2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar Pazartesi günü antibiyotiği bırakmıştım. Yani 10 gün kullanım sonrası bitirmiştim. İki saattir yine memem acıyor, ateşim çıkıyor. Mochi ile boşalttım hep halbuki, yine neden böyle oldu anlamadım. Ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ve bu hastalık halinden nefret ediyorum çünkü çocuğa da bakamıyorum adam akıllı. Emzirmeyi sonlandırmayı bile düşündüm. Çok sıkıldım artık.

Bana arkadaşım vermişti babyjorn tarzı kendi sallanan 1 2 haftadır kullanıyorum güzel duruyor bazen uyuyor içinde

Canım senin de belki bakteri türü farklıdır bir jinekoloğa mı gitsen ben de çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu an geçti diyebilirim çok zor mastit gerçekten

Bana da ilk başta iyi geliyor gibi gelmişti ama hiç çıkarmadan takmamak gerekiyormuş ve düzenli steril etmek yoksa kaş yapayım derken göz çıkarma durumu yaşanabiliyor
Böyle tecrübe etmenize üzüldüm ben hiç çıkarmıyorum ama günlük yıkıyorum. Bünyeden bünyeye değişiyordur. Burada sıkça sorulan sorular da aklımızdaki sorulara cevap olabilir;

Canım senin de belki bakteri türü farklıdır bir jinekoloğa mı gitsen ben de çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu an geçti diyebilirim çok zor mastit gerçekten
Jinekolog yani kadın doğumcuya. Olabilir aslında. Genel cerrahiye gitmiştim ben ama olaya çok teknik bakıyorlar. Apse yokmuş tamam.

Başvurulmuyor diye biliyorum. Ben başvurmadım yani. Tek seferlik yatıyor ptt den alıyorsun diye gördüm internette. 1200 gibi bir rakamdı.
Senden görünce eşim gitti bugün pttye sormaya. Halkbankasına yatıyor demişler ptt'den. Eşim yarın halk bankasına soracak bi de. Yazarım sana da

Hala tam o gece gündüz ayrımı da oturmadı da, çılgınlar ne zaman uyuyacakları belli olmuyor. İnşallah sen de dinlenmişsindir biraz

Aynen öyle, hedef 3 ay inşallah. Bi düzenleri otursa, biz de onlar da rahat edecek

Geçmiş olsun öncelikle Benimde bi gelip bi gidiyor o hisler halen daha aşırı bağlı olması yoruyor aslında biraz kopabilse rahatlayınca alışırım belki. Ama bende seviyorum tabiki sonuçta hiçbir şey onun yüzünden değil o hiçbir şeyin farkında değil. Alışırım tamamen inşallah

Sevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acaba , bu arada benim üçüncü çocuğum her ay 5000₺ beş yaşına kadar dedi belki ondan başvurmak gerekiyor bilemedim bazıları başvurmadan aldı galiba

Kızlar bebeğim 33 günlük hala geceyle gündüzü ayırt edemedi. Gündüzleri evde bakıcı ilgileniyor onun şansına hep uyuyor ,geceleri bende uyumuyor. Bebeği böyle olan oldumu ?

Kızlar bebeğim 33 günlük hala geceyle gündüzü ayırt edemedi. Gündüzleri evde bakıcı ilgileniyor onun şansına hep uyuyor ,geceleri bende uyumuyor. Bebeği böyle olan oldumu ?
Benimde tam 33 günlük gündüz uyuyor gece uyumuyor ben artık uykusuzluktan ağlıyorum. Gece sürekli rahatsız sanki tüm gün gazı topluyorda geceye saklıyor.

Benimde tam 33 günlük gündüz uyuyor gece uyumuyor ben artık uykusuzluktan ağlıyorum. Gece sürekli rahatsız sanki tüm gün gazı topluyorda geceye saklıyor.
Evet hatırladım sizi aynı gün doğurmuştuk)) dün benim oğlanda tüm gece gaz sancısından çığlık atıyordu. Emmek istiyor emiyor sonra gazlanıyor zavallımın hevesi kursağında kalıyor

Evet hatırladım sizi aynı gün doğurmuştuk)) dün benim oğlanda tüm gece gaz sancısından çığlık atıyordu. Emmek istiyor emiyor sonra gazlanıyor zavallımın hevesi kursağında kalıyor
Bizde mi atak haftasındayız diycem dertleri belli ama hiç uyutmuyor bu gaz sürekli ıkınıyor

Senden görünce eşim gitti bugün pttye sormaya. Halkbankasına yatıyor demişler ptt'den. Eşim yarın halk bankasına soracak bi de. Yazarım sana da
Halk bankasına yatan doğum parası babalık hakkı süt parası denilen 1280 olan SGK'dan başvuru yapıp pttden aldı eşim onu erkeklere veriyorlar
Ben başvuru yapmıştım onaylandı görünüyordu şimdi aradım 144dü halkbankasından alabilirsin yatmış dediler

İnşallah çok üzülüyorum ona da uyumak istiyor emmek istiyor ama sancı yüzünden dövüşüyor resmen benle tırnaklarını kesmeyi unutmuşum yüzünü çizmiş şimdi uyuyakaldı fırsat bu fırsat tırnaklarını kesip yarım saat bile uyusam yeter baş ağrım geçmiş olacak inşallah uzun uyur ama

Ben de başvurusuz olmuyor diye biliyorum ama belki başka şartlarda oluyordur bilemeyeceğim.

Doğum yardımından bahsediyorsunuz dimi, ben de başvurdum canım e devlet üzerinden, hala onaylanmadı. 25 gün falan oldu sanırım. Ama ben de 144ü arayıp sormadım henüz, sanki burda da gördüklerim 1 ay sonra falan onaylanıyor

Ben de basvurdum henüz onaylandı demiyor çünkü kimliği haziran sonu çıkardık anca başvurabildik tc si ile 144 arayım yarın ben de bakıyım ilk çocukta bilmiodum başvurmadım

Oh çok şükür canım sevindim sıcaklardan demek ki. Şimdi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…