardımcınız olsun ben bi tanede piyasadan çekiliyorum

Evet aynı gün doğum yapmışız bizde uyku konusu sıkıntı sadece oda bu hafta öyle oldu umarım atak mataktirda duzelir gaz sancısı falan çok şükür yok ağlama durumları da yok bu hafta iki üç gündür hatta artık uyuyamadikca yorulup ağlıyor kuzum onun dışında iyi benim bebiş biraz küçük doğdu 37. Hafta da o yüzden biraz kilo alsın diye uğraştık bu sabah sağlık ocağında tartilldi 2 kilo almış doğumdan itibaren çok şükür

Korkma arkadaşım su soğuk ama girince alışıyorsun bende çok korktum annem çünkü herseyimi yapıyordu çok destekti bana bir ay kaldı yanımızda, bgn 15 gün olmuş gideli baya alıştım ben yalnız büyütmeye herşeyi yapamıyorsun ev işlerin çok kaliyor falan ama olsun

Canım evin içi nasıl sıcak mı sıcak da çok etkiliyor bebisleri

İnşallah öyle olur gerçekten gözüm fena korkuyor özellikle kolik sebebiyle Eşim devrilmiş yatarken annem ben sallarım sen yat dinlen diyordu ah ahh ana gibi yar olmaz gerçekten

İnşallah öyle olur gerçekten gözüm fena korkuyor özellikle kolik sebebiyle Eşim devrilmiş yatarken annem ben sallarım sen yat dinlen diyordu ah ahh ana gibi yar olmaz gerçekten
Olmaz gerçekten rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Benim eşimde çok destek ama bana saolsun

Olmaz gerçekten rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Benim eşimde çok destek ama bana saolsun
Çok amin Benimki annem varken ona güveniyor, yokken tam destek ama, bazen iki kişi bile yetemiyoruz. Bir de anneyi hissediyor sanki, gerçekten de bazen benden başkası çözün olmuyor. Biraz ele gelseler daha çok yardım alabileceğiz gibi

Kızlar ben annemdeyim demiştim aslında hiç yüküm yok yani bebekle tamamen ben ilgileniyorum onlar sadece seviyor gece gün boyu tek bakıyorum yani burda kalmamın kârı yemek hazır kahvaltı hazır. Ama hep yükmüşüm gibi hissediyorum valizim bir kenarıda duruyor ağzı açık olsada etrafta eşyam vesaire yok ama annem işte valizi topla saçını başını topla dağılmışsın felan diyor bende vaktim olmuyor diyorum beş dk boş felan olunca tek tek yap diyor ben beş dk boş bulsam nasıl dinlenirim derdindeyim tuvalete zor gidiyorum. Ya bende mi bi anormallik var sizin hayatınız normale döndü mü daha yeni bir aylığız uyumuyorda bebek uzun uzun ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda eşim varken rahattım uyuyamasam ağlayana kadar bakıyordu evine dön diyebilirsiniz tekrar ama şunu merak ediyorum ben mi normal değilim yoksa etrafımdakiler lohusa olduğumun farkında mı değil hiç nazlanamadım Duşa girmem lazım bir şey verir yedirir korkumdan giremiyorum eşim olunca yapamıyordular o bakıyordu ama oda yok

Nbl probiyotik kullanip gaz şikayeti olan var mi? 2 gundur gunduzleri uyuyamiyoe, surekli memede olmak istiyor ve sabah cok fazla gaz cikardi. Icinde sut proteini varmis

Eeee onlar bizim karnimizdan çıktılar bizim kokumuzla rahatlayıp, bizim kucağımızda güvende hissediyorlar.

Evet öyleymiş ama hala yatmamış. Sistemde onaylı görünse de alamadım. Ay sonuna tekrar uğrayın dedi görevli.
Bu uygulamayı indirip yatıp yatmadığını kontrol edebilirsinn benimde onaylı ama henüz yatırılmamış

Eklentiler

• IMG_5494.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 38
Bir tane kanguru buldum, videosunda çok pratik, karmaşık da değil kolay da takılıyor her yerinden ip sarkmıyor. M şeklinde bacakları, boyun destekli fakat enstitü onayı yok. Sorun olur mu? Mutlaka enstitü onaylı mı tercih etmeliyiz?

Ay hatırlamıyorum biz başlayalı 1 ay oldu ama çıkartması iyi bence içinde kalıp hem ona hem size sıkıntı olacağına zamanla alışacaktır
Bizim cok sukur iyiydi gaz durumumuz tolere ediyorduk da bobrekleri icin koruyucu antibiyotik kullaniyoruz. O yüzden basladik. Iki gundur cok rahatsiz belli, sab simplex verdi doktor. Nblde sut varmis galiba, olmazsa degistirecegim
Bu arada tum gun uyumayip ağlayıp, ancak sabaha karsi gaz cikardi 5-10 sefer, o yuzden bir sorun oldugunu dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…