Bana arkadaşım vermişti babyjorn tarzı kendi sallanan 1 2 haftadır kullanıyorum güzel duruyor bazen uyuyor içindeKızlar ben henüz anakucağı almadım da zamanı geldi mi sizce? Sizin bebeler duruyor mu içinde? Elektrikli olmayanlardan almayı düşünüyorum. 2 bin civarı bir bütçe ayırdım çok pahalı bşr şey almayacağım.
Canım senin de belki bakteri türü farklıdır bir jinekoloğa mı gitsen ben de çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu an geçti diyebilirim çok zor mastit gerçektenKızlar Pazartesi günü antibiyotiği bırakmıştım. Yani 10 gün kullanım sonrası bitirmiştim. İki saattir yine memem acıyor, ateşim çıkıyor. Mochi ile boşalttım hep halbuki, yine neden böyle oldu anlamadım. Ben artık sağlıklı düşünemiyorum. Ve bu hastalık halinden nefret ediyorum çünkü çocuğa da bakamıyorum adam akıllı. Emzirmeyi sonlandırmayı bile düşündüm. Çok sıkıldım artık.
Böyle tecrübe etmenize üzüldümBana da ilk başta iyi geliyor gibi gelmişti ama hiç çıkarmadan takmamak gerekiyormuş ve düzenli steril etmek yoksa kaş yapayım derken göz çıkarma durumu yaşanabiliyor
Jinekolog yani kadın doğumcuya. Olabilir aslında. Genel cerrahiye gitmiştim ben ama olaya çok teknik bakıyorlar. Apse yokmuş tamam.Canım senin de belki bakteri türü farklıdır bir jinekoloğa mı gitsen ben de çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama şu an geçti diyebilirim çok zor mastit gerçekten
Senden görünce eşim gitti bugün pttye sormaya. Halkbankasına yatıyor demişler ptt'den. Eşim yarın halk bankasına soracak bi de. Yazarım sana daBaşvurulmuyor diye biliyorum. Ben başvurmadım yani. Tek seferlik yatıyor ptt den alıyorsun diye gördüm internette. 1200 gibi bir rakamdı.
Hala tam o gece gündüz ayrımı da oturmadı da, çılgınlar ne zaman uyuyacakları belli olmuyor. İnşallah sen de dinlenmişsindir birazAminatak haftası maalesef doyuyorlar ama büyüdükleri için süt kanallarını uyariyorlar üretimi artırmak için ondan sürekli aranıp emmek istiyorlar emzik biberonu da reddediyor emzirince de kusuyor gaz sancısı da eklenince sakinleşemiyor bı turlu
Eşim kendince yardim ediyor ama uykusuzluk basınca onu boğazlayasım gelmiyor değil uykuya çok düşkündüm hamilelik boyunca bu günlerden korktum sadece
Ama olsun az kaldi inşallah 3 ayı devirirsek ya biz alisacaz ya bebişler düzelecek
Bu arada 10da yatıp 1 saat sonra kalktı şuan yine geceki didişmelerimiz devam ediyor
Geçmiş olsun öncelikleMerak etme gayet normal bende alışamadım diyordum, sanki bağ kuramıyoruz gibi geliyordu hatta bi gün eşime bu çocuk beni sevmiyor bence bana bakmıyor bile demiştim oda bana gülmüştüama normal bence çoğu kişi de yaşıyordur ben bu hafta sanki daha çok alıştım, simdide içime sokasim var yani seveyim istiyorum hep falan kuzum şu an o kadar halsiz yatyorki ona bakıp boğazım düğüm düğüm oluyor halsiz diye yani düzeliyor bence 40 ından sonra , 40 cidden önemli bi günmüş. Biz 48 günlük olduk bgn
Sevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acabaÇok teşekkür ederim. Aradım 144’ü, başvurunuz son aşamasında dedi. Ay sonunda muhtemelen onaylanır, onaylanmazsa tekrar bizi arayın dedi. Bu arada bir banka hesabımızın olması gerekmiyormuş, her ay Halkbank’a giderek TC kimlik numaranızla elden alabilirsiniz dedi.
Benimde tam 33 günlük gündüz uyuyor gece uyumuyor ben artık uykusuzluktan ağlıyorum. Gece sürekli rahatsız sanki tüm gün gazı topluyorda geceye saklıyor.Kızlar bebeğim 33 günlük hala geceyle gündüzü ayırt edemedi. Gündüzleri evde bakıcı ilgileniyor onun şansına hep uyuyor ,geceleri bende uyumuyor. Bebeği böyle olan oldumu ?
