2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Yeni bir gün başladı. Her şey hepimiz için çok güzel olsun

Sizi cok iyi anliyorum kizlar. Ozellikle ilk bebegimde yasadiklarim hala aklimda. Yalnizlik, tecrubesizlik, esimin dirdirlari, kos desen 5 dk bebegi tutacak kimse yok. Hakikaten cok zor. Askerlik anisi gibi unutulmaz, ama sonunda adapte olunuyor ve bir yol bulunuyor. Birazcik daha zaman. Beslenme ve uyku rutinleri olustugunda siz nasil ve ne zaman uyutacaginizi bileceksiniz, rutinlere uydugunuzda bebek mutlu siz mutlu. Elbette eskisi gibi degil ama daha rahat olacak su an soktasiniz yani normal. Kimse de kotu niyetle bir sey yazmaz burada zaten, dertlesiyoruz, birbirimize yol gostermeye calisiyoeuz kendi tecrubelerimzie gore.

Yani tesekkur ederim J joynss ben kırmak niyetle değil iyi olucağını Geçicrğini söyleme amaçlı yazmıştım. Dibinde yasadım ilkinde o lohusalıgı pandemi de kendi çözümlerimi yaptıklarımı bahsetmeye çalıştım yani kimseye kötü gelsin diye değil aslında ama olabilir kimine iyi gelir kimine kötü hepimiz farklı karakterleriz sonuc olarak hepimiz evlatlarımızla mutlu olalım önemli olan o M melekinsan C Corpuss

Şu eşler 3 günlüğüne yerimize geçebilse keşke. Problemlerimizin yarısı çözülğr

İsterseniz süt toplayacı edinin pompa değil. Hem sütleriniz ziyan olmaz hem de göğüsleriniz rahatlar. Bir yandan emzirirken diğer memeyi süt toplayıcıya tutturun. Ben size bi link atıyorum bi bakın isterseniz.

Teşekkür ederim mochinin var bende de . Sağımla aynı mantığa girer mi diye düşğndüm de dün gece mecburen süt toplayıcı kullandım bende . Bi nebze rahatlattı göğüslerimi. Ama bu kez de bebek durmadan ağlama krizine giriyor memeye gelince

Kızlar kalça ultrasonu çektiren oldu mu ? Hemşire 50. Gün sonrasında çektirebilirsin dedi. 51. Gündeyiz bakalım

51 günlük olduk bgn

Gece-gündüz çalışması yapabilirsiniz artık.
İlk birkaç gün zorlayabilir fakat sonrası misss
Akşam yattığında da yemeklerinizi ve ev temizliğini halledebilirsiniz
Şuan ben öyle yapıyorum
Gündüz uyaranlar çok olduğu için ve sıcaklardan dolayı gündüz uykumuz çok az ve kalitesiz
Akşam yatırdığımda tüm işlerimi hallediyorum kendime de vakit ayırıyorum
Bir de kafamdaki her şeye yetişmeliyim kusursuzluğunu attım.
Mesela dün hiç evi temizlemedim (her gün mutlaka üstten de olsa temizlerdim)
Yürüyüşe çıktım bana çok iyi geldi tek başıma
Bu akşam yemek yapacağım mesela

Eski performanslarımız artık bir süreliğine raflarda mecbur :)
Sanırım sizin en çok uykuya ihtiyacınız var gece-gündüz ayrımını oturtun akşam uyumaya başladığında uykunuzu da alacaksınız. Yattığınfa yatarsınız hemen

3,5 yas bizimde canım. O kadar sevgiyle ilgiyle büyüttüm ki hepimiz gibi yani oynamadıgım oyun yoktu evin içinde çamur kum herseyi oynardık tek ilgim oydu. Şimdi bişey istiosa hep bekle annecim yapıcam annecim , şu ara farkettim ki benimle oynamak istemio fırsat yaratıyorum ama cezalandırıp sanki başks şeyle ilgilenio beni dinlemio yapmicam dio yine de pes etmiyorum başka bişey sunuyorum ama belki hata yapıyorum bilmiyorum. Eylül de okula başlicak ona iyi gelceğine eminim haziranda da gidiodu zaten bitti , o ilk günlerimiz de rahattı o yüzden. Allah ayaklarına taş değdirmesin evlatlarımızın

Kızlar merhaba bizde 39. Günümüzdeyiz ve aşırı gazlı bir bebeğim var ne yaptıysam geçmedi denemediğim damla kalmadı acı elma yağı önerildi onu deneyeceğim deneyen var mı aranızda günde kaç defa kullanılır bilen var mı

Evet benim uykuya çok ihtiyacım var dün kundak yapıp yatırdım gece oyle 3,5 saat deliksiz uyuduk ikimizde çok dinlendim ,bence oda baya dinlendi , kundak istiyor bu bebek anlaşıldı ben kundakta kendini sıkıyor açacam diye kıpkırmızı oluyor diye yapmıyordum, dün yine kastı kendini baya açmaya çalıştı biraz genişletti içinde öyle uyudu kaldı. Biraz ağladı mızırdandı ama hiç ellemedim sonra öyle uyudu kaldı şimdi hep kundak yapıyorum baya açıyir ama olsun daha iyi uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…