- 4 Mayıs 2023
- 1.156
- 1.072
- 63
- 34
Valla bence gayette güzel uyuyorlar geçenlerde dedim ki sen bebeğin yanında yat ben icerde yatayin çünkü sürekli mıkır mıkır mıkırdanıyor ben uyuyamıyorum ağlayacak mi bişey mi oldu diye tamam dedi yattık acıkma saati gelince ağlıyor çocuk ben duydum salondan kalktım geldim yanlarına eşim hala uyuyor dedim sana güvenip çocuk emanet edendeYaa hem de nasıl keşke ben çalışsam da o baksa çocuklara ikisine de amaben gece uyumuyorum hiç diorum ben de uyumuyorum dio dert yarıstırıyorux kendisiyle
Ortalama ne zaman çektiriliyor bilmiyorum. Ondan sormak istedim. Demek 34 günlükten başlıyor. Çok şükür temiz çıkmış kuzumun34 günlükken çektirdik, temiz çıktı çok şükür.
Bende geçen sinirlenip şey dedim ben 4 ay dolunca işe başkayacağım biraz da sen izin al sen bak çocuğa çocuk sadece benim değil dedüm. Olur dediYaa hem de nasıl keşke ben çalışsam da o baksa çocuklara ikisine de amaben gece uyumuyorum hiç diorum ben de uyumuyorum dio dert yarıstırıyorux kendisiyle
Kıyamam yaTeşekkür ederim mochinin var bende de . Sağımla aynı mantığa girer mi diye düşğndüm de dün gece mecburen süt toplayıcı kullandım bende . Bi nebze rahatlattı göğüslerimi. Ama bu kez de bebek durmadan ağlama krizine giriyor memeye gelince
Ben kızıma başta weleda kullandım. Vücut ve yüz kremi ayrı olarak ama sürümü oldukça zor ve emilimi az geldi. Sonra mustelanın vücut losyonu ve stelatopia emollient yüz kremini kullanmaya başladım oldukça faydasını görüyorum. Özellikle benim kızımın alın bölgesi çok kuru oluyordu. Bi inceleyin dilerseniz.Kızlar benim kızın cildi çok kuru kulakları bile kurumuş çocuğumun ben sicaklardan yüzü fısır fısır oluyor diyordum ama cildi de kuru hangi losyonları kullanıyorsunuz acaba doktoruna sorup mu bişey alsam yoksa mustelanin kremini mi alsam bide ebebek in organik losyonu varmış onu da öneriyorlar o mustelaya göre fiyat olarak baya uygun
Biz de dert yaristiriyoeuz kesinlikleYaa hem de nasıl keşke ben çalışsam da o baksa çocuklara ikisine de amaben gece uyumuyorum hiç diorum ben de uyumuyorum dio dert yarıstırıyorux kendisiyle
Gak meme guk meme modunda gibiyizKızlar 55 günlük civarı bebeği olanlar kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebeğiniz ? Ben yeni emzirmeyle cebelleştiğim için normali nasıl hiç bilmiyorum da
Her aglamaya acıkcası ama ben reflüden dolayı biraz saate bindirmeye calısıorım her zaman olmuyo. Dr 10-12 dk emse doyar bitirir dedi gerisi keyif emmesi dedi aslındaKızlar 55 günlük civarı bebeği olanlar kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebeğiniz ? Ben yeni emzirmeyle cebelleştiğim için normali nasıl hiç bilmiyorum da
Benimki sayamadığım kadar çok sürekli emiyor yani saatli değil ne zaman uyanıksa memede belki sütüm aşırı çok değildir o yüzden de olabilir ama yani 2-3 saatte bir felan asla diyemem kendi açımdanKızlar 55 günlük civarı bebeği olanlar kaç saatte bir kaç dakika emiyor bebeğiniz ? Ben yeni emzirmeyle cebelleştiğim için normali nasıl hiç bilmiyorum da
Bende bilmi
Valla ben seni çok iyi anlıyorum canım, hak da veriyorum. Yani sen de biliyorsun bebeklerin uyumadığını, ağladığını. Ama bilmek yorgunluğunu geçirmiyor işte. Anneler biraz alıngan olabiliyor, geçer o da meraklanmaHem destek görememek, hem anlaşılamamak dün mesela annem tetikledi beni, yavhu her gün arıyor nasılsın diye nasıl olduğumu söyleyince de abartma tarzında konuşmalar , annemi çok sevirim 32 gün kaldı yanımda bana hiç bişey yaptırmadı bile asla kimseyi yargılayacak bir insan değil ki beni yargılasin bunu da biliyorum bana moral vermek istediği için kendince