Evet hatırladım sizi aynı gün doğurmuştuk)) dün benim oğlanda tüm gece gaz sancısından çığlık atıyordu. Emmek istiyor emiyor sonra gazlanıyor zavallımın hevesi kursağında kalıyorBenimde tam 33 günlük gündüz uyuyor gece uyumuyor ben artık uykusuzluktan ağlıyorum. Gece sürekli rahatsız sanki tüm gün gazı topluyorda geceye saklıyor.
Bizde mi atak haftasındayız diycem dertleri belli ama hiç uyutmuyor bu gaz sürekli ıkınıyorEvet hatırladım sizi aynı gün doğurmuştuk)) dün benim oğlanda tüm gece gaz sancısından çığlık atıyordu. Emmek istiyor emiyor sonra gazlanıyor zavallımın hevesi kursağında kalıyor
Doğum parasıyla karıştırmıyorlardır inş. TamamdırSenden görünce eşim gitti bugün pttye sormaya. Halkbankasına yatıyor demişler ptt'den. Eşim yarın halk bankasına soracak bi de. Yazarım sana da
Halk bankasına yatan doğum parası babalık hakkı süt parası denilen 1280 olan SGK'dan başvuru yapıp pttden aldı eşim onu erkeklere veriyorlarSenden görünce eşim gitti bugün pttye sormaya. Halkbankasına yatıyor demişler ptt'den. Eşim yarın halk bankasına soracak bi de. Yazarım sana da
Ben başvuru yapmıştım onaylandı görünüyordu şimdi aradım 144dü halkbankasından alabilirsin yatmış dedilerSevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acaba, bu arada benim üçüncü çocuğum her ay 5000₺ beş yaşına kadar dedi belki ondan başvurmak gerekiyor bilemedim bazıları başvurmadan aldı galiba
İnşallah çok üzülüyorum ona da uyumak istiyor emmek istiyor ama sancı yüzünden dövüşüyor resmen benle tırnaklarını kesmeyi unutmuşum yüzünü çizmiş şimdi uyuyakaldı fırsat bu fırsat tırnaklarını kesip yarım saat bile uyusam yeter baş ağrım geçmiş olacak inşallah uzun uyur amaHala tam o gece gündüz ayrımı da oturmadı da, çılgınlar ne zaman uyuyacakları belli olmuyor. İnşallah sen de dinlenmişsindir biraz
Aynen öyle, hedef 3 ay inşallah. Bi düzenleri otursa, biz de onlar da rahat edecek
Ben de başvurusuz olmuyor diye biliyorum ama belki başka şartlarda oluyordur bilemeyeceğim.Sevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acaba, bu arada benim üçüncü çocuğum her ay 5000₺ beş yaşına kadar dedi belki ondan başvurmak gerekiyor bilemedim bazıları başvurmadan aldı galiba
Doğum yardımından bahsediyorsunuz dimi, ben de başvurdum canım e devlet üzerinden, hala onaylanmadı. 25 gün falan oldu sanırım. Ama ben de 144ü arayıp sormadım henüz, sanki burda da gördüklerim 1 ay sonra falan onaylanıyorSevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acaba, bu arada benim üçüncü çocuğum her ay 5000₺ beş yaşına kadar dedi belki ondan başvurmak gerekiyor bilemedim bazıları başvurmadan aldı galiba
Ben de basvurdum henüz onaylandı demiyor çünkü kimliği haziran sonu çıkardık anca başvurabildik tc si ileSevindim cnm bizden başka kimse başvurmadı mı acaba, bu arada benim üçüncü çocuğum her ay 5000₺ beş yaşına kadar dedi belki ondan başvurmak gerekiyor bilemedim bazıları başvurmadan aldı galiba
Oh çok şükür canım sevindim sıcaklardan demek ki. Şimdi nasıl?Acilden geliyoruz şimdi çok sulu kaka yaptı bide uyanmiyor deyince hemen tahlil istedi bide serum verdiler. Tahlillerim temiz çıktı ben bu kadar panik yapıp hemen götürme taraftarı değildim de doyurmak için uyandırdık uyanmadı sıpa babası çok panik oldu gidelim hadi çocuk uyanmiyor bile diye gitti çok şükür bişey yok ama sıvı çok kaybettiği için halsiz düşüp uyuyormuş. Toz probiyotik yazdı onu verecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?