Bir gün benimki de öyleydi. Zorla uyandırmıştım. Şu an kaka sıklığı devam ediyor ama miktarı aşırı değil genel durumu da iyi, zor uyutuyorum hatta. Sadece iştahı az çok az emip bırakıyor. Çişi de azaldı doğal olarak ama sıcaklardan muhtemelen.Maflor diye toz probiyotik 4 kullanımlık sanırım bağırsaklarını düzene soksun diye mamaya karıştırıp verdim. Çok şükür bgn iyi ama çocuğum dün o halsizliği bizi çok korkuttu uyanmadı resmen çocuk. Neyse geçti çok şükür
Benimki bundan canım, e bebekten almıştım. Elektrikli değil. Pil takınca titreşimi ve müziği açılabiliyor. Oğlumda da benzer manuel bi şey kullanmıştım, 7-8 ay kullanmıştım memnundum. Şimdi bunda da Bilge uyuyabiliyor, duruyorKızlar ben henüz anakucağı almadım da zamanı geldi mi sizce? Sizin bebeler duruyor mu içinde? Elektrikli olmayanlardan almayı düşünüyorum. 2 bin civarı bir bütçe ayırdım çok pahalı bşr şey almayacağım.
Emzirme ödeneği ne? Onun da mı başvurusu oluyor. Şu doğum yardımına başvurdum ama henüz çıkan bi şey yok. Ben de emekli sandığına bağlıyımBir şey daha soracağım emzirme ödeneği alanınız oldu mu? Dün ptt ye gittim alamadım. 170 i ara dedi kadın. Aradım. Ben ssk ya bağlı olmadığım için emekli sandığı old için telefondaki kadın da göremedi. Kurumunuza sorun dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Merhaba .Merhaba, hala kullanıyor musunuz memnun musunuz?
Demekki ishal baya yoruyor yavruları o yüzden uyanamiyorlarBir gün benimki de öyleydi. Zorla uyandırmıştım. Şu an kaka sıklığı devam ediyor ama miktarı aşırı değil genel durumu da iyi, zor uyutuyorum hatta. Sadece iştahı az çok az emip bırakıyor. Çişi de azaldı doğal olarak ama sıcaklardan muhtemelen.
Oh ne güzel annesine iş yaptırmış kuzuH Hestiada Ben de neko switch kullanıyorum memnunum. Oğlumda da kullanmıştım. Yok canım normal o bacak ayrıklığı, sırtı c pozisyonunda duruyor. Benim bebişim de duruyor. Çok bi iş yapılmıyo ama en azından onun mamasını hazırlayabiliyorum, bulaşık makinesinin üst rafını boşaltabiliyorumçamaşır da astım
Bence en kötü 3-4 gün zaman verin. Bizimki ayrı bir durum kıyaslanmaz ama ben de ilk doğduğunda bir hafta uğraştım yani. Sol memem büyük diye tutamıyordu. Süt akıp kaydıkça iyi zordu. Bir yola girdiniz inşallah hallolacak.Dün alınxa bende geceyi atlatırsak bu iş çözülür dedim. Tüm gece 2 saatte bir uyanıp emdi memeyi. Ağladı ama çok az ağlayıp tutturduktan sonra sustu güzel geçirdik geceyi. Ama şimdi bakıyorum sabah olunca her şey başa sarmış gibi. Tuttursam bile ağlamaya devam ettiğiviçin geri bırakıyor saatlerdir uğraşıyorum. Sanki bu döngü hiç bitmeyecekmiş gibi . Normalde memeyi aldı mı artık alışması gerekmez mi . Nrden başa dönüyormtekrae. Tüm gece memeyi almışsın 2 saatte bir , şuan ne oldu da almıyorsun . Bi gram aldırana kadar mahvoldum günlerdir . Şümdi aç aç durması içime dokunuyor
İnan biz de seninle beraber mutlu olduk, maşallah sizeKızlar hepinize tek tek dönemedim. Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Şuan iyi gidiyoruz meme konusunda çok şükür .çok sevinçliyim 53 gün sonra gelen mutluluk diyebilirim
Ay maşallah tatlışa. Zamanı gelmiş o zaman duruyorlarsaBenimki bundan canım, e bebekten almıştım. Elektrikli değil. Pil takınca titreşimi ve müziği açılabiliyor. Oğlumda da benzer manuel bi şey kullanmıştım, 7-8 ay kullanmıştım memnundum. Şimdi bunda da Bilge uyuyabiliyor, duruyor
Başvurulmuyor diye biliyorum. Ben başvurmadım yani. Tek seferlik yatıyor ptt den alıyorsun diye gördüm internette. 1200 gibi bir rakamdı.Emzirme ödeneği ne? Onun da mı başvurusu oluyor. Şu doğum yardımına başvurdum ama henüz çıkan bi şey yok. Ben de emekli sandığına bağlıyım