o daha bebek abartma olacak o kadar uyumayacak bazen biz de çocuk büyüttük falan dedi, ben yine sakindim öyle konuşmaya başlayınca yeter ya dedim evet o bebek ama bende insanım yoruldum uykusuzum diyemeyecek miyim, o zman sorma nasıl olduğumu dedim başladım ağlamaya suratına tlfnu kapattım, küs heralde bana bakmıyor tlfnlarimaneyse şu an hiç annemin gönlünü alacak modda değilim sonra alırım, eşimle konuştuk sonra uyumuyor bu kız diyorum tamam uyumuyor da durmuyo mu ama diyo yaaa sen bilmiyor musun da bana bu soruyu soruyorsun dedim bide ona patladım buraya yazdım işte sonra salya sümük ağlarken, gerçekten sakin Kalamiyorum bazen ki ben normalde çok sakin bir insanımdir
Valla ben seni çok iyi anlıyorum canım, hak da veriyorum. Yani sen de biliyorsun bebeklerin uyumadığını, ağladığını. Ama bilmek yorgunluğunu geçirmiyor işte. Anneler biraz alıngan olabiliyor, geçer o da meraklanmaHem destek görememek, hem anlaşılamamak dün mesela annem tetikledi beni, yavhu her gün arıyor nasılsın diye nasıl olduğumu söyleyince de abartma tarzında konuşmalar , annemi çok sevirim 32 gün kaldı yanımda bana hiç bişey yaptırmadı bile asla kimseyi yargılayacak bir insan değil ki beni yargılasin bunu da biliyorum bana moral vermek istediği için kendince o daha bebek abartma olacak o kadar uyumayacak bazen biz de çocuk büyüttük falan dedi, ben yine sakindim öyle konuşmaya başlayınca yeter ya dedim evet o bebek ama bende insanım yoruldum uykusuzum diyemeyecek miyim, o zman sorma nasıl olduğumu dedim başladım ağlamaya suratına tlfnu kapattım, küs heralde bana bakmıyor tlfnlarimaneyse şu an hiç annemin gönlünü alacak modda değilim sonra alırım, eşimle konuştuk sonra uyumuyor bu kız diyorum tamam uyumuyor da durmuyo mu ama diyo yaaa sen bilmiyor musun da bana bu soruyu soruyorsun dedim bide ona patladım buraya yazdım işte sonra salya sümük ağlarken, gerçekten sakin Kalamiyorum bazen ki ben normalde çok sakin bir insanımdir
B brcubrcu0101 ben de birebir aynısını söylüyorum canım. 35 günlük kızımBenimki sayamadığım kadar çok sürekli emiyor yani saatli değil ne zaman uyanıksa memede belki sütüm aşırı çok değildir o yüzden de olabilir ama yani 2-3 saatte bir felan asla diyemem kendi açımdan
Benim daha çok yeni ama sağarak beslemede belli bi düzene aloştopı için şimdi memeyi de 2 saatte bir alıyor. 20 dk-30 dk arası emiyor. Yeterli mi değil mi içiyor mu keyif mi hiç bilmiyorum. Sağım ile beslediğimde çpl güzel kilo alıyordu ne kadar içtiğini biliyordum. Şuan bilemedimHer aglamaya acıkcası ama ben reflüden dolayı biraz saate bindirmeye calısıorım her zaman olmuyo. Dr 10-12 dk emse doyar bitirir dedi gerisi keyif emmesi dedi aslında
Tüm yorumlar bu yönde . Benim bebeğim yeni emdiği için sadece gerçekten aç iken emiyor, o da 2 saatte 1 e denk gelşyor . Keyif emmesi henüz yok sadece karnı tamamen acıktığında alıyor memeyi . 2 saatte bir 20 dk civarı emiyor. Yeterli gelip gelmediğini sanırım kilosundan anlayacsğım artıkB brcubrcu0101 ben de birebir aynısını söylüyorum canım. 35 günlük kızım
Şöyle düşünebilirsin göğsün dolu olunca cihaz 20 dakikada ne kadar sağım yapıyor bebek ondan daha güçlü emiyor zaten 2 saatte bir acıktıkları için yeterli geliyordur belki de bizimkiler aktif olarak 20 dakika emmiyor meselaTüm yorumlar bu yönde . Benim bebeğim yeni emdiği için sadece gerçekten aç iken emiyor, o da 2 saatte 1 e denk gelşyor . Keyif emmesi henüz yok sadece karnı tamamen acıktığında alıyor memeyi . 2 saatte bir 20 dk civarı emiyor. Yeterli gelip gelmediğini sanırım kilosundan anlayacsğım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?