Çok sevindim canım gözün aydın olsun inşallah sorunsuz devam edersinizŞusn iyi gidiyoruzaz önce çok ağladı ama tutturduk nasıl mutluyum
Bana da ilk başta iyi geliyor gibi gelmişti ama hiç çıkarmadan takmamak gerekiyormuş ve düzenli steril etmek yoksa kaş yapayım derken göz çıkarma durumu yaşanabiliyorGümüş kapak bende kullandım ve mastit de olmuştum biliyorsunuz acaba dedim kandida vardı da ben mi fark etmedim. Ama bana gümüş kapak iyi gelmişti, göğüs ucu acımam geçti yara başlangıcı vardı o da iyileşti. Kandida olsa renk değişiminden fark ederdim o zaman demek kş değil benimkş. Teşekkürler
Sağım yapmıyorum, sadece çok fazla sertlik oluştuğunda rahatlayana kadar sağıyorum. Tamamen boşaltana kadar sağmamak gerekiyor, hafif rahatlayacak şekilde sağmamız yeterli. Eğer çok sağarsak, üretim yine çok olur, çünkü doktorlar diyor ki aslında vücudumuz ikiz bebekleri bile aynı anda doyuracak kadar çok süt üretebilecek şekilde yaratılmıştır. Eğer çok sağılırsa yine üretim çok olur yine kısa süre içinde sertleşme olur ve kısır döngü devam eder ve sonu mastit. Bebek tüm sütü tek seferde içip bitiremeyecek kadar süt üretiminiz oluyor olabilir, bebeğinizin bitirmesini beklemeyin. 2 memeyi de dengeli şekilde emzirin. Bebek emdikten sonra muhtemelen sertlik zaten biraz geçiyordur, o yüzden tekrar sağmayın, eğer tekrar sağarsanız asıl o zaman kısa süre sonra sertlik yine oluşur. Ama eğer emdiği halde çok fazla sertlik hala devam ediyorsa az daha sağın rahatlayın sonra bırakın. Emzirmeden önce de kendiniz biraz masaj yapıp ya da sağıp memedeki sertliği hafiflettikten sonra emzirirseniz daha rahat içer. Çok dolu memeden bebekler de emmekte zorlanıyor çünkü.emziren anneler . Siz emzirdikten sonra sağım yapıyor musunuz ? Ben tam bebe memeyi aldı sağımdan kurtuldum derken göğüslerim şişip sertleşiyor. Mastit olmaktan korktuğum içinde bebek emdikten sonra kalkıp sağıyorum . Doğru mu yapıyorum? Çok fazla şişip sertleşiyor çünkü bebek mi içemiyor tüm sütü ? Ya da yeni yeni emzirince böyle mi oluyor .
AminOyyy çok zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yazacaktım, bu atak mı kolik mi ne bu diye.
Benimki emiyo emiyo doymuyo heralde durmadan aranıyo, mama veriyorum yine aranıyo. E içtiği çok geliyo kusuyo. Dediğin gibi durmadan ağlıyo ve masaja izin vermiyor, zaten masaj için de midesi dolu olmuş oluyor
Yazık yaa eşler de yoruluyor, yani seninki de öyle mi bilmiyorum da. İnşallah uyur bebişin şöyle 3,5 saat aralıksız, sen de uyursun. Uykusuzluk çok zor, çok kötü. Hepimiz öyle zombi olduk artık
Çok teşekkür ederim. Aradım 144’ü, başvurunuz son aşamasında dedi. Ay sonunda muhtemelen onaylanır, onaylanmazsa tekrar bizi arayın dedi. Bu arada bir banka hesabımızın olması gerekmiyormuş, her ay Halkbank’a giderek TC kimlik numaranızla elden alabilirsiniz dedi.Bence 144’ü arayın sorun neden onaylanmadı ki hala, normalde çalışıyor muydunuz? Ben rapor paramı da almaya başladım acaba raporunuz mu işlenmedi daha
İnşallah canımYaaa kıyamam niye o kadar kustu ki yavrum, sıcaklar da çok etkiledi çocuklarımızı, inşallah hemen duzelir çocuğum
Yok fışkırarak değil yedirdigimi kusuyor olduğu gibi biberon veya meme ağzından çıkar çıkmaz gazını çıkarmak için kendini kasıyor o sırada içtiğinin hepsi çıkıyorEğer fışkırarak kusuyorsa ve beyaz kusmuyorsa doktora gitmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?